ЕП обсъжда присъединяването на България и Румъния към Шенген

Нидерландия е страната, която се противопоставя на разширяването на пространството за свободно движение

Обратно в новината

Коментари - ЕП обсъжда присъединяването на България и Румъния към Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех колко хубаво … Чак не мога да повярвам, че пътуваме към Европа и света спокойно :) Хубав ден !

Там всичко се скапва, а ни влачат да се приковем към потъващия кораб. Я вижте Сърбия до нас, въпреки куп загубени войни и бомбардировки...

Е кво да я видим - БВП е наполовина на нашето, доходите са много по-ниски, супер е направо.

Ще обсъждат.Аха ши стани.

земьо македонска ...

Хахаххах Отдавна не бях чел толкова приятно хумористично заглавие ;€

Нидерландия ще ми купи колело ама друг път!

Като българин живеещ в западна Европа, не подкрепям. Външни граници на ЕС в ръцете на български мутри, руски шпиони и некадърна полиция са заплаха за останалата част на Европа. България не е дорасла още да бъде категория 1 европейска държава.

Никакъв шенген за простите ганьовци.

Аз пък не подкрепям ти да живееш там. Я се връщай тук, да ръсиш акъл.

Браво на холандците! На Европа не и трябва неконтролируеми потоци от мафия и руски шпиони с български паспорти. Веднага да се възстанови и визовия режим за тези територии.

Аз пък те подкрепям теб с моя дебелия заврян в гъза ти.

Техническите критерии с а изпълнени още от 2008 година, неприемането на страни изпълни критериите, увеличава евроскептицизма. Холандските десни популисти си използват Шенген за вътрешнополитически цели, а същевременно пускат в Европа хора от техните бивши колонии (Антили, Суринам и т.н....)

оная барака ,която щеше да боядиса толупа от банкя,дали е боядисана или пак главанака ни изложи?

А трябва ли ни изобщо да се присъединяваме ? Това означава не само ние да се разхождаме, но и насам да плъзне цялата африканско-арабска пасмина, която законно се намира в ЕС. Аре нема нужда.

Президентът Радев е обсъждал евентуалното присъединяване на България към Шенген още през лятото. Ако нещо са си говорили на четири очи няма как да знаем какво са си говорили, обаче предполагам, че Рюте му е казал, че докато Бойко Борисов е в политиката, и докато България няма стабилно правителство, Шенген - през крив макарон! Та така и ще стане.

Виж пак! И двете страни са на едно дередже, въпреки , че се тупаме в гърдите , че сме в ЕС!

Бегай в Русия. Там е пълно с кисели краставички, самогон и рускини. Ще си живееш като българи-юнак с "умен" калпак.

Объркал си си ника. Трябваше да се кръстиш Ivan Eastern. Като не ти харесва ЕС и Шенген - ми оди в азиатска Русия. Там е пълно с "истински арийци". Сред тях са такива като чеченци, татари, тувинци, чуваши, осетинци, буряти, ингуши, узбеки, таджики, калмики, уйгури... Да изброявам ли още?

Ще е цяло чудо ако ни приемат в Шенген.При тази цена на труда в БГ, при тази абсолтна продажност на правоохрнителните органи, при тази ниска ителегентност на служителите на МВР и при тази потресаваща бедност няма как да се случи.

Аз като българин живеещ в България те подкрепям на 100%! Ядем домати със нитрати благодарение на мафиотите на Бойко Борисов. Кой знае още колко дрога, афганистанци и оръжия преминават безпрепятствено на НЕГОВИТЕ КПП-та! Е, Шенген - през крив макарон! Кирил Петков и Асен Василев се опитаха да преборят мафията, и мафията ги свали.

Няма начин да не ни приемат. Нали "независимия" български съд върна частната митница на Буци. Оттук станем ли шенгенска граница "златния гьол" ще генерира много повече кеш като стане външна шенгенска граница като си затваря очите.

Селяндурите тръгнали пак на "село", ама Шенгенско. Надяват се там друг да им рие оборите и да им дои добитъка. Чушкопекът си го носят. И буркани за лютеницата и туршиите. Идиоти. Голтаци. Къде се навирате бе, ктъпанари? Ще ви размажат веднага, дрисльовци! Искате ли и евро? Ами да видим.....24-та ще е изпълнена с вопли и плач. Да, но контейнерите вече са заети. Ще си делите остатъците с уличните котки и кучета, ако не сте ги изтрепали и осакатили междувременно.

Те ни назначиха 4-5 партии в парламента, що да ни приемат? С пълно мнозинство могат да заделят територията ни и пак никой нищо не може да каже

Не може да влезем в Шенген, докато Русия си има частно и неконтролирано пристанище в България, докато издаваме БГ паспорти на килограм и докато границата ни с Турция е разграден двор.

Като изключим последното изречение си прав. Харвардистанците може и да са се опитали да "подменят" мафията с техни хора, но никога не си е личало да се борят с нея.

Там не се купуват колелета.. Взимат се без да попиташ собственика, за неограничен период от време.

Масовата продажност на полицаи и прокурои не се връзва със Шенген.

с руско пристанище и липсваща граница с Турция... нема как да ни пуснат...

Ебааа те у цървула мизерен па тебе !

Шенген няма нищо, ама нищо общо с работна виза. Българите ще имат същия режим за работа в Европа, както и досега. Шенген засяга само охраната на границите и махането на граничния контрол със страните от шенген. Границите с шенген няма да се охраняват. Няма да има паспортен контрол и всички имигранти, които искат да натресат за наша сметка ще могат да ги натресат. Външните Граници на Шенген вече няма да се охраняват от България а от шенген. Ще стане много по-лесно за араби и негри да влизат. Изобщо ще ни превърнат в циганската махала на Европа.

Вие пишете простотии , пък може и да ни пуснат някога. А , забравих. Вие сте нидерландец.

Отворят ли границите без контрол, ще почнат едни таралясници да разнасят цигари, ракия... заподна европа ще потъне в ментета и циганите няма как да ни ги върнат, те пак ще са там и ще действат безконтролно.

Не ни трябва ни ЕС ни скапания му Шенген !!! Това не ни носи нищо добро !!! Няма и да ни донесе !!! Трябва да си върнем суверенитета и да си контролираме държавата така както е добре за нас !!! Това е истината !!! Всичко друго е измама !!!

Едно време имаше едно предаване, студенско предаване "Куку" и там един от днаменателните скечове беше: Майка пита детето си: - Искаш ли колело? Детето: - Искам! Майка пита детето си: - Искаш ли колело? Детето: - Искам! Майка пита детето си: - Искаш ли колело? Детето: - Искам! Майка пита детето си: - Искаш ли колело? Детето: - Искам! Майка пита детето си: - Искаш ли колело? Детето: - Искам! Майка пита детето си: - Искаш ли колело? Детето: - Искам! Майка пита детето си: - Искаш ли колело? Детето: - Искам! Майка пита детето си: - Искаш ли колело? Детето: - Вече неща!!! Майка казва на детето си: - Добре, като не искаш, няма и да имаш!!! :):):):):) Очаквайте продължение...

Прав е човекът! Знаеш ли защо Хитлер е нападнал СССР? Ми щото Сталин е искал Бургас за руско пристанище! Не само това де, и за Финландия не са се разбрали.