Коментари - Вишеградската четворка иска ”нов проект” за Европа | Днес.dir.bg

Вишеградската четворка иска ”нов проект” за Европа

Страните от Вишеградската четворка искат "нов проект" за Европа. Орбан отхвърли предложението на Гутериш и ООН за глобално споразумение за миграцията.

Обратно в новината

Коментари - Вишеградската четворка иска ”нов проект” за Европа | Днес.dir.bg

Коментари

САМО ВЪВ ВАС НИ Е НАДЕЖДАТА!!!

Напълно съм съгласен с Орбан и страните от четворката. Християнска Европа няма нужда от мюсюлмански гета. Който има нужда да ги приема. Къде в мюсюлманските държави има християнски общности с пълни права и свободи? Заради тази напълно погрешна политика Европа заприлича на циганско гето.

Що на нас Тиквуний а на тях Орбан се падна.Нема справедливост на тоя свят.Затова сме последната дупка на кавала и калинките са навсякъде.

Нашия мазник от Банкя не е между тях,по същия начин се държеше и Тато ,Борисов само това е научил ,докато го пазеше

Разликата между Живков и Борисов е като между небето и земята.

Браво на Вишеградската четворка, че отстоява позиции и защитава национални интереси, за разлика от нашето правителство, което се съгласява с всичко, което идва от Европа... Погалват ни по главата, потупват ни по рамото и си мислим, че сме велики, а всъщност сме пионки в чужди ръце...

Га Вишеградската четворка ядоха кИфтета от Европа нИ рИваха, сега защо рИвът ? (начело с руската пионка Орбан)

мнението ти отговаря точно на ника ти...добре,че си признаваш,а не го криеш като другите-господин балкански,роналд реаган,щерев,канадиян и вся осталная сволоч!!!!!

Когато НОРМАЛЕН човек чете коментарите под новините в ДИР.БГ трудно му е да си представи, че всичко това идва от държава председател на ЕС ... Подобни коментари биха били удачни на държави като Беларус, Молдова, Казахстан, Азербайджан ...

Идеите на Виктор Орбан са път към нищото. Няма как да очакваш да функционира единен пазар без обща федерална структура. Единственото спасение за ЕС се нарича Съединени европейски щати! Всичко останала е в услуга на плешивото кремълско джудже !

Евала на Орбан, дано да успее да промени яловата Европа.

Крайно време е да се възроди Австроунгария, която е била световна сила, за разлика от отделните държави сега. Ако може и България да се присъедини щеше да е прекрасно. За съжаление Боко иска да прави нова Югославия или още по-лошо, нова Османска империя, или по-скоро това му налагат големите началници от Козяк и Анкара.

Ако имаше бегли познания по история, щеше да ти е известно че Австро-Унгария е съществувала точно 51 години ... Останалото за което може би си мислиш, че е Австро-Унгария всъщност се нарича Свещена Римска империя

..... ей как се извъртяха нещата. Ние се натискаме в ЕС, чакаме пари, молим за шенген и к'во-среден пръст. Б.Б. "стана" международник-кандидат посредник между ЕС и Ердоган, ЕС и Вишеградската..... Да ама тези от четворката показаха среден пръст и хоп..... измамен и изоставен. А на него не му пука. Лъже, маже в ЕС, есемеси до парламента, зер е световен "лидер" и срокове кога, какво, как да се гласува та да ни "харесат"..... Абе резил, смях и порнография..... няма изход.... пързалка.... Нормалните искат НОВ ЕС, ние какъвто и да е само да ни казват "конграчулейшън". Сбъркана политика, държава и управа.... Все от другата-неправилната страна. Външна министърка-мижитурка хвали държавата, че сме спасили 50 х. евреи а си мълчи, че изгонихме безработицата (и пак 7-8%) 2,5 милиона работоспособни да съживяват икономиката на ЕС и Америка.... Сбъркана марионетна политика, политици, а народа не бил дебилен и гладен.... имитирал, протестирал, бил неблагодарен! А сега де...... криворазбрана цивилизация, нови магистрали с автомобили морги от Европа, чиста природа удавена в пушеци и миризми.... възход.... или падение.....

Евалааааа.... братле. Страхотен коментар. Дай да ти стисна ръката. А такааааа.... Всичкото верно ама народа и той много прост бе. Ко ши го праим тоз роден добитък незнам. Харесва му да живее и търпи в тая кочина бе мама му стара. Вместо да грабва сопите. Твойта, мойта и на "изчезналата безработица" дето хванахме терминала овреме е лесна. Ама ко чакат тия ора у БГ-то още незнам. Или сопата или терминала. Сопата е обърната и ако играе по гърбината на ората значи само терминала е спасението. Бягайте бе ора, нестойте да си губите времето, здравето и бъдещето на децата.

Николайчо, личи отдалеч, че си фен на Боко. Сигурно си прочел и ти като него книга и половина, като ти гледам неграмотния текст. Ей, за такива получовеци, дето избират мутрата сме на туй дередже.

докторче веднага се познава че си фенче на корни и комунягите не съм фен на бб просто написах фактите такива каквито са

Avatar952

Орбан е истински патриот И европеец - би трябвало да е пример за всички политици в Европа и особено в България. Преди време мои приятели унгарци ми казаха че унгарците по-скоро биха излезли от ЕС, отколкото да позволят боклуците в Брюксел да свалят Орбан и да им натресат поредното марионетно правителство.

