ЕП отне акредитациите на всички нови испански евродепутати

Решение след като на Карлес Пучдемон и Тони Комин бе отказан достъп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Испанците много упорито се стараят да отцепят Каталуня от страната и както е тръгнало изглежда ще успеят

Същата испанска ''демокрация'' като показаната при референдума за излизане на Каталуния от Испания - бой, заплахи, рекет, налагане мнението на единици над мнозинството...

ЕС бъка от демокрация!

Каталунците били сепаратисти, лоши хора, а косоварите хубави. Безработното егн-е Сергей Станишев какъв го играе на Европейските социалисти? А, испанските социалисти? UE = USA = СССР - схеми за управление на плебса по света на едни и същи кукловоди!

Правилно, мачкайте испанците, които пречат на каталунците.

Не съм гласувал за Кочината ЕП. С всеки изминал ден се убеждавам, колко Правилно съм постъпил.

радвам се, че не си гласувала за ЕП. Такива като тебе п-ки не бива да гласуват за каквото и да е.

Е ти като гласува кво направи бе олигуфрен отново избрахте мафията

ЕС се превръща в един цирк...

Испания ще загуби тази част от страната а вероятно и не само нея с малоумната си вътрешна франкиска политика. Времената на Франко, един касапин, отдавна са минало. Голяма грешка е да се правят опити за реанимация на франкиския режим!

Петров, вземи почети историята. Според теб франкистката политика е приблема. Според реалната случила се история, Франко е наливал пари в Каталуния и Страната на Баските с цел те да са задоволени и да не искат да се отделят. Точно на базата на тези инвестиции сега двете области са най богатите в испания с работеща промишленост. И точно по тази причина сега са недоволни, че те били произвеждали БВП на испания. Аз мисля, че е справедливо, щом на тях някога са им давали и те сега да дават, а не да се опитват да се изхлузят по терлици. Освен това една страна е силна когато е единна. Четете история хора, не дрънкайте каквото ви блесне в мозъчетата!

за Каталуния си прав, че е от най-богатите провинции в испания При Баските обаче е различно. Те са бедна провинция.

Много избирателно четете испанската история. Преди Франко (подкрепян финансово от Хитлер и Мусолини) да влезе с танкове и да започне касапницата, Каталуния е независима държава със собствено автономно правителство. Каталунците опитват да се противопоставят но са премазани от фашистката коалиция. Хиляди каталунци измират в концентрационните лагери които Франко създава. И всичко това се случва още преди официалния старт на Втората Световна. Често Полша се сочи като първата жертва на фашизма, но всъщност е точно Каталуния. Очевидно каталунците не са забравили, нито са простили.

Пучи се заяжда на дребно за тая временна акредитация от 1 месец. Така или иначе не може да иде да се закълне в Испания и няма как да стане депутат нищо че е избран.

Щом Суверена те е избрал и съд не може да те пипне.

Суверенът никого не е избрал, най-малкото защото въпросният не се дели на части. А за този циркаджия не са гласували всички испанци, дори болшинството от тях не са гласували за него. Иначе добре, даже си го написал с главна буква, но не е достатъчно, като яденето на кюфтетата.

да не ти пука !мейната му !

това беше към инфо !

ЕС сам си копае гроба...