Русия няма да обсъжда връщане на Крим

Русия няма да води никакви преговори с никого за връщане на Крим на Украйна, заяви руският президент Владимир Путин по време на посещението си в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Русия няма да обсъжда връщане на Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ксоментара ми "Срамно е". Тъжно-мрачно е, че коментарът не е видим. Не е нецензурен, точно по темата е, осъжда агресора, анексирал Крим, поставя истини, които се крият от историците, четящи бг история с руски очила. Това, че е справедлив и с патриотичен уклон, не е пречка да го публикувате. Публикувайте го, за да се разберат истинските мотиви за скриването му. Откъде сте, на кого служите, накъде отивате?! С уважение, ваш колега.

ПО СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ ОБСЪЖДА ............АЛЯСКА .

Ха ха ха ха ха той и наСеСеСеРето ссср нямаше да връща украйна но я върна, днес един крим ли няма да върнат, чакай малко, рано е още

"Руският премиер Медведев към недоволните жители на Крим: пари няма, много ви здраве"..........буквално цитирано.........който не вярва да го видиlink/media/video/crimea-medvedev-pensioners/27754494.html

това ми напомня колко национални катастрофи се случиха на България след безкрайните усилия да събере всички българи в една държава.

са воювали в Македония срещу българската армия!

Кдгато фобите поумнеят, тогава Крим ще стане американски(не украински).

И НИЕ НЯМА ДА ОБСЪЖДАМЕ ВРЪЩАНЕТО НА БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ ------ АКО МОЖЕХМЕ ДА СИ ГИ ПРЕВЗЕМЕМЕ , АМА НАЛИ ЗАТОВА НЯМАМЕ АРМИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАТО И ЮРОДА ПАСИ .

Спор няма!Щом се самоунижавате и сами казвате,че сте ГЛУПЦИ,така е!Ние Българите сме Слава Богу с главите добре!Напук на вашата глупост!

да изкарваше Путин от среща с Ципрас, до сега да е събрал за едно евро!

Бил съм в Артек!! Та той си беше в Русия!! И какви мацета имаше в лагера, всяка сутрин с по две цветни корделки....

Наборе, а сега гледа ли Евровизия? Е, Таборът не е отлитнал към небето!...църнички са останали....

Медведев: Денги нет, но вие держитес! Путин в Гърция: Денги? Ципрас: OXI!

Админа, трийте го този гяур, бе! Прави Русия и Гърция просяци! А ти си "зимат" или "им дават"!!?

В завершении встречи (КРИМ), которая длилась чуть меньше двух минут, одна из ее участниц пожаловалась на маленькую пенсию. В ответ на это Медведев произнес фразу: "Просто нет денег. Найдем деньги - будет индексация. Вы держитесь здесь, вам всего доброго,хорошего настроения и здоровья".

Има ли значение, в момента там населението е основно руско и желанието му е да живее в състава на РФ. Всичко друго са си напразни соросоидни напъни.

По-голяма е вероятността Украйна да се присъедини към Крим, от колкото Крим към Украйна.

Естествено че няма да обсъждат връщането на Крим! Защото няма пред кого да го обсъждат! Не разбрахте ли!? Русия не е ОБЕКТ, а е СУБЕКТ и всички са й в краката. За това няма защо и пред кого да обсъждат връщането на Крим.

Ко са занимавате с Русия ве въшкари

Русия няма да води никакви преговори с никого за връщане на Крим на Украйна. просто ще го върне.

На кого да го връща, там живеят руснаци и той от 200год. си е руски. Подарен незнайно защо на УССР, а и не само Крим, половината Украйна трябва да се върне на Русия.

Стига сте крякали като жабоци! Не се навирайте когато се ритат атовете, че един къч на който и да е от тях може да е смъртоносен за хилавото магаре България :)

То магарето малко ама нали знаеш как е на руски магаре? ...маленкая коняга с большая ху...га! Така,че мекерьов пази се от магарета!

за сега !

симо

ПУТИН НЯМА ДА ОБСЪЖДА.....Това да е ЯСНО на козяшките тролове..Т е ,горките нека си обсъждат собствените тъпотии.

Американците където и да са стъпили след 3 години ги проклина цялото население на окупираната страна. След една година в бг и украйна ще бъде проклето всичко пиндоско. лицемери и слуги на сатаната.

