ЕС и НАТО солидарни с България в дипломатическия сблъсък с Русия

Подобна непропорционална стъпка от страна на Москва би послужила само за по-нататъшната й международна изолация, заявяват от Европейската служба за външна дейност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема такъв майтап.

И с Украйна сме солидарни, ама всички знаем какво се случи там.

Тези идиоти ще ни докарат и нас до война....

Ма недейте така, може да си помислим че наще пишман политици са просто марионетки и ги клатат от чужбина. Путин ше да е :)

Днес e Разпети Петък за България.

България е ЗАЕДНО С РУСИЯ!!! ЕС и САЩ са фашистски държави - подкрепят ФАШИЗМА в Украйна!!!

И студената и тъмна зима ще са солидарни, сигурем съм!

Ку-ку...

Gugnelid

Естествено, че са солидарни - нали им трябва агнец, за да го жертват? И ние с тъпаците, които сме облекли във власт, се хвърляме доброволно на вълка в устата.

Де тоз късмет орките сами да прекратят дипломатическите отношения, но няма да го направят! Сега ще кажат, че го отлагат за някакъв период от време, защото понеже и т.н. , докато се забрави случката с изцепката на Митрофанова. Която обаче ще трябва да си бие камшика от България.

Ха ха, те тк и украйн подкрепяха пък сега украинците духат супта, ха ха ха, т.е и ние ще духаме супата.

Абе тия ватници още ли са тука?

КРавария, ЕС-то и НАТО-то са в лабиринтна криза. Обезумели са и като налудничави се надпреварват по идиотщини.

То и в доставките на газ уж бяха солидарни, ама нашите секнаха , а на Германия и Италия вървят.

Е че как няма да са солидарни. Нали канадският плужек изпълнява техни заповеди

Митрофанова отпътува ли? Нали тропаше с краче и щеше да затваря посолството, ако до 12 не са ѝ върнали готвача и шофьора?

те - ЕС и НАТО - са още по- солидарни с Украйна, но какво мислят хорицата, останали без дом и близки заради солидарността на ЕС и НАТО. Или същите искат да отворят втори фронт срещу Русия в Черно море???? Българи, еб---т ни!!!!!

Солидарни били с "решението на българската държава". Тези даже не са разбрали, че това НЕ Е решение на българската държава, а на един психар в нарушение на българските закони. Сега ще го издигнат Киро като жертва на руското влияние в България и ще започнат да го развяват като знамето Зеленски, докато се прокъса от използване. От всяка ситуация се питват да извлекат полза западните "демократи".

Абе няма ли да спрат тези лудите от министерски съвет да ни заливат с тъпотии - всички виждаме какво става в Украйна, с която ЕС и НАТО са солидарни. Няма ли най-сетне този Киро да бъде изгонен с камъни, ами ще подскачаме от радост защото началниците му, които търсят разширяване на конфликта с Русия били солиданри с нас?! Нямаме друго спасение освен да излезем веднага масово по улиците!

Закривайте ТЕРИТОРИЯТА България - ПЛАЦДАРМ на ГОЛЯМОТО и МАЛКОТО НАТО!

Teзи млади комуняги от ПП , най-накрая изгониха малко рашистка плява. 6 месеца чакахме такава постъпка и вече нямаше за кога...  освен сега. Да не забравяме ,че същите отказаха да предоставят оръжие на Украйна ,за разлика от ВСИЧИ ( без Унгария) страни на ЕС. За щастие сме НАТО и ЕС ! Но с тези БК(С)П - престъпници , нито шенген ще видим....... чакайте си по  границата с Гърция , нито евро  ще въведем......давайте си пари при обмен на евро, нито инвестиции ще има, нито нещо ще се построи, само инфлация и обедняване ще има за глупавия български народ .... Европа  про-рашки не толерира! Народа да мисли за кого гласува ,защото и без това сме в 9тата  глуха  на Европа !

Айде, Сатрапия, иди на х#й! Мутрофанова вън! Слава Украина!!!

укрофилите сте прости като самите укропитеци, то и затова ги подкрепяте. Замина си про100киро, не Митрофанова и това недоразумение пп е политически труп вече. :)))

Ако нападнем Русия ще са още по-солидарни

Значи от днес започват да ни плащат разликата в цената на храните, горивата, газът и електроенергията. Най-накрая!

Е и?!?

Ще отиде, не се притеснявай, този тумор наречен САЩ, ще бъде заличен от лицето на земята.

