Ердоган пред Меркел: Расизмът и ислямофобията остават основен проблем за турците

Германският канцлер заяви, че подкрепата на ЕС към Турция по въпроса за нелегалната миграция ще продължи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен това , Ердо трябва да се докаже пред Баба Меркелица като направи първо 50 лицеви и три коремни като нашио Прецедент и после да и дава ум и разум.

мюсюлманите са ислямофоби а не християните защото християните не се страхуват от аллах а мусулманите се страхуват затова карат жените си да се правят на нинджи и се молят по 5 пъти на ден защото ги e страх от исляма и алаха в противен случай ще бъдат наказани в отвъдното. и това е наи лъжливата фалшива религия на света.овициалниат им поздрав е (селям алейкум)Мир вам а ако се погледне реално в нито една ислямска дъжава има мир.точно такива миролюбци дето ти пожелават мир залагат или носят бомби на обществени места правят атентати и погубват невинни хора

Този пак иска да врътне Евросъюза за няколко милиона. Знае къде да почука , затова и няма кой да го свали от власт.Абсолютен тарикат.

Не Ердо,а ЕС иска до врътне Турция и то безплатно. Защото при 80млн.население,оттам са минали 8млн.бежанци,колкото няма в цяла Европа. А турците са похарчили над 30милиарда$ за бежанците. И въпреки обещаното са им дали само около 5милиарда$. Е питам аз кой кого е врътнал!?!

Турците представляват червей в тялото на Европа и трябва да я напуснат.

Като убият мюсюлманин е ДОБРЕ и за него и за нас, българите.. За мюсюлманина е добре, щото го пращаме направо при техния бог- Алах. А за нас, българите е ДОБРЕ, щото се отърваваме от Ислямската змия и тоя арабин, повече НЯМА да ВРЕДИ на БЪлгария и да КРАДЕ, лъже. Праскай гъззовете на Ислямисти- араби и Расисти- негри да бягат към Саудитска Арабиа и Африка.. Най- добре да им стопяват гъззовете с пуялник, за да им остане Белег за спомен и да бягат надалече от България и Европа.

на баба ти в косматя пърдялник да го турят

Посочете държава с около 1400 години история наоколо с изключение на Гърция разбира се, тия държави за които пише са били някакви си племена, сглобени от кол и въже, сега обаче са фактор в икономиката, политиката, е как става това, ами просто е - с работа, доказано е, старите нации са мързеливи, религиите са друга бира, там винаги е тегаво

Наглостта на мюсюлманите е основен световен проблем!

меркел, ти си боклук, не, а пълен боклук. как живееш със самата себе си бе изрод недоклатен? то бива да си тефлон, то бива да си мукава, то бива да си мушама, то бива да си подметка, ама ти си просто дъното на кофа за боклук... ще отговаряш за всичко, запомни!!!! иде и Съдът за теб, както и за всички около теб!!! .

основният проблем си остават самата меркел и ердоган. както и цензурата на педерастите самонарекли се "толерантни", а всъщност са фашисти-неолиберали и други, зелени педофили!

отново пропагандна боза... ПО ГОЛЕМИ ФАШИСТИ ОТ ОСМАНОИСЛЯМИСТИТЕ НЯМА 5 ВЕКОВЕН ЕТНОРЕЛИГИОЗЕН ГЕНОЦИД НА 3 КОНТИНЕНТА.............. БОЛНИ ЧАКАЛИ В ОВЧИ КОЖИ КОИТО ВИЯТ КАТО РАНЕНИ КОЙОТИ........ СМЕШНИ, ЖАЛКИ И ТРАГИКОМИЧНИ.....

Тъст

Какво става тука

турците не са лоши хора. Но и те като нас попадат на гнусни политици.

Турците са мразени в Европа с отворените крака, поради делата си.

Равни права и свободи за кюрдите кога бе фес?

САМО МАКЕДОНИЯ.....

Турският колониализъм и системен империализъм са низпослани...

Това не е ли същият, който отрича Арменския геноцид ? Няма по-нагли от турците.

Az jiveya s turci i po-primerni, dobri i trudolyubivi hora ot tyah nyama. Stiga s tia gluposti, koito gi rusite

А расизмът, геноцидът, неоосманизмът са най-големите проблеми на турците. Както се вижда обаче султана само посочва чуждите "проблеми", които му пречат да налага ислям и религиозен фанатизъм.

А пантюркизмът и християнофобията са благословия...

ЕС да се разваля и всяка жаба да си знае гьола.

"За всичко е виновен исляма", има такъв научен труд от световно известен професор!

Ислямът е расистка идеология. Това е причината за ислямофобията. По същата причина фашизмът е мразен навсякъде.

Турците са изключителни расисти и ксенофоби.

Основния проблем в Германия - ислямисткия тероризъм.

Държава в която има 99 процента мюсюлмани говори че ислямофобията била проблем, 99% означава че се коневртирали и изгонили или икуствено затрили всички християни

С право има ислямофобия и расизъм. Никой не мрази нещо без причина. Ай, сиктир ! Ще ни колят, изнасилват, взривяват...а ние да ги обичаме и да милеем за най най най мирната религия в света. Това не е никаква религия, а опасна човеконенавистна доктрина. Никой будист или християнин не е отишъл в мюсюлманска държава и да пали джамии, да ръга мюсюлмани, да изнасилва. Какво се правят на неразбрали... Чак и ще ни казват и инстинктът ни за самосъхранение да пренебрегваме.

500Години ВИ пазеха и сьхраниха за да има днес кьде да дишаш.

Не трябва да се мрази никой на расиска основа. Вместо това турците си ги мразим заради фанатизма им, наглостта им, геноцидите им които отричат и ултранационализма им.

Ми да си стоят в Турция?Колко християни организираха смъртоносни самоубийствени атентати в мюсюлманския свят?отговора е нула А те през месец се взривяват и друго не знаят.Е как да ги обича човек?

За турците да, разбираемо е. Но исляма си е кофти работа, цяла Европа го знае това.

Демократите Меркел и Бойко редовно притичват при диктаторите Путин и Ердоган...

Големи диктатори, и двамата изгубиха изборите и вече не са на власт. Абе вие слушате ли се някой път какви ги говорите или само повтаряте каквото са ви казали Свободна Европа и Дойче Веле и останалите американски медии? Единствената диктатура е САЩ където от 100 години насам 2 партии държат цялата власт, и не допускат други до изборите. Изборите им са едно голямо шоу за пред хората и няма абсолютно никакво значение за коя от двете партии гласуваш щото едни и същи те управляват. Това е диктатура.

А бе, не усетихте ли иронията?!?