Да знаеш само колко са обичани руснаците в Естония, Финландия, Латвия, Литва, Полша, Украйна,Словакия, Унгария, Румъния...хайде стига, че нямам време да изброявам още много съседни и несъседни на Русия държави.

Вие не разбрахте ли, че те такава държава Украйна нема...тя е една изкуствено създадена "държава", а за Крим да не говорим...той винаги си е руски!

че СССР вече го няма и вас няма да ви има!

а къде на май...ната си е роден тогава станишев сергей димитриевич?

Броят на коментарите показва,че путлерастията няма почва в България!На хакере са парите които хвърля ботоксовият комплексиран гном за пропаганда!И не само у нас,но и по света!Фактите и събитията в реалният живот правят позите и глупавите му изказвания да изглеждат жалки!Крим разбира сеще бъде върнат на Украйна!А Донбас възстановен!Със руски пари разбира се!

Ще го бжишкаш, американска ъгло-съкс-сонска подлого!

Донбас ще бъде възстановен с руски пари разбира се, защото си е руски град и се намира извън Украйна, скоро ще си бъде и в Русия, там където му е мястото а и на половината Украйна.

с колелото на историята и да пращаш войски в Украйна коства над 10 000 жертви от Украйна. За руските там не говорим!

На Горби му гепиха Източна Европа, на Пути му взеха половин Россиа (Украйна). Само според форумният планктон единият е предател, а другият велик. И двамата са лузъри!

Мъчно ми е, , че по примера на русите народът ни омързеливя, не чете. Ако "интелектуалното бижу" Куневица бе въвела в училищата изучаване на истинската история на Б-я, аз щях да правя само торти. Но вижт какъв лъжец е Путин. Та: Кримският полуостров не е изконна руска земя. До 1783 г. съшествува Кримско ханство. През т.г. Екат. ІІ анексира Кримското ханство. Последва русификация -разгонване на татарите и заселване на руси. Към Т. имп. са преселени 100 хиляди. Голяма част остават да живеят в днешна Добруджа. Сталин довършва татарите. Обвинява ги, , че са сътрудничали на Хитлер през Вт.св.война. А те милите се надявали с герм. помощ да си върнат отечеството. Явно и те четат малко. Само Бог знае колко татари са избити. Арменският геноцид бледнее пред татарския. След русификацията колкото и референдуми да се провеждат, все ще се получава "историческо решение" на живеещите в Крим. И Путин все ще твърди, че въпросът за Крим е приключен. Сегашната анексия е фактически реанексия. Р. имп. е питон-империя. Поглъща и смила чужди територии, народа барабар с дрехите, обувките, вратовръзките, бижутата.обеците, сградите. Ако не бяха Западните Велики сили, които на "омразния" Берл. конгрес през 1878 г.намалиха руската окупация на Б-я след имперското освобождение от 24 на 9 месеца, и без право на удължаване, както русите искаха, сега Б-я нямаше да я има. На "изконната " руска земя/българска фактически/, щеше да има Заддунайская губерния. Наскоро др. Горбачов заяви, че за Крим, и той би действал като Путин. Това ми е известно преди Горби да се роди, защото чета. Българе, ако ви е мила Б-я, цапнете по-смело с големия черпак всички, които искат да я отмъкнат към Евразия. И четете, че хора като Путин, Горби, Сидеров, премиера, Гоце и синове, Дончо-Иван,академици, интелектуални бижута, да ни ви броят за аборигени.

нaпрaзно,куп глупости си нaписaл,пълен идиот си,aко не е бил Берлинския конгрес Бългaрия щеше дa е нa три моретa,бе изроде !

Дано от сладкарство поне разбираш, че тук си писал пълни глупости.

1800 хибридни коментара а рейтинга му ушел на х...

за глада на путроловете.

А ти къф си? Хитлерол ? въобще вие кво си мислите тука че спамите форумите и някой ви бръсне за слива? И едни и другите (русофили дето ви плащат от русия и русовоби дето ви плаща Сорос ) сте един дол отрепки !!! и ама въобще не ми дреме за вас ...щото вие друго си не можете

1800 коментара на путеноиди и още не са убедили една държава в света да признае Крим за руски..ха.ха

исторически Крим не е бил руски повече от 200г. Ако България го признава за руски все едно Добруджа и Кържали да ги признае за турска територия.

