Ердоган не се съобразява със САЩ: Турция пак ще купува ирански газ

Съдът, а не политиците, ще реши съдбата на американския пастор Андрю Брънсън, обяви той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе това се прави с една единствена цел - да се диверсифицират доставките за хъб Балкан бе! Само и единствено в услуга на неговия пиздюк боеко!

Ха ха - не знае ли Ердоган колко са велики Хамериканците и евроджендърите, та не им изпълнява послушно нарежданията ? Ще му намалят още "борсовите индекси" и "пазарните капитализации" и .... дотук ! Тотална неадекватност в презадоволените западни комплексари - допуснат ли война с изтока са пътници ! За съжаление натам вървят нещата - ресурсите са в Русия, производството в Китай, а държави като Турция и Иран имат достатъчно развит туризъм и газ, за да се поддържат взаимно, докато ЕВропа има ... патенти, търговско право и ноу хау шит, който вече е безмислен ! Просто западняците от мързел допуснаха азиатците да ги контролират и сега са безгласни ! Остава им само военна намеса, която винаги е губеща !

Ердоганя е пич!!! не е като банкянския плашивулваджия!!!!!!!!!!!!!!

Много като тебе вече плакаха...

Жестоките господари винаги ги разкъсват собствените им кучета. Това са отгледали!

Колкото и да определят Ердоган като диктатор, трябва да му се признаят редица положителни качества за водене на независима от световния господар външна политика ! А нашият- много съм малък за да коментирам Тръмп !? Ха ! Ама има една индианска поговорка: когато малките хора хвърлят голяма сянка, значи идва залеза !

Малко не си познал кого ще подкрепят Китай.

Тръмпи прекали с раздаването на шамари и вече не му обръщат внимание. Ще се скрие накрая като фарадж и другите брекзитъджии

Само така се постига икономически растеж - с ниски лихви. А при нас какво става? Банките и други незаконни институции от типа на бързи кредити с 100% лихви вилнеят на воля. И няма закони за тях, За това западаме.

Отрватителните руски тролове толкова искат да плюват по Борисов че са готови да хвалят Султана. Само четете. Големи са отрепки

Турция е пряк наследник на Османската империя. Когато беше смачкана империята, Турция беше нищо, 20 милиона. Благодарение на исляма, сега е 80 милиона. Благодарение на САЩ и Европа се замогна икономически. Ето и новината, Ердоган иска да е по-велик от Ататюрк, ден и нощ му е в главата. Негласно отрича светските порядки в Турция, връща османизма в стратегията на Турция и иска да наложи Турция като велик фактор в региона, по подобие на Османската империя. За сега печели, но дали е в сметките на големите играчи само времето ще покаже. Колкото до САЩ, неблагодарник и какво ще му скроят само те знаят.

несе съобразява?! това е добре! днес една лира се купува за 27 стотинки

Турците ли са гладни и бедни или българите? Иска ми се да отговориш патриотично.

Една от причините за увеличение на населението в Република Турция след разпада на Османската империя е масовото изселване на мюсюлмани от съседни на Турция страни, в т.ч. от Балканите. Разбира се подобно преселване е имало и преди разпада на империята, например след руско турската война от 1878 г. Трябва да се отбележи, че само част от преселените мюсюлмани са били етнически турци. Т.напр. в днешна Турция от 80 милиона население, само потомците на албанци /арнаути/ са 5 милиона. Поне няколко милиона са потомците на българомохамедани /помаци/, изселени в Турция. Също няколко милиона са потомците на босненски мюсюлмани и т.н. и т.н.

Тебе пък какви руски тролове те гонят ? Кой се прегръща и целува с Путин и го молеше "големия брат" да му прости грешките ? Не беше ли самия Борисов ?

Пример, сириец бяга в Европа, пет деца и жена му бремена. В Турция, официално всяко семейство най-малко с 4 деца. В ислямските държави е насадено, мъжът да не ползва предпазни средста и жената е длъжна да ражда. Колкото до изселниците, по време на Руско -Турската война от 1878 година всички турци са си заминали с войската, останали са българите мюсюлмани насилствено преобърнати във вярата. Твърдя че в България турци няма. Това са наши братя преобърнати във вярата. Истинските турци са ровили имането си с надежда пак да се върнат в България, но уви сега иманярите го търсят.

лирата може и 10 стотинки да е ,ама не лиже задника на тоя психар тръмп!!!!

За това ли се молим на Турция да не пуска бежанците към нас ? И кой предизвика тази бежанска криза ? Турция или САЩ и Европа ?

Ми добре.да купува.

Ще купува разбира се ,като иранците му я дават на половин цена да не е луд да изпуска келепира ,или трябва да се набутва за американски втечнен газ на тройна цена.

и къде отиват тия талибани и изверги? Къде се изтеглят? В Америка?

24% няма никъде в Европа такава лихва, което говори за големи икономически проблеми...

на страната на Асад , Русия предизвика тази бежанска криза,защото с това сътвори пълна разруха там.Иначе отдавна кризата да е приключила.

Тези са царе да се правят на много честни и справедливи .Всьщност мислят само за себеси-българите се забавляваме.