Коментари - Ердоган: Няма понятие, което да опише зверствата в Газа | Днес.dir.bg

Ердоган: Няма понятие, което да опише зверствата в Газа

Нетаняху: Няма да има прекратяване на огъня, докато "Хамас" не освободи заложниците

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Няма понятие, което да опише зверствата в Газа | Днес.dir.bg

Коментари

Ердоган е в позиция: "Крадецът вика: "Дръжте крадеца ". Все още Турция не е признала Арменски геноцид, а той съди другите.

ДЖЕЛЯН ПЕЕВСКИ ал ШИШИ шейха на Булгаристан защо не е на конференцията на Тщркските държави в Астана

Гоя грузински евреин го играе дръж ми шапката за пред света! Да обясни какво става с кюрдите, защо е в Сирия и Ирак!!

Чета коментарите и единствено ми прави впечатление злобата и завистта на неуспели ксенофоби

Първата медия в България която открито си позволяваща пише за конфликта Израел-Палестина Хмм чудно не Ви ли страх от ПОСОЛСТВАТА...,

ДЪЛБОКО Неуважаеми (ДА НЕ ИЗПОЛЗВАМ ПО-СИЛНИА ДУМИ) турски президенте, Ти кой си и какъв си, че да говориш за зверства!!!! Дойде на власт със измислен преврат, изби хиляди кюрди, прати във затвора хиляди инакомислещи и сега ми говориш за зверства.! Както се казва на твоя роден език АЙ СИКТИР!!!

Инакомислещите са финансирани от САЩ ще кажете защо пък САЩ ЕРДОГАН за разлика от някой нали политици не иска и не позволява външната у вътрешна политика на Турция да бъде налагана от Американското правителство А непознаването от ваша страна на вътрешнополитическата обстановка не бива да ви навежда на мисълта че гледайки американските пропагандни медии ....бе няма смисъл и това което ви написах като реплика е много за осмисляне от О ...

Ердоган сигурно воюва с кюрдите с песни и танци, а не с бомби и снаряди. Този скапаняк превърна Турция в ислямска страна, изкара ислямистите от чукарите и ги вкара в политиката и големите градове. А преди 20 години бе като Путин - демократ.

Инакомислещите са финансирани от САЩ ще кажете защо пък САЩ ЕРДОГАН за разлика от някой нали политици не иска и не позволява външната у вътрешна политика на Турция да бъде налагана от Американското правителство А непознаването от ваша страна на вътрешнополитическата обстановка не бива да ви навежда на мисълта че гледайки американските пропагандни медии ....бе няма смисъл и това което ви написах като реплика е много за осмисляне от О ...

Мен ако ме питаш най-малко ви липса възпитание не мисля че сте нито на годините нито на образованието а най-малко на опита на "този скапаняк" и единствено което може дав ооравдае вашето крайно не уместно писане е ако сте на заплата като К.П. и Б.Б. у други в посолствата

Какво се пенявите. Той така си говори човека. За вътрешна консумация на турското общество. И с оглед мегаломанските му идеи. Израел му е далече през Сирия и няма да се включат. Не ги мислете евреите, а нас българите. Притеснително е, че Турция пак се обръща към ислямизма и забравя Кемал Ататюрк. Ходете си до Одрин и турското черноморие, но не забравяйте какво е ставало с българските села и градове преди време, с арменците и кюрдите. В случая няма да има нито Русия, нито САЩ. Сами сме и този път няма да има Четвърта българска държава.

Той да вземе да опише зверствата в Украйна първо

Защо той? Турция продаваше Барактар дронове на Зеленски

Убийството на 1400 деца, жени и мъже не беше зверство. Интересно, ако някой нападне турция по същия начин, пак ли ще призовава ердоган така.

което да опише ти какъв чобанин си.

Моля? Тези нямат право изобщо да се обаждат... кюрдите, арменците? Ами България и балканският полуостров до 1878

Да каже нещо за Арменския геноцид, там избитите са 1,5млна, а досега убите палестинци към 6хил. А за турските зверства в Сирия? А за унищожените кюрдски села в самата Турция?

може да схруска нета-нахуй и шайката му чифути за няколко дена! Имали атомни бомби чифутите - ами и други имат! Според мен една единствена по-мощна атомна бомба е достатъчна да прати сите чифут в ада така че да не си и помислят да посягат Чифута требе да се трепе щото е кръвожадно животно по-гнусно от плъх!

тук е много прав!

Мълчи там, че и ти не жалиш кюрдите, особено мирните.

