Еди Рама: На Сърбия й трябва магия, за да ни изпревари за ЕС

Албанският премиер Еди Рама заяви, че "Сърбия няма да стане член на ЕС преди Албания" и добави, че "трябва да се случи някаква магия", за да стане това.

Обратно в новината

Коментари - Еди Рама: На Сърбия й трябва магия, за да ни изпревари за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е голеема хвалба...нема що. Да им пожелаем сполука.

Kalin

Албания ще влезе преди Турция и Косово в ЕС но.........бая бая след Сърбия

Определено може да се говори, че албанците не са виновни, че сърбите се сдухаха и скапаха държавата си поради себичността на Милошевич и неговите верни съюзници от Кремъл. Само заради комунизма на Енвер Ходжа, албанците са изостанали поне с век и понеже са много на чисто имат някакъв шанс да напреднат по- бързо от всички останали. Интересното е, че по някакъв начин получават голяма помощ от италианските търговци, които инвестират в Албания.

Може би защото по време на ВСВ Италия окупира Албания. Много албанци имат италиански фамилии и паспорти и работят там. После инвестират парите обратно.... Страната в момента е в огромен възход, културен и образователен, почти 100% от населението е грамотно (за разлика от нашите селски дебили, които са 90%), забранени са абсолютно всички турски примитивни обичаи, наложени при османското робство и резултатът е видим - изместиха Румъния от първото място по най-добра музика на Балканите, а жените им са вълшебни - естествени и интелигентни, не като нашите затъпели селски кранти с недоразвитите мозъци.

Абсолютно вярно. Страхотна дестинация. Много млади хора. Движение. Никаква простотия. Младите жени - стегнати като барабанчета, прилежно облечени. Еди Рама - художник по образование. Като кмет на Тирана - много красиво са изрисувани панелките. Наистина в музеят казаха, че винаги са гледали на България като потенциален агресор. А колкото до бункерите - по един самосвал бетон навсякъде из полето.

Абе със Сърбия може и малко да се посборат кой ще влезе първи в ЕС , ако изобщо някоя от тях влезе , но пък преди Македония ще влезат със сигурност , пак ако някоя от двете въобще влезе . Кратък воаяж през настояща Албания учудва колко бързо дърпат напред , докато кратък воаяж през Македония ни показва , как докато си бяха срЪбски , бяха много по-добре от сега .

Има една приказка:Ако знам,че ще изгори плевнята на комшията ще си запаля къщата.Това е сламката на удавкика Борисов.

Албания , страна в която до преди години имаше магазини за парцалчета за кърпене , да се сравнява със Сърбия , която въпреки бомбите на НАТО има два пъти по-висок стандарт от нас .....просто смешно, ега ти ЕС ?????

Мини сега до Албания и тогава давай констатации .

Има явно някакъв замисъл, щом эврейски капитали се устремиха натам, а на Сърбия им пратиха бомби, от които и ние пострадахме. МТV също промотира албанки - първо Рита Ора, после Дуа Липа. Има настъпление по целия фронт, ама да видим какво са намислили.

има тоя - иначе албания е била най-затворената държава на света, царството на енвер ходжа със 700 000 противоатомни бункери. и сега ръшнали към цивилизацията те.

На този му е дошла по- дълга магистралката....Ще му спра бялото! И защо въобще си мисловните, че на сърбите им трябва ЕС? П#чку им материну и з00 километра наоколо!

ИЗНАСИЛВСЛИ И ЗАПАЛИЛИ СТАРА ЗАГОРА ,ПРЕДВОЖДАЛ ГИ Е ДЮННЕТО СЮЛЕЙМАН ПАША ,ДОКАРАЛИ СА ГИ АНГЛИЙСКИ КОРАБИ- османската редовна армия, включваща 48 хилядния албански корпус на Сюлейман паша с участието на черкези, командвани от Дай Ахмед.