платени тролове плуят по боко с повод и без повод в случея с вишеградската четворка истината е че по вапроса за имигрантите и не само по него мнението на бб винаги е било по близко до тяхното отколкото на меркел или комисията българия наред с вишеградци е една от страните които не е изпълнила квотите за имигрантите поставени и от ес

Бойко Акбар !!!

Ами БГ. не ги е изпълнила не щото батя ти не иска, ам щото имигрантите неискат да идват у таз мизерия. Пущат всекви жалби и жените им обарват белким в затвора ги скрият само и само тука да не ги изпратят.

Как имаме нужда от един такъв достоен като Орбан, а не тюфлек с меки топки. Европа, ако не се вземе в ръце върви на зле с тоя педераслък, джендър-мендър плюс мюсюлмански орди. Тръмп ясно им го каза, че не иска в Америка бедняци-лапачи.

И къде е Боко Боклука за да включи иБългария в подобни мерки срещу емиграцията, както иска българския народ. Ааааааа, той се мазни в момента в Давос на големите си началници. Боко, Глупако, народа ли те е избрал или световните шарлатани?

В момента промиват мозъци да интегрираме мигранти.Ние сме зс пример в света по интеграция,,,как интегрирахме циганите,, Има една поробност,че бият,убиват ,крадът и мамят обикновените хора ,потърпевши са най много пенсионерите,с ,,големите пенсий ,,има и за циганите. Приканвайте мигранти ,държава голяма ,,има място и за тях

.....браво на B. Oрбан ! ...еи това е дарjaвник... господин гален от трима папи и много гушкан от юнкер и Mеркел !!!!......такав лидер ни трябва и на нас !!! тогава и само тогава ще си варнем дарjaвата а с това и хората напуснали я !!!...човек не е нужно да баде ядрен учен за да има капацитета да го проумее !!!

докато не ви "освободи" исконно руската империя една по една.

Да се внушава, че ЕС може и без Руска газ!

EC може без Pуска газ.....около 2-3 дена...

Полша,Чехия и Унгария и като членки на СИВ се държаха достойно и когато ги посещавахме се усещаше достойнство,култура с една дума миришеше на запад.Доказателство са жертвите,които дадоха,а ние щяхме да ставаме 16-та република. Тодор Живков е основен инициатор за нахлуването на войски на СИВ в Чехия. Снишаване,принизяване докато отмине бурята е политиката на Тато сега неговия охранител се опитва да убеди Меркел,колко слаба ще изглежда в турски кожух. Ще дойде ли време да спрем да прескачаме сянката си и оправим собствения дом?

...."воиски на "сив"....абе другари ,много рано сте отпочнали сас шлиокавицата !!!....това изречение с Todor Jivkov ....си е .....просто нямам думи !...това е нiто човек да се смее нито да плаchе !...много е показателно обаче...за нивото !!!

Правилна е забележката-ОВД но големия проблем е че изпратени войници от Харманли дадоха 26 жертви.Вярно ПБ на БКП взе решение всички участвали да запишат ВУЗ без приемен изпит.

Това е характер, чест и гордост. И виждайки проблемите в перспектива. Ех да имахме едни като Орбан или Тръмп.

в един нов проект трябва да бъдат напълно изключени нпо. тяхното вредно и сатанинско влияние поровали напълно настоящия проект за европейски съединени щати и го превърна не в ессср, а в нещо, което може да се пръкне само в уродливи мозъци, пълни с безхаберие и извращения. диктатурата на психопатите с евроатлантическите "ценности" на брюксел трябва да бъде свалена от власт.

Ако на вишеградската четворка не им харесва идеята за Съединени европейски щати, то могат да излезнат от ЕС като Великобритания. ЕС постепенно ще върви в такава посока - неизбежно е. Не може да искаме еднакви стандарти и в същото време всеки сам да си прави нещо, защото всичко е обвързано социално-политически-икономически с причинно следствени връзки.

можете да се насладите на типично "мислене" нa евроджендър. те не търпят никого, който е на различно мнение или позиция. в пъти по-зле са от сталин и хитлер, взети заедно, но инак, на думи, няма да намерите по-"демократични", "толерантни", приемащи "различните" с радост, зачитащи чуждите мнения. ето за това не ви верваме на конвенцията. защото сте лицемери. пак добре, че не сте пратили народите от вишеградската четворка в сибир, за да оставят место за болноглавите ви експерименти с местенето и "подобряването на гените" на живи хора. менгеле щеше да ви е голям фен. защото обърнахте ес в концлагер на идеологията си юдейска.

гноясъл соросоид!!!

Това е една окуражителна новина която идва много навреме.Така трябва да се води диалог по наболели въпроси със достойнство и чест без недомлъвки и половинчати фрази.Българските политици никога няма да стигнат нивото на тези от Вишеград поради липса на два фактора.Компетентност и честност.Самите те си знаят колко са червиви и е невъзможно да достигнат колегите си от бившия Източен блок.

Нашите гъзолизци и продажници с овчи душици да взимат пример. Като сме пълноправни членове на ЕС трябва да може да си казваме нашите виждания по даден въпрос, а не само да слушкаме и да папкаме трохичките дето ни подхвърлят господарите.

Това не беше нито спам, нито извън темата. Коментарът беше изцяло за европрос...тотиите от самото ни влизане до днес. А вие, от дир-а, както е казал поетът, вие сте идиоти!!!