Има понятие, нарича се "Баташкото клане"

англосаксонците го сготвиха. Ами сега?!

Ердоган преди няколко години заплашва Китай, сега заплашва Израел с унищожение! Да не се появят китайски самолетоносачи в Истанбул????

A диктаторът Ердоган как ще опише зверствата в Армения, които турски и азерски военни извършват от окупацията на арменска Шуши през 2020 г до сега!!!???? Колко арменци избиха и рязаха глави???

Лъжеш като копейка.

Абе, ако тия пари дето са отишли за тунели и ракети бяха отишли за книги и връзка към интернет, вместо връзка към Бога, дали нямаше да е по-добре?

Нямаше. Хората, които четат, започват да мислят. А мислещите хора не търпят диктатори като тоя или жужето. Така че - никакво мислене. Бийй главата в пода и путлараху акбар.

Цивилизационната разлика м/у зверовете в Газа и 90% от тюрките им аналози е несъществуваща.Лечението не е в никакви операции ,а в бързите неутрони.Ако иран или Турция само си помислят за война с Израел то Анкара и Техеран ще бъдат превърнати в стъкло.

И ти разбираш от политика колкото магаре от военна музика,а иначе няма лошо мечтай за мечти не искат пари..

По горния коментар не се отнася за Ердоган а за другите разбирачи по горе.

Ами ефенди, зверствата на русите в Украйна не са по малки.

Като си толкова загрижен да беше спрял атаката на орките срещу Израел бе фес вмирисан!!!! Сега ще се лее кръв за да могат и правнуците на сегашните палестинци да помнят че към Израел не трябва дори да поглеждат!!! Жестоко е но е самата истина!!! Няма как да се отнасяш хуманно към нападналите те със средновековна жестокост ислямски терористи!!!!!!

А зверското нападение на "Хамас" над мирните граждани на Израел на 7 октомври що премълчаваш бе, Ердо? Факт е, че както Русия е заобиколена отвсякъде от бази на престъпните САЩ и НАТО, така и Израел е заобиколен отвсякъде от аллах акбар! Факт е, че както голямата част от населението на Украйна е с промити шизофренни мозъци и поддържа украинските нацистки престъпници срещу руснаците, така и палестинското е полудяло от омраза и поддържа 'сичкото аллах акбар срещу евреите, а и срещу нормалните европейци! Е, каквото почукало, такова се обадило бе, Ердо! "Заем тъпкано се връща!"

Я пак, я разкажи къде говняшка отвсякъде е заобиколена от натовски бази, че не мога да се сетя. И разкажи сега колко бяха те преди войната и колко са сега вече и разкажи с колко хиляди километра нова натовска граница се сдоби маломерния плашипутарник след февруари 22-а...

Ми разпзравя как вместо казарма пращат войниците в Кюрдистан да се тренират. Един снайпер вижда две бременни жени да се къпят в някакво езеро и ги разстрелва. Така че всеки се прави на ангел, ама в крайна сметка всички са лайнари

Ами дай ни държава и на нас. Или само като ти изнася си загрижен за хората?

Само за евреите има, затова ще бъдат затрити

е па дай държава на циганора върлуващ из бугаристаня ве чалгопитек.... що не а, що не? дай на люда Божии собствена НЕзависимост у бугапистаня ве.. ББААХАХАХА мноо си тъп гурбетдобитък ве

Те, циганите почти си имат. Полицаите ги е страх да влизат по техните автономии, глупости ли говоря?

значи демокрацията ви е такава и полицаите ви посерковци са такива..

Ковидофф, всичко тръгва от нас. Не мисля, че има човек, който не иска да живее нормално. Казвам нормално - да си посреща нуждите и да спи спокойно, нали?

Евреите казаха: ще унищожим Хамас. Ако трябва ще бъдат екстернирани 20-50-100 хиляди радикални и това е, което са длъжни да направят. Другото са ,за съжаление, колатерални загуби на цивилни. Те, обаче са в огромната си част ендоктринирани и раждат войници на Аллах. Вие преценете кое е добро за нас европейците и християните.

Има, нещастнико! Нарича се Батак.

само преди около 100 години в Беломорска Тракия предците на тоя избиват по тяхна традиция 50-60 000 българи и прогонват останалите.... биха го направили и сега. Та точно тоя ли ще ми гховори за зверства????

Ако беше да избиват кюрди е по хуманно.

Има-нарича се "турско робство".

