Германия: Няма да има европейска армия

Няма да има европейска армия, ще останат въоръжените сили на държавите и националните парламенти сами ще решават в какви операции да участват техните войници.

Обратно в новината

Коментари - Германия: Няма да има европейска армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ОТВОРИЛИ СА СИ ОЧИТЕ"???ДОКАТО ПОДЪРЖАТ нато И ИГНОРИРАТ РУСИЯ,ЕВРОПА НИКОГА НЯМА ДА ПОЛУЧИ СВОЯТА СИГУРНОСТ!!!ОКУПИРАНА ОТ САЩ,ЩЕ Е МАРИОНЕТКА БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС!!!НИЩО НЕ СА РАЗБРАЛИ!!!

Никой не еупълномощил германската министърка да коментира въпроса!При положение ,че водещи Европейски ръководители искат Европейски въоръжени сили коментарът просто е излишен!Друг е въпросът ,че наш Бойко иска да скатае средстваа и понеже вече е обещал на Американците и не знае как да им откаже използва за повод Европейската армия сама и само да не позволи на ВВС да получат самолета ,който им е нужен!Пък ако ще половината летци да загинат !

Пак някои ще се хранят първи и повече на трапезата, пък за другите - да си делят каквото остане! Докога,бабо Меркел? Докато не тръгнеш и ти на джамия с Мустафа ли?

Е как няма да има обща армия бе? Не чухте ли, че нашата тиква какво предложи? И срещу кого ще воюва тази тиквенска армия, кой е врагът?

На първо място врагът е Русия!Нарушава международни договори,завзема чужди територии,сваля пътнически самолети над чужди територии,организира и подържа въоражени конфликти във съседни и далечни на нея държави и продава оръжие и боеприпаси на терористични организации!

Добре де глобалистите сатанисти нали драпаха за армия на ЕС та кой е по важен , ЦК на ЕК или военната германска министърка Лайнен, опс обърках се,Лайен !!! Та нека си се разберат нашите са все наведени дали ще има или не,нашите са винаги за това какво кажат "големите" началници" така че при нас нищо ново !!!

Единен Европейски Съюз без единна армия е НЕВЪЗМОЖНО да съществува. Май Ванга ще се окаже права, че Европа НЯМА да съществува.

Цяла сутрин ме спират ,има цензура

Ще създаваме ,, Единна мюсюлманска армия " ... по заповед на фащ .

Тия еврозелки стават от ден на ден по смешни ?И кой ще ги напада еврозелките сивите гарги ли ? Те се наведоха на главорези "бежанци" и всякакви измет па сега щели да се пазят от кого , като тия си влизат когато искат в ЕС и си правят каквото си искат ??!!

Е ти си по-умен от французите и от германците. Мноо си тъп, Танчооо!!!!

Ха ха той ми бил Батка та евЪ в кухата кратуна ха ха.И пак тищо не пишеш по същество ма те франситата и германците били много "умни" ?? Като СА защо допуснаха да им евЪт жените по площадите и си напълниха страните с измет ?

Да бе да се стабилизира Африка значи да станат 50 милиарда. Те са създадени и генетично селектирани да измират с милиони, В момента в който червеният кръст се намеси Африка си увеличи населението 10 пъти. Излезте от там и повече не се бъркайте. и чернилките които си пукат лоските пред либия, не ги извозвайте безплатно за европа, ги оставете да се давят. То стана ясно че искате населението на европа да станем ислямо мулати с IQ80. за да прилапате и техните и нашите територии под оща кафява раса.

Истината е една! Европейска армия, европейски закони, европейски парламент без квоти! Само така може да се отървем от трите прасета! Европа без граници с единна валута. Само европейски съд може да вкара в затвора българските политици-крадци, прокурори и съдии-мафиоти и банкери-крадци и мафиоти!

Нощес си сънувал ,,розови сънища,,Надеждата умира последна,но много хора мечтаем това да се случи,но тая вещица Меркелица ни дърпа в казана надолу,след две,три поколения може да малко нещо да се промени.