Нека по младите колеги във форума да знаят-Тези страни от Вишеградската четворка бяха по добре и през соца по добре са от нас и сега ! Ще питате защо-Защото имат управници с топки и си водят национално отговорна политика и не гледат строя в който са !За разлика от нас и управниците ни които бяха наведени през соца и от врата на единия голям бързаха да се хвърлят на врата на другия голям а това как се нарича сетете се вие ку.....вие ще се сетите ! За това и такива страни винаги получават това което искат и винаги ръководителите им са уважавани където и да отидат а не като нашия който го тупат по рамото а зад него се превиват от смях !Каниха ни при тях а нашия Кратун се държи за полата на бабето докога ?

С тази "ценностна система" на управляващите, за кратко наречена слугинаж, никой няма да ни покани в тази четворка.

Анатема за безбожника Боце и криволизеца Цеци те са продажнижи на славянството АНАТЕМА ЗА ТАХ БЕЗБОЖНИЦИ АНАТЕМА АНАТЕМА !!!

А,Боко тиквата,що рече?!

ако ес стане само един съюз от независими държави то по-богатите трябва да подпомагат по-бедните ?? защо германия прябва да внася в бюджета на ес а унгария и полша да получават тези пари?? ако ес е подобно на фередация то нямахме да имаме проблеми като меркел защото дори и силна икономически германия е само 20% от европейските граждани и при едни общи избори другите европейци нямаше да гласуват за меркел. една федерация ще предпази отделните народи от идването на власт на хора като борисов,меркел,орбан и т.н

Заблудата е огромна.Отдавна няма такова нещо-честни избори.Всичко е решено предварително от световните господари.Преразпределението на света тече с пълна сила.Защо ли всеки път преди назначение на премиер се лети до Вашингтон, за подписване на клетвена декларация.Защо ли простата мутра е толкова уверена-защото е без значение кой за какво е гласувал, накрая резултатите са такива каквито се иска на господарите на Новия световен ред.Каква е разликата между анексирането на Крим и минаването на соц страните в другия лагер.За Крим се полагат геижи и се наливат средства , докато бившите соц .страни са хвърлени в ръцете на запада , който си играе с тях като котка с мишка.Напълно презирани и пренебрегвани.Целата-физическо унищожение и присвояване на териториятя за осъществяване на хилядолетното осподство по нов начин.Глобално споразумение за миграцията.Тогава къде са становищата на Саудитска Арабия,ОАЕ Малайзия,Индонезия Китай и Япония.Да не говорим за САЩ.Или това е споразумение от цял сват данацвъкаме в европа гладни и мързеливи , по никакъв начин неинтегрираши се мюсюлмански пълчища и унищожаване на християнството.До сега да е станало, ако Русия не бе се подела във военно отношение и не възроди военнаа си мощ.От дрга страна и Северна Корея с Лудия Ким .На онези от САЩ до толкова им нарастна наглоста, че без срам се врат навсякъде с техните интереси.Само Путин да не изреве за неговите, че тогава не се знае кой кого.Върха на сладоледа е този нагъл тъпак Тръмп.Накрая ще я забърка с простотията си, но да видим каква.Изберат ли за още един мандат Путин, Ес може и да се разпадне.Вижда се нетърпимоста между католици и източноправославни.Погледнете хала на източноправославните.Силна Западна Европа има пари за мигранти, а за православни няма.Уж дава с едната ръка, а с двете граби и руши.

Е, и. Какво предлагаш, констатации много, а предложения ???

И аз се питам кога най-после и в България ще има един Орбан, мъж с топки, който защитава страната си, народа си и моралните и духовни ценности на нацията. Кога ще изметем тези безполови охлюви, КОГА БОЖЕ???

Равнопоставеност. Това се знае още от времето на крал Артур и заоблената му маса. Все ще се намери някой "по-равен" мераклия.

Чудя се - тези лилипутско-смехотворни, долнопробно-очукани, параноидно-истерясали, душевно-абортирали, микроскопични държавици без капчица национално самосъзнание, собствена история, но тресящи се яко с паркинсонови тремори от огромни национални комплекси респ. чувство за европейска многоценност - та, питам се, кой ли третополов джендър изобщо ги попита за нещо и им поиска нищожното безполово мненийце?! Икономическо-социални гиганти като Германия, (Аллах да удесетори годините на моята приятелка Анджи Меркел), отварят широко границите си за страдащите и бягащите, и виждат в тях огромен ресурс за излизане от демографската си криза, а някакви безгласно- фарангитясали буболечки искат да наложат своя шизоидно-безумен вишеградски диктат над всепризнатите евролиберастични ценности!!! Това да не е някаква първоаприлска шега в навечерието на 2-ри февруари, международния ден на вишеградските джендърни образования и вилнеещи третополово-метросексуални брадясали получовеци? Европа може само да се гордее, че гражданите на една силно развита икономика като Турция все още благоволяват да посещават западналите ѝ градове. Със сигурност никой няма да хукне към мухлясали градове като Прага - без никаква култура, с паянтови стари сгради и нащърбени фасади, с некрасиви русо-луничави плашила около 1.90 м., с криви, мръсни, средновековни улици, където пияни чехи пикаят необезпокоявани, А по-добре изобщо да не си отварям устата за грозната и неприветлива Будапеща със замърсения от фекалии Дунав, където отровената вмирисана риба плува с опнати нагоре шкембета, набълбукани с вонящи изпражнения, за ужас и потрес на смирените мюсюлмански туристи Дори под хладните бурки се усеща вонята на разпада! Никой от Турция няма да стъпи вече там!!!

