Коментари - Ердоган оттегли Турция от Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоган.

Я виж тиии, колко интересно стана!

Хайде патрЕотите...защо мълчите?

Браво на Ердоган!!!!

Тъкмо се канех да подпиша Истанбулската курвенция, да могат педерасите спокойно да ме шибат в гъза и той най-важният участник се отказа. Ей, няма справедливост на тази земя!

Мангал

Бихте ли дали конкретни факти на твърденито си: "Въпреки че през последната година в страната се наблюдава нарастване на домашното насилие". Благодаря.

Билета за Анадола, там лично ще те"разпишат" РАЗПОРЯТ...

В Турция жените са след кучето и домашното прасе. И тези искат да са в ЕС и да ги впишат като европейци

Както се казва...събрахте се!

Дори простите турци разбраха че това е либерастки капан

Чак на този му просветна за джендърите...

Малко си в грешка. Например в Турция жените имат избирателни права доста преди българките.

Ашколсун на Ердоган

Прости ,за разлика от умните българи? Май не преливаш от знания!!!

Зад маската на проблема ДОМАШНО НАСИЛИЕ! ДЪРЖАВИТЕ НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ СОДОМИТСКИ КОНВЕНЦИИ ЗА ДА ПОДОБРЯТ ЗАКОНИТЕ С ЦЕЛ ПРЕВЕНЦИЯ НА НАСИЛИЕТО! ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ ДО ТОВА НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА И В УЧИЛИЩАТА...

Този диктатор утре може да издаде указ, с който да се провъзгласи за император...Нищо не му пречи. Превърна Турция от една просперираща и силно развиваща се икономически държава, в една бедна като всички останали диктаторски държави. Големите фирми напуснаха или напускат държавата Турската лира се обезценява главоломно, но това диктатора не го интересува, важно е той и семейството му да са на власт.

Това е удар срещу любимия Дир!

И сега как ще се казва тоя джендърски документ?

С приятеля

Как е на запад; На първо място жената, после децата, после кучето, котката, черния мъж ..... белия да го духа

Браво на Ердоган . Правилно решение . Заглавието на тази конвенция няма нищо общо със това което пише вътре .

Хайде сега свали гащи и помоли приятеля си Ердоган да те изчука!

Браво на Ердо ! Тази конвенция силно уряше върху изконните (консервативни) традиции на Турция. Турция не ще гейска Европа да и казва как се връзва чалма. 80 милиона са си 80 милиона от където и да ги погледнеш, отделно армия, висока раждаемост и геостратегическо положение.

Ердоган и Путин са един дол дренки. Хвани единия, удари другия.

Тъжно ли ти е бе джендър?

Браво на Ердоган! Европейските ценности са чист дявол! Тази конвенция е беззаконие,предлагат ти да приемеш беззаконието,това може да са европейски ценности,но не са нито християнски,нито мюмюлмански,дори не са човешки,а някаква поквара...

Истанбулската конвенция няма нищо общо с защита права на жените. Правата на жените са Напълно защитени със Закони и Конституция, във всяка страна. Разни са с правата на мъжете. ... Ист. конвенция е създадена с Една цел... ..Налагане на Неестественото Джендърството ,в обществата по света. С новото управление в САЩ,този Натиск върху Подчинените ЕС държави ...продължи с нова сила!

ANADOLSKA AGENZIA ???!! Az parvata moia asoziazia za Anadola sa 4evrasti riazani burgii koito 4eshat zdravo

Човекът си пази държавата.Най вече децата от мръсните посегателства на извратените "ценности"Браво.

Смях, ердоганя не е съгласен с иснанбулската конвенция ...

Ами сега?? Ще трябва да преименуват конвенцията:)))) Чакайте утре Йончева и Радан на бригадата.

ахахаха, Ердо ще се окаже най-умния от всички управници. След нас разбира се и Хърватка, които изобщо не приехме този мракобесен документ, нямащ нищо общо с "борбата с насилието срещу жени".

Поради същата причина, заради която българите не искат конвенцията, Турция я напуска. Никакво приемане на Истанбулската конвенция в България

Дедо troll -че то в Турция хомосексуализма е правило.

Жена съди мъж за изнасилване. Нейната дума срещу неговата. В съда, работата отива на затвор и 15 000 лева обещететение. Тогава адвоката на мъжа казва: Ваша чест, искам да удържите 5 000 лева от обекетението, заради това, че мъжът се е потрудил да и свали гащите. Жената скочила импсивно и сазала: как ке ми ги е свалил, аз сама си ги свалих.....

Ха сега Ердоган добър ли е или е лош?

В САЩ. Баща не пуска 16 годишната си дъщеря на курон. Тя се ядосва, вдига телефона и казва че редовно я изнасилва. Бащата в затвора. След 10 години тя си признава, че е излъга и иска пак да си бъдат семейство.

Слава на Бойко! Ердоган преписва от Бойко, уважава го... с Ердоган и Путин откриха газопровод, това САЩ няма да му го прости, ако ще още 2 млрд да им даде за изтребители!

Предлагам Истанбулската конвенция в бъдеще вече да се нарича еГЕЙСКА конвенция, предвид близостта на Истанбул с Егейско море и любовта на античните елини към педерастията и хомосексуализма. За справка Свещенния отряд на Тива! Свещеният отряд на Тива е войсково подразделение от подбрани войници, наброяващ 150 хомосексуални двойки, които формират елитната сила на тиванската армия през 4 век пр.н.е. Пример за обикновена практика в античния свят, той е организиран от пълководеца Горгид през 378 пр.н.е. и играе решителна роля в битката при Левктра, но е напълно унищожен в битката при Херонея през 338 пр.н.е. от младия Александър. Причините за създаването на Свещения отряд са, че приятелите се сражават по-яростно и по-сплотено, всеки на своята страна, пазейки гърба на другаря си за разлика от противника.

Не винаги одобрявам реченото и стореното от Ердоган. Но за този указ, едно голямо БРАВО. Топки трябва да имаш да го направиш, топки. И да обичаш безкрайно отечеството си. Другото е глупост.

Напълно излишна конвенция ! Който е побойник и насилник,най-малко ще се съобрази с Истамбулската конвенция !

Това се казва здрава логика и нормалност! ИК не е в защита на правата на жените! ИК налага перверзията като норма! ИК е срещу нормалността! ИК е за извращенията! Анатема!

еГейска конвенция е хубаво име. Но сега ще има нова конвенция. Ще се събират в Гърция. На остров Лесбос. Дали ще я прекръстят на Лесбийска конвенция?

PEYTSCH

Тази конвенция е измама. Домашното насилие не може да бъде спряно с афиширани на хартия намерения. Целта е съвсем друга. Искат и успяват да узаконят педеращината на министерски нива. Искат и успяват да узаконят извратените си наклоности за сексуални техники в училищата и спямо децата! Конвенцията е прикритие, параван за най-лошото в античовешката натура!

Виждате ли назадничави примати с кого сте на един акъл!

"че през последната година в страната се наблюдава нарастване на домашното насилие, ", което е и една от целите на "конвенцията". Освен узаконяване на джендарлъка и освен, че дава възможност да се вкарват ислямисти под прикритие на джендари, безпрепятствено.

на Конвецията прочетохте това? Май никой от пишещите тук не я е чел.

Те бяха отчели, че 2011г. когато приели конвенцията са имали 2 пъти по-малко убити жени от предна година. Така че конвенцийка не решава проблема. Имат си държавите закони и при нужда ги променят. А не отвън да ти налагат правила и да нямаш суверенитет.

Така е. Като не я пуска на курон ще лежи в затвора, я.