Коментари - Енергийният министър: В 126 населени места все още има проблеми с електрозахранването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига вече връщате си газ от Русия /няма санкции / стига сте продавали на САЩ всичко държавно вие всички сте българомразци и затова и ние ще сме втора украйна спасявйте се българи че няма кой да ни спаси МАЙКА БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАВАТ ЗА 1. ЕВРО ВЗЕМАТ НИ И СКОПЯВАТ ЛЕВА НИ СБОГОМ БЪЛГАРСКА ЧЕСТ

ОСТАВКА! Веднага! Некадърници! И в София!

Бай Тошо като ти спираше тока планово с месеци наред пак ли викаше оставка или викаше слава на БКП?

Нямали сте високопроходими коли,а защо подарихте бетеерите на Украйна?Не слушайте Тагаренко.Правете всичко за България,а не за атлантиците,които ви е*т с този шенген.

върнахте ни 80 и повече години назад! Не може в 21 век 3-4 дена хората да нямат ток. А искате да затваряте Мариците. Още няколко и по-силни снеговалежа и енергийната система оставена на уж зелена енергия ще се срине! Що не казвате какво стана с перките - не замръзнаха ли и те, а соларните станции, кога се включиха и пак ли ще настоявата за разширяване на тази енергия?

не беше трагично, щеше да е адски смешно. Всеки ден се хвалят, че сме европеици, евроатлантици и какви ли още не. А не казват, че реално дори не сме в 21 век.

Не сме нито евроатлантици нито дори европейци! Още сме си путински кавали

Значи енерготерористите умеят единствено да прибират. Като се наложи поддържане в зимна обстановка - нямали високопроходима кола. Глоби трябват и контрол. Няма кой. Шишко дори притежава Електрохолд.

В бомбардираният всеки ден Одеса, в който са останали една трета от хората, а може би и една четвърт от физически здравите, се справиха за по-малко от 24 часа.

А ти що си още министър бе, мишок?

в такива ситуации или министъра се шкартира или се прави национализация на енергото,а тука само драпане по ташаците