Не може едни крадци да вкарат други крадци в затвора които работят за тях на подчинение. ти май и представа си нямаш и не разбираш какво е брюксел и ес.

И вие у кенефа ли претендирате да ги разбирате работите? Бе си гледайте фекалната маса.

Пак действаш избирателно

Защо ме дразните??????????????????????????????????????????????????????????

армията трябва да защитава ценностна система, т.е. наистина няма нужда от европейска армия

Няма да има европейска армия от педали и травестити!

"Фон дер Лайен посочи, че референдумът във Великобритания и президентските избори в САЩ са отворили очите на европейците." горката, на нея още не са ѝ се отворили очите, че именно политиката на германските амуджи-комсомолки разделиха европа на свърхправни и ненаказуеми престъпници, които нищо не работят и на напълно безправни гои, които изкарват хляба на всички тях, които за награда няма да получат пенсии служещи им за минимален живот дори и на 90г. а наглостта им наистина взриви всички граници.

АКО СЕ СЪЗДАДЕ АРМИЯ НА ЕС , ВСЕКИ ВТОРИ ВОЙНИК В НЕЯ ЩЕ Е СЛАВЯНИН :)))) ... А НАТО ГАРАНТИРА ГОСПОДСТВОТО НА АНГЛО-САКСИТЕ И ЛАТИНЦИТЕ НАД СЛЕЙВС (РОБИТЕ):))

"Славяни" нема. Ние сме словесни. А сКлавяни е неправилно прочетено-преписано сИловес - работна сила. А за другото си прав.

Овцата която е репликирала неправилно - слейв значи РОБИ, а не славяни , на за еврогейците това е еднозначно !

Как така обединена армия? А на НАТО ( САЩ) кой ще плаща?

Меркел в натура!

Без единна армия европа ще си остане политическо джудже и бръшнян чувал за изтупване...

Борисов не разбира от международна политология....това не му е пожарната. Каква европейска армия бе "чочулу"...? От къде научи тази глупост и кой му я подсказа....може да е г-жа Захариева ..? Сега сърбай кашата Борисов!...защо ходиш там да се излагаш, управлявай си стадото, както си искаш и се радвай на живота.

такава не е имало никога, би било расистко, хитлер се е пробвал и не е успял.

Zna4i Evropeiskata Armia niama da se slu4i. Az vervah 4e tazi Evrope. Armia slu4itelno, slu4vashto se,no slu4vatelno shte SE SLU4I. No ne se slu4i, vapreki 4e slu4vaneto i bi bilo zhizneno niophodimo. A DRUGI ARMII SE SLU4VAT

Бях сигурен че ще се отметнат. Това е стил в ЕС. Един ден се казва едно, при това обосновано, на следващия-точно обратното. Нещо като нашия Боре, той може и по три пъти на ден да се обърне. С "бежанците" същото-така и не разбрахме какво точно искат да стане. От една страна казват правете ограда и пазете да не влизат. От друга страна ги събират по моретата и право в Италия, та после всички сме длъжни и то да заселваме. Хем не ги пускайте, хем прибирайте ги. Хем Америка лоша и да се грижим за себе си, хем атлантически ценности. Хем уважаваме българската идентичност, хем пренаписваме историята, защото националното е расизъм. Хем ислямистите трепят хора наред, хем им вдигаме джамии. И т.н. до безкрай. Затова хората ги наричат евроГейци, защото не знаят какви са, какво искат и за какво са живи.

християн-еди-какви-си-съюзи следват библейските канони - петър рибарят се е отрекъл три пъти в една нощ от Учителя

евреите все още си отмъщават за холакоста

Според рашистките военни войната в Сирия била свършила! Избиха 10 000 жени и деца, прогониха и 1 000 000 бежанци към Европа - свършиха си работата изродите на плешивия еврейн от кремъл!

