МВнР: Статутът на Ерусалим да бъде договорен чрез преговори

Министерството на външните работи на Република България разпространи позиция относно признаването на Ерусалим за столица на Израел.

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Статутът на Ерусалим да бъде договорен чрез преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕ сега почна ,,танцът със сабли,,.

МВнР "Ерусалим" ли е казало или "редакторът" го е "поправил"?

Както винаги напоследък, българската външна политика е пълен провал. Знам, че мнението ми няма да хареса на много хора тук, но то и за това си е лично мнение. Станалото на практика "върна" на САЩ инициативата в голямата игра в Близкия Изток. Отделно, дето руснаците не очакваха такъв ход и часове след изявлението на Тръмп МВнР на РФ, да не говорим за Кремъл изобщо не реагираха, защото просто не знаеха какво следва. Най-доброто за България в момента беше да се подкрепи САЩ или изобщо да не се обажда. Защото: 1. Станалото доказва, че в НАТО има дълбоки пукнатини и ако искаме някой в бъдеще да ни помага с сферата на сигурността, то от Западна посока единствено САЩ могат да ни окажат такава. 2. Станалото доказва, че в ЕС има дълбоко разделение - Вишеградците в общи линии подкрепят САЩ, а ние имаме интерес да се присъединим към тази група в усилията за реформиране на ЕС, за да може той да бъде запазен. 3. Ако трябва да избираме страна, поед Саудитска Арабия, Турция и останалите резняци предпочитам Израел и САЩ. По много причини. Има още доста неща - напр. също вчера Тръмп подписа разпореждане за Йемен, от което в Рияд сигурно ще си изядат куфиите от яд, защото им извива ръцете, но няма какво да правят.

До МВнР: Хора не се забърквайте там където не ви е работата.Гледайте си дипломацията и мира с хората и с Бог. Това дело не е от човек, за да давате изявления и мнения, а само може да го подкрепите и да го приветстват или да замълчи те. Когато се излага на показ сатанинско дело - гей парад, тогава може да осъдите и заклеймите сатанинските дела. Когато едно дело е от Господ трябва да го приветствате, подкрепите с радост или да замълчите.

)) След като го прочетат, половината чужденци ще почнат да търсят къде е България на картата или ще попитат гугъл.

Престанете да се забърквате във всякакви интригански с дъх на печалби американски действия защото ТЕ са далеч винаги от зоните където предопределят избиване и разрушения и пак ние ще оперем пешкира на кървавите им действия..До къде стигна американската ''демокрация'' вече че почна и столици на държави да определя:((((

Не е ясно дали цялото Министерството на външните работи на Република България е обзаведено с малоумници или само министърката страда от тежка инсуфициенция? Пак си бутат гагата там където не им е работа. Изглежда се опитват да демонстрират независима външна политика, което е повече от смешно! Искат да изглежда, че застават срещу чичко Тръмп, ама тия от Козяка може и да не разберат йезуитщината им, та ще им набият кухите канчета още днес!

Дори в Уикипедия на арабски пише, че столицата на Израел ( إسرائيل ) е Йерусалим ( أورشليم ). И колко ГОДИНИ досега преговарят, какъв е РЕЗУЛТАТЪТ? Айнщайн е казал, че идиот е човек който непрекъснато повтаря една и съща грешка надявайки се да получи различен резултат. В същото положение са и политиците призоваващи за продължаване на безплодните преговори. Достатъчно преговаряха досега, резултат нулев, значи трябва да се прави нещо друго.

Уикипедия от кого се съставя? Но остави това, че уикито не е релевантна. Религиите от кого са създадени? Щото малко като задълбаеш и виждаш, че са еврейска измишльотина за майндконторл. Чалмите са гадни копИлета. Но не значи, че мошетата са стока. В този спор чалмите имат шанс нула, защото идеологическат арамка - демек религията им е зададена от противника. Маймунката с мустаци Айнщайн е типичен соициален маркетинг. Чрез такъв репер се възпитават заслепени хора да следват врейски примери за подражание. Премного мъдрости му се приписват. А относно спора - светския Израел е със столица Тел Авив, религиозния с Ерусалим. Туй по соломонвски урежда ли ? :-) Ориенталска хитроумност в ориенталски спор? :-)

Има си легитимна държава Израел, тя решава как ще бъде. да не даваме акъл и да не се бъркаме.

Правилна позиция е заело външно. В крайна сметка се вижда, че САЩ не диктуват на ЕС и в частност на България каква позиция да заеме по международен въпрос. Умира май митът за това, че има само две държава Русия и САЩ и евентуално още една - Китай на световната сцена. В Западна Европа никой не се и опитва да насажда такива внушения, защото там никой няма да се върже. Това , че САЩ владее Брюксел е пропаганда, която е предназначена за страните от бившия СССР и освен в България, най-много да пробие в Сърбия и Македония. Дори в Гърция трудно ще пробие. Целта и е да убеждава гражданите на бившия СССР , че са по-свободни отколкото тези в ЕС.

