Ердоган: Турция ще засили военното си присъствие в Северен Кипър

Анкара вече има 40 000 войници на острова, праща им сухопътни, военноморски и военновъздушни оръжия, боеприпаси и превозни средства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, тея ФАЩ полудяха да си продават оръжието бе, мамка им тъпа. Запалиха света, за да си напълнят гушата!!

ТУРЧЕТО РЕДЖЕП ПАК ИЗТЕГЛИ КЪСАТА КЛЕЧКА . ..... ГАЗОПРОВОДА ИЗРАЕЛ - ЕГИПЕТ - КИПЪР - ЕС .... Е ЖИЗНЕНОВАЖЕН ЗА ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД , А ЕДНИ АМЕРИКАНСКИ ЕВРЕИ ИСКАТ ДА ГО ФИНАНСИРАТ :))

Фащ не знам каква връзка има в случая , но ще е на късмет ако турците по подобие на злото джудже не повишат военното си присъствие в България. Засега членството в НАТО и ЕС ги спира , но Възраждане ще се опитат да им помогнат. Идеоди , сър.

И заповядаха на путин да нападне украйна. Само не разбрах що путин изпълнява заповедите на американците.

Да се притеснихте от един референдум проведен от окупационна армия под дулата на автоматите?????

Спира ги страхът от нов възродителен процес, никой не ебава измисленото НАТО.

То и Путин така каза началото на февруари

ЕрНасран, фес вмирисан, обрязан маймун, кой те ебе тебе за слива бре, въшко нещастна.

Измислено , измислено , колко да е измислено щом с десетина оръдия предизвиква мобилизация в Русия.

САЩ ръчкат яко Европа. От север, от юг, палят конфликти и гърмят тръбопроводи. Изглежда вече не сме любимата колония на САЩ, а просто обикновена колония. Кофти.

Добре че сте вие, кремльовските тутурутки та да обясните на Европа кое как е. Същата Европа дето хем я псувате, хем сте дълбоко 'загрижени' за интересите и. Айде нема нужда!

Ами, аз живея на острова - от към военно по слабата но по цивилизована и добре уредена страна - и макар да приемам такива новини неспокойно, не мога да не кажа че колкото повече тюркието се дърпа по свой собствен път, толкова повече САЩ и НАТО като цяло ще се дистинцират от тюркието. Ердоган е прав за себе си а САЩ праща сигнали че тюркието вече не им е толкова мило колкото беше преди. Тукашната армия е смешна с 9 хиляди по казармите, и резаците ще ги размажат за часове. Спор и илюзии нямаме тука по този въпрос. Надеждата е на военните съюзи (по сметка за газовите находища разбира се) с Израел и Гърция. Най вече с Израел. Ако стане нещо, Израел ще помага защото им е изгодно, а знаем че Израел като каже на САЩ "скачай", САЩ само пита "колко високо". На базата на това и поне на този момент, тюркието нищо няма да си позволи да направи тука.

А че Кипър е дефакто руска офшорна зона не помага ли на настрението :) ?

Доган Паша само го ровичка отвътре иска да води битка и той ... ;)

И ти като другите плебеи боравите с информация от 90те за света. Хем не знаете какво значи офшор, хем не знаете че когато си в ЕС е невъзможно да бъдеш офшор за когото и да е било (еле па за руснаци). 90-те минаха преди 20+ години приятелю!

В акватория Кипър Израел ИМА много ГАЗ Ердоган също ИСКА да отхапе от ГАЗовите залежи около Кипър за тва т е цялата дандани

Знам, знам, който не е върл фен на дементния и акушерката, е путиноид. А повечето хора просто виждат колко ненормално стана в ЕС. Нещо като предишния социализъм, но само калпавите му страни, без екстрите и без здравия разум. Та мисълта ми е, че аз съм европеец, а не евросъюзник или евроатлантик. А ти си ниско платен тролейбус:)))

Бреййй, как баш на аристократ намерих да се нахендря! Тъй тъй, в Кипър няма руски пари, вярвам ти..

Имал 40 иляди феса, гърците нито един и щял да засилва броя фесове, щото бил застрашен, в психиатрията останаха озадачени

резльо не му ли е ясно, че пътят на коприната му минава през Гърбия и България и ако почна идиотии тип Путлер на запад, ще яде същата попара като брат му с Украйна

Ще стане голяма патаклама скоро между Гърция и Турция и САЩ май точно това искат.

ох, аман от дебили...

както винаги

Извинявай, объркал съм те с путинуид а ти си бил просто 'здравомислещ европеец' :D Пази си разума - че с това което идва ще ти е нужен ;)

То руски пари има в България, Германия, Англия и по цяла свят. Но това не означава че са офшор зони. Нали така? Имането на някакви пари някъде, не означава че това някъде е офшор зона. Определнието за плебей идва от факта че макар толкова много българи да са минали през острова за последните 30г и едва ли не е съседна на България държава - през Гърция - българина УПОРИТО продължава да си мисли погрешни неща което са много лесно проверими по интернет. Напомня ми на българската объркване коя нация в Европа е известна под епитета "жабари". Цял свят знае че това са франзуците, само българите не са разбрали и си мислят че става на въпрос за италианците :-) В същият момент се показва огромно знаение като се каже Иранците били перси а не араби макар да по далеч от нас и никой да не ходи там :-) А като имаш време, чичко гугъл и напиши Какво е Офшор и започвай да четеш ако ти е интересно.

Май в Северен Кипър нямаше референдум.

Много добре знам какво и офшорна зона и как се крият пари през шел компании. И въобще не оневинявам Великобритания (под чиито контрол са повече от половината такива), нито пък Германия където ЩАЗИ боклуци вместо затворници станаха бизнесмени. Кипър все пак е 'специален случай' заради обема на мръсни пари в 'европейската' му икономика.

NATO работи като добре смазан апарат..... или по скоро както каза Макарона е в мозъчна смърт.

Че ние сме много близо и по бели гащи така да се каже.

Ей, света не се върти само около САЩ. Другите държави също имат своите интереси. Иначе ще е хубаво да видим за кого ше важи чл5. на Алианса.

Интересни новини... На последък на точките които са бурета с барут им се пали фитила. Лошото е че и ние сме яхнали едно такова буре и се чудя кога и нашия ред ще дойде. От самолет е видно че на някой му се иска да има мега световна война, и силно се надявам здравия разум и политиците които иматвъобще някаква мисловна дейност да надделят над всички военолюбци психопати и оръжейни магнати.

с лупа ли я отри тази незначитлена подробност.

Ся си Ева мамата. Курорта го съсипаха. Някой желаещ на почивка там сега?

Просто го провокираха като натискаха Украйна да бъде приета в НАТО…