ЕП с резолюция, призоваваща да се предостави статут кандидати за ЕС на Украйна и Молдова

Евродепутатите настояват да се разблокира процеса на разширяване за Западните Балкани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Португалския Премиер заяви, че с този си ход разпадането на ЕС е неминуемо. Да, ЕС игнорира собствените си принципи, за да приканва всичките 27 глупака, да гласуват приемането на Украйна като кандидат. Кого всъщност приеха? Една страна, която не отговаря на нито едно от условията за приемане в ЕС., да не говорим за укронацистите, които все още са на власт.

https://youtu.be/44w3RnJ1lC0

В момента нищо не заплашва Молдова, но властите продължават да следят отблизо развитието на войната на Русия в Украйна. Това каза президентът на Молдова Мая Санду, Ето как се купуват избори! Сорос пообещал выплатить по 100 евро каждому гражданину Молдовы, проголосовавшему за Санду во втором туре президентских выборов Американский финансист Джордж Сорос записал видеообращение, в котором призвал молдаван проголосовать за проевропейского кандидата Майю Санду во втором туре президентских выборов. Каждому гражданину Молдовы, который последует его совету, американский миллиардер пообещал в течение двух недель отправить чек на 100 евро. Жители Приднестровья, имеющие молдавское гражданство, и проголосовавшие за Санду, получат от Джорджа Сороса повышенную премию — 666 евро. «Дорогие молдаване и приднестровцы, сегодня вы стоите на распутье. Если проголосуете за Игоря Додона, то Молдову ждёт бедность, бандитизм и торжество устаревших духовных скреп и традиционных ценностей, а Приднестровье и дальше будет зависеть от России, но если вы найдёте в себе силы и выразите своё несогласие с Додоном и проголосуете за Санду — вашу великую страну ждёт процветание, достаток и полноправное членство в Европейском союзе, среди богатых и свободных мировых держав. Каждый, кто проголосует за Майю Санду, лично от меня получит небольшой бонус — перевод на сумму 100 евро, а если вам не повезло жить в непризнанном Приднестровье — то и все 666 евро. Это мой вклад в свободную, единую и демократическую Молдову», — заявил Сорос в видео, размещенном на его официальном Youtube-канале.

Украйна ще влезе в еврогейския съюз само в състава на руската федерация!

Чрез дпс взема много европейски пари. Таман и Русия ще се подреди чрез Украйна.

Явно иска да приеме и част от Русия.

De da e samo barsane na zadnici. Shte im sasipiat selskoto stopanstvo dokato ne zapochnat da vnasiat hrani, meso , vsichko ot EC, shte im sasipiat promoshlenosta, kolonia i samo kolonia ako gi priemat vaobshte sled 20-30 godini i ako izobshto gi ima na kartata sled 2 godini

След15 години членство във Великият Европейски Съюз,като знам до колко живеем в свободна,демократична и ПРОСПЕРИРАЩА държава,направо съжалявам за украинците,молдовците и грузинците.Имат да бършат стари европейски гъзове до припадък

ЕС ще стане колос на глинени крака и ще се сгромоляса след време

Той сега е .

529 лидери 45 пропутински отрепки и 14 нерешителни мижетурки Горд съм, че съм в този съюз! Да живее Европа! Да живее Украйна! +Донбас +Крим Да живее Грузия! +Абхазия +Южна Осетия Да живее Молдова! +Приднестровие Смърт за окупаторите!

Горди УМНИКО, ти ПЛАЩАШ СМЕТКИТЕ на Сенилния, ЛайНенката и Зеления.

Айде взимай тъпана и зурната и отивай да протестираш против ЕС и НАТО. Братчедите са вече там.

А Еритрея даде статут на руслямия за член на третия свят

Може Жоркаа. Щом Китай, Индия, Бразилия, Южна Африка, Саудитска Арабия, ОАЕ, Аржентина са третият Свят, къде са " Великолепната СЕДМОРКА"? Да си чул или чел, че втори ден върви срещата на БРИКС?

