17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Припари им под гъзовете и се присетиха за нас... ЕС загива, и гледа когото може да докопа за яката, та да го повлече и него със себе си, като по този начин малко позабави собственото си потъване...

Хайде вече , че ми писна да чакам на границата с часове, за да ида на плаж!

Толкова се проточи това приемане, че вече ми е все едно. Пътувам веднъж годишно, но основно по света и не ми пука за Шенген.

"Европа продължава да бъде крайна дестинация за копнежите за много хора по света и затова се нуждае от реалистична, ориентирана към бъдещето миграционна политика." Иска да каже , трябват ни и останалите образовани хора, които още са си у дома в БГ

То и сега всеки образован може да иде да работи където си иска в ЕС. Ти от Русия ли пишеш? Да те светна, че Шенген е надстройка на безвизовия режим. Никой никого не спира, просто те проверяват на границата, ако не си в Шенген. След приемане - само ще си показваш личната карта. И само, като вметка - копейка ли си ми ти или БСП?

Тези хубавци не могат да решат за прекратяването на смяната на лятното и нормалното часово време , камо ли за Шенген. Не съм убеден , че ни е нужно. Европейски съюз - да , но защо ни беше нужно НАТО преди това? Или това е част от цената?

Първо да ни присъединят към Русия, а после ще мислим за Шенген.

Къф Шенен - Не е ли стигнало до нидерландците видеото с постланото килимче над съборената огрда на границата с Турция:)))

Какъв Шенген бе брюкселски педали,то Еврогейски съюз си отива

Взимайте всички ромеи да правят компания на милионите вече инженери, лекари и учени и направо затваряме границата с вас!

Никакъв Шенген, докато българското президенство, българският парламент и българските партии са под диктата и пряката намеса на КРЕМЪЛ! В България има хиляди руснаци с български паспорти шпиониращи в полза на Русия. Преди беше яж “кура ми Янко”, сега е яж “кура ми Мунчо”!

Ей охлюв, Ходи емигрирай в кравария...

Утайка е и не му дават зелена карта.

Кравария, ама ти е удобно в Европа. Пътуваш, където си поискаш, плащаш със собствената си валута... А по времето на "великото" руско-съветско робство те стреляха на границата, ако искаш да излезеш в чужбина ...

Навремето хората напираха да станат членове на БКП (българската комунистическа пртия), когато имаше големи ползи от членство в БКП. Ставаше трудно за човек, който не е от работническо потекло. След това дойде един момент, в който по две партийни другарки чакаха на адрес да се прибираш от работа, за да ти предлагат да станеш член на БКП. Тогава БКП губеше позиция, защото идваха промени и комунистите не се вместваха в тях така, както се вместваха преди промените. Гледаха да струпат повече маса, че да падат по-бавно. Членството в ЕС ми напомня за членството в БКП. Преди години се чакаше на опашка за ЕС и се влизаше трудно. Все нещо не беше досатъчно и приемането беше бавно. Сега сами се събират, за да набутат колкото може повече страни в ЕС. Не че само по този признак си равя извод в какво състояние е ЕС. С очите си виждам залеза на европейската икономика, а покрай това и култура. ЕС е вече капан за подчиняване на външна сила. Пробивът, който направиха в суверенитета на ЕС, не може вече да бъде продолян, освен с катаклизми. ЕС отпада, защото го водят жени. И не само полът, но и произходът - от държави, които не са с утвърдена нация. Такива държави са източник на предателства и национализъм, който компенсира липсата на утвърдена нация. Германия е млад сбор от различни държави, говорещи немски. Даже някои искат да са вече самостоятелни като Бавария например. Искам да кажа, че набутването на еврото в България е като спънки на краката на нацията ни. Ще ни дърпат надолу с помощта на общата валута и няма как да се откопчим, когато ЕС се сгромолясва. За това е бързането в момента. Иначе никой не иска да чуе и дума от нас! Просто ше бъдем употребени като 20 и няколко милионна маса. Мафията в ЕС е вече така подкупена и така нагла, че няма да има откопчване. Това ще е една от интригите върху България и Румъния, за да им се отнеме окончателно всеки елемент на суверенитет. За целта трябва да отложим и да се обединим срещу... да, това е то, идеологическия враг, съжалявам, че се налага да употребя клишето, но то стана актуално. Имаме си фашизъм в Запада, братя българи.

А на Изток какво имаме ? Държава която присвоява чужди територии . По тази логика всяка една държава можеда има пртенции към друга , понеже навсякъде има общности с различна нациналност . Примери хиляди .

Умувайте по дълго, че ние къде влезем всичко се разпада

Вече се разпада. Още сме на прага и вече се разпада. Да бягаме по-добре.

