ЕП: България, Кипър и Малта да спрат издаването на „златни паспорти“

Тази стъпка е част от усилията за спиране на руските стратегически инвестиции в ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

V tozi EP okolo 55-60 protsenta sa PEDERASI. Ne se shegyvam, prisastval sam na orgii i sam IZUMEN.

Най-накрая да вземат адекватни мерки срещу империята на злото. Браво!

Тези от ЕС, освен че дават информация какво трябва да направят руските олигарси преди Путин да нападне Украйна не казват нищо друго смислено!

Да бъде спрян руският газ и петрол значи! От което следва да се очаква, че или някой ще утрепе Навални (най-безопасно за останалия свят), или ще гръмне още някой оръжеен склад (дано не е в България), или киевските наците ще изпратят и танковете да нахлуят в Донбас, белким на Путин не му издържат нервите и вкара армията си в Окраина (опасност от начало на поредна световна). Най-мръсният и опасен за нас и континента номер обаче е, ако киевските нацита гръмнат някоя украинска АЕЦ за да обвинят Путин, за последствията от което отвъдокеана считат, че щом е срещу Русия си струват масрафа, дори и да е 'сичката Европа.

Специалист по издаване на златни паспорти е Каракачанов.

Хубаво го каза Вики Нюланд - Fuck the EU

Абе тоя ЕП не гласува ли да сме в Шенген преди 4-5 години? Щото май не сме в Шенген още .... Така и за злтаните паспорти. Като влезем в Шенген в рамките на 5 години ще обмислим тая идея..... Иначе може би е разумно да се ограничи някак, но все пак в Русия има много честни и кадърни хора, които харесват българския климат. Защо да не идват? Аз предпочитам заможни руснаци за съседи пред катун изпаднали афгански бежанци......

прочие много странно ще приемем Еврото преди Шенген???? Има ли друг подобен прецедент?

Ирландия и Кипър не са в Шенген и имат Евро. Ама те нямат сухоземни граници с други държави от Шенген. А ние до Гърция трябва да показваме паспорти като някакви говеда.......

От една страна клиенти са, от друга, злоупотрняват простаците. Нп ное да ги режем, а останалите в ЕС не е умно. Алпвсочли в ЕС ги резнат , няма за какво да ги бавим.

Тези, които ги наричаме русофили всъщност са руснаци. Не може българин да обича Русия вместо България.

Тия чугунени кратуни напълниха Европа с колещи и изнасилващи мюсюлмани от странив каменната ера, но сега търчат да се борят с "руската опастност"? Аз лично не съм давал разрешение на подобни хорица да търчат и да ни излагат по света с глупости, а и не познавам човек, който да ги е избирал за това...откъде са се взели тогава?

в ЕП осъзнаха откъде идва злото и как да се борят с него. Враговете на ЕС трябва да бъдат изгонени и да нямат вратички за измъкване. Изолация отвсякъде - така се постъпва с хора и държави, които не разбират от добро и подкопават демократичния процес в ЕС отвътре.

И точно за това, братска Русия отново трябва да освободи окупираната от американците Европа, но цялата.

Пореден удър срещу платените руски тролове. Вече виждат как трябва да си търсят истинска работа, вместо по цял ден да пускат платени постове в медиите. Европа показва нов среден пръст на руските олигарси и мафия. Руския народ е също толкова изтрадал колкото и българския, с тази разлика, че руската мафия държи и ядрено оръжие и всичко е под зверски контрол, включително обикновените руски граждани, на които им се промива мозъка всекидневно. Дори не разбират защо са лошите в тази история. Много се радвам, че имаме уникалния шанс да сме под шапката на европейския съюз иначе щеше да ни последва съдбата на Украйна - да анексират източна България, с цел Русия да има буфер. А българите трябва да се тревожат и притесняват зверски за това вилияние и платени постове в България. В момента Русия има обща граница по море с България. Толкова са близко, че докато мигнеш и вече са превзели половин България. Чудя се какво ще каже и Нинова по въпроса?! До вчера искаше да прави внос на ваксини от Русия - от същия векторен вид като АстраЗенека, а от утре трябва да обяснява на руските си господари, че вече няма да може да издава европейски визи, пардон златни паспорти за руските олигарси. Тъжна работа. Да не си комунист в днешно време, нищо да не можеш да облажиш!

Още няколко минусчета - я се пребройте руските платени тролове!? Да видим Путьо колко гладни червея храни?

