Ердоган: Убийството на Кашоги е планирано дни преди смъртта му

Турският президент говори в парламента пред депутати от неговата Партия на справедливостта и развитието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адмирации за Ердоган, че желае да разкрие това гнусно престъпление. Що се отнася до САЩ за оръжие и петрол са готови не само да цункат гъза, но и на дълбоко да поемат чепа на изрода с кърпа на главата от Саудитска арабия. За Европа те отдавна нямат собствена политика и където се бутат американците там са и те да доолижат. Жалко, че им бутнаха небостъргачите на американците точно представителите на Саудитска Арабия първи дружки на САЩ, ИДИЛ и Ал Кайда. Явно САЩсе управлява от изроди.

Според американски медии има сериозни основания да се смята, че убийството на Кашоги е поръчано лично от Тръмп. Знае се, че Кашоги е работил за The Washington Post, който е един от критиците на Тръмп от неговия първи ден като президент. Записите на смърта на Кашоги са били получени почти веднага от шефката ЦРУ Джина Хаспел и предадени до щаба на Тръмп и прослушани неколкократно лично от Тръмп още същия ден на убийството на 4 октомври. "Our sources also tell us that CIA Director Gina Haspel, with a long history of working with Saudi Arabia in developing these “techniques,” was given evidence of the Khashoggi murder, an audio intercept, within hours, from the NSA. Sources tell us that copies of the horrific murder and dismemberment recording immediately went to Senators Tom Cotton and Marco Rubio, to White House advisor John Bolton and Jared Kushner and were listened to repeatedly by President Trump on October 4, 2018. It might be noted that Khashoggi worked for the Washington Post, a newspaper particularly critical of Trump policies. Trump has repeatedly openly advocated violence be used against Washington Post journalists, something his Saudi friends seem to have taken to heart. From USA Today: “AMAZON CEO AND WASHINGTON POST OWNER JEFF BEZOS ON THURSDAY CALLED PRESIDENT DONALD TRUMP’S CRITICISM OF JOURNALISTS “DANGEROUS,” SAYING HE WILL CONSISTENTLY STICK UP FOR THE ROLE OF MEDIA IN DEMOCRACY."

Ердоган от трибуната - Хванах шаран/и с Еййййййй-такова око!

Със смъртта си този човек разкри двуличието на претендиращите за демокрации, начело със САЩ, които са първи приятели с деспотичната Сауди Арабия от десетилетия! Печалбите от петрол и оръжие не миришат на кръв и смърт! Продължавайте да се кланяте на демокрациите!

Интересно до кога запада ще се оставя да бъде изнудван от мангалите от СА с техният петрол.

докато свърши. След това ще бъде изнудван от парите на Саудовската фамилия.

Според програмата на СА за дисидентите, може да има жив дисидент, но само в саудитски затвор-т.е. по-добре да мъртъв.А навън от страната също може да има дисидент, но само ако е умрял. И е 100% сигурно, имайки предвид обичаите им, а и инструкциите от управляващите, че са го рязали жив на парченца, за да страда възможно най-дълго.

PEYTSCH

На живо, в ефир Ердоган каза още, че това не е по корана и ислямските закони ? И объркан поиска от ООН и християни да осъдят Риад по ...ислямски ? Религията, ако въобще е религия, е сбъркана и си стоите във 18-19 век....Не ставате и за чеп с тези кърпи по главите (кой знае какво сте си бърсали с тях ?)....

една тролерастка мастия все пак се престраши да се обади... опорна точка - намесване на религията. Религията е виновна за това убийство.

PEYTSCH

Каза го Ердоган. Аз не измислям като вас...

Краля и принца дори и да не са знаели за заповедта за убиствата на дисиденти, която те са издали не са оневинени. След като стават такива неща в кралството значи, че те не го управляват както трябва и ситуацията изисква смяна на краля(но не от сегашния престолонаследник). Чудя се защо медиите, които плюеха БГ за убиството на журналистката Виктория сега мълчат.

Бе да, те не знаели, ама Путин знаел за Скрипал, дори го наредил лично. Дрън-дрън-дрън.

Как тоя път не обвиниха Путин и не наложиха санкции на Русия???

Е че то и на децата е ясно, че Вл. Путин е разпоредил това убийство за да саботира събора на камиларите в пустинята, който по някакви незнайни причини бе наречен "пустинен давос"... Само Путин може да е толкова жесток! И това е защо му спряха пратката замразени деца от щатите и няма закуска напоследък.

Щом надава вой Ердоган, значи пазарлъка още не е приключил! Скоро с магическа пръчка може да изчезнат санкциите срещу страната му и СА да купи нещо от Търция за няколко стотин милиарда .... В едно вярвам, ще се разберат!

Това по никакъв начин не измива евротолерасткото двуличие и лицемерие!

Оглушителното мълчание на сороститутките и нпо-тролерастите на амириказабълхаря е повече от показателно на чия страна с в този случай. Дали са им свободно и са им казали да не пускат никакви коментари до второ нареждане! Колко сте жалки всичките евро-тролерасти и пенетрирани либерасти...

СА беше ли замесена в преврата срещу Ердоган

Да се разследва колко още дисиденти са изчезнали и да се проверят всички дюнер кебапчийници за следи от ДНК

Знаяи за недоказаните обжинениш за предателя Скрипал - веднага санкции, скандали, а за Саудитите където е ясно кво е станало само се чудят и си бъркат в носа всички?!?

Единственото неудобство за Ердоган е, че става очевидно, че посолството е било натъпкано с ''бръмбари'', та измислиха някакъв часовник. Ама то и без това се знае, че всички посолства се слухтят. Само тъпите араби не знаят..А позицията на каПутин каква е ? Нещо си наляга парцалите...

Къде търсиш пак Путин? Човекът седи и гледа сеир... Тръмп обаче се върти като въртележка тип Бойко Борисов... Путин ще изчака резултата и тогава ще действа. Лицемерието на запада по случая Кашоги му дойде подарък...

...маймуна, пак се обади.