Ердоган сбърка кампания за устойчивост в ООН с "цветовете на ЛГБТ"

Централата на организацията е украсена с ярки цветове за популяризиране на Целите за устойчиво развитие. Турският президент обаче ги взел за цветовете на дъгата и се почувствал неудобно

Обратно в новината

Коментари - Ердоган сбърка кампания за устойчивост в ООН с "цветовете на ЛГБТ" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един въпрос ме мъчи отдавна. Ако си падаш по мъжки дупета си педал. Ако си падаш обаче по женски дупета си мачо. Е па нали все са дупета бе, мааму.

А ако не различаваш женско от мъжко дупе, си идиот.

Не бе, това да наебеш някого в дупето е доста кофти. Аз съм го правил на младини (на жени), но май да не остана по-назад и заради порното, с което отдавна не се занимавам. Доста извратено и не е за хвалба. Тези постоянни публични реклами на извратеняците са отвратителни.

Всички са за боклука и псуване..все едно кой хване

Изобщо не е объркал. Набиват ни ги навсякъде в главите да свикваме.

Слочаенос? Не мислЪ. Устойчиво са се хлъзнали на другия бряг. Ако не интимно, то духовно.

Е то пък щото има разлика от едните педали до другите педераси !!!

При толкова много педали е съвсем нормално да се объркаш :)

Падалите обсебиха красивата дъга за символ. Сега и приказна дъга след дъжд да се появи, все за педалите се сещаш...

Нямаше да сме на това дередже, ако имахме премиер с качествата на Ердоган!

До сега да е 30лв Еврото. Кво му плащаш!

Изобщо не се е объркал, веднага е разбрал за какво всъщност става въпрос.

За краварските долари предадоха Алах и станаха лесбийки и джендъри..Доган дали го вижда това!?!

Водят се турци, но не са нито турци, нито българи, а краварски жертви с промит мозък от западналия строй на запада и фащ

ДПС е изчадие на КГБ. Не случайно Ахмед Доган си построи "сараите" в Росенец. Не случайно е и Персона нонграта в Турция.

По важно е какво е казал....а не че се объркал....

Ердоган много добре ги бъзика, защото знае, че съвпадението не е случайно. Тъй наречените "цели за устойчиво развитие" на ООН обслужват същите глобалистки цели и частни кръгове около Кил Гейтс, Сорос и компания, както и хомо активностите.

Ердоган е прав !!! Няма нищо случайно ! Внушенията са ясни ! Джендаризма,зеления талибанизъм,,намаляването на населението и заместването му с роботи,посягането на естествените ни храни и заместването им от ГМО и принтвани такива ,използването на буболечки и червеи в тях,премахването на държавите... всичко това е част от глобализма

Двете страни на една и съща монета държана от дегенерати.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------ https://marketl.ink/biocom

С тая виагра знаиш ли как ще опиташ моя!

Джендъризма и перверзиите навлизат като идеология на Запад през 20те на миналия век, както и тъй наречената "политическа коректност"/ " културен марксизъм" . Тръгват от Франкфурската юдейска школа с Х. Маркузи начело. Първите й плодове са разврата по време на Ваймарската република в Германия. Маркузе емигрира в САЩ и разпространява това учение като проповядва,че борбата срещу капитализма ще се води не от пролетариата, а от " културни" марксисти - лгбт, феминисти, екотерористи, негри и т.н. Плодовете на това учение се виждат днес из целия Запад. Това става основна идеология на глобо-либералистите, щото няма с какво друго да омайват раята..

Сега пък социализмът и Маркс и Енгелс ви е виновен за извратенящината на краварския естеблишмънт през 2024 година...ходи да се прегледаш бе, тъпако...за лудницата сте всички краварски в диоти от вторник ървия там в белия дом до последния нещастен грантаджия като вас в българия

Бахти, българските мъжаги отделят време да мислят за гейове, повече от самите гейове... И не ми говорете глуопсти, как вас за децата ви е страх. Ако ви беше страх за децата, щяхте да се грижите малко повече за обществото в което живеете. Щото Сорос, джендърите и еврогейовете не са тези, които бутат 20 лева на полицая за да мината метър. Вие сте тези, дето "знаят как стават нещата" и ви е повече от ясно, че "законите са за балъците"... Пиите една-две бири с обяда и се качвайте на колата, че иначе не е мъжествено... Ще ви помслят за гейове, ако не пиете от рано. Недай си боже да сте възпитани... Тогава всичко е ясно...