говорим за икономически съюз, а не за военен! Ами вземете си я Украйна, ама си я дръжте у вас! Ние не възразяваме... И от нас не очаквайте покачване на вноските за възстановяването на държавата, която самите те си я разрушиха!!!

Теб никой не те пита! Ако нещо си недоволен, марш да протестираш. Ама те е срам, защото ви видяхме физиономиите вчера пред Ал. Невски.

Идиоти то няма има ирклакна до няколко месеца... Явно искат да се топлият на дърва зимата

50+

кой ще плаща 600 млрд. евро за Украйна

Русия

будалите от ЕС...

България трябва да се противопостави на приеманто на Украйна, Молдова и Македония докато не и върнат спорните територи. И трябва да иска искуствената Румъния да се разпарчетоса и България да си върне Влашко!

Няма кой да им работи, чоджум, няма кой да им работи на западняците. Те бяха много доволни от нас турчата, затуй почнаха да си карат други мюсюлмани - от Ирак, от Египет, Тунис, Либия, Мароко, Сирия, ама все не им уйдисва. За техните празници наште работят на двойна надница, ама като дойде байряма, всеки си фаща багажа и са прибира да се види с родата, а тия другите мюсюлмани - те хем не са толкоз работни като нас турците, ама и са много серт, някои имат по 4 жени и много диви...На Турция що не разпишат да я приемат и да е Шенген и ЕС, да няма митници, граници...Колко по-добре е да запалиш буса петък вечерта след молитвата и до Едирне или Истанбул без да спираш!? Земеш си хотелче и събота и неделя на пазар, алъш-вериш, всичкото ша става по-евтин тука!

"турче", добре, че ти е българската кръв, иначе и ти щеше да си пълна чалма като онея..

+++

Украйна в ЕС ще е чудесно за Русия. Защото това ще е абослютният край на ЕС. Украйна е една бездънна дупка за наливане на пари. Там ще са необходими трилиони евро ежегодно в следващите 20 г.

А на Русия според теб ще й е по-лесно да администрира окупираните територии. Те собствената си кочина не могат да оправят. Кримчани съжаляват вече, че са ги анексирали. А Донбас практически е по-зле от Сирия, а бяха един от най-развитите региони в Украйна, преди да ги окупира руската армия 2014г. Всички интелигентни млади избягаха в западна Украйна, там останаха само баби и дядовци, шепа платени сепаратисти и малко гопници.

ЕС = Европейски Скъсаняци. Да си част от ЕС вече няма никаква полза. Това не е гъзарският пипнат клуб, в който се влиза трудно. Това е клубът на бедните. Става така, че да си ИЗВЪН ЕС се превръща в ексклузивитет. ЕС се управлява от шайка ненормалници, с мозъци колкото на гълъбчета, който остане част от този отбор камикадзета ще приключи адски тъжно. За България ЕС е като воденичен камък, който убива и суверенитета, и икономиката, и културата, и традицията, превърна децата ни в стада от неориентирани идиотчета, накара ни да унищожим стратегически мощности, да не развием стратегически потенциали, отгледа един политически елит от проститутки с базови комуникационни способности. НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ не може да има в този съюз. РЕФЕРЕНДУМ и нека народът отсъди. България е единствената страна, в която членството в НАТО и ЕС не бяха решени след референдум.

_stankow

Абсолютно нищо незначеща резолюция. Чиновници, нищо друго освен документи не могат да произведат. Русия ще определи кой къде ще членува.

Ей, войнолюбец, марш в Чукотка! Тук такива изостанали, не ни трябват. Дърпате ни надолу!

Да не си помислите че е заради името! Неееее! Обичам го защото ни обедини! Той е като онази хартийка дето в часа по химия наричаха лакмусче! Накара ни всички тези дето мразим войната да се обединим! Помогна на Европа да си припомни Хитлер и на НАТО да се разшири! Не е като Хитлер! Неееее! Гадния Хитлер помогна на Сталин Европа да почервенее !!! Путя помага Европа и НАТО да се обединят и разширят! А утре и другите народи под хомота на Рассссссия!