себастиян курц вече ви започна в австрия . а тези страдащите да си останат в турция,саудитска арабия,кувейт,иран и другите мюсулмански държави . просто мюсулманите нямата място и не сте желани в европа. а относно демографската криза германия просто ще пусне украинците и няма да имат проблемите които имат с вас

Изпод хлaдните бурки струи човеконенaвистническо многословие, от което произлизa едно голямо нищо. Уж по европейските въпроси, aмa не съвсем... :)

е съюз на общи ценности, а не на цицане на европейски фондове!

ЕС действително трябва да преосмисли позициите си,вместо да се чуди къде да настани бежанците!Както се очертава войната ще продължи,ето и Ердоган е тръгнал да избива кюрдите до последния както се изрази " уж терорист"!Това са нови бежански потоци,ако се вземе решение и за " легални" канали!Или никой не може да спре Ердоган,но бежанците били добре дошли,а от ООН ще ми говорят за мир.Създайте зони за сигурност,така ще спрат икономическите мигранти или чакащи на помощи!

Мястото на България е при Вишеградската Четворка.За наше съжаление, за да отстояваш позицията,която е най-добра за твоят народ се изискват политици с топки.За сега такива на политическата сцена няма.Там са само клоуни,гледащи да напълнят джобовете си.

Докато Боко е на власт, никаква Вишеградска четворка!

ЕС се изроди от съюз за обмяна на полезни изкопаеми, в съюз на обмяна и преразпределение на бежанци, те са новата суровина видяно от Феминисти и LGBT специализирали в социални науки издигнали се на всички командни постове. Всичко се върти около защита на човешки права. гей, женски, мюсюлмански, малцинствени, и без да имат каквито и да е било задължения...

не са бежанци. войниците, които да воюват на Източния фронт са и затова е тоя безогледен натиск върху граничещите или близко разположени до Русия страни. учудвам се, защо след като всички го знаят, В.4 не го казва. Сигурно е дипломация, но казано в прав текст и на такъв форум ще пресече желанието за импорт на "бежанци".

Значи повече независимост за България, така ли? Ами, че тогава другарката Нинова и Тиквата ще се менкат на избори вечно. Болния и другите пишман патриоти ще са вечно "фактори" в политиката.Цацаров може още най-малко два мандата да изкара.Пеевски ще все така засмян и т.н и т.н ... Такава Бългярия искате и за бъдещите покления, нали? НЕЩАСТНИЦИ НЕДНИ !

Нещастници,защото нсправихте цял народ нещастен Трети път гласувам за ваз и станах по беден.Защо не мислите за хората,това със санирането ощетявате останалите дето живеем в къщи.А сега ,ако приемете ИК,с цел да прокарате,,джендър обучението,,тъкъв гняв ще изригне у нас,че никоха няма да ви имаме доверие да продължите напред.За пръв път народа е единодушен/няма леви,няма десни/искаме да не посягате на децатаБългарина е достатъчно толерантен с цигани,турци,араби ,еврей ,а те толерантни ли са с насТа преди да обиждаш арогантно келешче ,помисли кого обождаш,ще дойде и нашият момент

Това е националноотоговорното поведение- да защитаваш националния интерес и суверенитет на страната си, независимо от външнополитическия натиск. А нашето е точно обратното- грозно лакействане и сляпо подчинение в замяна на благосклонно предоставени пари от еврофондовете, които тук се крадат най- брутално, а вероятно част от тях се връщат и като отчисления на Боце към дъртия измамник Юнкер. Ето затова вишеградската четворка не ни иска в редиците си- заради корупцията и лакейското ни поведение спрямо брюкселските чиновници.

Мястото на България е до Вишеградската четворка. Те мислят много правилно

EС с въведената от него диктатура и морален разпад все повече прилича на Римската империя в периода преди нейната гибел. Докато западната е напълно заличена, източната - Византия продължава да съществува векове и става център на християнската цивилизация. В днешни дни такава роля е отредена на Вишеградската четворка - затова там е и нашето място, ако искаме да просъществуваме. А що се отнася до напъните на САЩ за световно господство, те ще си намерят майстора в лицето на Русия, Китай и Индия, които нито ще търпят такъв диктат, нито САЩ ще са в състояние да им го наложат. Въпрос на време е, защото историята показа, че всички опити за световно господство се провалят и че вечни империи няма.

+1000

Стига слугинаж и обслужване на чужди елементи с извратено мислене и неясни цели. Мястото на България е във Вишеградската Четворка. Разбира се там постоянните фото-сесии с мокри целувки и лизането на задници не са на почит... Пак сме със статут на колонизирана, заспала нация който не знае интереса си. Затова и стигнахме до тук...

Естествен ход на историята-ЕС се превърна в СССР. Брюксел стана Москва от близкото минало. Либералите=новите болшевики и комунисти са на власт в ЕС. Интерсно ние с това уж дясно правителство какво правим в компанията на новите комунисти и как послушно изпълняваме всяка тяхна прищявка така стриктно, както дори бай Тошо (Тодор Живков) не изпълняваше навремето заповедите от Москва?!

или е нахалство и какво сега - 27 държави ще играята на циганската цигулка на Унгарците? Какво голямо могат да покажат? Да си го направят и да оставаат ЕС на мира.

Що не вървиш... да тропаш по свирката на Баце си, Тантето, Мамин МакАрончо и Онзи чичко с червения нос, дето харесва Баце ти? За това, което унгарците и другите вишеградци могат да покажат, твоите еврогейски любимци само могат вода да им носят.

чиба бе,соросоид!!!

