Коментари - Ердоган намекна: Турция може да одобри кандидатурата на Финландия за НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

геврек гледа отрещено сякаш съм му го наврял в гъза.

Какъв е този изцъклен психопат на снимката?! Този има сериозни психически проблеми

Абе, наистина ли мислите, че на този шведски ултранационалист ей така изведнъж му хрумна да изгори Корана? Че вие ако сте едни шарани с бастун ще ви ловят. Сигурно си мислите, че на македонските ултранационалисти ей така изведнъж им хрумна да пребият човека. Мислете: кой има интерес Финландия и Швеция да станат членове на НАТО?Те двете са като България и Румъния за Еврозоната. Кой има интерес Македония да не влезе в ЕС? Кой има интерес от нестабилност на Балканите? Мислете, мислете, защото и в България има доста ултранационалисти, и те ще бъдат активирани в неоходимия за някого момент - Сидеров, Копейкин, оня, дето получаваше медали от Путин, докато е подсъдим в България за шпионаж.

Пропука се турчинът. Ето сега ще пусне Финландия, която е по-важна, защото има 1300км обща граница с Русия. После и Швеция, няма къде да ходи.

Пак, са им одобрили " зелената дъга " на Балканите !

Поздравления за фотографа, чудесен кадър, от който само по погледа си личи, че този не е сам

Двуличник, аджеба! Не може да му се вярва за нищо!

Ердоган ги прави смешни всичките европалячовци, , може би заради годините де го лъгаха че Турция ще влезе в евросъюз, ... спомняте ли си Ердо имаше и такива мераци да си вкара държавата в еврообщност. като му светна че такъв филм няма да има, затвори се и почна да ги евава, самите ЕС се факат с глупостта си

Да. И Путин го прави балама. Разиграва си коня, османлията, ама и неговия ред идва. Чакай първо да превъзпитаме Путин.

Под натиска на турските теляци в банята и колегите им от финландската сауна. Само не е ясно кой ще се наведе за сапунчето на земята.... Ох, баня, ох, рахат.

Ердоганя е една много долна мъжка курва. Върти гъзинка, и тако и вако. Готов е на всичко даже и да го работят отзад.

цялата световна политика е пълно с курволяци Ердоган съвсем не е най-голямата курветина, просто се учи що годе добре от американците

на Швеция не й е необходимо НАТО и Турция правилно я отхвърли от НАТО! И правилно! С Ердоган шега не става!

а Гюлен може ли да стане президент на Турция?

тва онзи де е в САЩ ли, ами НЕ неможе! пропусна си шанса.

Там мразят турското население защо им взима от поминака нищо че устроено добре за тях не са добре дошли

Провокация има и от страна на Швеция горят и там неговият лик и знамена

Той феса ще ги пусне но ще вземе нещо в замяна. Друг е въпроса далинякой има нужда от нато и боклуците които го управляват!

Ми, кот' кажат началниците, кот' кажат!

Да се чете: Турция ще изтъргува кандидатурата на Финладия за НАТО. За Швеция - също.

Това са предизборни фъшкии, Ердоган никога няма да забрави, че руснаците го светнаха за преврата на Обама...

Защо, по сантиментални причини ли? Реал-политката не е турски сериал, дори когато става въпрос за Ердоган. Чиято икономика завилиот европейските пазари и който все пак държи да има аваиция, включително военна. Дори турските дронове са силно завиимо от западно технологий. Колкото до потъващия Путаник - само глупак би си завързал лодката за него (със или без сантименти)..

Ще клекне и за Швеция, но трябва да минат изборите през Май.

Както пеееха черно фередже... Голо ... ще да поцелуееетеее

И нашите турци от кой вземат пример.Винаги е в техен интерес.Уж не била законна ,но е факт толкова години.Те не знаят български,но участват в разграбването,не плащат данъци у нас.

Рядко грозен грузински циганин е Хер Доган.

То пък голям келепир да си в НАТО...Да обслужваш болните интереси на САЩ...

от продавач на Капалъ чарши. Продажбата на иди дюнер се проточва от 10 надлъгвания в цената.

Ердоган е дърта маймуна и перфектен политик - може да изтъргува всяка ситуация в своя полза.

И шведите ще пусне. Знае той къде му е интереса! Другото бяха приказки за местна консумация. Нищо че нашите русофилистици се хванаха за тях като удавник за сламка...

.

Мисля, че това е един много добър дипломатически ход на президента Ердоган. Това е тънка дип0ломация от негова страна. Един диференциран подход, От което турците само биха спечелили. Шведите прекалиха и оскърбиха Турция и трябва да си платят за което. Финландия пък е в добри отношения с Анкара и заслучава да бъде подкрепена за НАТО. Умен и печеливш ход на Ердоган! Просто неговият натрупан опит в дипломацията си казва думата. Плюс неговата вродена интуиция да взема винаги правилните решения.

ЩО СЕ ПРАВИШ НА УЛАВ, КАТО ЗНАЕШ ЧЕ ТАЗИ ДОЛНА ПРОВОКАЦИЯ Е ДЕЛО НА ШИБАНИТЕ БЛЯДОВЕ, КОЕТО ПРЕДИ 200 ГОДИНИ ТИ ОТКРАДНАХА КРИМ ! ПУСКАЙ И ШВЕДИТЕ, ТЕ СА КОРАВИ КОПЕЛЕТА , ДУХЪТ ОДИН Е В ТЯХ, И ЗАЕДНО С ПОСЛЕДОВЕТЕЛИТЕ НА СИМО ХАЮХА, НЯМА ДА ДАДАТ НА БЛЯДОВЕТЕ ДА ГЪКНАТ ПО СЕВЕРНИЯТ ФЛАНГ !

КРИМ Е БЪЛГАРСКИ!

Смели колкото полицията им ще е голям смях. Столицата на Европа за бомбени атентати. Има зони дето не смеят да влязат полицията., той ни обяснява, че с армия по малка от полицията щели да държат фланга. Ще държат ама какво е друга тема.