Трябва само така можем да опазим източната граница на Европа , иначе не става . 550 милионна Европа има възможности през 5 метра да има жива въоръжена охрана и естествено свръх модерно бойно снаражение и техника . Настъпват тежки времена . Трябва да се действа бързо . Главорези нахълтват денонощно през телената ограда , и то с хиляда на ден . източните Балкани също в Европа иначе жална ни майка ще ни пробият от там . Няма време .

А дано! Че без него и визите за САЩ никога няма да паднат.

те и с шенген пак няма да паднат.

България съвсем сериозно, трябва да умува, защо въобще и е нужен ес. И колкото по дълбоко копаем в отношенията си с ес, толкова повече затъваме

Ти отдавна си затънал. Наливай се тихо, брз да филосовстваш излишно.

Ако затъна6, затъвам само аз. но, ако изплувам изплува цял народ

Няма как да изплуваш, дъното те влече със страшна сила. Характерно е за руските подлоги.

Плувай, плувай, не е риба.

И какво руско видя в думите ми, защо всеки човек, изказващ мнение против ес, считате за руснак. Аз просто желая доброто за България

Защото ако не са те, да ни набиват канчетата и да ни вкарват в някакви цивилизовани релси, зимата на 1997-а ще е всеки месец.

За съжаление ЕС е по-малкото зло в случая. Ако не сме в ЕС, скоро ще сме в пределите на Турция.

Ма кой ще ни пита....та ние сме пазар за немските боклуци, чрез ридъл, Кауфланд и т.н.

Тъпаци сега умуват защото като Ердоган пусне няколко милиона араби искат да ги оставят при нас

Мъдрете, глупаци! Няма файда от нас. Изперете още милиарди в крайна.

"Европейският парламент ще поиска от Европейския съюз (ЕС) да спре преговорите за присъединяване със Сърбия, докато Сърбия не наложи санкции на Русия." Няма да го прочетете в ДИР.

Много ясно! Политиката на Сърбия спрямо РФ с е различава коренно от тази на ЕС. Добре че поне имат малко останал морал сърбите и няма да приемат фалшивите референдуми. За “евтиния руски газ” са се надупили. За какво и е на ЕС надупена на РФ сърбия?!

Докато се научават може да няма шемген.

Шенген ще има много още, след като РФ няма да съществува вече. РФ е пътник по избора на Путин. ЕС и Шенген е избор на милиони. РФ приобщава с война( нещо което дори вече не и се получава). ЕС и Шенген трябва да заслужиш! Колко по-просто трябва да ти се обясни?!

Ще ни го сложат на два ката с тоя Шенген. Ще ни приемат и ще ни върнат всички " мангусти-мигранти" които са вече при тях, защото повечето са преминали през България за да отидат в Европа, това са шенгенските правила.

Тъкмо де. Така и така сме транзит, РЕАЛНО те от нас полза нямат извън Шенген -Унгария/Хърватия са на пангара -тогава ЗАЩО да ни държът извън ШЕНГЕН??? Каква им е ползата?!?

Русия мощ!

Санитарят идва.

Цялата Мара втасала, те тръгнали да се занимават с глупости! Европа тлее и скоро ще се взриви, а зелките тръгнали да умуват... Вън от тоя шибан съюз, в който е пълно с кретени!

Давай към Русия. Тъкмо ниво на кретенизъм в ЕС ще спадне осезателно като заминеш.

Точно така. От 11години очакваме приемането на България и Румъния в Шенген. Оттогава Все доклади, посещения, на високо и не чак толкова високо равнище. И още умуват... и накрая все се намира някоя държава да не е съгласна. Този път да видим.

Кво ми е тва шибано евро, като скоро няма да струва нищо пред долара?

Не за еврозоната ве.....за Шенген става дума !)))))

Не че нещо, ама какво е Шенген Нали сме членове на ЕС и НАТО, това някакъв гейски кръг ли е що ли

Виж как си знаеш, че си прост.

Да ви казвам ли отсега какво ще решат или сами се сещате?

Сега е моментът да прилапат еврочленките я в "Шенген", я в еврозоната. С едната ръка ЕС ще отпусне юздите, с другата ще удуши гордите членки. ... На евроелита му трябват послушници предвид ПРЕДВОЕННАТА обстановка...

Холандия пак, ще каже Не

Никакъв Шенген! Ще се напълним с въшливи руски бежанци.

По-скоро ще ви дадат на педерасите още власт и съвсем ще се насерете от кеф

Ти се притеснявай да не се напълниш с пакита,нигерийци и афганци,да плющят дъщеря ти и жена ти направо на улицата,а теб да те бият и да те обират.Руснаците не ги мисли,нямаш толкова акъл !

