Епидемиолозите прогнозират тежък грипен сезон

Противогрипни ваксини се препоръчват на лица, които са с повишен риск от тежко протичане на грип и развитие на усложнения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И противогрипна ваксина имам. Всички антиваксърки ги каня на ваксинация .

Грипа е. 2-3 седмици. Ако спазвате стриктно ковид мерките трудно ще ви хване грип. Мда.

Хайде сега юруш за "противогрипните ваксинки".

Еха, грипът се появи??? Нали го бяха пратили в нелегалност? А сега, тихичко промъкват известната отдавна истина, че ефект от ваксина против грип няма. И няма как да има, защото грипният вирус НИКОГА не повтаря своята генетична формула. Тоест, няма как да се прогнозира новият вариант на грипноя вирус и да се произведе ваксина срещу него. Всичко е далавера и това отлично се знае от фарма мафията.

Олигофрен. Грипната ваксина се прави всяка година според новопоявилия се щам в Азия през лятото.

Бъде пълна психозата, трябваше да допълните , че ще е много тежък грипен сезон и ще бъде много страшно! Ай сектир боклуци! Никой не помисли за хората, освен по време на избори?!!

Който лаком гъз иска да си мушка пети бустер аз ще пасувам.

този грип,в Червената книга ли??От 2 години грип няма никъде по света...занулиха го тотално,иначе не могат да обяснят разликата между него и "страшния" вирус...

Това нещо "грип" някаква нова болест ли е? Да не е поредният ковид щам?

Прогнозирам, че скоро ше валят кравайчета и печени киселици. Силно препоръчвам да се заредите с чеснов сос и кетчуп.

Някой може ли да каже кога се изнасят 40 дни на Лекаря на годината Д-р Кунчев???

Около 40 дена след твоето,бре!!!

Да прогнозират хич не ми пречат. Ебем ви експертното становище пускам си го в левия крачол.

Ебем ти мнението,бре!

Нека си го кажем в прав текст .... - Миналия и по-миналия сезон нямаше грип, понеже всички случаи на грип бяха приписвани на ковид. - Сега след като стана ясно, че ваксината не помага, всички ваксинирани, които се разболеят, ще бъдат приписвани на грип.

Абсолютно! Цяла есен при толкова простудни заболявания, възможно и грип, всичко е приписвано на ковид. Като имаше оплакване, че преди около половин година е имало промяна в тестовете. Така, че освен около 30% неточност, вече всяко простудно заболявне се прихваща като ковид. Вероятно и с особености, но в тази посока.

Е сега грипът ще изтръшка "ваксинираните". Дано греша, обаче с тези препарати така си прецакаха имунната система, че и най-лекия вирус ще им се стори като ебола.

Грешиш, разбира се.

Айде сега да обясниш с някакви научни факти как аджеба ваксината ти прецаква имунната система?

Знае се как - блокира я ,прави имунната система мързелива. Обяснението е за бавно развиващи се, дано схвана. За повече питай лекарите.

Щом ваксините забавят имунната система досега твоята трябваше да ходи назад след всичките ваксини, които са ти хакнали досега. Толкова си тъп, че не знам как да те обидя!

Нали ковида изтрепа грипа ?!? Миналата година нямаше нито един болен от грип. Тази година защо ще има? Да не би от Брюксел да са разрешили да има?

ще има грип, как няма да има. Тъй като никой не даде смислен отговор защо нямаше грип миналата зима, се взе решение тази зима да има, че да няма неудобни въпроси.

Дадоха ти смислен отговор, но то трябва и малко акъл насреща, че да го разбереш. Анадъмму?