Дянков: ЕС да реже от ЕК и от богатите страни

Необходимо е да се намалят административните разходи на Европейската комисия в Брюксел. Освен това могат да се намалят фондовете за бедните райони в богатите държави.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: ЕС да реже от ЕК и от богатите страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

rado_7_6@

За разлика от йессър и рубладжийските подлоги вече имаме истински Български Държавници. Респект!

Държави с истински държавници, живеят истински. Може би сте искал да кажете "държанки".

Дянков , дано Буда да ти го турне...

Няма честен българин, който да не е горд и щастлив, че имаме за министър най-добрия европейски финансист!

Напълно сте прав, само трябва да уточните: българин-емигрант.

Хер Флик си е един нов Робин Х*й ;-)

На някой ясно ли му е как точно наште са си намалили административните разходи

Като свърши патакламата ще видим с колко процента е намален бюджетът на ЕС а после ще сравним този процент с процентът с който парите за България са намалени и чак тогава ще можем да оценим какво са свършили днешните управляващи. Всичко друго са политически мотивирани алабализми.

Няма какво да смяташ, КОМУНОИДЕ! На твоите началници вноските бяха О(НУЛА)! Колкото и да са на тези, пак ще са БЕЗКРАЙНО ПЪТИ ПОВЕЧЕ, отколкото при КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ! Така че млък и МИРНО пред гения Дянков, а защо не и Борисов!

Гениални са единствено в научния комунизъм, застъпен като основен предмет в такива учебни заведения като ВИИ "К и М" и "Симеоново".

Какво щеше да прави България без Дянков? За съжаление няма отговор на тоя въпрос. Защото ако беше друг, например КОМУНОИДНИЯ КОЛАБОРАТОР, ПОДЛОГАТА Орешарски, жална ни майка в тая КРИЗА и българска икономика, зависеща 80% от европейската... Но за наша радост него го има и ние НИКОГА няма да разберем какво щеше да ни чака, ако го нямаше Дянков...

Аз разбрах по джоба като е тук Дянков

krassikat@

Нищо не разбираш ти, КОМУНОИДЕ! Ти даже не можеш да оцениш СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС! За жълти стотинки плюеш по човека, който дава толкова много на България, работи България да има бъдеще... Така че ти плюеш всъщност по собственото си бъдеще! Така че не ми казвай, че си разбрал каквото и да е. Никога нищо няма да разбереш...

Ти по общи приказки можеш ли да пишеш? Те дори фермерите вече са по-наясно по политическите и икономическите въпроси от пропагандатори като теб. Време ти е да почетеш малко книжки, да се образоваш и тогава ще станеш добър в занаята. Препоръчвам ти да започнеш с Макиавели, Едуард Бърнейс и Фройд.

krassikat@

Никой КОМУНОИД не може да ми препоръчва каквото и да е... Когато батко ви с голямото IQ е чел Владетелят, любимата книга на Костов, вие сигурно сте се учили на четмо и писмо... За вас Макиавели може да вся и всьо, а за мен е едно нищо... Но не е тук мястото да ви ограмотявам... По скоро, преди да се ограмотявате, си оценете МОРАЛА, там е вашия дефицит, КОМУНОИДИ БЕЗРОДНИ!

Трябва да си намалят заплатите в европейския парламент. Там от българска страна са само неуки връзкари.

Дянков по заслуги към България се родее с българските възрожденци... Той и Борисов стоят най-близо до иконата Левски, до Дякона!

С този подход по-скоро се доближава до Маркс-Ленин и група.

Абе какво прави тоя тук, когато в ЕС се обсъжда бюджета? Я да скача бързо на Фалкона и да заминава, че Винету ще ги натвори едни, та даже Буда и Шива заедно не могат да ни помогнат.

Извинете ме. Този без да искам го изпуснах. Беше за боклука, но по погрешка го изпуснах на Земята.

Прав е Камерън. Евробюрокрацията получава МНОГО незаработени пари. А у нас ОЩЕ търпим приетия от комунистите плоския данък. Най - голямата глупост на Серго. 30 % от държавните хрантутници са ненужни. Паразитират върху нашите данъци. А и 100 - 120 парламент е оптималното. В МНО и МВР реформите бяха за устройване на нашите хора.

А ти господине що не резнеш от държавните заплати и пък и от богатите, а ? Ама не ти стиска , но от другите го искаш !

Извинете ме. Този без да искам го изпуснах. Беше за боклука, но по погрешка го изпуснах на Земята.

Хубаво си го изпуснал на Земята, но поне на бунището да беше, а не в МинФин !