бла бла бла от поредният соросоиден идиот изпуснат от тролската ферма на Прокопи и Дневник. Чиба в обора.

_stankow

Нещо позаглъхна разширението на НАТО ... Нищо не се чува ... :)

Ще чуеш, ама при вас в Индия малко по-късно ще дойдат новините.

Айде, следващият като кандидати - Ирак (нали беше вече демокатризиран от САЩ...) , --Казахстан (там нали се опитаха да правят "революция"), --Азербайджан (нали доставя демократичен газ..).... можеше и Афганистан но САЩ се дигнаха оттам иначе направо беше изпълнил критериите за кандидатура...

Ние гражданите на селата фурен, Краводер, Липен, Стубел, Главаци и Палилула също искаме статут.....

Вие нали имате сттут - Северозападнала България.

Тц, сакаме европейски статут1 тоа ни не уйдисва Яла а видиш колко е убаво

Ще ви дадем статут на Народни республики !!! Как звучи само: Палилулска НР, Стубелска НР и Путинска НР.

ей, само Путин ти е в устата.

В ЕП само Глупаци ли има ! Какъв Статут какви 5 лева ? Никакви Държави с проблемив ЕС !

ЕС иска да приеме Босна и Косово след Албания, Македония, Грузия, Украйна и Молдова. Само гладни искат да влизат да пада още повече стандарта на живот. Великобритания излезе защото видя за какво става въпрос.

Предизборната надпревара започна. Така нареченото 'френско предложение' има една важна точка и това е, че ще следи изпълнението на протокола по спазването на договора от 2017 г. между България и РСМ. Този протокол още не е подписан от двете страни и това, което научихме е, че там няма гаранции за спиране с историческите фалишификации в РСМ, които водят до омраза към България и всички българи. Има някаква закачка за мултиперспективно разбиране за Цар Самуил и това е всичко на което да се 'радваме'. Ще се разчита на прогреса в историческата комисия, но без гаранции, че такъв ще има. Сега нека видим обстановката в България. Кирил Петков иска решение на Парламента, защото знае, че предателството няма да се възприеме добре от българите и ще се отрази на следващите избори, а от друга страна знае, че така или иначе партиите, които ще гласуват 'за' това предложение са мнозинство в Парламента: - ПП ще гласува 'за' вдигане на ветото, защото беше сложен на власт от САЩ с тази цел; - ДБ ще гласува 'за' вдигане на ветото, защото са верен съюзник на САЩ и националния интерес е на второ място; - ГЕРБ ще гласува 'за' вдигане на ветото, защото Бойко Борисов научи, че без САЩ няма как да се върне на власт и ще влезе в затвора. ББ беше свален заради ветото и Турски поток, иначе никой не го интересува дали е корумпиран или е мафиот. Днес Оливер Вархей го поздрави, че проявил лидерство. Беше приятел на Ангела Меркел и ЕНП в продължение на 12 години; - ДПС ще гласува 'за' вдигане на ветото, защото следва турския интес, а той е много силен в Албания и РСМ; - БСП ще гласува 'против', защото падна правителството. Преди това мълчеше по темата, защото направи сделка за доставка на руски нефт в България до края на 2024 г.; - ИТН ще главуват 'против' защото ще се опитат да влязат в следващия парламент. Очаквах, че ще се продадат, но за момента съм приятно изненадан. До момента Слави Трифонов е негативна личност за мен, защото наложи чалгата, възпя мутрите и спря реформите в България, като спомогна да дойде 'царя'; - Възраждане ще гласуват 'против', защото Русия е над всичко. Македонските българи разбраха, че отново ще паднат жертва на политическите игри в България. Те помолиха за помощ, защото дори и да са вписани в тяхната конституция, където вече са и ромите, това няма да помогне на децата им да казват, че са българчета. В часовете ще учат, че са татаро-монголи и фашисти и, че българите са главния враг на македонците. Засрамете се!

