Ердоган: Ръцете на Байдън са изцапани с кръв заради подкрепата му за Израел

Правителството на САЩ е одобрило оръжейна сделка с Израел за 735 милиона долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Великите сили": -Ние сме за мир??? Пред дулата на прецизните оръжия???

Путин му се радва на завалията- пишман ислямски лидер! Ние да му мислим, че сме му много близо да не ни подкара и нас....

А ръцете на Ердо с какво са оцапани??? Мизерник!

По решение на ООН трябва да има Международно управление .точка по въпроса

Търговски и икономически санкции, гонене на дипломати, международна изолзация, изхвърляне на израелските спортисти от олимпиадата кога? До кога двоен аршин. Русия за двама "уж" отровени с супер смъртоносния Новичок , дето само като го помиришеш умираш/ те пък даже и не умряха двамата опозиционни лидери/ ги покъсаха от хейт и санкции. сега при тези бомбандировки само невинните убити деца са над 60 и нищо.

Тъй наречените санкции към Русия са санкции към няколко фирми и физически лица в Русия. Путин наложи много по сериозни санкции, като забрани внос на хранителни продукти от ЕС, защото искаше да прецака производителите в ЕС... И успя де, ЕС фалира. Още преди 3 години. Молодец. Старата шокола си е стара школа.

Израел няма шанс в тая пустиня заобиколен от палестина, иран и т.н. Затова се опитват да си гарантират резервни територии напр България. Ердоган разбира се също има планове за нас. евреите и дпс са изкупили вече половината ни земеделска земя. Само НАТО да ни ‘пази’ още малко под валутен борд и с фалкони и ще се освободи място за новите господари

Светът май ще плачи за Тръмп.

Само аз ли забелязвам най-налудничавата реплика на “султан” Ердоган, за: “много други региони, които изгубиха мира с края на Османската империя” ... Този перко искрено си вярва че възстановява Османската империя...

И ние сме индиректно замесени. Спасявали сме тези чифути през ВСВ.

А твойте Ердо са мноого чисти бе изрод. Бегай мри!!!

Веднъж и аз да съм на едно мнение с Ердоган.

Ердоган продължава да си подритва здравната книжка най-безотговорно. И не пропуска пак да спомене за Османската империя. Тъпо и упорито не вдява, че тя е отдавна в миналото и връщане няма. Що се отнася до изцапаните с кръв ръце: неговите също са изцапани с кръв още от Сирия и приятелските му връзки с Ислямска държава. А само преди няколко месеца си изцапа ръцете с кръв и като намеси Турция в конфликта между Армения и Азербайджан. Така че един убиец да обвинява други убийци, че са убийци е доста тъпо. По-добре да си наляга парцалите, че както е загробил икономически Турция едни санкции на САЩ ще го довършат за нула време.

От бомбардировките на Израел са загинали 61 палестински деца. И т.н. колективен Запад подкрепя убийци на деца

Загинали са, защото ислямистите от Хамас по нищо не се отличават от тези в Ислямска държава и Алкайда. Също като тях те използват жени и деца като жив щит. Само че тая тактика отдавна не работи, защото отсрещната страна вече не е толкова хуманно настроена. Щом някакви диваци не спират да изстрелват безразборно ракети по твои населени места защо ти трябва да се съобразяваш зад кого се крият те. Арабите докато не се вдигнат и не изметат тия ислямисти от власт ще продължават да страдат и в Палестина, и в Южен Ливан, и на всички други места, където управлението е в ръцете на подобни войнствено-настроени диваци.

А тоя неоосмански гнусар колко кюрди изби в турция?А във сирия докато си играеше на война?Добре му беше когато продаваше дронове на азерите, а сега реве .Типичен мюсли лицемер.

Ние българите сме страдали и от турци, и от американци. В София още има белези от американските бомбардировки. Например не е възстановен паметника на героите от балканските войни. Но пък се появи паметник на американските летци, които го бомбардираха 1943год

Щатите май тотално ще загубят този свой "натовски партньор". А ние стига сме гледали като телета в железница, докато ни водят за носовете с глупости за евроатлантизъм, да си погледнем интересите и да помислим дали ни устройва да ни взимат за канарчета и да ни готвят за плацдарм и пушечно месо срещу Русия. Това е то евроатлантизъм. На някого тук трябва ли му?

