Епруветки с неясно съдържание уплашиха софиянци

Епруветки с неизвестно засега вещество стреснаха жителите на столичния кв. „Борово”.

Обратно в новината

Коментари - Епруветки с неясно съдържание уплашиха софиянци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за следващите 10г., колкото софийска област . На политиците и управниците не им пука , наблягат на ромския електорат .

не са епруветки с химикали, а пластични контежнери с биологични проби. сигурно са от някоя от т.н. клинични лаборатории. само те работят така ....

защо ми изтрихте коментара, кое не ви хареса, че мръсотията по цяла София я причиниха всички сламара, които дойдоха последни 28 години, това е истината - не пазите града в който живеете, а после вдигате глас до небето, епруветки имало, ми ще има, мърляте от понеделник до петък и после си ходите по селата, това нормално ли е, ами потърпевши тогава ще бъдете и ви е и децата ви, които народихте в столицата!

Ти представяш ли си верно да има нещо опасно.. цели 168 часа могат да минат докато някой разбере за какво иде реч. Егати държавата европредседател.

А бе те учениците пушат пред училищата не се трогвате.

в тези квартали няма софиянци, местните имаха стари къщи или са ги оставили и са заминали в чужбина, или имат други имоти и са се махнали оттам, Борово, Бъкстон, Манастирски ливади и др. са пълни със селяни!

Селяните не са ли хора, нали някой трябва да храни и обслужва гражданитУ?! За какво ни изгонихте от родните места и ни довлякохте насила в най-голЕмото селу у България иначе?

никого не храните стига с тия стари лафове, но направихте децата си зорлем граждани, сега ще плащат ипотеки по 20 години, за да придобият по една панелка или някое "качествено" жилище от новото строителство, и никога няма да сет си на мястото тук в града, мръсотия до шия, епруветки и гадости, това ви е бъдещето в София, добре дошли на новите граждани в градския обор!

Спасителният екип пристигнал след осем часа...Защо изобщо е тръгвал спасителният екип? Какво ще спасява след осем часа ...

Заплата , извънредни ... бонуси .

Стрели. Браво за бързата реакция хахахаха

Няма как да съм 100% сигурен от една неясна снимка, но това не са епруветки, а виали за проби. Ползват се в клиничните лаборатории, най вече за кръвни проби. За еднократна употреба са, следва да се унищожават, за което всеки пазиент плаща такса (влиза в цената на изследването). Някой мърльо е решил да поспести парици.

loyola

лабораториите у нас пишат измислени резултати а препаратите просто са ги хвърлили

Абсолютен факт. Имам поне 3 колежки работили в клинични лаборатории. Пробите се хвърлят и се пише на воля. В Ноневи и Вита е страшно положението...

Vial на английски си е точно епруветка на български

Епруветка - "tube", виал - най-често - флакон. Но така наречения "английски" е такъв сбиротак от езици, че всичко е възможно. Често сами не знаят какво са казали.

То се вижда к'во има - кръвни проби. Да намерят лабораторията по етикетите и да йм потърсят отговорност, защо не са в екарисажа или в апаратурата за анализ. Все пак таксуват "Вземане на кръв - 10 лв.", да ги изхвърлят безконтролно в канала и да си съчиняват резултати е малко нагло.

Метамфетамин може би..

Новпичок ?

Новичок?

И сега претърсват пейките по парковете за "жертви"!

Не - новичока е силно отровен. Няма умрели, значи е безобидния му английски близнак - Newvichock. :)

да много е отровен - за котки и хамстери...