Скъсване на дипломатическите отношения. Оттук и други нормални европейски страни ще направят същото. Не че руснаците са виновни, а политическото им ръководство, което води агресивна, безумна война срещу друг православен народ. Конфискация на сградите на руското посолство и генералните консулства, на комплекса Камчия - да се види какви военни съоръжения за разузнаване са изградили руснаците там. Да си свалят Путин, теглят шута на Песков, Лавров и Захарова, да възстановят изцяло Украйна и обезщетят семействата на загиналите. Докато това не се случи - ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА! И този път ние сме от добрата страна!

ㅤ

Да ви пИкам на лицемерната и измислена солидарност!!! Каквато "солидарност" беше с Украйна, такава ще е и тук - в Украйна 2.

Абе те и с украйна беха солидарни, ама сега руснаците им набиват канчетата а те гледат отстрани. Айде нема нужда...

Видяхме солидарността на НАТО и ЕС с Украйна. Мерси, ние от такава толидарност нямаме нужда. Хахаха чалгопитеци

Каква слава на Украйна бе, боклук! Спамиш наред с нацистките си поздрави и никой не те банва. Че и бългярин си се писал.ДЕПМ!!!

Каква е цената на киловатчас солидарност?

Естествено, че ще са солидарни.. точно както бяха солидарни и с газта... ние останахме без газ, а те си платиха с рубли. Ето това е ево-атлантическата солидарност!

Няма нищо страшно,както Путин може да спира подаването на газ и да нарушава договора и ние можем да си правим с дипломатите каквото решим. Плашат ни със спиране на Лукойл...Може заради сигурноста на България да се иземе в полза на дуржавата и до 60 дена да почне да работи с друг петрол. През това време запада ще помогне с нафта и бензин. За АЦ е малко по сложно,но имаме капацитет да има ток и без него докато се реши въпроса.

А ние българите не сме солидарни нито с ЕС нито с НАТО.

Като се замисли човек, става ясно от къде идва идеята за изгонването на дипломатите.

ЕС и НАТО да си наврат солидарността там където слънце не огрява! Това не е решение на България, а еднолично на олигофрена КП. Кой лъже и ЕС и НАТО, че България била решила тсакова нещо?! Долу ръцете на долната канадска пачавра, КП, от България!

ㅤ

Ти кого заплашваш, бе еуглено?!!! Последния, който плаши хората да внимават за кого да гласуват, получи "цели" 3% на местни избори!

"ЕС и НАТО солидарни с България в дипломатическия сблъсък с Русия" пари не ви дават, само "умни" съвети .бугаристанския балък най-големио балък у всички евросъюзи нато из сичките щемни и нещемни кълбета у целио космос.. ббаахаха

Абе дебил, и ти ли не си разбрал, че ние се отказахме от руската газ а не Путин ни я спря.

ЕС и НАТО изтъргуваха и България както изтъргуваха Украйна на Русия. В България българите станахме малцинство, защото вярвахме на ЕС и НАТО, а те само си гледат келепира и ни бутат към аназолска Турция, но България винаги е била и ще бъде духовно свързана с Русия. Бог да пази България и българите!

Да си е.ете пу.ките ма.чини. Копелета насрани .

ЕС и Нато по същия начин са солидарни с бандеровския режим,докато вече 3 месеца умират укаринци на бойното поле и по градовете. Не ни трябва вашата соридарност. ЕС и НАТО ДГД. Както по времето на турското робство бг народ е казвал туркия ке падне,сега казва ес и нато ке паднат.

Зеления Клоун; Простия и Простото СА МАШИ на Сенилния. ... Гледайте Украйна и мислете за България! НАТО започва ДА ТРУПА ОРЪЖИЯ в България.

АКО това е вярно, защото на нищо, свързано с тоя нещастник Курчо Капута вече не вярвам, не се учудвам, че ЕС и НАТО нямат нищо против да налеят още масло в огъня, а ние да сме пушечно месо. От началото на войната, ЕС и НАТО с идиотската си политика загубиха доста поддръжницив БГ, в случай че не са наясно с това и продължават да губят.

Айде вкарвайте ни вече във война че не се трае. Да се въоръжаваме и да отиваме да трепем. Само че повечето ще се бият на правилната страна за Русия. И тогава за вас продажни ще стане тясна България

Жалко, вървим към края на третата Българска държава

Нормално е да се грижат за нашата сигурност нашите партньори. От много агентурна работа и путинска пропаганда, много лоши неща могат да се случат...

С опитни бели мишки дразнят баба Меца, после соропитеците плащат в рубли за газ, като видят резултата :)