ЕНП замрази ФИДЕС, но Орбан остава в ЕНП

Унгарският премиер няма право да участва в утрешната среща на държавните и правителствените ръководители от ЕНП. ФИДЕС остава в десницата

Обратно в новината

Коментари - ЕНП замрази ФИДЕС, но Орбан остава в ЕНП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орбане наведе им се и това ще ти изиграе много лош номер:((((((( Да се натискаш там дето никой не желае да ти чуе разумните доводи прилича на мрънкането на жена'' бий ме обичамте''....

Голяма работа. Не ЕНП избира , а народа на Унгария. Орбан пак ще го изберат. Защото защитава Унгарците. А централно европейския институт защо се натиска така да бъде в Унгария. Ако беше някой световно известен институт Кеймбридж, Масачузетс и др. дали щеше да е изгонен.

значи, нашият четирикрилен гардероб, e полезен идиот

БЕЗПОЛЕЗЕН. Поне да беше Полезен

ЕНП е най-голямото зло за ЕС. За България е направо Фатално.

ЕНП доказа по недвусмислен начин, че се намира 100% под контрола на Сорос. Всеки глас за партия от ЕНП е глас за Сорос.

Червените консерватори не могат да победят- липсва им духовна сила, тежко наследство носят на гърба си. Истински християни трябват на тоя алчен, жесток и горделив свят, за да го спасят. И те ще дойдат, все повече ще се раждата такива- хора на любовта и милостта, хора, носители на Божественото, действително Избраните от Него хора... .......

ЧЕ НЯМА ДА Е В ЕДНО БЛАТО С БОКО И СЕНИЛНИЯ ЮНКЕР

Само дето си остава в него за да имат бройката ама иначе е изключен от всякакви събития и обсъждания'' което според мен е голямо унижение за него да остава при тях..

ПИЯНИЦАТА ЮНКЕР СИ Е ПЛАТЕНА КУКЛА НА СОРОС, КАЗВАТ И С ИРОНИЯ НАРОДНА ПАРТИЯ ЗАЩОТО НИЩО НАРОДНО НЯМА, ИМА САМО СОРОСОИДНИ И ДЖЕНДАРИ

Е сега сестрата като те хване на компютъра в лекарския кабинет и викне санитарите ще ти се стъжни ....

ЕНП ошамари унгарското путлерофашистко помиярче и то се обърна на 180 градуса и жално заквича ... само че Путя няма да му помогне (за радост на всички в ЕС).

Не ми обръщайте внимание, джендар съм

Не ми обръщайте внимание, пак ме изпуснаха от контрол в Психиатрията. Дежурната сестра отиде да пие кафе и аз и седнах на компютъра. Само да не дойдат санттарите с усмирителната ...

Една от тринайсетте партии, която се е обявила за отстраняването на унгарците е българската ДСБ. Голям смях! Тия в България никой за нищо не ги брои. Просто ги няма на картата.Ако и другите, които са гласували против партията на Орбан са такива, става много смешно.

Ставре, Филип Димитров и Радан Кордова са чисти евреи. СДС не е българска партия. Но ФИДЕС е 100 процента унгарска.

Соколовски, така го казваш, все едно че е срамно да си чист евреин!

Бай Ставри, жертва си на фалшива новина! ДСБ ги няма само в парламента, на политическата карта ги има!

Полезен идиот (на английски: useful idiot, на руски: полезный идиот) в политическия жаргон е термин, използван по адрес на хора, симпатизиращи или пропагандиращи каузи, чиято същност те самите не разбират напълно. Типичен пример са граждани, симпатизиращи на Съветския съюз през времето на Студената война. Човекът, за когото се използва този термин, наивно си мисли, че е приятел на Съветския съюз или другите социалистически страни, но в самия Съветски съюз към такива хора са се отнасяли с презрение и цинично са ги използвали за целите на комунистическата пропаганда.

Правилно си full. Много наблегна на Макартизма.

Сорос също финансира стипендии за Виктор Орбан, Йозеф Сайер, Ласло Кьовер и Тамаш Дюкса да учат в британски университети. Орбан получавал месечна стипендия от 10 000 Ft от финансирана от Сорос организация, което му позволява да се посвети на политиката.

се включва в маконството и използва силата му за да създаде Боливия(днешните Боливия, Колумбия и Венецуела). След това излавя и застрелва всички масони.

