”Енерго-Про” обвини адвокат в източване на 2 млн.лв.

“Енерго-Про“ алармира за скандална схема за източване на дружеството от варненски адвокат, сключвайки договори дори с мъртъвци. Адвокатът отхвърли обвиненията.

Обратно в новината

Коментари - ”Енерго-Про” обвини адвокат в източване на 2 млн.лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sawo

Заглавието трябва да е "Eнерго-Про облага абонатите си заради собственото си безхаберие с очевидното съгласие на държавата".

"Каквото повикало, това се обадило"?Мошениците от" Енерго Про", "ревът" че ги биле изиграли!!!А кога, 70 хиляди във Варна, протестираха срещу цените на ел. енергията, вие, насочихте протеста, срещу правителството!!!!Така е ? Винаги ще се намери, По голям, мошеник от мошеника?

"...Не мажете адвоката с мазнина или нещо друго, преди да го вадите. Това не носи никаква полза (може дори да увеличи риска от заразяване, като накара адвоката да повърне) и само ще ви забави. Не го въртете обратно на часовниковата стрелка. Адвокат по-лесно се вади без въртене, защото челюстите му изобщо не приличат на винт. Освен това при въртенето можете да изстискате от адвоката заразените му телесни течности върху кожата си. Ако при ваденето адвоката се разкъса и челюстите му останат, извадете ги, както бихте вадили забита треска..." Из Съвети за безопасно отстраняване на адвокат.

humfry

"Заради това компанията налага данък за останалите абонати, който възлиза на около 0,30 лв. на мегават часа." Ми той и шефа на "Енерго-про" може да си купи най-новия и скъп самолет, ама означава ли това, че ще наложите "данък" на клиентите си? Откога на монополистите е позволено да налагат наказателни данъци? Нямам думи!

Те са по големи от държавата! Държавата за да наложи или увеличи или намали данък се обсъжда в парламента. Тея на събрание на съвета на директорите налагат данъци глоби и въобще каквото си искат. И къде е всъщност държавата...?!?!?!

Няма ли някой да се захване с тези крадци и мошеници от Топлофикация -София , да приложи тази схема ?

Топлофикацията не е частна и от де си сигурен че не я прилагат?!

само не разбрах от какво се оплаква енергото ? адвоката не ги е ограбил с пушка ... завел дела - спечелил и точка ... как така е източил пари ? Адвоката отгоре на всичко не е страна по делото ... Той взима хонорар ... това смърди на километри ...

Живота е кръгъл- вие точите, от вас точат.

Заради това компанията налага данък за останалите абонати, който възлиза на около 0,30 лв. на мегават часа. Какви са тия бе? Данък ще налагат! Не мога да повярвам!!! Каде е Цацоратурата?????

Браво Тодоров! Продължавай в същия дух!!!

търся адвокат за ЧЕЗ някой да познава приятел на варненският адвокат Красимир Тодоров който да раздруса ЧЕЗ ?

Мога да помогна.

Сблъсък на мафиоти...Дано да се самоизядат...

Варненци са известни с хитрите им измами. Първите пирамиди в началото на демокрацията тръгнаха от Варна. Тия адвокат се е подковал железно и няма да могат да докажат че е измамник.

"Заради това компанията налага данък за останалите абонати, който възлиза на около 0,30 лв. на мегават часа." - ето една основателна причина ЕРП-тата - крадци да бъдат изгонени от България!

Адвокат ли е или енерго - кото и да хванеш и да го стъпчеш, няма голяма разлика. И едните и другите са измежду най-големите крадци и мошеници! На толкова мошеници адвокати се нагледах, че даже и да има свестни измежду тях, пак няма да си променя мнението. Така че то хубаво че един крадец решил да краде от друг крадец. Лошото е, че пострадалия крадец ще краде ПАК и ПАК от народа.

Списвачите, самонаричайки се "журналисти" да не си мислят че тази професия означава да преписват текстовете на други "журналисти" ами да вземат да потърсят отговор на това : " Заради това компанията налага данък за останалите абонати, който възлиза на около 0,30 лв. на мегават часа" и дали това е законно, да очакваме ли че всяка загуба на Енерго-Про ще бъде насила вземана от редовните платци ? Прокуратурата не трябва ли да се самосезира ? Все такива активности, заради които журналистите могат да се нарекат журналисти. В противен случай са просто едни преписвачи...

радват ме такива турбо тарикати

"Да бе мирно седяло, не би чудо видяло" Енергодружеството може много лесно да спре кранчето на адвоката - просто трябва да си плати задълженията! Ако няма задължения, няма да има дела срещу него, няма да ги губи, а адвоката няма да печели от адвокатския хонорар. Имал 100 дела... малко са, 100 000 за неизправните длъжници, за да се научат да плащат. Има хора, които не могат да плащат - срещу тях не е морално да се действа така. Но Енергодружествата не са сред тях!!!

Дори и да използва вратичка в закона адвоката ги гони по закон, а да набеждаваш адвокат за измами означава че правния отдел на Енергото доста е закъсало от към правни знания, или пък са безпомощни да измислят адекватна правна защита на работодателя им.

Енерго-Про обвини адвокат в източване на 2 млн.лв. Е то не можеш само да печелиш.Винаги има и по-умни от монополиста

28 000 лв. да струва дело?!?!?!? Е това ако не е източване, незная кое ще е . А това че адвоката е намерил законна врътка да изкупува и разделя дълговете, и така да "лази по нервите" на ЕРП, си е само за ЕВАЛА!!!!!

Да бе, и Енерго-Про нямат нищо общо с тази схема....

Dimi

Разходите по делото се заплащат обикновенно от загубилата страна... за да има такива загуби Енерго про най-вероятно тези дела са основателни и въпросния адвокат ги е хванал натясно (най-вероятно наистина ползвайки вътрешна информация)