Да се ориентираме към Азия казваш? Ммм браво, много умно, много национално.

Значи маймуните от Хамас подкрепяни от Иран и неглакно от Турция и Русия изстреляха 2000 ракети към Израел и евреите трябва да стоят и да чакат ли? Ми много якнж, че ще им пукнат 2000 бомби върху тъпите кратни, само че за разлика от чалмите уведомяват предвйрително къде ще удрят, за да могат да се изнесат хората. Ако страхливите манафи не използваха жени и деца за жив щит, нямаше да има никакви жертви.

Като си рекъл "а", кажи и "б"? Едните били маймуни, манафи и какви ли не, а твоите хора как ги наричаш? Аутистите пред измислената Стена, миризливите лихварчета, по-неприятната част от резаните двуцевки... мога да продължа до безкрай.

В НАТО били много солидарни. Спорят кои са по-големи убийци - американци или турци

Ами в Украйна явно не стана номера, след като Шойгу струпа 40 000 армия до границата и пусна 20 бойни кораба до Крим.В Сирия не става, Иран е слижен, Северна Корея е опасна... Виж Палестина е нещо като учебен полигон.

Как ми мина и на мен тази мисъл днес. Тръмп провокираше Иран и Китай, и ако не беше Пандемията може би щеше да успее да вкара Света във война. Байдън сега провокира Иран и Турция, и на някой от тях като му прелее чашата и изстреля първата ракета, и Светът ще каже- тия (Иран/Турция) започнаха първи. Интересно Израел с какво държи САЩ и повечето ЕС правителства, че се изказват с лицемерното “Израел има правото да се защити”. Нещо голямо се забърква, а палестинските деца са пушечното месо

Ердоган е ортака на Путин.... и двамата са масови убийци.

Ердо ефенди, ами и оръжието както и фармацията са най силните пера на еврейските управници в САЩ. А за да работят тези концерни са нужни войни и вируси. После познавайки много добре евреите, за тях всички останали са по нисши и нещо от рода на боклук. Не се занимават с наркотици, но не са и против, защото те правят по слаби другите народи а тях това ги устройва.

Ръцете и на американците и на турците са оцапани с много кръв. Включително и българска ...

Убиец вика убиец на убиеца..... все боклуци жадни за пари и власт.

да си ги харчи !

Поредните брътвежи на поредния умопобъркан ислямист с болни амбиции да възражда някогашни империи . Я сметнете от религиозен , фундаментален салафитски ислямизъм колко човека са загинали в атентати и публични екзекуции и тогава “дайте ухо” на налудничавите брътвежи на този луд .

Той и Байдън не е много нормален. В НАТО са все откачалки. Добре, че я има Русия-нашата освободителка

Той горкия нито знае къде се намира, нито какво става. Казва, каквото са му написали.

Това до кога ще се "мъдри ", като водеща новина в Дир.бг. Толкова ли е важно за нас мнението на този ислямист. Друг път новините изчезват да часове.

тоя се има само с путин и тръмп

НЯМА смисъл да го показват тоя.. Знаем че турците си гледа техните арабски интереси... Само оня Боклук Борисов НЕ пазеше интересите на България...

И на тоя ще му скроят капата, рано или късно. Той и Кадафито се репчеше, Реджеп...!

И кво, викаш Реджепчо? Добре си живяхме през Османската империя. Спокойно, задружно. Викаш, това кланетата в Батак, Стара Загора, село Бояджик са били просто скандали в кръчмата. Е, от време на време сте порили коремите на бременни жени с ятагана, забивали сте пирони в черепите на дечица, набивали сте неверници на кол. Ама какво струва за тебе животът на неверниците? Нищо, нали? Абе, що не си ееееш........ Тоя взе много сериозно да си подритва здравната книжка. Да си враг на САЩ и на Израел едновременно не е много здравословно.

Мислиш ли, че САЩ и Израел са две държави или са метрополия (Израел) и колония бияч.

Васи наглеца, значи при Отом.империя било благоденствие и като се изтеглила почнали войни. И това за кървав.ръце а продължава да избива кюрдите. А за арменс.геноцид защо не каже нещо?