Марш по Америка като не ти пука бе гейче, там ще те обравят бързо-бързо като ти турят закон да му викаш "тя" на изверга облечен като зена или в затвора. Мазник долен, такива долни червеи като тебе ще позволят на американските подлоги да прекарат джендърски закони тук. Умри.

Големият проблем е, че гейовете опорочиха едно от най-красивите творения на природата. Присвоиха си дъгата и дъгата вече не е символ на това, което беше.

ИСТИНАТА Е, че идеите за "устойчиво развитие", ЛГБТ и "климатичната кауза" са арии от една и съща опера - операта на глобализма. Така че грешката на Ердоган е вярна.

Едното е нещо важно ако искаме да живеем на хубава планета, която става за живеене. А педерастията и публичната реклама на педерастията е нещо много гнусно и противно. Нормално никой да не иска да изнася реч ако има такива цветове зад гърба си и даже да не иска да слуша подобна реч. Ердоган е наясно с подсъзнание и внушение. Няма как да не е.

И аз вече като видя нещо цветно с много цветове един до друг се стряскам. Не искам по никакъв начин да покажа, че ми харесва публична реклама на крайната сексуална извратеност като педерастията. Много правилно че Ердоган иска да стои по-далеко от всичко подобно.

Прав е Султанът! Някакви 3-4% сексуално извратени тероризират света. А управата на ООН - и те са агенти на глобалистите, още повече упорито се говори, че Гутериш е с история на педофилия.

бъзика с еврогейовете

По какво можете да познаете, че на изток от Загреб живеят подчовеци? Много е просто - начат се комплекарски "православни" или "правоверни". И все налитат на "силни мъже" (знак за вътрешна лява резба и джендъризъм) и смъртна омраза към по-слабия или различното мисление.

"подчовеци" ?!?!?!? Ти явно си от висшата раса на нацистите!

ИЗВОД: Иска му се на дъртия анадолски манаф.

:Май не се е объркал. Съвсем нормално и инстиктивно е да направиш такава връзка като погледнеш тази шарения. По същество това са основни цветове на дъгата и подредени в този ред са досущ като знамената на ЛГБТИ+++. В същтност дъгата не тяхна те си я присвоиха. Не е ясно дали дизайнерите на събитието нарочно не са искали да вкарат тази провокация.

И аз се почуствах неудобно, като разбрах, че един долар вече е 27.15 турски лири.

И 100 рубли

А колко японски йени?

Виж, йените ги дай.

Т.е. фалиралия долар на САЩ, която го крепи с над 800 военни "миролюбиви" "демократични" бази по света, което е странно за демократична уж държава!!! А и със 120% дълг на щатите спрямо БВП, как да наричаме САЩ и долара?! ФАЛИРАЛИ!!!

Но БВП на САЩ 2022 е 27.9 трилиона долара. Целия БРИКС събран на куп не може да докара толкова.

Ако можеше това да носи някаква полза на обикновените американци...

Неуки нещастници има навсякъде по света. Дори и в Индия.

И двамата, не сте добавили, че става дума за хартиени, прясно напечатани $...

И аз им се чудя на руснаците и китайците за какво толкова обичат тези преснонапечатани хамерикански хартийки.

Ама не! Китай, Русия и др, все още имат нужда от долари, щото САЩ и колониите ги ползват в т.н. глобална търговоя. Но това скоро ще свърши. Между другото, колкото е по-евтина една локална валута спрямо долара,, толкова е по-изгоден износът.

Че то от зелената сделка по голяма перверзия садо мазо няма.