А не мислиш ли, че има и нормално мислещи хора а не само такива като тебе, облъчени от западната пропаганда.

Абе много платени руски тролове бе, тия руснаци хвърлят луди пари , а деби.

Руски сволочи никой няма да ви търпи вечно диверсионните действия...света би бил много по прекрасно място без вас...даже руския народ би си отдъхнал...

Добре, че я има братска Русия, че да възпира американския империализъм и агресия.

В тоя парламент са събрани най-изтъкнатите тъпоумни хомо олигофрени в Европа!

Тия да вземат да се занимават повече с европейските граждани, щото много ни отъняха джобовете.

На какви идиоти плащаме заплати с нашите данъци. Ок спираме да внасяме газ от Русия, ще го внасяме от къде? На каква цена? С колко ще се повишат цените на стоките от първа необходимост и лекарствата? Колко пенсионери ще умрат защото няма да могат да си позволят разходите? Е няма такъв европейски парламент никъде. Няма никъде и такава ЕНП.

При цена на паспорт в Малта и Кипър от 2.5 милиона евро, които следва да се инвестират в местните икономики, то България не продава, а дарява европейски паспорти срещу смешни суми и то в частни джобове. За 2018 приходите на Кипър от тази "процедура" са 4.6 милиарда евро. А нас ни подиграват, че куп спортисти се уреждат срещу 50 000 долара.

Така трябва! чАо

Време е братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

Те вече я освободиха от ссср, и сега всички живеят мирно и спокойно.

В България, освен руснаци и турци и тук таме по някой македонец, всичките с български паспорти, трудно ще намериш друга националност. Всичко е за продан, с цел зареждане на чемеджета.

Стига с този Навални, че ми писна на оная работа? Навални та Навални!

сме ги низали рушняците по пет на нож, ако не знаете четете генерал Вазов

На баба ти чушките....

А колко ножа си имал??

Чели-недочели, писали-недописали. Повечето хора няма и да разберат за какво иде реч. Има се предвид предоставяне на гражданство срещу извършени инвестиции. В целия ЕС само у нас, в Кипър и в Малта се пряви това. У нас например е пълно с разни "инвеститори", които получават гражданство, но целта им е безвизово пътуване в ЕС. Предимно от Близкия и далечния Изток са, мургавки такива. Инвеститорът взима гражданство и после цяяяяялото му семейство също. По облекчена процедура при това.

написано е ясно, руски граждани а не разни чернилки и вакси

Да, написано е ясно - руски граждани - най-големите боклуци.

Да, пълни глупости! А онзи руснак Абрамович, който купи Челси, "ко жъ кайш"??

Той има израелско гражданство, българско няма!

мяза на нацистка Германия

Турция да пусне 3 600 000 мигранти, които държи против волята им, в Европата и ИС да им иззаде "европейси паспорти", а не да плаща лицемерно +такса спокойствие" на Ердоган и да му повтаря кролатата лъжа, че "скоро ще Ви приемем в ЕС" ...

И какво каза нашичката - БУЛГАРИСТАНСКАТА прокуратура?! Че се е натровил със ЗЕЛЕНЧУЦИ! Кой беше ГлаДен прокурор? Цацаров ли? или Паламудов? АЙДЕ В ПАНДЕЛАТА РУСКИ ШПИОНИ-ПРОКУРОРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Трябва всички с руски паспорти да бъдат изгонени от ЕС и България.

смърт на мужишките ватенки

500000 долара инвестия в САЩ и гражданин на страната, кво ше кажете

Какво ти дреме за САЩ бе, капут сплескан. Тук обсъждаме за Родината ни и НЕ ИСКАМЕ ДОЛНАТА РУСКА ИЗМЕТ.

Стига обобщава. Това че ти не искаш, не означава нищо.

