Йотингер: Британците да си плащат до 2020 г.

Британците ще трябва да продължат да плащат на ЕС за дългосрочните програми поне до 2020 година, дори след излизането си от Евросъюза.

Обратно в новината

Коментари - Йотингер: Британците да си плащат до 2020 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И по силата на коя клауза в кое подписано от британците споразумение те ТРЯБВА да си плащат... дотогава, докогато решат алчни и високоплатени (от британските и другите данъкоплатци) евробюрократи като въпросния Йотингер? Плаща ли Йотингер и другите висши евро-тунеядци данъци? Май не плащат - по силата на Виенската конвенция, която са си я създали за легализиране на собствените си привилегии. Затова ли така са освирепели в Европейската комисия и Европарламента срещу британците - защото са в риск ултрависоките им заплати и после огромни пожизнени пенсии?

Я Йотенгер да каже но така че да го разберат всички от ЕС-ЦК на ЕК ще предостави ли и ще зарежда ли месечно кредитни карти на 800 000 "бежанци" в Турция вярно ли е или не и с какви суми ? И ако е вярно от къде ще идват средствата и съгласни ли са всички странси от ЕС ? И за това няма ли си други организации например ООН които се занимават с бежански проблеми по света а ЕС ???

Няма как да искате да цицате от британците а в същото време да нямат глас как крадете...Нали за това избягаха от вас ама се правите на залухави че не знаете причината

Британците избягаха от нас. Големи сте комплексари това нископлатените , необразовани българи. 10 години в ЕС и още говорите за европейците като за тях. Пръво почни да говориш за европейците в първо лице и тогава може пък и да те огрее европейска заплата.

Те избягаха от такива като този на снимката ! Писна им да виждат как си пилеят пари на вятъра.Спортни зали в села които няма деца , велоалеи където няма и един велосипедист и какво ли не още тъпотии !

ЦК на ЕК разпилява парите на европейците за всевъзможни глупости но не и за просперитета на народите от ЕС.Сега не им достигали средства ма престанете да доите държавите а вие да ги харчите с лека лъка и да не се отчитате на никого !!!

И като така "умно" коментирате успяхте ли да прочетете какви са тези 5 сценария? И кой точно сценарии и защо подкрепяте и искате вашето правителство да подкрепи? За разлика от други държави в ЕС всичко е предварително ясно, АМА ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЧЕТАТ. Не ми е много ясно как може да имаш позиция по проблем без първо да си набавил информация.

Е, такива идиоти ни управляват.

Бавно , но вече го проумяват какъв автогол си вкараха ЕС.Свирено е вече ! След 2019 нищо няма да видите от UK.Така и не се научихте на дипломация за разлика от UK.

Да , ще си плати, ама - друг път.

Как да искаш да си в ЕС, като те управляват ей такива нагли Гюнтери?

А ако не рачат да платят, що ще им сториш, бате ?

чичка, то си има закони, регламенти, договори и споразумения, а не една жена казала на пазара, в случая ти. те бастуните британски избягаха от вас, малоумните скъпоплатени подлоги и некомпетентници, ти чакаш пари от тях. ами чакай, те затова няма да ти искат паундове. приятен ден. смешници. краят на ЕС ще е не заради нещо друго от разнообразните фактори, а заради самата ЕК.

Да, пък ако може и до 2050-та да си плаща, още по-добре. Мечти, мечти ...

ооо, разбира се, англия е бездънна каца с пари, набрани по дърветата, какво са за нея няколко милиярда, длъжна е на всеки в ес, че иначе откъде заплата 40, 000 евро на месец за патриотката мария габриел от гоце делчев.

Всъщност преговорите за Брекзит почнаха ли?! Ужас, две години ще търпим такива слухове и изказвания, на мен вече ми писнаха!!!