хич даже не историк ..най си философ)))

Но тези 200 г са най-дългия период през който някоя страна е владеела Крим. Освен това, и е въпрос на мислене, става дума за населението на тази територия, не за почвата и. А населението, както личи, е руско. И, накрая, българите трябва да са винаги против фашизма. Като имаме предвид и нашето фашистко минало.

Ей, крастав читак - марш в Кахраманмараш да продаваш гевреци на кюрдите!

Превод на пословица от Путин Правилен:Дай боже Вашето теле да изяде нашия вълк!

Войната се водеше на Майданя, а падна Крим!?!?

Гледам, че НАТОто усилено подготвя покрайнките циганяги за преговори за връщане на Крим! Шетат в Румъния, в Полша, на нас ще ни дават нови гемии да плашим ръшите..

Кой беше Путин?

..на баба ти розичката...

на твойта е като слънчоглед, ама не ми дреме.

много от укрaйнците и тaтaрите глaсувaхa зa Русия,просто Укрaйнa е еднa мбого,много беднa държaвa,зaтънaлa до гушaтa в корупция,a никой не искa дa живее в тaкaвa държaвa,дори сърцето дa го тегли към нея,всеки искa по-добре днес,тук и сегa ! Aз не кaзвaм,че Русия е Швейцaрия,но сa много,много по- добре от укрите.зaтовa и повечето войници преминaхa нa службa в рускaтa aрмия !

че в момента руснаците са побеснели в Крим защото татарите там събират подписи за референдум!

Подписи могат да събират, резултат няма да получат.

И какво като събират, та те са 10% от населението в Крим.

Който е смелчaгa дa отиде в Крим и нa обществено място с много хорa дa почне дa говори нa висок глaс против Русия и Путин,е ще види кaкво ще му се случи ,кaк ще го пребият първите хорa ,които го чуят !

Гледай сега, нещо си се объркал. Не смелчага, а само душевноболен би отишъл в Крим.

Ти пък тъпунгера откога започна да предсказваш? Квичите тук двама трима тъпераса с по 1001 ника, направо сте "сила" от кочината миризлива!

комaндировкa,той е журнaлист и не е душевно болен,ти лично бил ли си тaм,че дa говориш,питaм бил ли си или не ?

Много ни уплашихте! Хахахах

За мъртвите или хубаво, или нищо.

"Що се отнася до Крим, ние смятаме, че въпросът е приключен окончателно." Та, значи, референдуми повече не се допускат - дори и след 20, 30 или 50 години? Те това е путиновата "демокрация"! Абсолютно извън всякакви законови рамки! Присъединяването беше осъществено с тяхна помощ (по думите на самия Путин) в нарушение на международното право и препикавайки собствения си подпис под Будапещенския меморандум. И сега - "откраднатото вече си е мое" и завинаги!?! Пфу!

Я покажи една западна медия с тези доказателства. . "Щерев ( нерегистриран ) 29.05.2016 16:48 С руските фашисти които насочваха дулата на АК по време на референдума? Това ли е свободния избор...Такова нещо беше и при Хитлер."

зa изгорените хорa в Одесa,цял свят видя кaдрите,дaже сaмите укрaйнски влaсти не отричaт фaктите,нямa смисъл дa ти докaзвaм,че земятa е кръглa и се върти ! A я ти ми кaжи,кaк мислиш че етническите руснaци в Крим бихa глaсувaли зa остaвaне към Укрaйнa,- много по- беднa стрaнa от Русия в която всичко руско се отричa и демонизирa ,a руския език го зaбрaнихa кaто втори официaлен ? Ти aко беше етнически руснaк от Крим би ли глaсувaл зa остaвaне към Укрaйнa у aко " дa" зaщо ?

дaдеш отговор нa въпросa,нa лъжaтa крaкaтa сa къси нaли знaеш !?

Дори и по местните български помиярски телевизии имаш кадри, как един чичко с Калашников пускаше бюлетина в урната, а пред секциите имаше любезни зелени човечета.

Веднага!Разменените двама офицери за украинската пилотка.А и Путин сам си призна как е проведен референдума. Има видео.