Коментари - Вишеградската четворка иска ”нов проект” за Европа | Днес.dir.bg

Вишеградската четворка иска ”нов проект” за Европа

Страните от Вишеградската четворка искат "нов проект" за Европа. Орбан отхвърли предложението на Гутериш и ООН за глобално споразумение за миграцията.

Обратно в новината

Коментари - Вишеградската четворка иска ”нов проект” за Европа | Днес.dir.bg

Коментари

САМО ВЪВ ВАС НИ Е НАДЕЖДАТА!!!

Напълно съм съгласен с Орбан и страните от четворката. Християнска Европа няма нужда от мюсюлмански гета. Който има нужда да ги приема. Къде в мюсюлманските държави има християнски общности с пълни права и свободи? Заради тази напълно погрешна политика Европа заприлича на циганско гето.

Що на нас Тиквуний а на тях Орбан се падна.Нема справедливост на тоя свят.Затова сме последната дупка на кавала и калинките са навсякъде.

Нашия мазник от Банкя не е между тях,по същия начин се държеше и Тато ,Борисов само това е научил ,докато го пазеше

Разликата между Живков и Борисов е като между небето и земята.

Браво на Вишеградската четворка, че отстоява позиции и защитава национални интереси, за разлика от нашето правителство, което се съгласява с всичко, което идва от Европа... Погалват ни по главата, потупват ни по рамото и си мислим, че сме велики, а всъщност сме пионки в чужди ръце...

Га Вишеградската четворка ядоха кИфтета от Европа нИ рИваха, сега защо рИвът ? (начело с руската пионка Орбан)

мнението ти отговаря точно на ника ти...добре,че си признаваш,а не го криеш като другите-господин балкански,роналд реаган,щерев,канадиян и вся осталная сволоч!!!!!

Когато НОРМАЛЕН човек чете коментарите под новините в ДИР.БГ трудно му е да си представи, че всичко това идва от държава председател на ЕС ... Подобни коментари биха били удачни на държави като Беларус, Молдова, Казахстан, Азербайджан ...

Идеите на Виктор Орбан са път към нищото. Няма как да очакваш да функционира единен пазар без обща федерална структура. Единственото спасение за ЕС се нарича Съединени европейски щати! Всичко останала е в услуга на плешивото кремълско джудже !

Евала на Орбан, дано да успее да промени яловата Европа.

Крайно време е да се възроди Австроунгария, която е била световна сила, за разлика от отделните държави сега. Ако може и България да се присъедини щеше да е прекрасно. За съжаление Боко иска да прави нова Югославия или още по-лошо, нова Османска империя, или по-скоро това му налагат големите началници от Козяк и Анкара.

Ако имаше бегли познания по история, щеше да ти е известно че Австро-Унгария е съществувала точно 51 години ... Останалото за което може би си мислиш, че е Австро-Унгария всъщност се нарича Свещена Римска империя

..... ей как се извъртяха нещата. Ние се натискаме в ЕС, чакаме пари, молим за шенген и к'во-среден пръст. Б.Б. "стана" международник-кандидат посредник между ЕС и Ердоган, ЕС и Вишеградската..... Да ама тези от четворката показаха среден пръст и хоп..... измамен и изоставен. А на него не му пука. Лъже, маже в ЕС, есемеси до парламента, зер е световен "лидер" и срокове кога, какво, как да се гласува та да ни "харесат"..... Абе резил, смях и порнография..... няма изход.... пързалка.... Нормалните искат НОВ ЕС, ние какъвто и да е само да ни казват "конграчулейшън". Сбъркана политика, държава и управа.... Все от другата-неправилната страна. Външна министърка-мижитурка хвали държавата, че сме спасили 50 х. евреи а си мълчи, че изгонихме безработицата (и пак 7-8%) 2,5 милиона работоспособни да съживяват икономиката на ЕС и Америка.... Сбъркана марионетна политика, политици, а народа не бил дебилен и гладен.... имитирал, протестирал, бил неблагодарен! А сега де...... криворазбрана цивилизация, нови магистрали с автомобили морги от Европа, чиста природа удавена в пушеци и миризми.... възход.... или падение.....

Евалааааа.... братле. Страхотен коментар. Дай да ти стисна ръката. А такааааа.... Всичкото верно ама народа и той много прост бе. Ко ши го праим тоз роден добитък незнам. Харесва му да живее и търпи в тая кочина бе мама му стара. Вместо да грабва сопите. Твойта, мойта и на "изчезналата безработица" дето хванахме терминала овреме е лесна. Ама ко чакат тия ора у БГ-то още незнам. Или сопата или терминала. Сопата е обърната и ако играе по гърбината на ората значи само терминала е спасението. Бягайте бе ора, нестойте да си губите времето, здравето и бъдещето на децата.

Николайчо, личи отдалеч, че си фен на Боко. Сигурно си прочел и ти като него книга и половина, като ти гледам неграмотния текст. Ей, за такива получовеци, дето избират мутрата сме на туй дередже.

докторче веднага се познава че си фенче на корни и комунягите не съм фен на бб просто написах фактите такива каквито са

Avatar952

Орбан е истински патриот И европеец - би трябвало да е пример за всички политици в Европа и особено в България. Преди време мои приятели унгарци ми казаха че унгарците по-скоро биха излезли от ЕС, отколкото да позволят боклуците в Брюксел да свалят Орбан и да им натресат поредното марионетно правителство.

