Рюте: ЕС може да рухне като Римската империя

Йерун Дейселблум предупреди за възможен "мини-Шенген". Марк Рюте пък смята, че бежанската криза може да "срути" Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Рюте: ЕС може да рухне като Римската империя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Падна падна Великата Блудница...

И ся кво - искат периферията милостиво да обгрижва арабите, а те да си правят мини Шенген?! Че, ЕС вече е рухнал! Не става с контролиране на границите, а със затваряне на границите, така че да се минава само през КПП и с документи!

Кой охранява морската граница на Европейския съюз ОТ КЪМ СРЕДИЗЕМНО МОРЕ И ГЪРЦИЯ!!!! и дали там контррола ективен!!!!!!

Съгласен съм, но преди това като ще правят нещо да питат пак и другите, не едни 5-6 да опоскат нещата, а после - дайте всички заедно да носим негативите и който не желае - вън.

Холандският план е различен от френския - ето това е достатъчно, за да загуби доверие човек, че нещата 'ще се оправят'

сетиха се .....но къде е меркел

Ще рухне ЕС като си видят ушите без селфи. :)

Истината е проста, варварите нападат цивилизацията , (днес са ислямистите) впрочем винаги са били от както е създаден исляма . Либерализма ги улеснява, дори ги кани направо им казва, ела вълчо изяж ме (Меркел). Ще ги изядат. Сега разбирате ли колко е прав Асад, когато казва: Русия единствена защищава християнския свят.

ще съсипят ЕС !

Аз си мислех,че само нашите деца не учат история:(То се оказа ,че Европейците не познават историята от преди 50 години,или поне бързо са забравили изводите от нея и вече предупреждават за нещо от преди 17-18 века.КОлко му е днес да си министър председател-за България стига и само Винету да си прочел,за европейските незнам,май и това не са чели

Смяташ ли, че Борисов не е наясно с всички тъпни? Не го подценявай.

Проф. Райън, съавтор на книгата "Ноевият потоп": Първите земеделци на планетата са живели в земите на Варна. Кимерите живели ри Варна поставят началото на нашата цивилизация . Всеки четвърти българин има кимерийски гени.

Марк Рюте всъщност има за цел да свали стойността на еврото, за да извлече лични облаги от доларови позиции. На Запада му е необходима войната в Сирия, за да изразходи излишъците ,които кумулира, а това момченце иска работниците да бачкат за още по- малко средства, като им се обезценят заплатите. За бедни като нас това не е много страшно, но също е лошо,защото интеграцията ни с ЕС задължително ще премине във вложения в евро. Общо взето този е един малък Жан Виденов или Филип Димитров.

Какво ни донесе демокрацията за 25 години: - Преди имаше "червена аристокрация". Днес тя се нарича "бизнескласа". - Преди съществуваше политическа цензура. Днес има икономическа цензура - ако не си с властта, ще загубиш работата си. - Преди имаше журналисти на заплата. Сега има платени журналисти. - Преди имахме индустрия и селско стопанство. По време на демокрацията селското ни стопанство, индустрията ни и атомната ни енергетика бяха разграбени и харизани на чужденци или нашенски мафиоти. - Преди имахме славна армия. Днес имаме карикатурна сбирщина, която служи на западните сили. - Преди имахме здравеопазване. Днес право на здраве имат онези, които имат пари. - Преди селата и градовете ни бяха чисти и красиви. Днес на мястото на парковете и градинките има бетон, мръсотия и цигания, колите са по тротоарите. - Преди имахме природа. Днес горите ни се изсичат, а Черноморието е вече бетонирано. - Преди всички бяха нахранени. Днес просията стана професия, а ровенето из боклуците придоби общонационални измерения. - Преди имаше ред и спокойствие. Днес убийствата са ежедневие. - Преди имаше равенство. Днес "недемократизиралите" се люде ровят за храна в кофите за боклук заедно с гладните кучета. - Преди учениците пееха "Върви народе възродени". Днес индивиди със сексуални извращения парадират на гей-сбирщини. - Преди имахме история. Днес не се говори за турско робство, а за турско "присъствие", преиначава се Баташкото клане, Левски се представя като убиец, а Ботев се описва като терорист и пройдоха. - Преди се раждаха българчета, днес се въдят цигани! - През 1989 г. броят на българите беше повече от девет милиона души. Днес той е около 6-7 милиона! Два милиона от останалото в България население са пенсионери, които в порутените си селски къщи се страхуват за живота си от цигански набези. - Преди имаше държава България. Днес има територия България.