от 1001 нощ. Тия май не се чуват какви ги плещят!! Като ги чета такива осъзнавам, че е къде по-вероятно „Шехерезада“ всеки месец да е ходила да отказва (подкуп) на „Черепа“. Дори бих бил склонен да приема, че все веднъж може и да му е отказала ... подкупа :)

САМО ТРИ НЕЩА И ЧОВЕЧЕСТВОТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СПАСЕНО. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Първо - държавите трябва да си отидат, ако ИСКАМЕ светът да оцелее. Едно човечество е достатъчно, няма нужда от САЩ, Китай, Русия, Англия, Германия, Франция... България и т.н. Второ - религиите трябва да си отидат. Една религиозност е достатъчна: истина, любов, автентичност, прямота, която няма нужда от никакви имена, просто една религиозност, едно качество, а НЕ нещо организирано, а не организации, йерархии и бюрокрации. В момента, в който се появи някаква организация (държава, религия - йерархия и бюрокрация), идва и насилието, защото ще се появят други организации, които да са в конфликт с първата. Имаме нужда от свят на личности, а не на организации, йерархии и бюрокрации. Трето - учените (науката), които ТРЯБВА изцяло да са посветени на един по-добър живот, на повече живот, на повече интелигентност и повече творчество, а не както досега, учените да са принудени от своите "собствени" лидери (държави и религии - йерархии и бюрокрации), те да създават още: войни, оръжия, епидемии, психосоматични манипулации, задължително "образование" (задължително ти програмиране чрез различни вербализации - език, лингвистика, "държави" и "религии"), организации, йерархии и бюрокрации. Учените (науката) не трябва да бъдат разрушителни за останалите хора. Ако тези три неща са ВЪЗМОЖНИ, цялото човечество МОЖЕ да бъде спасено, да не бъде РАЗРУШЕНО от своите "собствени" лидери (държави и религии, тези безсмислени днес йерархии и бюрокрации ). К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ...

и пак не!

то ще си стане, като проговорят всички китайски, те са и срещу религиите, и имат универсалната ценност на комунизма.

ПЪЛНА ЛЪЖА - ДЪРЖАВЕН, СТРОГО ВЕРТИКАЛЕН КАСТОВ КАПИТАЛИЗЪМ ! КОМУНИЗМА Е СВОБОДА И РАВЕНСТВО, А В КИТАЙ НИТО ИМА СВБОДА, КАМО ЛИ ПЪК РАВЕНСТВО!

"Ако тези три неща са ВЪЗМОЖНИ" ... Слез на земята, стъпи здраво, дръж се за нещо: не, тези три неща не са възможни. Животът на планетата ни е основан на непоклатимото "Убий, за да се нахраниш", с някои варианти и нюанси. Тези дни, например, се готвим да превърнем "агънце мило байново" в "гергьовско агне", да изядем варени и боядисани милиарди ограбени от кокошките техни яйца. Вярно е, че има вегетарианци, но те ядат хиляди тонове растения, които също са форма на живот. И това е само при нас хората ... Според мене, от това изначално "Убий, за да се нахраниш" няма и следа от пътечка към мечтаните от тебе "три неща". Въпреки, че при нас хората канибализмът, например, клони към нула, но пък цъфти конкуренцията, а тя по нещо ми прилича на канибализъм ...

Няма да давате паспорти на руснаци и техните милиони, но давайте на афганистанци, иракчани и всякаква друга паплач. Нали руснаците ви го казаха бе "европейци" - изкарването на Русия от суифт е равнозначно на обявяване на война. Кое не разбрахте? Или се мислите че има някаква желязна завеса която ви пази от бомби?

суифта на "либерастите" ? вий нали си имате "мир" и сбер" и руССки мир!

Вие "европейци"... Това трябва ли да значи, че Вие не сте такъв? И, какво означава, че това е обявяване на война?!! Нахлуването в друга държава значи, че не е според вашето разбиране?!!

Аз съм европеец, онези които вземат тези решения са "европейци". Европейци в кавечки защото никакви цивилизационни ценности не се спазват. Русия е в правото да защити рускоезичното население от неонацистите, които са на власт в Украйна на базата на извършение и подкрепен от иначе миролюбивите "европейци", преврат. Западняците е време да си гледат западащото общество е да не се бъркат там където не им е работа. Относно суифта, прочети изявленията на външното министерство на Русия и виж чу точно така са казали. А пред атомната бомба всечке сме равни.

ЕП, ограничи бизнеса на Шкембе войвода, не ги е срам. А колкото до ограниченията за ползването на вложените средства на руснаците в Европа , за тях не е проблем , те ще дойдат да си ги вземат , имат опит.

Аргументът "за който се предполага, че ..." е необходим и "достатъчен" и въз основа на неговата "необоримост" се предприемат съвсем реални удари върху Русия. Това е много "евроценно" - от правно гледище особено.