първо се научи да пишеш и тогава се опитвай да ръсиш мозък тук. Какво е това "еврейн"?

по поръчка на чудовището сорос окупацията на Европа от ислямистите и с пълното съдействие на еврогейовете е в пълен ход ...

Гсоподиииииииии...Какви олигофрени! Тогава за какъв Педалсъюз говорим!

Къде видя някой да говори за ероазиатски съюзи

abasador

Ако някой ми бе казал, че има толова безочлив човек като теб, нямаше да му повярвам! Не мога да те разбера педалче, открадна името ми АК-47 и подписваш с него безличните си, да не кажа определено прости, груби и неграмотни коментари и се правиш на идиот, като че ли нищо не се е случило. Хайде най-накрая, престани с тази безочливост моля те, това не е типично за педали като теб!

Дира, пак спите! Мъж с пушка убива наред в Подмосковието! Досега е разстрелял 4 човека!

лудите говеда убиха двайсет иракчани в Мосул завчера ...И не го пишат! Баси козяците!

Е ако беше за САЩ веднага - новини щяха да изтипосат

Метрополия ...

Ама разбира се, за сметка на това се планират 100 нови джамии тази година и европейски гей фест

Разбира се, че няма да има европейска армия - САЩ чрез своето НАТО няма да го допуснат, това не се вписва в дългосрочната им стратегическа програма срещу Русия. Затова и тонът на германския дама-министър е безапелационно-категоричен - слуша шефа.

"Германия: Няма да има европейска армия" Боко е бесен. Меркел и Макрон не му определиха дати за Шенген и еврозоната, а му поставиха старите условия. Не ахнаха за "хъбчето", нито се въодушевиха от идеите му за европейски паспорти на "балканците" и за "ЕС член на НАТО". Боко вече чакаше да падне келепир - я изтребител, я някоя бойна машина... Обаче фрау военната министърка казва друго. На всичкото отгоре излезе стенограмата за КТБ. А Боко, макар че беше много курназ, когато президентът поиска мнението на участниците в срещата за отварянето ѝ, сега беснее, че го "тричали". Щото умните хора, когато четат, усещат съмнителното му поведение на човек, който вдига политическа пушилка, за да прикрие икономическа афера.

Ще има европейски гей парад

Отворихте им вратите на тази терористична паплач....сега ще мислим за протвоотбрана....ама каквито те...такива и вие...европейски боклуци

Може да има, може да няма, но германците съвсем забравиха даже да си дават вид, че в ЕС има и други държави, не са само те. Има и колективни органи. Поне за кумова срама да се съобразяват. Те си решават, те отсичат как да бъде. Ами може пък да искаме да си направим армия на Източна Европа, какво, германците ще ни спрат ли ? Един общ щаб в Букурещ, 2-3 учения и я обявяваме. Какво, ще ни нападнат и ще я разтурят ли ? Много нагли станаха !

Алкохола върши добре работата: Руснак, бивш военен, откри огън от прозореца си в село Кратово в подмосковския район Раменска. Не е уточнен все още броят на загиналите, но според някои източници те вече са четирима души, сред които и жена. Има и няколко души, които са тежко ранени. Стрелецът е 49-годишния Игор Зонков. Той е бивш военен, командир в руското министерство на извънредните ситуации, изпълнявал е и няколко мисии по време на войната в Афганистан. Мъжът започнал да стреля с ловно оръжие от прозореца по минаващите. Според съседите, Зонков се ядосал на тях, че вдигнали толкова голяма къща и му отнели слънчевата светлина. Полицията а обградила дома, където се крие стрелецът. Той е отрил огън и по полицейските служители и е надупчил една от колите им.

Ако е на 49 и действително е бил на мисии в Афганистан , трябва да е работил за САЩ , а не за СССР. А ако е бачкал за САЩ ,кво прави в Русия?

Що бе боклук? Преди 30 години когато е бил на 19 коя година е било?