"На последвала пресконференция Орбан съобщи, че днес е бил готов да напусне ЕНП, но остава и ще подкрепя Вебер като кандидат на ЕНП за следващ председател на Европейската комисия." Хаха! Дотук с достойнството и на Орбан, и на Фидес... И този излезе полезен идиот...

Кви, кви, аз съм на Путя помиярчето, не ме бийте много ... мбухахахахааааааа!

ГЕРБ как е гласувала? Щото все пак трябва да е имало представител на т.нар. "партия" всред 56-те членки на ЕНП на днешното гласуване. Ръководителят Баце се покри и свика незаконен Съвет по сигурността да се обсъждат новозеландски проблеми от преди седмица. Къде е ял шкембе чорба в Казанлък терористът. Целта е снижаване и изчакване. Хем Орбан го награди с Меч за храброст, хем не е храбър хич и не може да го защити. Та затуй бе днешната седянка по сигурността, не за друго.

Руският агент се поизплаши

Орбан е прав.Бори се за правда Европа чии интереси защитава? На Сорос или на гражданите на Европа.Документите Ди Си Лийкс разкриват имената на общо 266 евродепутати, доверени хора на фондацията на Сорос.Важно е да се отбележи, че името на Джордж Сорос се свързва с арабската пролет в Близкия изток, както и породената по-късно миграционна вълна в Европа. Преди година британски журналисти откриха в прииждащите мигранти пътеводители на арабски, в които е обяснено подробно как да достигнат до Стария континент. Пътеводителите представляват карти и телефони на благотворителни организации, които могат да помогнат на мигрантите.

Стига с тоя Сорос бе дивак нещастен

ЕНП се гласят да загубят евроизборите. Вече няма да имат мнозинстово в ЕП заедно с ПЕС и си мислят че така ще стане . Ама няма.

Шилo

Европа затова е слаба - защото пипа меко, политкоректно, което е огромна грешка. Ако ЕНП беше отрязала тотално този идиот, другите йкато него, вкл. наш Боеко, щяха да се замислят. Сега всичко ще продължи постарому.

Европа е сбироток от идиоти.

Дълбок поклон пред твърдата десница, библейско-безпристрастната справедливост и хуманно-антиксенофобическата позисион (позиция) на ЕНП!!! Замразяването на антиевропейската партия Фидел и изхвърлянето като мокро коте на лидера ѝ- върлия ксенофоб, националист антиглобалист Орбан, доказа на целия тръпнещ от радост свят, че демокрацийката е жива, и че нейните видни радели Сорос и Юнкер имат винаги право, дори когато те грешат!!! Поклон и целувки по красивите сурати за Пнкери Сорос!

Браво! За съжаление, малко хора тук разбират от ирония и сарказъм.

Точно ги изловихте в нанъпило положение на цъфнали гербери готови за соросоидно опрашване. Секнатият им мазооргазъм се превъплати в червения юмрук на Сороските цветни революции, пишещ минуси.

На тия от ЕНП Сорос им е по-мил.

Гейове има навсякъде по света- химизацията, индустриализацията и вредните лъчения си казаха думата- разкатаха генетиката на човечството. Просто в някои страни се опитват да приемат този факт, а в други- още не. Обаче никой няма решение на проблема, щото това значи да си закрием цивилизацията..Миграцията пък е друг плод на цивилизацията ни - на застаряването на населението, а в европа е и изкуствено подсилена от външни "доброжелатели" на либералните европейци. Всъщност част от мигрантите бачкат по полетата, градините, в тежките производства, за да могат другите да тракат по офисите и да ги ругаят. Останалите мигранти са разбрали, че е добре да си на социалки и ги ползват-но преди това държавите им бяха съсипани в продължение на 1-2 столетия от войни на белите и уж богати държави на чужда територия.Тва е.

Орбан е един от така наречените полезни идиоти. Названието го е измислил Ленин, за да кръсти по някакъв начин европейските глупаци, които работят за собственото си унищожение. Не одобрявам замразяването на членството. Твърде късно беше, а и трябваше направо вън от европейския съюз

Турци и роми заедно да помогнем на Европа и да защитим правата си в ЕС. Толерантност, толерантност, толерантност.

И кои права са Ви отнети????Религиозни,трудови,образователни,право на труд и т.н????Кога от цигани станаха роми?Също като комунистите за една нощ станаха демократи!

Вики ще ревеш от затвора. Така е като ни мразиш. Гордея се че съм ромка и кросджендър. Ние третия пол ще направим света по щастлив. Ще забранява гейпарадите.