Ти май не си добре от сутринта. За всички е ясно че САЩ диктуват навсякъде. Това което МВнР е казало, всъщност го е казал Трумп- така пише в норвежският интернет- статутът и тъй наречените граници тепърва да се договорят. На всички е ясно, че е казано само ПРОФОРМА, тъй като евреите отдавна върлуват там както си искат.

Ами сега, какво ще правиМЕ, ще " " спасяваме" ли " българските евреи" или сме с новите ни " приятели" от СА ?

Елементарно. Ще работим за мир и разбирателство.

Имаш предвид този мир и разбирателство което е решено във Вашингтон?

Смяташ, че между евреите и СА има някакви противоречия?

loyola

Малии абе смотани партийни функционер, що не си траете и не си харчите бонусчетата мирно и тихо ами трябва да се обаждате, все едно знаете за какво става дума. Та нали вие и вашите ментори изкарахте ционистите от списъка на терористичните организации?

Правилно. Обичайте се и си говорете спокойно, не се карайте, не се бийте. Евреите са избран народ, славяните са още по-избрани, а най-избрани са българите. Дръжте крепостта на мъдростта- София, другото е от лукаваго.

за какво са избрани ?!

Чети бе чадо адово, то сляпото окато прави. Ама ще трябва бая мои книги да прочетеш, за да разбереш задачата която Бог и Господ българина са поставили пред този народ "мърша", за еврейските лешояди.

Като си пееш Пенке ле, кой ли те чува?

Я, тук имало един раноблудник, със запушени уши, минус да ми пише.

Ерусалим винаги е завладяван и владян със сила. По силния печели.... засега.

Не става въпрос за религиозни общности а за народностна принадлежност. Там е храма на Соломон, равин на юдаизма. Та за светите земи на юдаизма ли пишеш. А преди нашествието на евреите с техния гуру Яхве-Адад, земите са били на пелазгите-траки, от където е и името Палестина.

Да признае Светите земи за мюсолмански може само безпросветния Борисов

"безпросветния Борисов" изпълнява ВОЛЯТА на ИСТИНСКИТЕ-РЕАЛНИТЕ ГОЛЕМИ НАЧАЛНИЦИ. Реално Борисов е един посредствен изпълнител на БОГОУГОДНИ ДЕЛА - съ'работник - сътрудник.

Хей българи Ха сте защитили арабите ха сме дали добро на Турция да ви вземе Родопите и Кърджали

Вие вече ги дадохте още преди 28 години.

Присъствието на "АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ" в България, пречи на хазарина-жида Путин-Эпштейн да изпълни пъклените замисли от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година.

Едно нещо трябва да е ясно на нашите политици. Когато правиш мърсотии на американците с теб се случва, каквото стана с Иван Костов и хората му. Това няма как да се разреши по този начин и Тръмп помогна на евреите. Суета завладя този свят и като лудост го обикаля. Не е страшна, но злината зад нея заради неразбиране на суетата , ще докара нови страдания.

Хей, гутаперча, за какви "мърсотии на американците" говориш. Чий го търсят в Палестина? Или те са етнически евреи, а арабите са им братя. Да, Евреонала-Еврейския интернационал се ръководи отп съсредоточеното в САЩ управление, познато като "клуба Билденберг", състоящо се от най-долните еврейски фамилии, донесли беди на човечеството. Извода е, колкото по-скоро унищожим змийското гнездо, толкова по-скоро хората ще заживеят свободно.

Новите страдания не само се задават, ами са и тук-сега. Никой не си задава въпроса /може би да има единици просветлени/ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СТРАДАМЕ? Моят отговор е, ЗА ДА СТАНЕМ РАЗУМНИ. Тоест, с интелект и усещане на мига, едновременно= да ОСЪЗНАВАНЕ НЕПРЕКЪСНАТО. Днес ние имаме или може да се каже че нямаме, ДОРИ ЕДНО ОСЪЗНАВАНЕ-ПРОСВЕТЛЕНИЕ. Затова страдаме, за да се откажем от парадигмата на РОБ = РОБОТ. (Защо трябва дадено нещо да става лесно, щом искаме да ни е БЕЗКРАЙНО трудно?!)

Демек. Ние сме против, ама ако много държите сме ЗА. На Боку външната политика е такава.

маалата не е признавала, не признава и никога нема да признае нито евреята нито йерусалим за столица на нещо, което не признава! йерусалим е фалшив град! там никога никакъв христос не са разпъвали и християнството е творение на западни болни мозъци! никакви преговори! световна война!

я нащи са се опънали на американците бре бре от де кураж?