Хората казват-Да би мирно седяло не би чудо видяло. Ако си бяха седяли палестинците кротко нямаше сега да има тези опустошения. Освен това тази ивица е една 678 част от територия населена с араби

20 ГОДИНИ палестинците стояли КРОТКО. В ЗАТВОР. А Израел РЕГУЛЯРНО ходел ДА КОСИ палестинци.

Кротко, кротко, колко да е кротко бе,боклук? За 20 години 30000 ракети. Мнооого кротко.

че големия бял Джо ще ти резне и топките

Нищо не разбираш и си доста ограничен - " белия Джо " , вече не е в състояние ( нито военно , нито икономическо ) , да "резне " каквото и да било и затова са толкова отчаяни и бесни от администрацията му ! "белия Джо " успя да сътвори накуп толкова много глупости за толкова кратко време , че не се знае дали има оправяне , а за хаоса който може да последва ще плащат и Американците , и ако си мислиш че те ще останат сухи , значи определено си ТЪП !!!

А чувал ли си за чичо Си дето кара резаните да чуруликат? Праща 500 млн, дръпнати миротворци с калашници и аятолаха ще бере памук.

Щом толкоз се е загрижил,значе е време и палестинците,и кюрдите да имат държави.

иска да спечели всички войни на света, досега - нито една .

Е, те и кюрдите могат да кажат това онова по въпроса за зверствата. Да не споменаваме пък арменците... А че чифутите са гадове е известно още от мойсеево време.

Като започнем от зверствата на Хамас на 7-ми...

Когато бориш зверства с други зверства ставаш същото чудовище. А щом си поел по този път няма как да съм на твоя страна.

Ми тогава стой мечката да те РАЗКЪДА или и пей придпивателни песни идиот

Турските зверства в България, Армения Кюрдистан.

А защо не спре азерския нефт за евреите? Няма дупе ли?

Шилo

Дъртият ислямист вижда само убитите в Газа, а не вижда какво направиха простите араби в Израел.

Да се хващат за ръцете с Иран и да изстискат тази гнойна пъпка там! Толкова невинни деца и цивилни друг не е убивал, при това чифутите го правят целенасочено. Друго справедливо решение на проблема там не се задава.

Тоя като трепа кюрдите не гледа деца и жени, а сега се загрижи.

Коментари - Ердоган: Няма понятие, което да опише зверствата в Газа | Днес.dir.bg

Ердоган: Няма понятие, което да опише зверствата в Газа

Нетаняху: Няма да има прекратяване на огъня, докато "Хамас" не освободи заложниците

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Няма понятие, което да опише зверствата в Газа | Днес.dir.bg

Коментари

Ердоган е в позиция: "Крадецът вика: "Дръжте крадеца ". Все още Турция не е признала Арменски геноцид, а той съди другите.

ДЖЕЛЯН ПЕЕВСКИ ал ШИШИ шейха на Булгаристан защо не е на конференцията на Тщркските държави в Астана

Гоя грузински евреин го играе дръж ми шапката за пред света! Да обясни какво става с кюрдите, защо е в Сирия и Ирак!!

Чета коментарите и единствено ми прави впечатление злобата и завистта на неуспели ксенофоби

Първата медия в България която открито си позволяваща пише за конфликта Израел-Палестина Хмм чудно не Ви ли страх от ПОСОЛСТВАТА...,

ДЪЛБОКО Неуважаеми (ДА НЕ ИЗПОЛЗВАМ ПО-СИЛНИА ДУМИ) турски президенте, Ти кой си и какъв си, че да говориш за зверства!!!! Дойде на власт със измислен преврат, изби хиляди кюрди, прати във затвора хиляди инакомислещи и сега ми говориш за зверства.! Както се казва на твоя роден език АЙ СИКТИР!!!

Инакомислещите са финансирани от САЩ ще кажете защо пък САЩ ЕРДОГАН за разлика от някой нали политици не иска и не позволява външната у вътрешна политика на Турция да бъде налагана от Американското правителство А непознаването от ваша страна на вътрешнополитическата обстановка не бива да ви навежда на мисълта че гледайки американските пропагандни медии ....бе няма смисъл и това което ви написах като реплика е много за осмисляне от О ...

Ердоган сигурно воюва с кюрдите с песни и танци, а не с бомби и снаряди. Този скапаняк превърна Турция в ислямска страна, изкара ислямистите от чукарите и ги вкара в политиката и големите градове. А преди 20 години бе като Путин - демократ.