_stankow

И аз така виждам расстановката. За съжаление ! :)

Европа до 30 години ще бъде втория черен континент след Африка. Белите ще живеят в резервати или в зоологическите градини.

А говореха, че вече няма да е с връзки..... Ква ни е файдата?

Само Македония иска да влезе в ЕС без да е изпълнила изискванията на България. После ще налага вето на България за всяко нещо.

Украйна да влиза в ЕС да вземем всички евросредства. Украйна е руска територия. Скоро и Молдова. Може и част от Грузия - Южна Осетия.

Затова зеления драпа за ес, заради парите.

не се наяде тоя лузър. продаде Украина и пак не се наяде.

Сатрапите на Европа решили нещо си. Че кой ви бръсне ве нещастни уроди..

Това са новите колонии на каубоите. Преди Магелан и други шматки са тръгвали да " откриват " нови земи и да покръстват туземците. Обаче първо са ги избили, взели са им златото и после са ги направили колонии. Някои още съществуват, питайте КанАда и Австралия. Сега е абсолютно същото. Аз пък искам ИрАк, Бахрейн, Того Того да са членове на ЕС.

Значи Грузия, когато изпълни приоритетите, а Крайна ги е изпълнила та дрънка! Защото за хохлите е приоритет да се закрият всички опозиционни медии, да се арестуват опозиционери, да се забранят книги и песни, да се сегрегират малцинства и да се стреля и избива мирно население! Все евро-атлантически ценности!

Умен си като нашето куче на частното Впрочем, и то е по умно от тебе :)

Всичките еврофондове на ЕС няма да стигнат за Украйна. България няма полза да стои в клуба на глупаците. Реално България плаща 350 милиона евро повече отколкото получава от ЕС. Отделно ни спират Тецовете, земеделието животновъдството. ЕС ни ограничава пазарите .

Как е Моника !?

да има Украина.

Така и са пропуснали да внесат в ООН карта на границите си... Ма от клоуни като зеленския и прошенко какво очакваш?

Българският народ не иска да бъде нормален, а се е хванал за комунистическото си минало и се държи здраво за него! Българският народ не гледа в бъдещето, а отива в миналото! Господ ще накаже хората в България! Предстои сериозно изпитание и ако народът не се осъзнае ще има земетресение с много жертви и разрушения! И това наказание ще се стовари без никой да го очаква! Можете да се смеете, да ме мислите за луда, но това го ЗНАМ с увереността, че ще се случи и ако и след земетресението народа не прогледне и не се осъзнае ще бъде заличен като народ и държава. Предупредих ви, който иска да слуша.

България си има велики застъпници "горе" , не плаши хората ! Съдбата е в нашите ръце .

Станке, къде ще бъдеш по време на ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО - на МАРС или на ВЕНЕРА?! :)

Смешници....както е тръгнало Русия ще ви предостави статут като на далечния Изток със звучното име регион далечен Запад.....Вие няма кво да ядете събирате дърва и гуми за зимата за огрев ама ще асоцирате нови членове буахахаххахахаха

ЕС има да дундурка и да носи на гърба си укрите докато свят светува, но нали те са НАТОвски проект какво да правим, ШЪ НЪ БИЯТ ЯНКИТЕ, ако не им се покоряваме !!!! Така е в ДТМОКРАТИЧНИЯ консолидиран Запад!!!!

Взимай си парцалките и чиба в русия Никой няма да плаче за тебе и въздуха скоро ще се изчисти от смрадта ти

Ми ако аз се чупъ, ще останете само цигани, бе дедовото !

то ние с чиста съвест да си вдигаме чукалата тогава!

Къде що одиш в путлерландия ли ?

Година поне Наесен, когато руснаците ги изгонят и от крим в русия започват народни вълнения, които ще доведат до падане на мафиотско - фашисткия режим на путин Следва разпад на рф и свобода за поробените народи на русия Въпрос на време е, но путин е необходим като катализатор, без него няма да мине

бай Дън ти се наакал на ръката!

