ЕС блокира помощ от €100 млн. за Молдова: демокрацията е в опасност

Mолдовските власти трябва да се борят с корупцията и да разследват изчезването на $1 млрд. от банките

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин назначава един човек и готово! Да живей евразия.

ЕС да си взимат жалките милиончета и измислената "демокрация" и да си ги носят в Брюксел. Или ако желаят могат да си ги там дето Слънце не огрява.

2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ СЕ ИЗНЕСОХА В ЕС! Колко заминаха за Евразия?

ЕС ни убива, не го ли разбирате? Изсмуква ни хората, като същевременно ни превзе пазара с боклуците си и поущрява нарастването на малцинствата за да се размие народа ни.

В Молдова от 2009 управлява про ЕС коалиция...както и ГЕРБ в България. Също както в България за 10 години Молдова беше разграбена, Милиарди откраднати,Евакуация...както у нас със ГЕРБ.

Нашите само от КТБ гепиха 4 милиарда + над 15 милиарда от еврофондове . Тия са пълни аматьори в Молдова .

Тия тъпи азиатци са непоправимо изостанали. Всеки де що види власт и се мисли за диктатор. Сталинов комплекс му викам на това

Молдовци , гледайте Чехия и Полша , и гледайте Венецуела и Северна Корея ! Умната като си избирате пътя !

Гледат и нас и Украйна...

КГБ

Гледат и виждат РОМъния и България в каква мизерия живеят хората.

Хахаха, в Маскве живеят най добре, нали, рубладжио?! Що не отидеш там да караш жигула? Не живеем добре, защото си имаме промосковски управляващи, неспособни да развиват пазарна икономика, свикнали да крадат. ГЕРБ+ДПС+БСП+ПАТРИОТИ = московски гъзолизци.

Молдова е измислена държава, една от грешките на глобалната геополитика. Там живеят основно румънци, руснаци, българи, гагаузи. Молдовците са жители на държавата Молдова - не са нация. Държава без нация е куха държава. Затова рано или късно, тя ще изчезне от световната политическа карта. Дано само да не е чрез война.

След като спряхме Белене и Южен поток...корупцията изчезна яко дим от татковината...за ЕС то де!

разбрахте ли сега на кво се крепи демокрацията - на помощите

ЕС е по-голям рекетьор и от СИК И ВИС заедно.

В Молдова от 2009 без прекъсване управлява 'про-европейска' коалиция, а социалистите са в опозиция. Едва преди година и половина си избраха социалист за президент, но той има единствено представителни функции. Та, всичкият нагъл, пладнешки грабеж го вършат от вече 10 години точно подкрепяните от ЕС и САЩ партии. И това 'замразяване' на парите от евросъюза си е само за парлама пред европейския парламент - много добре си жувуркат от години заедно молдовските клептократи и ес-овските им съучастници и нито едните, нито другите искат каквато и да е промяна.

Изчезналите милиарди и разграбена та Молдова,както и масовата Евакуация от там ...пак се случиха ..когато Управляваше Про-Европейската коалиция а Социалистите бяха в опозиция.

КГБ

Капитализма застрашен в Молдова, ще откраднат на капиталистите парите, хахаха.

Откраднат там 1 000 000 000 евра! Социалисти! Нов Путин! Мизерия! Евразия! Звучи ли ви познато! Там където е газил съвеЦки ботуш е все така!

Scenaria se povtaria.

ми в молдова има 360 000 русские! когато ги изгонят, ще се оправят!

КГБ

Ами българите да ги гонят ли бе, льольо.

идея!

И румънци , унгарци , поляци ... то не остана никой .

И техните цоциалисти като нашите...

Ех.... Молдова... Молдова ! Краднаха ви милиарда , точат ви всякакви фондове и държавни капитали , и пак при тия монголоиди се натискате . Гледайте ни нас , и не ни повтаряйте грешките !

Не разбрах кои са монголоидите. Молдовците де факто се натискат на Румъния и мислят, че ще прокопсат, като хванат ЕС-то за шлифера.