Написал си куп лъжи. Особено забравяш упадъка на селата. Що не кажеш, че като отвориха границите и още първата година избягаха над 300 000 души? Що не кажеш, че земята не я даваха на хората и сега са същите червени бандити? Що не кажеш , че няма качествени продукти, че ги няма и днес? Защо лъжеш за качеството на храните и въздуха? Преди дърводобива унищожи цяла Северозападна България и днес последствията са налице. Преди крадяхме авторски права и представяхме продуктите като свои сега не можем! Лъжехме, че знаем и можем, а сега ни поставиха на мястото ни с голи задници. Не помниш ли какви привилегии бяха и как пред очите на всички минаваха "важните" помияри? Не помниш ли как обгазяваха румънците Русе, а нашите мишоци не смееха нищо да направят? Не помниш ли как се скриха от радиационния дъжд на 1 май 1986 година, а нас ни оставиха да минаваме под него? Защо мислиш, че няма такива, които помнят какво беше? Защо не видиш колко се разболяха от рак от тогава и как страдат хората? Атака, кого си мислиш, че лъжеш?

Не е лъжа, вярно е. Само дето е изброил хубавите неща, които днес липсват. Да, имаше и негативи, които повечето си изброил, няма 100% щастие, но на фона на другите неща бяха по-малко. Сега обаче не е така, лошото стана мноого, ама много повече. Всъщност няма за какво свястно да се хванеш. Проблема е, че доста от нещата можеха да си останат, а с демокрацията да махнем именно лошото, а се получи едно разграбване на власт и държава. Що си мислиш, че ако се взриви АЕЦ в Унгария някой ще се погрижи за теб, или че като те обгазяват от Турция, ще се вдигнат да роптаят. А това че 300 00 души емиграция след отваряне на границите е нормално. Трябва да си най-богата държава, за да не търси никой по-добър живот другаде, а тогава ще идват при теб. Е, България никога няма как да е сред най-добрите, за какъвто и да е строй. Винаги към страните които са "отгоре" има наплив, защото хората просто търсят най-благодатния начин на живот. Виж сега в момента какво ни залива от юг и изток.

Тоест самозабравилият се холандски палячо заплашва страните със здрав разум, че няма да бъдат в "мини" шенгенско пространство? Как по-точно си мисли, че това ще се случи и дори и да се случи, кой точно си мисли, че ще бъде в него - Бенелюкс? Дори да предположим, че една подобна идея се осъществи, нима останалите европейски държави няма да извозят гаджалите до техните граници и да ги оставят да си бранят мини Шенгена с надупените зници...Изключителна проява на политическо късогледство, и откровенна идиотщина се наблюдава в последните месеци, както от страна на висшите европейски чиновници, така и на лидерите на повечето страни - членки на ЕС.

Тя не само, че ще рухне, но и вече е на път и то благодарение на активните действия в тази насока на отвъд атлантическия и "съюзник". Я от друга страна, тоя не е ли много отворен?

Ще рухне след като начело и са хора със "специални' умствени възможности като дъртия бабугер Меркелл, ренегатът и бивш работник, а сега гешефтар - Юнкер, педровци, американски агенти, рафинирани тарикати-бюрократи и пр. измет.

Браво,браво, да вземат нашите родолюбци да оправят светът и Европа така както оправиха собствената си страна и да заприлична на Бълагария -раят на...! Е вие си знаете за кого и кои наши хора България е рай!

Господинът трябва да се допита до единствено компетентното мнение на Атака Българският патриотар номер едно за България на братските нам партизански ,комунистически възпитаници на братската нам -КПСС-БКП дружба на веки от Москва ще даде най- компетентното пешение по въпроса за Шенген.Само като си отвори устата Волен Сидеров ще настане най голямото шоу по добро дори от Пълна лудница!