Ами те и двете са част от единен глобалистки план, така че изобщо не се е объркал.

А бе,като какво ли е това-Програма за устойчивост,та чак има и знаме?Някак си доброто старо ЛГБТ повече го разбирам!Но толкова калинки в ООН все нещо трябва да презентират от време на време!Мисля,че само глупостта е устойчива!

Това е да се убият половината от хората за да могат да живеят останалите..устойчиво. Започват експеримента от руснаците и рисковите ковид групи. И като убият половината, не вярвам да спрат, отново ще убиват половината. Може и няколко пъти. Всичко разбира се много научно, базиращо се на това, което им кажат на учените шамани. Абе като преди 70 години, но няма да мерят със шивашко метърче черепите за удостоверения за ариец.

Аз като ви разправях...

Обстановката е устойчиво-педерастична и със сигурност не случайно. Прав е да се чувства неудобно, както и всеки друг нормален

Няма грешка, и Човека съвсем ясно знае какво се цели с набиването на тези цветни символи. Когато хората започнаха все пове1че да роптаят срещу използването на цветовете на дъгата за Педалски цели, се започва набиването им в други уж различни цели. Но замисъла е съвсем ясен, народа да свикне с тези цветове и после по леко да ги приема като символ на НЕНОРМАЛНИТЕ!

Ердоган! Вади очите!

Не се е объркал Ердоган, ЛГБТ и ООН все са педалски организации

Познавам един който има характера, мирогледа, мисленето и подхода на Ердоган. Разликата е че не е турчин или мюсюлманин (но приказно богат човек). С годините изкуфява все повече и повече, точно като Ердоган, и вече близките му дори го избягват макар да рискуват да ги лиши от наследство.

явно само педали (автомобилни ;)) са му в главата :)

и ЛГТБ то и климатичните промени са поредната ГОЛЯМА ЛЪЖА на глобалисткият елит на ФАЩ.

Следващият потоп поже да отнесе твоята къща, тогава друга песен ще пееш.

виж как се предизвикват потопи, климатични катастрофи и земетресения

виж как се предизвикват потопи, климатични катастрофи и земетресения: https://www.globalresearch.ca/romanian-general-emil-strainu-terrifying-possibilities-geo-warfare/5811760

А потопа във ваната ти се оправя като махнеш тапата. "Потопи" в едно село се борят с язовири и големи коруби, не спазвайки европейски указания за 25 см тръба за дренаж. То едно време, когато не сме разчитали някой келеш от Брюксел да ни отпусне фондове от нашите пари това са го правели инжинерите ВиК , от учени дървени философи не е имало нужда.

правилно им го е казал - то с тези педалщини ще затрият света

Нищо не р сбъркал. Баш ЛГБТ са со ързи "устойчивите" наглеци.

се е , но не без да иска...

Както се казва - на страха очите са големи. Сега какво, да върнем черно-белите телевизори и черното мастило само защото цветовете напомняли на някой за нещо. Ай сиктир тъпанари с тъпанари. Връщайте се в средновековието ако искате.

Нека да позная! Умнокрасив нали?

Ами то си е за объркване

Педерастки ЕС управляван от лезбийки и извратеняци.

Корекция "лесбийки" дори не знам как се пише тази извратенящина.

Ами това са нормални жени, които не са виждали нормална пишка и се лижат една друга от отчаяние.

Да не забравяме и изкуфелите безплодни старци.

Грешката е вярна.

ООН=ЛГБТ. Взехте думите от устата ми. :)

Въонще даже не се е объркал.

Че то е едно и също. Кампания за устойчива педерастия в ЕС няма ли? Достатъчно го пропагандирпт това.

Грешката е вярна. Умишлено слагаме подобни цветове, за да е ясно, че устойчивото развитие върви ръка за ръка с друго устойчиво развитие. Един вид устойчивото развитие пол няма. То е за всички.

Напротив, устойчивото развитие е забраната на размножаване по полов път. Е, освен със утроби (робини) под наем.