Байдън дойде на власт и САЩ и Европа задействаха сателитите... естествено тези, които са малки и продажни - България, Малта, Чехия. Русия лоша... Русия скапа България, ама Европа наливаше средства на Бойко и му помагаше да стои на власт, нали бе копелета шибани недоклатени. Накрая само където не дойдоха за топките да го крепят, но за сметка на това изливаха по медиите колко бил добър. До 9-то коляно да сте проклети всичките, които работите срещу тази държава и този народ. Бял ден да не видите!

И пак ли ще сменяме документи за самоличност,те чехите нямат още биометрични,а ние заради златни букви нови паспорти,е то само ограничения и прищевки,толкова омраза

Браво на “демокрацията “в ЕС.Нищо и никъде не можеш да отидеш.Само изисквания и т.н.

NE, SAMO DISCIPLINA I ZAKON, PREDI DEMOKRATSIA koyato na BG- YaZIK OZNACHAVA ANARHIA.

Толкова мощна и координирана антируска кампания в света не е имало от Студената война. Само че Путин не е Горбачов , а Меркел не е Тачър. Този път ще има само една Студена Вода за либерастите , а не богатствата на Русия.

КЪДЕ СПАХТЕ, КОГАТО ЗАДКУЛИСИЕТО ТУК РАЗДАДЕ НА КИЛОКРАМ 300 ХИЛЯДИ И КУСУР ИМОТНИ , ДЖИХАДИСТКИ ПАСПОРТА, СЪЗДАВАЙКИ ДЕФАКТО "ЕТНИЧЕСКИ ДЕСАНТ" И ОКУПАЦИЯ НА ИЗТОЧНАТА ГРАНИЦА, В ЧАКАНЕ НА СИГНАЛ ОТ КОРАБА-МАЙКА!„ САМО В СОФИЯ АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО БЛЯДОВЕ ЧУВАМ В ХИПЕРМАРКЕТИТЕ, А И ПО УЛИЦИТЕ ! ПЪЛНО Е! КАТО ХЛЕБАРКИ СА, ЧЕ И ДЖИХАДИСЧЕТА МАЛКИ ВЛАЧАТ ! ОЩЕ 2014 АКО БЯХТЕ ДРЪПНАЛИ ШАЛТНЕРА НА ВИЗАТА, МАСТЕРКАРДА И СУИФТА И БЯХТЕ ПРЕРЯЗАЛИ ТРЪБАЛЯЦИТЕ - СА ПУТКИН БЕШЕ СВЪРШЕНО "ОТ ВЪТРЕ" ЗА БРОЕНИ МЕСЕЦИ! ЗАДУНАЙСКАТА ГУБРНИЙКА, 143 ГОДИНИ ГОДИНИ ЛИЖЕЩА КОПИТАТА НА ОНЯ РЪЖДЯСЪЛ КОН В ЦЕНТЪРА, Е ТРОЯНСКИЯТ КОН НА МЕЧКАТА-СТРЪВНИЦА В ЕВРОПА И НАТО ! НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ БОКО КВА КРЕДИТНА ТРЪБА И ОТПРАСКА, И ХОРАТА ВЕЧЕ ПЛАЩАТ КРЕДИТА! СЕГА НАПРАВИХА ЗАМЕНКА С ДЪЛГИЯ ИМПОТЕНТ, И ТОЙ ЩЕ ДОВЪРШИ БЪЛГАРИЯ!

На Путкин му извадиха и без това хабните зъбки. Удари мафиотите по кесията и са дотам. Те само от това разбират.

Меркел пусна да се разхождат из Европа хора без никакъв документ за самоличност ?!?!

Имат ли лимит исканията на ЕС ? Може ли ЕС да поиска, каквото си поиска от нас ?

От вас може да поиска всичко, да.

При положение, че с тези паспорти може да се пътува в ЕС, може да поиска това! Ако тези паспорти са само за територията на България, не може да каже и копче! В противен случай ако България не се съобрази, могат да се наложат ограничения за пътуване на българи в ЕС!

"могат да се наложат ограничения за пътуване на българи в ЕС" ама друг път. България е ЕС, панимаеш? А твоята родна Рассия не е. Така че ограничения могат да се наложат на пътуване в ЕС, ама с руски паспорти. Айде сега бегай за нови опорни точки.

Значи сме в компанията на най малките и послушни държави. Къде е Гърция? Кои страни от ЕС спазват тези изисквания? Явно някой иска да ни скапе икономиката.