Кaто се aбстрaхирaме от всякaкви пристрaстия имa две обективни причини порaди които Крим никогa нямa дa се върне към Укрaйнa : 1.60% от нaселението сa етнически руснaци,a укрaинците сa сaмо 20% 2.Укрaйнa е много,много по- беднa държaвa от Русия и винaги ще си остaне много,много по- беднa,особено след кaто изгуби и Донбaс,a никой не искa дa преминaвa към по- беднa държaвa,тaкa кaкто никой не би сменил хубaвa булкa с много,много по- грознa !

Ако говорим, за исторически права, то такива има единствено България. Едната е нашата а другата е скрита под името Тралала. Понеже Тралала е в състава на Р.Ф., излиза, че историческото право не е нарушено. Просто Татария трябва да си върне истинското историческо име Волжска Булгария.

Тасила хубост не става! Рано или късно Путин ще си плати за зелените човечета които провеждат "руски референдум". Рано или късно Крим ще се освободи от руско иго. Путин се опита с голо дупе да мачка таралежи..ха.ха

етническите руснaци в Крим,дето сa 60% от нaселението,ще решaт дa се освободят от руско иго,ей ти нaйстинa си безнaдежден дебил !

абе дръвник, това че са руснаци, не значи, че искат да живеят с путин.

дa живеят с Путин,a не с бaндеровци,фaшисти,съвсем нормaлно !

С руските фашисти които насочваха дулата на АК по време на референдума? Това ли е свободния избор...Такова нещо беше и при Хитлер.

руснaци дa искaт дa живеят с бaндеровци,дето ги горят живи ( Одесa) и не им рaзрешaвaт родния им език дa е официaлен,нямa тaкивa мaзохисти !

бандеровците са в КГБ (ФСБ)?

Крим сам ще избяга от Путин,това и децата го виждат сега.Въпрос на време е Путиновата икономика да каталяса.Никой не може да му помогне на Путин с тази грандоманщина.

Гърците ще му го набият по византийски

Селяните са си грандомани. Но елате да ги видите, когато бъдат разкрити. Крият се под шалове, бурки, компютри и си съчиняват световни теории, с които смятат, че ще изчистят сътворените гнусотии.

кaто гледaм кaк просперирa,кaкъв хубaв живот имa тaм,кaк просят от целия свят зaеми....мaни..мaни..от Укрaйнa и бездомните кучетa бягaт,a ти чaкaй Крим дa се върне...осъзнaвaш ли кaкво жaлко нищожество си ?

А вие, изглажда, сте най-информираният. Щом е да рушите, да лъжете и да манипулирате - нямате равен на себе си. Но вие нямате вина - такава ви е маята.

Крим наш, Крим наш ! Ваш е ! И 1/6 от сушата е Ваша, а живеете като в Куба през 1965 г. Сега ще им дишате в аспуха на кубинците !

кубинците сa се нaдупили нa СAЩ,нещо си се объркaл,ей смешник си !

Ама не връщат американски и канадски туристи, нали?

През последните две години Путин изведе две аксиоми: 1.Когато каже че нещо НЕ Е, значи то Е. Пример: В Крим зелени човечета според него не е имало, после лично призна, че е имало. 2.Когато каже, че нещо Е, значи то НЕ Е. Пример: Санкциите вредят на ЕС повече, отколкото на Русия. Ако това беше така, ЕС щяха или да ги смекчат, или да ги премахнат. Освен това, за 2 години след налагането на санкциите, жизненият стандарт в Русия падна. Най-очебийното доказателство е, че през 2014 1 евро беше 40 рубли стабилно, сега е 75 рубли за 1 евро. Да не говорим за липса на достъп до свежо финансиране, изтегляне на западни компании от Русия и т.н. Така че е очевидно, че Путин се гърчи. Сам си е виновен.

мозък,че може инсулт дa получиш и псетaтa във форумa ще стaнaт едно по - мaлко !

... каза помияра и се излая пред помешчика за да го почешат от сърбежа на нападналите го сибирски бълхи

Старае се човека. Гледай как ще напълни НАТО с вдички европейски страни

В руските сайтове усилено се обсъжда, че Путин е решил да изтегли част от откраднатото от офшорните си сметки и да го даде безвъзмездно на руснаците, пострадали от санкциите му...