Всички националистически партии да ги обявят извън закона. Дано да стане това и евроатлантическите ценности ще достигнат нов връх. Толерантност трябва и защита на европейските ценности и малцинствата

Виктор Орбан е против еврогейовете и над джендърите. Няма толерантност към третия пол и пречи на еврогейовете да осиновяват момчета.

Хубаво ,че има умни глави ЕНП. Махнаха го тоя отворко,ще саботира ислямизацията на Европа. Сега го туриха на място

Писах ти плюс за иронията.

Орбан да ги тикнат в затвора,нарушава конвенция за придвижване на мигранти

Насърчава раждаемостта на унгарските жени и пречи на еврогейските ценности

ЕНП са толкова десни,колкото ПЕС са леви.

Пречи на турците и арабите да живеят в Унгария

кое им е народното на тия от другарския съд?

Ако не цареше масова инфантилност, на Орбан му дреме на шапката! Фактът, обаче показва нещо, което не може да се подмине. ако така продължават унгарците, може да бъдат обвинени, че нарушават договора си за присъединяване, към ЕС, после че не спазват Лисабонския договор и да бъдат изгонени от ЕС. Това автоматично ще предизвика отлив на инвестициите от Унгария и ще ги прелее към някоя друга държава с прилична цена на работната ръка. Много зависи в общия калабалъй и панаирната лудост колко умни ще бъдем ние бъларите, за да успеем да привлечем инвестициите, които другите губят заради популистката политика на безогледно алчни лидри. За всички в ЕС е ясно, че Орбан не е само против Сорос, но не му казват, че са му надървени, че играе открито с руснаците против ЕС. Всички виждат какво се случва с англичаните, които вече се одървят от отлива на инвестиции и не могат да ги спрат. Вижда се, че Турция скоро ще е безнадеждно място за инвестиции и наплно неприемлив партньор за член в ЕС. В тези държави са инвестирани милиарди и те ще поемат към някое по- нормално място. Вече е ясно, че Унгария вече е посочена с пръст и може да загуби някои от инвестициите в икономиката си. Безспорното е, че Сорос продаде една утопия, която налагаше по принудителен начин. Тази утопия се провали с появата на ебола и емигрантската криза, която показа истинското лице на изповядващите ислям. Показа се абсурдното лице не мултикултурализма, издаващо еинствено утопични лозунги, защитавани чрез дискриминация на белия хетеросексуален мъж. Безспорното е, че политиката на Сорос представляваше интересите на ЦРУ и по този начин провали някои от положителните идеи на мултикултурализма. Зад Отвореното общество се криеха жестоки мошеници, продаващи оръжие и произвеждащи кърави конфликти. правата на човека бяха използвани за установяване интересите на исляма за сметка на демокрацията и нормалните човешки отношения. Всички лозунги се провалиха. На практика идеологията на ЕНП е куха и провалена. В този смисъл Орбан представлява много повече християнски ценности, ако просто зад тях не криеше защита на руските интереси за сметка на ценностите на демокрацията. Така или иначе ЕНП губи Унгария, защото евродепутаите просто ще съставят своя група, към която ще привлекат други евродепутати и ще станат лидери на Европа.

Хора, не разбирате значението на думата демокрация. Тя няма нищо общо с безвластие, с анархия, със своеволие, ама нищо! Демокрацията дава възможност на даден член от обща структура на свободен избор да изрази позиция и да убеди болшинството в организацията в правотата си. Ако не е бил убедителен, след гласеването изпълнява чуждия избор, той вече няма право на избор! Това пролича изключително ясно във Великобритания и изпълняването на Брекзит от Тереза Мей! Нейната позиция загуби и тя изпълнява изборът на противниците!

Червените консерватори ръчкат из европа ,но както те ръчкат, така и тях ще ги изръчкат. соцът е минало, идете си забравете и место освободете.

Германците пропадат все повече.

Няма нищо учудващо - естествените приятели на Русия винаги са били Унгария, Австрия, Сърбия, Турция, дори една Гърция. Благодарение на тези всичките териториите на Санстефанска България са ограбени и разделени. За добро или за лошо нашите приятели винаги са били Германия. С малко хумор и ще кажа, че ако Германия беше спечелила Втората световна война сега щяхме да сме на три морета :)

През 1956 година съветските танкове влязоха в Унгария и потушиха народното въстание. По тази тема има и доста снимков материал.