Твоето "бре, бре" много точно показва как тук не разбират , че нито на евреите , нито на американците може да им се излиза насреща. През последните 120 години европейците не са разрешили нито един конфликт, а само са създавали нови. Сега американците вършат услуга на евреите напук на европейци, руснаци и араби, с което показват кой им е съюзник. Като дойдат руснаците тук, всички отново ще изгубят награбеното, както на Девети септември 1944 година. Затова не трябваше въобще да излизаме с позиция по този повод.

половината евреи празнуват а другата половина начело със сатаниста сорос жалеят и ронят крокодолски сълзи за братчедите арабели ....също като при Хитлер , едните му бяха идеолози ,съветници и коменданти в лагерите а другите жертви на кладите .Обаче бай ганю е най смешен ...половината по-отворени и платени от сатаниста сорос вият на умряло а другите червени бантускотове плачат безплатно зомбирани още от еврейската комунистическа религия

вместо да изчакат хитро докъде ще стигнат нещата бързат да си покажат тъпите задници преди да им кажат хоп дори ....това си е работа между братовчедите араби и евреи къде е ганю тъпака да се изказва тука неподготвен и после що всеки се ибавал с българите и Путин и Тръмп и евреи и араби и кой ли не

На днешният ден светът със своето мълчаливо съгласие одобри Палестина да е новият Холокоуст, но сега воден от евреите. Трагедия за хората които не са загубили чувството за справедливост и добри междучовешки отношения.

Евреите като се изтеглиха от Газа палестинците я превърнаха в гето подобно на нашите ромски гета...Опомнете се!!!

То си е тяхна работа в какво ще превръщат тяхната земя. Ще ти харесва ли турците да ти решават в какво ще превърнеш България?

А ти какво говориш, а? Евреите се били изтеглили от Газа, така ли? Замяната им с клон на една от най-влиятелните от създадените на Запад ислямистки мафии 'Мюсюлмански братя' е изтегляне, така ли? Хамас, за разлика от Хезбола, беше с заедно с тях в терористичната война срещу Сирия какво повече има да се казва? Освен това им дават поводи да не преговарят, щото видите ли нямало с кого да се преговаря, докато представителите на палестинците не се обединят. Хамас представят още всички палестинци като терористи, като стрелят с някакви примитивни ракети по пустинята, а след това израелците с предоставените им точни оръжия млатят масово по обикновените палестинци, като все пропускат главатарите, за разлика например от военните командири в Сирия.

Еми то какво значение има къде ще е столицата на Израел. Дали ще бъде Тел Авив или Ерусалим. Израел не може да бъде без своя столица. Дето единия град, там и другия. Не разбирам защо е цялата тая шумотевица.

А тогава защо е толкова важно за тях Йерузалим да е обявена за тяхна столица? Вероятно за тях е Тел Афив работа.

Току що прочетох статия в норвежският интернет на тази тема. На практика евреите се ширят там като башибозуци, експроприират земя от палестнците и строят строго охранявани жилища за своите- тоест палестинците за тях са животни. Странно ли е когато много, много години наред някой те тормози да почнеш да се бонтуваш? Сигурно и Левски и Ботев и т.н. евреите щяха да признаят за бандити и да ги убият като псета. Не съм превърженик на араби или палестинци, но никога не мога да одобря нечовешки отношения. Просто от днес се замислям как всички държави които подкрепят американската политика ще живеят с чувството за справедливост. Липсата на справедливост в Света е фактор номер 1 за пораждане на войни. Май всички нормални ще започнат да разбират Ким след днешния ден.

Ех Борисов Борисов С джихадистите ли се сприятели ? С това нито Путин ще ти стане приятел нито Тръмп ще ти го прости Нито ЕС ще те последва нито Ердоган се откаже да те счита за слуга Ти до сега беше вреден за България а сега вече ставаш и опасен за нашата страна

тежко му на голия и босия ,ако тръгне да защитава ционистите,които явно обичат да предизвикват Божия гняв .

Става въпрос за административна столица, а не за това какво е Йерусалим за религиите!

тел-авив е прекрасна административна и напълно утвърдена столица !

На 30 юли 1980 г. при управлението на крайнодесния израелски премиер Менахем Бегин Кнесетът (израелският парламент) гласува конституционен закон, обявяващ Ерусалим, "цял и повторно обединен", за "вечна и неделима" столица на Израел.

дреме му на някои по света за позицята на МВнР на мангалистан

Много хора си мислят че САЩ контролират всичко каквото става в БГ, но ето че не е така, щом БГ не подкрепя Тръмп за столицата на Израел! БГ не се контролира от САЩ, а от глобалистите, които се имат за владетели на света, като Сорос и подобни! Голяма част от тях живеят в САЩ, други са в Англия и кой знае още къде се крият! Някои имат и острови даже!