платени тролове плуят по боко с повод и без повод в случея с вишеградската четворка истината е че по вапроса за имигрантите и не само по него мнението на бб винаги е било по близко до тяхното отколкото на меркел или комисията българия наред с вишеградци е една от страните които не е изпълнила квотите за имигрантите поставени и от ес

Бойко Акбар !!!

Ами БГ. не ги е изпълнила не щото батя ти не иска, ам щото имигрантите неискат да идват у таз мизерия. Пущат всекви жалби и жените им обарват белким в затвора ги скрият само и само тука да не ги изпратят.

Как имаме нужда от един такъв достоен като Орбан, а не тюфлек с меки топки. Европа, ако не се вземе в ръце върви на зле с тоя педераслък, джендър-мендър плюс мюсюлмански орди. Тръмп ясно им го каза, че не иска в Америка бедняци-лапачи.

И къде е Боко Боклука за да включи иБългария в подобни мерки срещу емиграцията, както иска българския народ. Ааааааа, той се мазни в момента в Давос на големите си началници. Боко, Глупако, народа ли те е избрал или световните шарлатани?

В момента промиват мозъци да интегрираме мигранти.Ние сме зс пример в света по интеграция,,,как интегрирахме циганите,, Има една поробност,че бият,убиват ,крадът и мамят обикновените хора ,потърпевши са най много пенсионерите,с ,,големите пенсий ,,има и за циганите. Приканвайте мигранти ,държава голяма ,,има място и за тях

.....браво на B. Oрбан ! ...еи това е дарjaвник... господин гален от трима папи и много гушкан от юнкер и Mеркел !!!!......такав лидер ни трябва и на нас !!! тогава и само тогава ще си варнем дарjaвата а с това и хората напуснали я !!!...човек не е нужно да баде ядрен учен за да има капацитета да го проумее !!!

докато не ви "освободи" исконно руската империя една по една.

Да се внушава, че ЕС може и без Руска газ!

EC може без Pуска газ.....около 2-3 дена...

Полша,Чехия и Унгария и като членки на СИВ се държаха достойно и когато ги посещавахме се усещаше достойнство,култура с една дума миришеше на запад.Доказателство са жертвите,които дадоха,а ние щяхме да ставаме 16-та република. Тодор Живков е основен инициатор за нахлуването на войски на СИВ в Чехия. Снишаване,принизяване докато отмине бурята е политиката на Тато сега неговия охранител се опитва да убеди Меркел,колко слаба ще изглежда в турски кожух. Ще дойде ли време да спрем да прескачаме сянката си и оправим собствения дом?

...."воиски на "сив"....абе другари ,много рано сте отпочнали сас шлиокавицата !!!....това изречение с Todor Jivkov ....си е .....просто нямам думи !...това е нiто човек да се смее нито да плаchе !...много е показателно обаче...за нивото !!!

Правилна е забележката-ОВД но големия проблем е че изпратени войници от Харманли дадоха 26 жертви.Вярно ПБ на БКП взе решение всички участвали да запишат ВУЗ без приемен изпит.

Това е характер, чест и гордост. И виждайки проблемите в перспектива. Ех да имахме едни като Орбан или Тръмп.

в един нов проект трябва да бъдат напълно изключени нпо. тяхното вредно и сатанинско влияние поровали напълно настоящия проект за европейски съединени щати и го превърна не в ессср, а в нещо, което може да се пръкне само в уродливи мозъци, пълни с безхаберие и извращения. диктатурата на психопатите с евроатлантическите "ценности" на брюксел трябва да бъде свалена от власт.

Ако на вишеградската четворка не им харесва идеята за Съединени европейски щати, то могат да излезнат от ЕС като Великобритания. ЕС постепенно ще върви в такава посока - неизбежно е. Не може да искаме еднакви стандарти и в същото време всеки сам да си прави нещо, защото всичко е обвързано социално-политически-икономически с причинно следствени връзки.

можете да се насладите на типично "мислене" нa евроджендър. те не търпят никого, който е на различно мнение или позиция. в пъти по-зле са от сталин и хитлер, взети заедно, но инак, на думи, няма да намерите по-"демократични", "толерантни", приемащи "различните" с радост, зачитащи чуждите мнения. ето за това не ви верваме на конвенцията. защото сте лицемери. пак добре, че не сте пратили народите от вишеградската четворка в сибир, за да оставят место за болноглавите ви експерименти с местенето и "подобряването на гените" на живи хора. менгеле щеше да ви е голям фен. защото обърнахте ес в концлагер на идеологията си юдейска.

гноясъл соросоид!!!

Това е една окуражителна новина която идва много навреме.Така трябва да се води диалог по наболели въпроси със достойнство и чест без недомлъвки и половинчати фрази.Българските политици никога няма да стигнат нивото на тези от Вишеград поради липса на два фактора.Компетентност и честност.Самите те си знаят колко са червиви и е невъзможно да достигнат колегите си от бившия Източен блок.

Нашите гъзолизци и продажници с овчи душици да взимат пример. Като сме пълноправни членове на ЕС трябва да може да си казваме нашите виждания по даден въпрос, а не само да слушкаме и да папкаме трохичките дето ни подхвърлят господарите.

Това не беше нито спам, нито извън темата. Коментарът беше изцяло за европрос...тотиите от самото ни влизане до днес. А вие, от дир-а, както е казал поетът, вие сте идиоти!!!

