Ердоган не иска думи, а резултати от Швеция и Финландия за пътя към НАТО

Стокхолм вече съобщи за промени в антитерористичното законодателство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция де-факто вече не е в нато. Като се има предвид какви бойци сме ние и румънците , южният фланг е тотал щета.

И нас, българите, какво ни интересува тази обрязана маймуна?

Много му дреме на Ердоган за Европа и НАТО. Турция има най голямата и мощна армия в Европа. И както си сътрудничат с Русия, ако един ден тръгнат заедно срещу Европа и САЩ, и Европа и САЩ ще трябва да учат руски и турски.. Че и китайски.. Европейците и САЩ в този случай не са в позиция да диктуват условия, само ще слушат.. А като не може Ердо да купи американски самолети, ще си купи руски. И не дърти F16, а 5то поколение изтребители..

И как точно Турция сътрудничи с Русия. Кото продава Байрактари на Украйна или като току що подкрепи Финландия и Швеция за членство в НАТО

Къде са Финландия и Швеция, къде е Турция... населението им емигрира, защо ли ?!

При една световна война ще видите колко е важна Турция и това да остане в нашия лагер.

Ами то и българите мигрират. Защо ли? Само алкохолиците останахте..

1/ я кажи как точно си сътрудничат Турция и Русия ? Щото все си мисля че икономическият напредък на Турция е свързан със обвързаността им със ЕС . И как реши че ще се хванат със аутсайдера пРоссия срещу НАТО ? Значи Турция ще излезе от НАТО , че да помага на пиянките. Доообре :) 2/ ама ако не намесите Китай няма да ви бъде,тъпи русоробчета. Те,жълтурите,сън не спят и се чудят как да помогнат на изпадналата пРоссия. Че и щели да нападат Европа и те ! Бре ! Ще дойдат със Байкалската железница ли ? Да бият тези за които произвеждат стоките си ли ? Айде де....аз пък си мисля че най-спокойно ще изчакат пРоссия да им се моли да им продава суровините си на безценица.Естестено и да инвестират във Сибир , Дали пък не си мислят за Сибир,а ? Хем е по наблизо , къде е Еврпа на майната си.... :))) 3/ само споменавам - Ердоган взе руски ПВО системи С-400 , когато САЩ го отрязаха за техните "Пейтриът". Наритаха го и за Ф-35 , сега чета че се натискал за Ф-16 . Айде вземете му продадете нещо де !!! Нещо руско !!! И не,няма да е изтребител 5то поколение , защото руснаците просто НЯМАТ ! Че то Турция може да изкара и преди тях такъв :)))

_stankow

Айде на него да му направят едно "френско предложение", да видим дали ще мине ...

Даже и стол няма да предложи на носителя.

Като се има предвид какви кадри управляват ЕС , най-много да му направят френска любоф

Този проф. Краузе много ербап - "американската гаранция за сигурност за Турция няма да се прилага в бъдеще" - ти не казвай какво да правят господарите ти - мисли си за Германия

По-добре да изхвърлят Турция и да приемат Швеция и Финландия..

"Той каза, че иска да обсъди с него "блокирането" от страна на Вашингтон на искането на Анкара да купи нови самолети F-16. Ердоган добави, че е поискал от Байдън да се срещнат днес или утре." Чакай малко! Нали тюркие и тюрските учени са вече в 25 век с великите си дронове ;-) Нали щели да правят самолети, самолетоносачи, ракети и космически кораби. Ко стана? За кво са има Ф16 от САЩ? Нали ги "правят" вече в тюркие :-) Великите турски учени..прасета в космоса. Сглобяват дрнове с вносни части от запада, правят САМО корпуса изцяло сами!!! Същото, както виждате, важи и за легендата че правели Ф16 :-) Сглобяват! И то само по простите неща с доставени от САЩ части. Но турската пропаганда и българските им ибрици разправят колко страхотни били. Запомнете това: До този момент, 28.6.2022, тюркие МОЖЕ ДА ПРАВИ САМО следните неща само по себе си без да внася части: Артилерия; оръдия + амунийци, малко стрелково оръжие + амунийци И НИЩО ДРУГО!!! За всичко друго се изискват много и важни компененти от няколко държави!