Инакомислещите са финансирани от САЩ ще кажете защо пък САЩ ЕРДОГАН за разлика от някой нали политици не иска и не позволява външната у вътрешна политика на Турция да бъде налагана от Американското правителство А непознаването от ваша страна на вътрешнополитическата обстановка не бива да ви навежда на мисълта че гледайки американските пропагандни медии ....бе няма смисъл и това което ви написах като реплика е много за осмисляне от О ...

Мен ако ме питаш най-малко ви липса възпитание не мисля че сте нито на годините нито на образованието а най-малко на опита на "този скапаняк" и единствено което може дав ооравдае вашето крайно не уместно писане е ако сте на заплата като К.П. и Б.Б. у други в посолствата

Какво се пенявите. Той така си говори човека. За вътрешна консумация на турското общество. И с оглед мегаломанските му идеи. Израел му е далече през Сирия и няма да се включат. Не ги мислете евреите, а нас българите. Притеснително е, че Турция пак се обръща към ислямизма и забравя Кемал Ататюрк. Ходете си до Одрин и турското черноморие, но не забравяйте какво е ставало с българските села и градове преди време, с арменците и кюрдите. В случая няма да има нито Русия, нито САЩ. Сами сме и този път няма да има Четвърта българска държава.

Той да вземе да опише зверствата в Украйна първо

Защо той? Турция продаваше Барактар дронове на Зеленски

Убийството на 1400 деца, жени и мъже не беше зверство. Интересно, ако някой нападне турция по същия начин, пак ли ще призовава ердоган така.

което да опише ти какъв чобанин си.

Моля? Тези нямат право изобщо да се обаждат... кюрдите, арменците? Ами България и балканският полуостров до 1878

Да каже нещо за Арменския геноцид, там избитите са 1,5млна, а досега убите палестинци към 6хил. А за турските зверства в Сирия? А за унищожените кюрдски села в самата Турция?

може да схруска нета-нахуй и шайката му чифути за няколко дена! Имали атомни бомби чифутите - ами и други имат! Според мен една единствена по-мощна атомна бомба е достатъчна да прати сите чифут в ада така че да не си и помислят да посягат Чифута требе да се трепе щото е кръвожадно животно по-гнусно от плъх!

тук е много прав!

Мълчи там, че и ти не жалиш кюрдите, особено мирните.

Има понятие, нарича се "Баташкото клане"

англосаксонците го сготвиха. Ами сега?!

Ердоган преди няколко години заплашва Китай, сега заплашва Израел с унищожение! Да не се появят китайски самолетоносачи в Истанбул????

A диктаторът Ердоган как ще опише зверствата в Армения, които турски и азерски военни извършват от окупацията на арменска Шуши през 2020 г до сега!!!???? Колко арменци избиха и рязаха глави???

Лъжеш като копейка.

Абе, ако тия пари дето са отишли за тунели и ракети бяха отишли за книги и връзка към интернет, вместо връзка към Бога, дали нямаше да е по-добре?

Нямаше. Хората, които четат, започват да мислят. А мислещите хора не търпят диктатори като тоя или жужето. Така че - никакво мислене. Бийй главата в пода и путлараху акбар.

Цивилизационната разлика м/у зверовете в Газа и 90% от тюрките им аналози е несъществуваща.Лечението не е в никакви операции ,а в бързите неутрони.Ако иран или Турция само си помислят за война с Израел то Анкара и Техеран ще бъдат превърнати в стъкло.

И ти разбираш от политика колкото магаре от военна музика,а иначе няма лошо мечтай за мечти не искат пари..

По горния коментар не се отнася за Ердоган а за другите разбирачи по горе.

Ами ефенди, зверствата на русите в Украйна не са по малки.

Като си толкова загрижен да беше спрял атаката на орките срещу Израел бе фес вмирисан!!!! Сега ще се лее кръв за да могат и правнуците на сегашните палестинци да помнят че към Израел не трябва дори да поглеждат!!! Жестоко е но е самата истина!!! Няма как да се отнасяш хуманно към нападналите те със средновековна жестокост ислямски терористи!!!!!!

А зверското нападение на "Хамас" над мирните граждани на Израел на 7 октомври що премълчаваш бе, Ердо? Факт е, че както Русия е заобиколена отвсякъде от бази на престъпните САЩ и НАТО, така и Израел е заобиколен отвсякъде от аллах акбар! Факт е, че както голямата част от населението на Украйна е с промити шизофренни мозъци и поддържа украинските нацистки престъпници срещу руснаците, така и палестинското е полудяло от омраза и поддържа 'сичкото аллах акбар срещу евреите, а и срещу нормалните европейци! Е, каквото почукало, такова се обадило бе, Ердо! "Заем тъпкано се връща!"