А мислил ли е гн Рюте колко бързо този мини Шенген може да започне да граничи с Евроазийския съюз ?

Ако г-н Рюте можеше да мисли, щеше да си спести много главоболия. Г-жа Съседката му също. А на всичкото отгоре се опитват да прехвърлят главоболията си на други.

Цивилизованата,икономически развитите държави на Европа обаче не са курицата(на руски-кокошката-птица която не може да хвътчи и да бъде хваната и залана) на Русия като България!

САЩ отстраняват Конкурентите си един по един , Палят огньове=войни около тях и се хилят ...от другата страна на океана ! Подпалиха Севрна Африка ,Близкият Изток,Украйна ... плямпат за демокрация и доволстват!

прав си Петре..

Тези са много тъпи и нагли! Първо тези "бежанци" нищо не може да ги спре, те искат точно тях, и второ от къде на къде другите страни са им длъжни да държат на своя територия тези! Още повече щом искат да се отделят!

А, дали не се повтаря Историята?... Римската Империя първо се разделя на Западна и Източна...

наи доброто изпиране на езедневното печатане на пари става с вноса на имигранти.затова никои от вархушката няма никакво намерение да спира печатането на пари както и внасянето на имигранти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това заглавие(цитат) е мехлем за Дир-а.Но мурзилоподобни име нещо не кълват.

Тия от кога се изживяват като римска империя хахахаха?

Това не е заглавие ве тъполузър.!. Тва ти е близкото бъдеще.!. Или ти се мислиш за по умен от тях? Ако беше по умен, нямаше да си умаслен TIRаджия.!.

Струва ми се , че скоро ще берем, горчивите плодове на това, че пак се оставихме да станем колониална държава, без суверенитет. От това събитие щедро дърпаха и дърпат дивиденти, само жалката ни колониална администрация, наречена "политически елит". За всеки трябва да е ясно, че този псевдо "елит", отдавна работи против интересите на народа си. Единственото, което го интересува са сметките му в чужбина и резервните гнезденца за спасение. От всички родоотстъпни действия на тези "хора", за съжаление най-вече страдат невинните. При първите сериозни пориви на бурята, България ще е първата, която ще бъде хвърлена на стихиите от новите си господари-"съюзници". А родните майцепродавци веднага ще се юрнат да се спасяват колкото може по- далеч.

.... аз това го говорех преди 25 години .... когато ми викаха: " ... Кой не скача е червен ! Кой не скача е червен ! ... " .... Айде, да ти е сполука !!!!

Тези вместо да умрат от срам, и да се скрият в миша дупка, заради адски тъпите си действия дето не само ще сринат ЕС, ами и дръжавите в Европа ще затрият, си позволяват още да се лигавят и да се опияняват от безумните си оригиналничения и превземки! Е, нагледахме се, наслушахме се и ни омръзна да ни правят на канарчета! Вън от този ЕС и НАТО.

Пак изтъргуваха мигранти срещу пари с турците за наша сметка и без да ни питат, както в доброто старо време.

дайселблумовците сринаха римската империя, чрез продажбата на ИИсуса си, че една еврейски халифат ли няма да сринат.. хахахаааааааааааа

Понеже белгийците показаха как хубаво са интегрирали старите мигранти, та затова сега ги включват в мини-Шенгена.

Твърде скоро Германия започва да връща икономическите "бежанци". Затова са и тези приказки. Срочно трябва да запечатаме и западната, и южната граница. Потокът северозапад-югоизток е по-опасен за България от този в посока Зап.Европа.

Меркел умишлено срива ЕС чрез бежанците. По този начин германците печелят за да станат отново самостоятелна държава със своя лична политика, а същевременно правят услуга на САЩ и сриват ЕС.

Каква прозорливост! Ние това го заявихме още първите дни от нашествието на ислямистите към Европа, без някой да ни плаща тлъстите заплати на тези, които сега го заявяват. А за прозорливостта на Меркел да не говорим! Пълна скръб като канцлер!

Холандците,французите и другите колониални държави досега имаха досег с исляма като колониалисти.Сега започват да усещат бавно какво е да те колониазира исляма.Това е примка която те сами си надяват на шията.

Много точно казано!