Някак си човек очаква Израел да е най-мирната страна, като се има предвид какви ужаси са преживели през ВСВ евреите, а те са в състояние на постоянен конфликт с повечето си близки и по-далечни съседи. Реално погледнато, всеки производител и продавач на оръжие, е отговорен за извършените с това оръжие погроми. Оръжията, с малки излючения, се произвеждат с една единствена цел - убиване на хора.

Нямаме ядрено оръжие, но ако се наложи ще го използваме!

деспотът е прав, но той прави същото в Сирия! а от чифутите по-гадно племе няма!

За съжаление тази война ще продължи вечно. Израел още откакто съществува, не е призната като държава от Палестина в лицето на Хамас и подкрепяна най-вече от Иран с оръжийни доставки, които стават все по-съвременни и нови. Тук голяма роля играят позициите на САЩ и Русия и само бъдещето ще покаже, каква ще е тяхната намеса.

"Честната калутка" ер.сдухан да вземе да си навре пръста в дирника, никой няма нужда от фанатизирани мюсли примати. Да починат с мир терористичните гаджали. И колкото по-далече от цивилизования свят, толкова по-добре.

За това пък ръцете на Ердоган са бели чисти снежинки невинни и девствени !! Плаче за бяло за чисто!! Демагог от мисюлманските братя!!

Къде по-хуманно е да избиваш хора в Сирия. И да сваляш самолети.

А ти защото си " чист като сълза " и един ден ще седнеш от дясно на Аллаха - Нали ?!

Турците са вършили геноцид на арменци българи гърци и мн други народи , свързани са с ИДИЛ . Който е против Ердоган е в затвора ,свобода няма в Турция.. и от всичко на горе Ердоган размахва пръст и се прави на морален и честен. Време да гушне букета

Ами че не е ли прав в случая Ердоган? Да убиваш по 10-на деца на ден с прецизни ракети и бомби си е геноцид! А ЕС то и САЩ им ръкопляскат.. Няма да свърши на добре тая касапница.

Тъпунгер, не се убиждай.

ЕС стои върху буре с барут, защото прие предимно мюсулмани

Да хвърлиш стотици хиляди в затвора Невинни Кво е? Ердоган е диктатор

и как разбра че са невини ,байдън ли ти каза ,ама ,че си тъпо парче

Всеки обяснява и размахва пръст как другите били "касапи" и колко били "оцапани с кръв " и т.н. , НО себе си не поглежда в огледалото - ВСИЧКИ ДО ЕДИН СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ , и нямате никакъв срам , милост или сърце и правите едно и също , когато е във ваш интерес - ти не сили същият касапин бе ...?!

ердо е като нашия Радев. путьо като Путин. само дрънкат и тука разни идиоти им се кефят. кретени!

Това което твърдиш не е никак сигурно, но е сигурно че си малоумен :)

Много интересно. Много смел с Израел,но за уйгурите в Китай не смее и гък да каже

Ти защо не си вземеш 10 уйгура да си гледаш у вас !?

Па

100 глупаци коментират Ердоган, ама в новината него го няма... Просто вмъкнато изречение.. някой прочетете ли? Тролове, сър,

...YUDEYSKATA PASMINA NE SI VZE POUKA OT HOLOKOSTA...USA IZOSTAVI LI GI..ARABITE SHTE POTOPYAT EVREITE V CHERVENO MORE

Трябва да си много прост, за да твърдиш подобно нещо. Зад Израел стоят големи сили.

Бяха велики и страшни. В момента са разнищени, силно феминизирани (да не кажа другата дума) и бездънно прости. Хегемонията умрЕ, центърът се измести. Свърши се тяхната.

Крайно време е Еродан да заеме неговото му се полагащо място на дивана...:D

PEYTSCH

Когато турчето купи руски оръжия против мнението на американците, тогава се правеше на султан. Сега с прецизни оръжия жертви сред децата сложени от бандитите като жив щит, се пънкоти да се се репчи на спосора си. Сиктир.

Ермангал много обичаще Израел преди няколко месеца, когато продаваха дронове на Азерските мангали. Типичен турчин - върти си гъза на където му е угодно в момента

243Win

Ердоан е болен човек, ислямски фундаменталист. За него всеки враг на ислямистите е лош. А Израел просто се защитава от лудите ислямисти от Хамас.