Ердоган: Турция ще засили военното си присъствие в Северен Кипър

Анкара вече има 40 000 войници на острова, праща им сухопътни, военноморски и военновъздушни оръжия, боеприпаси и превозни средства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ся си Ева мамата. Курорта го съсипаха. Някой желаещ на почивка там сега?

Интересни новини... На последък на точките които са бурета с барут им се пали фитила. Лошото е че и ние сме яхнали едно такова буре и се чудя кога и нашия ред ще дойде. От самолет е видно че на някой му се иска да има мега световна война, и силно се надявам здравия разум и политиците които иматвъобще някаква мисловна дейност да надделят над всички военолюбци психопати и оръжейни магнати.

NATO работи като добре смазан апарат..... или по скоро както каза Макарона е в мозъчна смърт.

Май в Северен Кипър нямаше референдум.

с лупа ли я отри тази незначитлена подробност.

Ще стане голяма патаклама скоро между Гърция и Турция и САЩ май точно това искат.

както винаги

Че ние сме много близо и по бели гащи така да се каже.

Ей, света не се върти само около САЩ. Другите държави също имат своите интереси. Иначе ще е хубаво да видим за кого ше важи чл5. на Алианса.

резльо не му ли е ясно, че пътят на коприната му минава през Гърбия и България и ако почна идиотии тип Путлер на запад, ще яде същата попара като брат му с Украйна

ох, аман от дебили...

Имал 40 иляди феса, гърците нито един и щял да засилва броя фесове, щото бил застрашен, в психиатрията останаха озадачени

Доган Паша само го ровичка отвътре иска да води битка и той ... ;)

Ами, аз живея на острова - от към военно по слабата но по цивилизована и добре уредена страна - и макар да приемам такива новини неспокойно, не мога да не кажа че колкото повече тюркието се дърпа по свой собствен път, толкова повече САЩ и НАТО като цяло ще се дистинцират от тюркието. Ердоган е прав за себе си а САЩ праща сигнали че тюркието вече не им е толкова мило колкото беше преди. Тукашната армия е смешна с 9 хиляди по казармите, и резаците ще ги размажат за часове. Спор и илюзии нямаме тука по този въпрос. Надеждата е на военните съюзи (по сметка за газовите находища разбира се) с Израел и Гърция. Най вече с Израел. Ако стане нещо, Израел ще помага защото им е изгодно, а знаем че Израел като каже на САЩ "скачай", САЩ само пита "колко високо". На базата на това и поне на този момент, тюркието нищо няма да си позволи да направи тука.

А че Кипър е дефакто руска офшорна зона не помага ли на настрението :) ?

И ти като другите плебеи боравите с информация от 90те за света. Хем не знаете какво значи офшор, хем не знаете че когато си в ЕС е невъзможно да бъдеш офшор за когото и да е било (еле па за руснаци). 90-те минаха преди 20+ години приятелю!

Бреййй, как баш на аристократ намерих да се нахендря! Тъй тъй, в Кипър няма руски пари, вярвам ти..

То руски пари има в България, Германия, Англия и по цяла свят. Но това не означава че са офшор зони. Нали така? Имането на някакви пари някъде, не означава че това някъде е офшор зона. Определнието за плебей идва от факта че макар толкова много българи да са минали през острова за последните 30г и едва ли не е съседна на България държава - през Гърция - българина УПОРИТО продължава да си мисли погрешни неща което са много лесно проверими по интернет. Напомня ми на българската объркване коя нация в Европа е известна под епитета "жабари". Цял свят знае че това са франзуците, само българите не са разбрали и си мислят че става на въпрос за италианците :-) В същият момент се показва огромно знаение като се каже Иранците били перси а не араби макар да по далеч от нас и никой да не ходи там :-) А като имаш време, чичко гугъл и напиши Какво е Офшор и започвай да четеш ако ти е интересно.

Много добре знам какво и офшорна зона и как се крият пари през шел компании. И въобще не оневинявам Великобритания (под чиито контрол са повече от половината такива), нито пък Германия където ЩАЗИ боклуци вместо затворници станаха бизнесмени. Кипър все пак е 'специален случай' заради обема на мръсни пари в 'европейската' му икономика.

В акватория Кипър Израел ИМА много ГАЗ Ердоган също ИСКА да отхапе от ГАЗовите залежи около Кипър за тва т е цялата дандани

САЩ ръчкат яко Европа. От север, от юг, палят конфликти и гърмят тръбопроводи. Изглежда вече не сме любимата колония на САЩ, а просто обикновена колония. Кофти.

Добре че сте вие, кремльовските тутурутки та да обясните на Европа кое как е. Същата Европа дето хем я псувате, хем сте дълбоко 'загрижени' за интересите и. Айде нема нужда!

Знам, знам, който не е върл фен на дементния и акушерката, е путиноид. А повечето хора просто виждат колко ненормално стана в ЕС. Нещо като предишния социализъм, но само калпавите му страни, без екстрите и без здравия разум. Та мисълта ми е, че аз съм европеец, а не евросъюзник или евроатлантик. А ти си ниско платен тролейбус:)))

Извинявай, объркал съм те с путинуид а ти си бил просто 'здравомислещ европеец' :D Пази си разума - че с това което идва ще ти е нужен ;)

ЕрНасран, фес вмирисан, обрязан маймун, кой те ебе тебе за слива бре, въшко нещастна.

То и Путин така каза началото на февруари

Да се притеснихте от един референдум проведен от окупационна армия под дулата на автоматите?????

Фащ не знам каква връзка има в случая , но ще е на късмет ако турците по подобие на злото джудже не повишат военното си присъствие в България. Засега членството в НАТО и ЕС ги спира , но Възраждане ще се опитат да им помогнат. Идеоди , сър.

Спира ги страхът от нов възродителен процес, никой не ебава измисленото НАТО.

Измислено , измислено , колко да е измислено щом с десетина оръдия предизвиква мобилизация в Русия.

ТУРЧЕТО РЕДЖЕП ПАК ИЗТЕГЛИ КЪСАТА КЛЕЧКА . ..... ГАЗОПРОВОДА ИЗРАЕЛ - ЕГИПЕТ - КИПЪР - ЕС .... Е ЖИЗНЕНОВАЖЕН ЗА ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД , А ЕДНИ АМЕРИКАНСКИ ЕВРЕИ ИСКАТ ДА ГО ФИНАНСИРАТ :))

Ей, тея ФАЩ полудяха да си продават оръжието бе, мамка им тъпа. Запалиха света, за да си напълнят гушата!!

И заповядаха на путин да нападне украйна. Само не разбрах що путин изпълнява заповедите на американците.

Просто го провокираха като натискаха Украйна да бъде приета в НАТО…