така бе нали е деомкрация :) избрани са законно... тва като олелията на американците - ореваха света... ами демокрация е чакате си реда галсувате и ако надделете... поне ватниците нямат такива проблеми... там е един за един и един за един :)

PEYTSCH

На евоизборите българите из ЕС могат да гласуват АКО СА РЕГИСТРИРАНИ ОТ ПОНЕ 3 МЕСЕЦА НА ПОСТОЯНЕН АДРЕС. Не е нужно особенни знания на изика, досттъчно е да знаят номера на партията и име на избрания от тях крайнодесен...

"Двамата бяха набедени, че заговорничат за унищожаване на европейската цивилизация чрез довеждане на мюсюлмани на континента. В рекламите се говори за предполагаеми действия, които ЕС щял да предприеме, за да облекчи имиграцията - по-лесен достъп до визи или плащания в брой за имигрантите." Това си е чиста хибридна война срещу ЕНП и срещу философията на ЕНП! Наивно е да си въобразяваме, че хората ще осъзнаят абсурдността на подобни твърдения. Виждате, че подобни думи се чуват даже и от български политци, които би трябвало да се числят към елита на нацията! Виждаме, че даже бивш конституционен съдия и настоящ депутат от партия от семейството на ЕНП не е успял да се предпази от зомбиране!

Ами да направят европейска партия от националисти и да ходят там ФИДЕС. И без друго в ЕНП нищо народно няма.

другарите Шикългрубер и Висарионович не забраняваха ли и те партии....

от ЕНП на Герб???? Любопитствам,защото днес се пусна слух че листата им щяла да бъде оглавена от Георги Марков,приятеля на Орбан...

При резултат 190-3, дали има съмнение, как са гласуъвали? Освен ако не са се скрили от вота.

Орбан си го премести......хахахаха. Истинските мъже не се плашат от третият пол.

ти на тая торба лой мъж ли й викаш? Вероятно имаш някакви интимни доказателства, за да го твърдиш? Ай си признай, няма да те заболи повече.....ха-ха-ха

МДААА,МЪЖ МУ ВИКАМЕ! И НЕ САМО,АМИ СИ Е МЪЖ НА 200%! ПЕТ ДЕЦА ИМА И ТО ОТ ЕДНА ЖЕНА,ТОВА ДЖЕНДЪРИТЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ,ПРОСТО ОГЛУПЯВАТ ОТ НЕГО!!!

Орбан е посочен .Унгария ще влезе в криза като Русия ,Турция ,Сърбия и други подобни

Някой ден и Евросъюзът ще бъде замразен, въпрос на време е, тенденцията е налице

За червените дървени кратуни е така - когато БСП има различия и конфликти с ПЕС и Станишев то това е така понеже е демократична партия. Когато ЕНП има проблеми с Орбан заради глупостите и популизма му то тогава тези там в Брюксел са тоталитарни и диктатори. Добре, че елеторатът на БСП намалява по естествени причини - има светлина в тунела!

Унгарците могат само да се гордеят с такива политици, дай БОЖЕ и на България такива .

Грубичко са се отнесли с ФИДЕС. Но биха ли ме осветлили строгите чистовайници от ЕНП, българските им посткомунистически криминални членове, какво общо имат с програмта и етичните им стандарти??

Гледай българските политици и ще ти стане ясно какъв е моралът и етиката на целият Западен блок с короводите им зад океана.

PEYTSCH

ЕНП ще има няколко депутата (глас) по малко. Тези депутати след евроизборите ще направят нови фракции...Съвсем новата крайнодясна фракция в която ще бъдат и десетната и повече евродепутати на Алтернатива за Германия ще е обединение на Льо Пен, на италианци, австриици, унгарци,поляци и т.н.. По моя преценка с Фидес ще са над 100 и е възможно да са на 3 място по големина.

Винаги съм вярвал, че ако има и 1 грам запазен разум в десните партии, те ще покажат среден пръст на фашиста Орбан. Няма как, наяйголямата дясна партия на Европа да се съешава с този недо--клатен популист-националсоциалист! /може да го прочетете и като националсоциОПАТ!/

PEYTSCH

Гласувайте УМНО...в Германия.

Яйде бягай при Сорос- заработи 30 сребърника.

някой тъпоъгълник да не намеси Сорос, когато няма какво да каже и когато вместо мозък в черепа му има свинска мас!