Ердоган се отказа да гони посланици

Според него посланиците са направили крачка назад. Успокояването на напрежението доведе до повишаване курса на турската лира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде хайде.Ако ги беше изгонил лирата ставаше 10ст за деня.и тогава инфлацията удряше не 20 а 120%.Министъра на външните работи на Турция е получил нервна криза и след това се юрнал при Ердоган да го озапти.Хайде по полека с гоненето на чужди дипломати.Те били казали че няма повече да правят така дръжки.някви туитове,не знам си какво си.Ердоган на бял кон излиза от .... психиатрията.Ще му дойде денят и на него.Дано си иде с мир защото България няма интерес от размирици в съседни държави.Същевременно от великотурски изгъзици също нямаме интерес.

Schilo

а бе доста унизи чуждите представители. След многото им приказки, да излязат и публично да кажат, че повече няма да правят така, си е унижение.

Къде ли щеше да е ЕрДебил без новите му ватни мажоретки и адвокатки..

я цитирай, че нещо не го намираме това по медиите.

Бит и ебан не си признават :D

Турчина излезе по умен от руското жуже цар.

Местя го!

Нещо не виждам възстановяване на турската лира. Все 18 стотинки си е. Вчера беше 17. Нали се сещате ако сте инвеститор дали няма да си помислите много сериозно преди да си вкарате парите в държава, която си мени политиките през няколко часа.

Точна заради твоя анализ половината марки за коли имат заводи там...!!!!

А тези държави защо сега не ги отзоват сами, за да покажат как защитават тезите си, свободата и демокрацията? И къде е Великобритания?

Жалко че не бяха изгонени. Щеше да е хубаво гадовете да се облайват и да се замерят с ... торти. Доста миризливи "дипломатически детайли" щяха да изплуват.

Политиката на Ердоган е като някакъв странен танц, комбинация между полка и кючек - две напред, две назад, реверанс, раздрусване на раменете и туъркване. След това отначало. Тоя така и не разбра, че не е фактор и никой не му е длъжен за нищо. След като обяви, че ще гони посланици, лирата се срина още повече. Ще гони американски и и други посланици на водещи икономики, а не му идва на акъла, че настоящите инвеститори спокойно могат да се насочат към други страни, а бъдещи инвеститори няма да има. Турската икономика зависи основно от външни инвеститори. Накрая ще реве с кървави сълзи.

И Ердо клекна.

Жалко! Щеше да бъде забавно! Голямо движение на дипломати щеше да падне Свят да ни се завие

Поредният "колос с глинени крака".

Щом го търпят да им се 'качва на главата' значи има защо. Политика му се вика на това...

Ама колко първо клекна а