На строителите на Вавилон са им необходими световни кризи за да изкарат от сянката и легитимират пред световната общественост глобалното правителство. Ако няма подходяща криза се създава чрез реални действия или от средствата за масова дезинформация чрез пропаганда на митологии. Такива изкуствени кризи са световната икономическа криза, световният тероризъм нужен на световната диктатура, която чрез обещания за химерна сигурност ще оправдае диктатурата в името на мамона, глобалното затопляне, морална криза, продоволствената криза и др. Създателите на кризи сън не спат.

Европа на две скорости, на три скорости ....забравихте се и сега сте на задна скорост.

ЕС започна от съюз на няколко държави. Продължавайте в същия дух и ще се върнете в началната точка, но в милиони мислита в скута.

Социалните системи на страни като Холандия,Франция,Германия и други ще срути ЕС,защото отглежда паразити.Затова я налазиха от цял свят мюсолманските тунеяди свикнали да не работят а само да мързелуват и да искат още и още.Нашият народ го е казал:Който не работи не трябва да яде! Арабите да бъдат върнати обратно откъдето са изпълзяли иначе Европа няма да я има под никаква форма и съюз.

Ами кои ще им работи на еврогейските калпазани. В Източна Европа няма толкоз роби. Там демографска криза има. Както и у тях.

КАКЪВ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ПРИ ТАКИВА ГЛУПАЦИ.! ! ТАКОВА НЕЩО УЧУДВАЩО ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ИЗКУФЯЛАТА "МАМА" МЕРКЕЛ. СВЕТЪТ Е ПРЕД ИНДУСТРИАЛНА РОБОТИЗАЦИЯ И НЯМА НУЖДА ОТ "МИГРАНТИТЕ" НАНОВО СЕ ПОВТАРЯ ФРЕНСКАТА ГРЕШКА ОТ 1960 г. С ВНОС НА АЛЖИРЦИ И МАРОКАНЦИ ЗА РАБОТА НА АВТОМОБИЛНИТЕ ПОТОЧНИ ЛИНИИ-ТЕ БЪРЗО СЕ РОБОТИЗИРАХА. ИЗЛИШНАТА РАБОТНА, НО ВЕЧЕ БЕЗРАБОТНА,РЪКА НАСЕЛЯВА т.н. "ЧУВСТВИТЕЛНИ"КВАРТАЛИ-ЖИВЕЕ НА ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ И 3-тата ГЕНЕРАЦИЯ СЕ "РАДИКАЛИЗИРА" И ПРАВИ АТЕНТАТИТЕ. МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВО ЩЕ ПРИЧИНЯВАТ 3-тата ГЕНЕРАЦИЯ НА ГОСТТЕ НА "МАМА" МЕРКЕЛ

Много сте прав!

"Супер" - транзитни лагери, повече пари за "бежанци", гранични проверки, ама на преминаващи легално през гкпп, резултата - нови орди.

римската империя не е удържала ,,варварите,,!!! сега сами си ги ,,внасяме,,!!! и този се пита защо ще ,,падне,,!!!

Заради такива тъпи пожлитици като Вас г-н Рюте ще рухне всичко,защото вие не можете да проумеете ,че вече Вашите колониални политики са тъпи.Нужно е обединени Европейски щати , а не политики на бившиш колониални величия останали в историята.Бъдете живи и здрави ,но се отърсете от манията за величие,това ще Ви направи не само Вас ,но и всички Западни политици нормални граждани с по - добра преценка за ситуацията в Еврожпа и света.

Европа ще я разрушат не емигрантите, а собствената й бюлокрация. Заливат я талази от орки и тя не предприема и стъпка да ги озапти. В Холандия социалната система прегряла, ама продължават да им раздават гювеч. ЗАЩО? Такъв бил УСТАВЪТ. Еми, дерзайте. На времето затова ми издигнаха паметник.

с такива меки китки улювци като теб със сирност ще се срине

тези на запад се оказаха по големи демагози и от старите кумунисти напълно са изкуфяли този сега пък шял да прави шенген с германия точно с тези дето унищожиха шенген и вкараха без ред и контрол ордите в страната си и не са спрели до сегаточно тези заради които изникнаха и огради и стени в европа