ИЗНАСИЛВСЛИ И ЗАПАЛИЛИ СТАРА ЗАГОРА ,ПРЕДВОЖДАЛ ГИ Е ДЮННЕТО СЮЛЕЙМАН ПАША ,ДОКАРАЛИ СА ГИ АНГЛИЙСКИ КОРАБИ- османската редовна армия, включваща 48 хилядния албански корпус на Сюлейман паша с участието на черкези, командвани от Дай Ахмед.

Еди Рама ще се конкурира с Ердоган за членство...

И тоя иска да краде от еврофондовете !! Позната картинка !!

Точно тази цианьорска сан няма право да се обажда кой кого и как щял да изпреварва , нека обясни 1во че албания се ислямизира тотално и радикалният ислям там вече е пуснал здрави корени.

Това не е напълно вярно! Албания е подчертано атеистична държава, в която родовите връзки играят основна роля. По това тя прилича на Южна Италия, Сицилия, Сардиния. Освен ттова мюсюлманите са не повече от 60-70 процента, има значителна католическа общност и около 10 процента православни.

Тъпчо, тогава и ти си циганорска сган, защото предците на двете държави са общи! Как може да съществуват толкова олигофрени на този свят? Седнал някакъв тъпанар да хули държава, която е със 100 пъти по-обрзовано население!

Вие сте най-опитните и най-любимите на ФАЩ,ДЕА и Интерпол наркотрафиканти и сводници.Никой не може да ви изпревари.

който води в наркотрафика и трафика на жени, ще го приемат с предимство в еврогейсъюза

Не му се косете на човека че и той като бая властници е силен на обещания и хвалби ама да му мисли народа дето му дето ще да му повярва.. И ние вярваме да знаеш че преди да влезнете като ''първенец'' еврогейския ще да се е разтурил та да мирясаме и ние от него

С това че" Борисов е Меркел на Балканите..." нашия му е обещал да го приемат пръв.

Резнатият шиптър много да не се пъне защото Косовският въпрос може много бързо да се реши като Кримския.

Пичове, отичат ли ви мъдете от такива новини? ....при мене като спадне, те пък се надуват...

Босна и Албания са ислямистки държави и нямат място в ЕС!

По-скоро на хазарската шайка й трябва магия , за да не се разпадне в близко бъдеще :))) А съвсем хипотетичното влизане на Албания в юдокоминтерна само ще ускори неизбежния му край . Колкото го сърбите , те винаги са искали близки , интимни и горещи отношения и с ес , особенно със сатанато . Ежедневно го изразяват цветисто и страстно :))

Ето на как ЕУ ще се погрижи албанската мафия да прави каквото си иска. А Сърбия не се е заритала за ЕУ- това трябва знае този Настрадин ходжа. Да е чистито и на България съседството с Албания. Има поговорка която казва- НИКОГА НЕ Е ТОЛКОВА ДОБРЕ ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ОЩЕ ПО- ДОБРЕ, НО НИКОГА НЕ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ОЩЕ ПО- ЗЛЕ.

България не иска терористи в ЕС! Така, че Албания няма никакво място вътре! Това трябва да е официалната ни позиция по тази тема!

Тоя си мисли, че като влезне Албания в ЕС, ще фанат Аллаха за ....

Айдее, и тия с юръпски мераци! Баш мафиотската държава в ЕС? Е, това вече ще е краят на мечтата на Де Гол...

Еди...магия има! ЧУдеса има! И точно вие това трябва да го осъзнавате най добре...не е ли чудо че една скапана албания се сдоби с още територия през 21 век? Истинско чудо си е! Чудото е в това че САЩ решиха да я свършат таз работа във ваша полза щото такъв тогава е бил американският интерес. Ти и кочината косово зависите от доброто настроение и възможности на САЩ. В момента в който това се промени...и вие (Косово със сигурност) ще бъдете размазани като хлебарки защото сами НИЩО не можете да направите!

Този брадат мошеник се готви да лапа от еврофондове.

Косово е на Сърбия!!!

Косово е на Сърбия, когато цъфнат на дядо ти налъмите! Областта от дълбока древност е населена с прабългари и авари, още когато скапаните рашки не са съществували! По-късно те образуват албанската държава! Не се излагай с простотията си!