Я пак, я разкажи къде говняшка отвсякъде е заобиколена от натовски бази, че не мога да се сетя. И разкажи сега колко бяха те преди войната и колко са сега вече и разкажи с колко хиляди километра нова натовска граница се сдоби маломерния плашипутарник след февруари 22-а...

Ми разпзравя как вместо казарма пращат войниците в Кюрдистан да се тренират. Един снайпер вижда две бременни жени да се къпят в някакво езеро и ги разстрелва. Така че всеки се прави на ангел, ама в крайна сметка всички са лайнари

Ами дай ни държава и на нас. Или само като ти изнася си загрижен за хората?

Само за евреите има, затова ще бъдат затрити

е па дай държава на циганора върлуващ из бугаристаня ве чалгопитек.... що не а, що не? дай на люда Божии собствена НЕзависимост у бугапистаня ве.. ББААХАХАХА мноо си тъп гурбетдобитък ве

Те, циганите почти си имат. Полицаите ги е страх да влизат по техните автономии, глупости ли говоря?

значи демокрацията ви е такава и полицаите ви посерковци са такива..

Ковидофф, всичко тръгва от нас. Не мисля, че има човек, който не иска да живее нормално. Казвам нормално - да си посреща нуждите и да спи спокойно, нали?

Евреите казаха: ще унищожим Хамас. Ако трябва ще бъдат екстернирани 20-50-100 хиляди радикални и това е, което са длъжни да направят. Другото са ,за съжаление, колатерални загуби на цивилни. Те, обаче са в огромната си част ендоктринирани и раждат войници на Аллах. Вие преценете кое е добро за нас европейците и християните.

Има, нещастнико! Нарича се Батак.

само преди около 100 години в Беломорска Тракия предците на тоя избиват по тяхна традиция 50-60 000 българи и прогонват останалите.... биха го направили и сега. Та точно тоя ли ще ми гховори за зверства????

Ако беше да избиват кюрди е по хуманно.

Има-нарича се "турско робство".

Хората казват-Да би мирно седяло не би чудо видяло. Ако си бяха седяли палестинците кротко нямаше сега да има тези опустошения. Освен това тази ивица е една 678 част от територия населена с араби

20 ГОДИНИ палестинците стояли КРОТКО. В ЗАТВОР. А Израел РЕГУЛЯРНО ходел ДА КОСИ палестинци.

Кротко, кротко, колко да е кротко бе,боклук? За 20 години 30000 ракети. Мнооого кротко.

че големия бял Джо ще ти резне и топките

Нищо не разбираш и си доста ограничен - " белия Джо " , вече не е в състояние ( нито военно , нито икономическо ) , да "резне " каквото и да било и затова са толкова отчаяни и бесни от администрацията му ! "белия Джо " успя да сътвори накуп толкова много глупости за толкова кратко време , че не се знае дали има оправяне , а за хаоса който може да последва ще плащат и Американците , и ако си мислиш че те ще останат сухи , значи определено си ТЪП !!!

А чувал ли си за чичо Си дето кара резаните да чуруликат? Праща 500 млн, дръпнати миротворци с калашници и аятолаха ще бере памук.

Щом толкоз се е загрижил,значе е време и палестинците,и кюрдите да имат държави.

иска да спечели всички войни на света, досега - нито една .

Е, те и кюрдите могат да кажат това онова по въпроса за зверствата. Да не споменаваме пък арменците... А че чифутите са гадове е известно още от мойсеево време.

Като започнем от зверствата на Хамас на 7-ми...

Когато бориш зверства с други зверства ставаш същото чудовище. А щом си поел по този път няма как да съм на твоя страна.

Ми тогава стой мечката да те РАЗКЪДА или и пей придпивателни песни идиот

Турските зверства в България, Армения Кюрдистан.

А защо не спре азерския нефт за евреите? Няма дупе ли?

Шилo

Дъртият ислямист вижда само убитите в Газа, а не вижда какво направиха простите араби в Израел.

Да се хващат за ръцете с Иран и да изстискат тази гнойна пъпка там! Толкова невинни деца и цивилни друг не е убивал, при това чифутите го правят целенасочено. Друго справедливо решение на проблема там не се задава.

Тоя като трепа кюрдите не гледа деца и жени, а сега се загрижи.