Най-малко трима служители на афганистанската гранична полиция загинаха при авиоудар на американските ВВС в южната част на раздираната от конфликти Сирия, съобщават световните агенции. Часове по-късно войник от местните специални части разстреля двама американски войници и рани други. Първият инцидент е станал по време на операция в провинция Хелманд, където талибаните са много активни. Американските пилоти са ударили по грешка своите съюзници при опит да отвърнат на обстрел от земята. В резултат на атаката има и двама ранени служители на реда. Тече разследване, като американски военен говорител поднесе извиненията си за случилото се. Талибаните обявиха, че стрелецът е техен сподвижник. Междувременно в източната част на Афганистан командос от спецчастите на страната откри огън по американски войници като уби двама и рани други двама преди да бъде ликвидиран. През март при подобен инцидент пострадаха трима американски военнослужещи.

немска няма, как да има евро армия!

Щом жена е министър на отбраната в Германия за каква армия говорим въобще? Може би армия от европеда.и или третополови?

Естествено ще има. Ама няма как да стане веднага. Тръмп се издъни, британците вече не пречат Започва се постепенно Със общ щаб Със бюджет Със увеличаване военните разходи на всяка страна, дори България Днес военната мощ зависи от пари и технологии, а и двете европа си ги има предостатъчно!

няма как да стане... Хора, не бъдете Б.Борисов! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у каме, докато ви грабимЕ......няма как да стане...всичко е точно, много е яко и в смисъл такъв...Не бъдете Бойко Методиев Борисов. Той е неук.

И къф е проблема, форумните красиви и злобно-лаещи неолибелални пуделчета ще ни пазят... Как ги бива да се зъбят наляво и надясно само, а? Вместо да лъжат за дребни, скрити зад прокситата, поне да си изкарват хляба достойно. Ама отговорността е нещо по-така, не е като да плюеш на поразия.

"Германия: Няма да има европейска армия" Попариха и тази мечта на Боко...

Боко е бесен. Меркел и Макрон не му определиха дати за Шенген и еврозоната, а му поставиха старите условия. Не ахнаха за "хъбчето", нито се въодушевиха от идеите му за европейски паспорти на "балканците" и за "ЕС член на НАТО". А Боко вече чакаше да падне келепир - я изтребител, я някоя бойна машина... Обаче фрау военната министърка казва друго. На всичкото отгоре излезе стенограмата за КТБ. А Боко, макар че беше много курназ, когато президентът поиска мнението на участниците в срещата за отварянето ѝ, а сега беснее, че го "тричали". Щото умните хора, когато четат, усещат съмнителното му поведение на човек, който вдига политическа пушилка, за да прикрие икономическа афера.

БОРИСОФ ПРЕД СРИВ НА НЕРВНАТА СИСТЕМ ! ДИГА КРЪВНО ИДЕ ИНФАРТ ! КАКА МУ СЕ ФРЪЛЯ ОТГОРЕ, СПАСЯВА ГО ! ДИША ТЕЖКО ! МРЪДАТ МУ УСТАТА ! ПОСИНЯВА - ВИКА КАКА МУ ! БАЦА ШЕПНИ ! ДАИТЕ МИ....ДАИТЕ МИ... КАКА МУ СА ФРЪЛЯ ! ДАВА МУ САБЯТА ! КУДЕ МУИЕ КОНЯ !РЕВЕ ВЕЛЧЕФ ! ДАИТЕ КОНЯ НА ЖЕНЕРАЛА СА ЦЕПИ ЦАЧКА ! ИДЕ КОНЯ ! ГЛЕЦА БАЦА С ВЛАЖНИ ОЧИ ! БАЦЕ Е ВЕЧЕ НА КОКНЬ ! ГАЛОП ! ВИКА БАЦА ! САБЛЯТА МУ ПАДА ! КОННИКА ДИГА ПРАХ ! БАБИ СЕ КРЪСТАТ !ИСУСЕ - ВИКА ЦАЧКА ! ВЕЛЧЕФ ПАДНАЛ НА КОЛЕНЕ СА МОЛИ ! БАЦЕ ЯЗДИ ! ЦЕЛ ВИНЕТУ ! ДАИТЕ КАМЕРИ ВИКА ВЕЖДЬО ! ДА СНИМАМЕ ЕПОХАТА ! ЛЕЛЕ БАЦЕ ! КЪФ СИ УБАВЕЦ ! ТУВА ЦЪКА ЛИЛКЯ И МЕСТИ ЦИЦЕ ! НЕМА СУТИЕНИ ! НАРОДЕН ПРАЗНИК !