Нека по младите колеги във форума да знаят-Тези страни от Вишеградската четворка бяха по добре и през соца по добре са от нас и сега ! Ще питате защо-Защото имат управници с топки и си водят национално отговорна политика и не гледат строя в който са !За разлика от нас и управниците ни които бяха наведени през соца и от врата на единия голям бързаха да се хвърлят на врата на другия голям а това как се нарича сетете се вие ку.....вие ще се сетите ! За това и такива страни винаги получават това което искат и винаги ръководителите им са уважавани където и да отидат а не като нашия който го тупат по рамото а зад него се превиват от смях !Каниха ни при тях а нашия Кратун се държи за полата на бабето докога ?

С тази "ценностна система" на управляващите, за кратко наречена слугинаж, никой няма да ни покани в тази четворка.

Анатема за безбожника Боце и криволизеца Цеци те са продажнижи на славянството АНАТЕМА ЗА ТАХ БЕЗБОЖНИЦИ АНАТЕМА АНАТЕМА !!!

А,Боко тиквата,що рече?!

ако ес стане само един съюз от независими държави то по-богатите трябва да подпомагат по-бедните ?? защо германия прябва да внася в бюджета на ес а унгария и полша да получават тези пари?? ако ес е подобно на фередация то нямахме да имаме проблеми като меркел защото дори и силна икономически германия е само 20% от европейските граждани и при едни общи избори другите европейци нямаше да гласуват за меркел. една федерация ще предпази отделните народи от идването на власт на хора като борисов,меркел,орбан и т.н

Заблудата е огромна.Отдавна няма такова нещо-честни избори.Всичко е решено предварително от световните господари.Преразпределението на света тече с пълна сила.Защо ли всеки път преди назначение на премиер се лети до Вашингтон, за подписване на клетвена декларация.Защо ли простата мутра е толкова уверена-защото е без значение кой за какво е гласувал, накрая резултатите са такива каквито се иска на господарите на Новия световен ред.Каква е разликата между анексирането на Крим и минаването на соц страните в другия лагер.За Крим се полагат геижи и се наливат средства , докато бившите соц .страни са хвърлени в ръцете на запада , който си играе с тях като котка с мишка.Напълно презирани и пренебрегвани.Целата-физическо унищожение и присвояване на териториятя за осъществяване на хилядолетното осподство по нов начин.Глобално споразумение за миграцията.Тогава къде са становищата на Саудитска Арабия,ОАЕ Малайзия,Индонезия Китай и Япония.Да не говорим за САЩ.Или това е споразумение от цял сват данацвъкаме в европа гладни и мързеливи , по никакъв начин неинтегрираши се мюсюлмански пълчища и унищожаване на християнството.До сега да е станало, ако Русия не бе се подела във военно отношение и не възроди военнаа си мощ.От дрга страна и Северна Корея с Лудия Ким .На онези от САЩ до толкова им нарастна наглоста, че без срам се врат навсякъде с техните интереси.Само Путин да не изреве за неговите, че тогава не се знае кой кого.Върха на сладоледа е този нагъл тъпак Тръмп.Накрая ще я забърка с простотията си, но да видим каква.Изберат ли за още един мандат Путин, Ес може и да се разпадне.Вижда се нетърпимоста между католици и източноправославни.Погледнете хала на източноправославните.Силна Западна Европа има пари за мигранти, а за православни няма.Уж дава с едната ръка, а с двете граби и руши.

Е, и. Какво предлагаш, констатации много, а предложения ???

И аз се питам кога най-после и в България ще има един Орбан, мъж с топки, който защитава страната си, народа си и моралните и духовни ценности на нацията. Кога ще изметем тези безполови охлюви, КОГА БОЖЕ???

Равнопоставеност. Това се знае още от времето на крал Артур и заоблената му маса. Все ще се намери някой "по-равен" мераклия.

Чудя се - тези лилипутско-смехотворни, долнопробно-очукани, параноидно-истерясали, душевно-абортирали, микроскопични държавици без капчица национално самосъзнание, собствена история, но тресящи се яко с паркинсонови тремори от огромни национални комплекси респ. чувство за европейска многоценност - та, питам се, кой ли третополов джендър изобщо ги попита за нещо и им поиска нищожното безполово мненийце?! Икономическо-социални гиганти като Германия, (Аллах да удесетори годините на моята приятелка Анджи Меркел), отварят широко границите си за страдащите и бягащите, и виждат в тях огромен ресурс за излизане от демографската си криза, а някакви безгласно- фарангитясали буболечки искат да наложат своя шизоидно-безумен вишеградски диктат над всепризнатите евролиберастични ценности!!! Това да не е някаква първоаприлска шега в навечерието на 2-ри февруари, международния ден на вишеградските джендърни образования и вилнеещи третополово-метросексуални брадясали получовеци? Европа може само да се гордее, че гражданите на една силно развита икономика като Турция все още благоволяват да посещават западналите ѝ градове. Със сигурност никой няма да хукне към мухлясали градове като Прага - без никаква култура, с паянтови стари сгради и нащърбени фасади, с некрасиви русо-луничави плашила около 1.90 м., с криви, мръсни, средновековни улици, където пияни чехи пикаят необезпокоявани, А по-добре изобщо да не си отварям устата за грозната и неприветлива Будапеща със замърсения от фекалии Дунав, където отровената вмирисана риба плува с опнати нагоре шкембета, набълбукани с вонящи изпражнения, за ужас и потрес на смирените мюсюлмански туристи Дори под хладните бурки се усеща вонята на разпада! Никой от Турция няма да стъпи вече там!!!