Ще умуват я , то в бг само цигани !

Чакайте! От умрял писмо. След простотиите на Рашков нищо няма да стане. Защото дъртата пляка беше зает с безкрайни разговори с Божков. Цялата ограда е нарязана. Рязана е и с оксижени. България е разграден двор. Защото нямаше МВР. Един алкохолик мечтаеше да арестува Борисов. Никой не знае точно колко оръжие влезе в България с дебелите украински джипове. Всеки втори шофьор надрусан. Европа следи докладите. А Раши беше министър от Април.... Шенген....

Петровке, а защо 12 ГОДИНИ не ни приеха в "Шенген"?! На Бай Тулуп МУ оставаше САМО 1 СТЕНИЧКА да измаже.

Евро - да Шенген - не още

Нали си знаете, че който слага минуси е педал?

Русия промени света , Шенге и ЕС вече не са актуални

Руската педерация се осерация. Светът се развоня.

Боли ме шнура за Шенген

Никакъв Шенген България е пропита от руски шпиони и агенти на Москва

Шенген и Евро не ни трябват - сега сме добре . ЕП трябва да Умува защо България има Визов режим със САЩ , Канада и Австралия ???

С Канада няма

Когато искахме не ни пускаха, а сега свестните бягат от капана на САЩ !

Аз не искам Русия и Евразия , а Шенген.

И в двата варианта ще бъдеш мобилизиран скоро.........

Дано да не стане. Сега поне върху влизащите легално имаме контрол на границата. Влезем ли в шенген вече няма да може да знаем кой е влезъл и кой излезъл от България. Шенген няма нищо общо с правото да се работи за тези, които не знаят.

Умува като се чуди дали още ще сме сателити на Русия и задунайска губерния или не.

от предишните три резолюции,едва ли от четвъртата ще има по-различен резултат...Хем еднокнижникът боядиса и тоалетната-и пак нищо;)

Спрях да чета след...."ЕП умува"

Няма да влезем в Шенген, докато: 1. Русия си има частно и неконтролирано пристанище в България 2. Докато България раздава визи и паспорти на килограм на руснаци, турци, кюрди, македонци, албанци 3. Докато по оградата с Турция има места за преминаване на тирове с прицеп

Путинското трол налази, преди изборите спирка немат.

Аз не искам шенген.

Те докато се наумуват и ще се разпадне ЕС.. Или ще напуснем по собствено желание като изберем Възраждане в неделя :)

Киро Тъпото защо вдигна ветото за македонците вместо да блокира разширяването на ЕС до приемането ни в шенген - при положение че ни държат извън шенген при изпълнени критерии?

Ми щото е Киро тъпото, мозъчето му е колкото на кокошка

да не стане така, че да не мине нито една санкция повече!

Какво има да умувате за присъединяването, направете един референдум.

ние не сме хора за тях.. ако бяхме отдавна щяхме да сме в шенген.. ние сме една евтина работна ръка и буфер за външно политическите им извращения... А защо всички ревете толкова за референдум за членство в нато и ЕС Ако е толкова хубаво хората ще изберат нато и ЕС нали това е идеята на власт от народа и уж референдума е висшата форма на демокрация

Първо нашата и румънската кочина, бяха приети в ес и нато по политически причини, ние и сега не покриваме критериите. Ако това те се беше случило сега щяхме да сме като Молдова, или украйна и беларус, а зощо и да не бяхме освободени от бай пудинг или ердоганчо. Докато румънците се очовечиха леко полеко, то ние сме си и ще си останем същите прошляци. Ако нипуснат в шенген ще е пак по политически ппичини.

Цитат от Е-вестник: “..........В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от “Лукома” и български от “Ипон”, която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. Дали европейските държави ще толерират дълго тази пробойна в Шенген предстои да научим. Съдейки по реакциите на Холандия и Финландия на българската кандидатура за Шенген, “ерата на съмнението” не е отминала в историята. Съдейки по реакциите на Холандия и Финландия на българската кандидатура за Шенген, “ерата на съмнението” не е отминала в историята. …………………………………………………………………………………. Но студеният душ за противниците на руския гигант дойде от страна на американския посланик в София - Джеймс Уорлик, който в края на август посети офисите на компанията. Редом с Валентин Златев, този дипломат, който иначе не престава да пледира за диверсификация на източниците за енергийно снабдяване на България, зависеща почти изцяло от Москва, похвали “надеждността” и “сериозността” на Лукойл. Един начин да се припомни, според наблюдателите, че тази международна компания има също така многобройни акционери отвъд Атлантика............ “