к'ва икономика от руските боклуци бе? тия да не идват тука да развиват порядъчен бизнес! блядовете вън от ЕС и България! Ама трябва не само Малта, БГ, ами и всичките страни-членки на ЕС да не пускат тука руслямците, щото нищо хубаво от тях не е идвало и не идва!

Колко руски капитали има в страните от ЕС. Ние сме на края на опашката. Виж колко руснаци живеят в Германия и колко у нас. Защо ЕС, когато почнем и ние да печелим по малко, веднага налага забрани. Държейки ни бедни ни обезкръвяват. Нашите млади отиват при тях да живеят и работят.

ЕС = на тъпота и безсилие.

От всички членове на ЕС, само България, Кипър и Малта ли издават такива "златни" паспорти?! Или просто западноевропейците искат само те да издават такива паспорти, и не искат такива като нас да им подбиват бизнеса?!

!

Тъжно е, че не разбирате същността на проблема. Отношенията между ЕС и Русия се решават по някакъв начин. В случая притеснителното е, че правителството на ГЕРБ е в основата на заговора срещу ЕС. Както и някои наши евродепутати. Като Андрей Ковачев, например. И това в никакъв случай не се е правило от добри чувства , а със сигурност е било подплатено солидно финансово. ЕК е назначила разследване на някои от случаите.

Тъжно е и че ти "разбираш" същността на проблема ...

Тук в България ГЕРБ и ЕС са в заговор против Русия

Новаков от герп да отговори, нали днес се беше засилил към ЕП.

ТЕСТ - КОЙ СИ ТИ, РОБ ИЛИ ЧОВЕК. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Фактът, че планетата Земя е на ръба на оцеляването си, вече не се оспорва от никой, въпреки това, всеки опит да се преборим с алчността, експлоатацията, дезинформацията, жестокостта и робството, да изградим устойчиво бъдеще за всеки човек и природата, е посрещнат със съпротива и отново нищо не се променя. Това, че подлагаме на риск съществуването на планетата Земя, хората и природата, и то заради детинските ни конфликти, също е ясно на всички, но нищо не се променя. Защо. Необходимо е да действаме индивидуално тук и сега, всеки ден, това е мнението на експертите по целия свят, но отново нищо ние не предприемаме. Защо. Световният часовник си тиктака, а новините все се повтарят, че дори стават и по-лоши ... войни, глад, епидемии, безводие, СПИН ... химическо оръжие, дупки в озоновия слой, смяна на магнитните полюси, ядрено оръжие, отново епидемии ... глобално затопляне, свръхпопулация, загуба на биоразнообразие ... алчност, насилие, постоянни психологически манипулации, икономически сривове, отново епидемии ... Трагичният факт е, че ако интелигентните хора на планетата не спрат този процес, кой очаквате да го направи. Хората на абсолютната власт, които се облагодетелстват от лудостта, наложената безусловно от тях лудост върху останалите хора. Същите тези износени представителни политици като: институции, държави, задължително "образование" (задължително програмиране на останалите от шепа "хора" чрез различни вербализации - език, лингвистика, "държави" и "религии", безсмислени йерархии и бюрокрации), закони, армии, религиозни лидери, организации, религии, йерархии и бюрокрации, тези „господари на вселената“, които ни забъркват в тази каша, в тази каша те ни забъркват от стотици години. Господар и роб, лидер и останалите - това е техния закон, тази прост "закон" е наложен върху човечеството от "шепа" хора - привилегирован елит и паразит (господар и роб, лидер и останалите) в продължение на много години. Сега или никога. Време е интелигентните хора по целия свят да започнат да действат индивидуално тук и сега - всеки ден, в противен случай това безумие, "законно" наложено от "шепа" хора върху останалите, то отново и отново ще се повтаря както досега, но всяко безумие не продължава дълго, бързо идва неговият край, а с това и краят на ТОВА човечество.

А компенсации ще има ли?Германия ще накара ли Фолксваген да инжестира тук?В България има предимно инвестиции с неясен произход и то от наши родни българи ,криещи се зад офшорки.Май ни готвчт за плацдарм.... Запада ще се бие с Русия до последният славянин.

Чакам ЕК да обяви мобилизация и факелни шествия пред руските посолства в Европа.... опааа освен гей паради пред посолствата с друго не могат да "плашат" руснаците.