себастиян курц вече ви започна в австрия . а тези страдащите да си останат в турция,саудитска арабия,кувейт,иран и другите мюсулмански държави . просто мюсулманите нямата място и не сте желани в европа. а относно демографската криза германия просто ще пусне украинците и няма да имат проблемите които имат с вас

Изпод хлaдните бурки струи човеконенaвистническо многословие, от което произлизa едно голямо нищо. Уж по европейските въпроси, aмa не съвсем... :)

е съюз на общи ценности, а не на цицане на европейски фондове!

ЕС действително трябва да преосмисли позициите си,вместо да се чуди къде да настани бежанците!Както се очертава войната ще продължи,ето и Ердоган е тръгнал да избива кюрдите до последния както се изрази " уж терорист"!Това са нови бежански потоци,ако се вземе решение и за " легални" канали!Или никой не може да спре Ердоган,но бежанците били добре дошли,а от ООН ще ми говорят за мир.Създайте зони за сигурност,така ще спрат икономическите мигранти или чакащи на помощи!

Мястото на България е при Вишеградската Четворка.За наше съжаление, за да отстояваш позицията,която е най-добра за твоят народ се изискват политици с топки.За сега такива на политическата сцена няма.Там са само клоуни,гледащи да напълнят джобовете си.

Докато Боко е на власт, никаква Вишеградска четворка!

ЕС се изроди от съюз за обмяна на полезни изкопаеми, в съюз на обмяна и преразпределение на бежанци, те са новата суровина видяно от Феминисти и LGBT специализирали в социални науки издигнали се на всички командни постове. Всичко се върти около защита на човешки права. гей, женски, мюсюлмански, малцинствени, и без да имат каквито и да е било задължения...

не са бежанци. войниците, които да воюват на Източния фронт са и затова е тоя безогледен натиск върху граничещите или близко разположени до Русия страни. учудвам се, защо след като всички го знаят, В.4 не го казва. Сигурно е дипломация, но казано в прав текст и на такъв форум ще пресече желанието за импорт на "бежанци".

Значи повече независимост за България, така ли? Ами, че тогава другарката Нинова и Тиквата ще се менкат на избори вечно. Болния и другите пишман патриоти ще са вечно "фактори" в политиката.Цацаров може още най-малко два мандата да изкара.Пеевски ще все така засмян и т.н и т.н ... Такава Бългярия искате и за бъдещите покления, нали? НЕЩАСТНИЦИ НЕДНИ !

Нещастници,защото нсправихте цял народ нещастен Трети път гласувам за ваз и станах по беден.Защо не мислите за хората,това със санирането ощетявате останалите дето живеем в къщи.А сега ,ако приемете ИК,с цел да прокарате,,джендър обучението,,тъкъв гняв ще изригне у нас,че никоха няма да ви имаме доверие да продължите напред.За пръв път народа е единодушен/няма леви,няма десни/искаме да не посягате на децатаБългарина е достатъчно толерантен с цигани,турци,араби ,еврей ,а те толерантни ли са с насТа преди да обиждаш арогантно келешче ,помисли кого обождаш,ще дойде и нашият момент

Това е националноотоговорното поведение- да защитаваш националния интерес и суверенитет на страната си, независимо от външнополитическия натиск. А нашето е точно обратното- грозно лакействане и сляпо подчинение в замяна на благосклонно предоставени пари от еврофондовете, които тук се крадат най- брутално, а вероятно част от тях се връщат и като отчисления на Боце към дъртия измамник Юнкер. Ето затова вишеградската четворка не ни иска в редиците си- заради корупцията и лакейското ни поведение спрямо брюкселските чиновници.

Мястото на България е до Вишеградската четворка. Те мислят много правилно

EС с въведената от него диктатура и морален разпад все повече прилича на Римската империя в периода преди нейната гибел. Докато западната е напълно заличена, източната - Византия продължава да съществува векове и става център на християнската цивилизация. В днешни дни такава роля е отредена на Вишеградската четворка - затова там е и нашето място, ако искаме да просъществуваме. А що се отнася до напъните на САЩ за световно господство, те ще си намерят майстора в лицето на Русия, Китай и Индия, които нито ще търпят такъв диктат, нито САЩ ще са в състояние да им го наложат. Въпрос на време е, защото историята показа, че всички опити за световно господство се провалят и че вечни империи няма.

+1000

Стига слугинаж и обслужване на чужди елементи с извратено мислене и неясни цели. Мястото на България е във Вишеградската Четворка. Разбира се там постоянните фото-сесии с мокри целувки и лизането на задници не са на почит... Пак сме със статут на колонизирана, заспала нация който не знае интереса си. Затова и стигнахме до тук...

Естествен ход на историята-ЕС се превърна в СССР. Брюксел стана Москва от близкото минало. Либералите=новите болшевики и комунисти са на власт в ЕС. Интерсно ние с това уж дясно правителство какво правим в компанията на новите комунисти и как послушно изпълняваме всяка тяхна прищявка така стриктно, както дори бай Тошо (Тодор Живков) не изпълняваше навремето заповедите от Москва?!

или е нахалство и какво сега - 27 държави ще играята на циганската цигулка на Унгарците? Какво голямо могат да покажат? Да си го направят и да оставаат ЕС на мира.

Що не вървиш... да тропаш по свирката на Баце си, Тантето, Мамин МакАрончо и Онзи чичко с червения нос, дето харесва Баце ти? За това, което унгарците и другите вишеградци могат да покажат, твоите еврогейски любимци само могат вода да им носят.

чиба бе,соросоид!!!