Германия управлява ЕС.

Защото може.

stan_posta@

Защото са нагли. И ще съжаляват. Скоро.

красная армия мина през него като танк през сламена колиба. Сега уж има бундесвер, но той е по зле от тримата от запаса.

ХА-ха, швабите свършиха парите...

Що кършите хатъра на Боко- радателя за европейска армия?!

От 25 години направихме всички "реформи" които Запада поиска.Кои от тях бяха добри за България??? Е, а някой да ми каже защо подяволите сме се хванали с тия българоубийци?

Преди това беше руският брат и май не сме доволни.Обаче като расъждаваш реално имаше работа за всички,даже и циганите работеха,може да са панелки,ама се строеше много и най вече хората бяха по грамотни ог сега,даже и циганите,повтаряха класовете но се научиха да четът А най жалкото всичко което беше с държавни пари построено отиде в неколцина комунистически отрочета.За АЕЦ ,,Козлудуй,,Пръмовица го трампи и за много други неща с които се оправдават с ЕС.За концесийте никой не можеше насила да ни накара да ги даваме,ама има ,,яки комисионни,, ЕС също препоръчва да няма корупция в съдебната система,ама на нас не е изгодно и ние не ги слушаме. Защо Полша,Чехия,унгария си запазиха икономиката и си живеят нормолно ,а тука сме подложени на ,,Геноцид,, Просо нашите комунисти ,станаха капиталисти и нищо хубаво невидяхме досега.Защо не дават достойни заплати нашите деца да не ,,бягат,,в чужбина за пари

Въпреки всичко милиционер-социализЪма се оказа една ОГРОМНА помия!

То скоро европейски държави няма да останат, те за армия ми говорят.

abasador

госпожо, Урсула фон дер Лайен, много моля не ползвай изказвания на любимият ви "смешник" господин Тръмп дето каза "Европейските страни членки от НАТО трябва да осигурят сигурността в Европа със собствени сили и средства заделяйки 2% от БВП, за въоражаване и т.н. ..." За изказването ти, уважаема госпожо Военнен министър, че "ЕС не се конкурира с НАТО"да питам, ... да не би да искаш да кажеш, че ЕС не се конкурира с Канада и САЩ от НАТО? В случая с удоволствие бих цитирал един български комик от близкото минало... "той и Шекспир ако беше жив, щеше да каже, няма какво да кажа!" Лек ден.

Това не е ,постоянно, , просто е ,,едно наум,,!

По-добре да няма. НАТО да си стои. И без това е заобградило Колхозия отвсякъде и скоро ще си разхожда танковите по червения площад, пред обесения на Кремъл Путьо !!!

Ех, мечти, мечтиии! Среднощна полюцийка.

Канадка, окоси ли ливадата...,ливадаркооо?

оо чиче,как е на парада бе

Това наистина е шедьовър ! Даже и МакКейн не си го мечтае ! Камо ли да го изрази толкова картинно !

А, бе още ли го вирим и дървим в Черното море? Ние дадохме една жертва , ама мужиците от Съвецката Армея/ със зеле, господин Свински/ са дали десетки жертви умрели от смях , като видели по талавизиите какви учения правим и каква военна мощ вадим!?

Накараха ни да си унищожим армията, сега оправяйте се сами