Дано доживееш до следващия прайд, но съмнявам се. Зимата ти ще е тежка. Студ, глад и вируси...

"Украинците, молдовците и грузинците заслужават да живеят в свободни, демократични и проспериращи държави..." - да бе, като българите!

Трябват им проксита/марионетки .

Когато Путин приключи СВО от Украина ще има само Лвов

ами.. Лвов, или Лвiв, или Лемберг заедно с Галиция ще си зи вземат поляците...

поляците как се наеаха с тази подкрепа за НАТО и срещу Русия... както ние за Македония а не да си делнеме нещата с Албания и да се приключва с тази балканска украинщина. за незнаещите: и македония и украина са географски понятия. и двете са изкуствени държави, и двете създадени от СССР.

Няма да стане, как така ще променят граници, къде ще останат принципите на ЕС.

Украйна в ЕС е таралеж в гащите. За какво им е в съюза най-корумпираната държава в Европа?? Или от солидарност че забравиха за принципите си.

Ще е прецедент. Дава се статут на скоро несъществуваща държава. Пък я има държава Западна Украйна ,я не.

Къде започва и свършва Украйна, че нещо ми се губи... Тая измислена държава няма граници, където руснаците забият колчетата, там ще е границата. Одеса е напът да стане пак руска. И другите измислени държави - това маке, това грузинци , албанци и прочие. От две седмици са държави, моя гардероб е по стар от техните държави..

Тези, които ги спомена, съществуват благодарение благоволението на Русия!

Каквото и да говорите до края на годината Украйна няма да съществува. Ще има федерация но не Украинска . Русия я фалирате вече половин година, щяла да свърши оръжията, нямала хора пък гледам че всичко си върви.

То може и талибаните да си вземем Къв е проблема????

от повечето еврогейци... Пък и басма на ФАЩ много-много не цепят...

Тотален успех на съюза ФАЩ -Русия. Утрепаха ЕС. От икономически съюз , го направиха пропаднал геополитически коптор.

Чичо Байдън ни изпързаля -ЕС ! Тези горе , не си отварят очите .

Хохлите в ЕС?! Де бре, и бре! Вие луди ли сте?! Хохлите са прост народ и скоро държавичката им ще изчезне! Зеленият клоун ще се припича във Флорида, какво друго му остана!

Да се присъединим към тази резолюция, да дадем ясен знак на целия свят и да покажем, като заявим категорично нашата позиция, европейско единство и евроатлантическа солидарност! Пътна карта за Украйна и Молдова, пътна карта с навигация - за Грузия!

От кой ги преписа тези простотии? Сядай 2!

Журналист на Ройтерс и приятелят му от украински вестник заловени и изгорени живи в автомобила си от освободителите ! Така трябва! Ще лъжат , а? На ви сега документален филм за престъпленията на орките! Малко им е ! Разбира се че ще изгорят и евентуалните скрити в колата материали! А какъв е коментарът на Русвоенимформбюро : “Не сме ние! Може и да са се самозапалили!”

Бегай да разказваш тия истории в соросокопа от където сереш мисловните си изпражнения. Журналист във военна обстановка. Рискът е еднакъв за всички поели по тази пътека. Импотентните ви опорки ги гледаме от няколко месеца. Буча. Призраци. Путин се къпе в кръв от еленски рога.

Подозирам, че зимата ще има призиви съвсем да изключим отоплението, ние сме лесни, но гордите европейци как ще го понесат :)

А ние как се редяхме на опашки през нощта за кисело мляко за бебетата! Ние работехме а най-опитните колежки пращахме да пазарят за да има нещо на масата за вечеря! Тия дето ги командировах ме в София ни купуваха салам Бургас и тоалетна хартия! Бяхме сплотен колектив през 80-те !!! Сега Запада ще стои на опашки за горива и за руски черен хайвер!!!