Коментари - Станишев: Не сме с ”Атака”, те подкрепяха ГЕРБ | Днес.dir.bg

Станишев: Не сме с ”Атака”, те подкрепяха ГЕРБ

Лидерът на социалистите Сергей Станишев заяви, че няма коалиция между БСП и "Атака". Той не приемал "немалко от проявите" на Волен Сидеров и партията му.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Не сме с ”Атака”, те подкрепяха ГЕРБ | Днес.dir.bg

Коментари

Атака дадоха шанс на Бойко и ГЕРБ - никой не знаеше че са такива мутри! То и аз гласувах за тях и им дадох шанс преди години - сега съжалявам - трябваше да си гласувам за Атака още тогава! Нещата, които се случват всеки ден говорят за това колко платени журналисти и телевизии има! Не се отразяват репортажите реално, интервютата са нагласени и доста журналисти им е платено да пишат статии пълни с лъжи! От както Волен започна да търси истините за олигарсите и продажните ни политици, всеки ден се бълват ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ И НЕВЕРНИ НЕЩА в медиите за него! Всеки ден Волен е изкарван луд, болен всеки ден се пишат статии за това как едва ли не бие всички и е хулиган! Само дето Волен намира и показва документи за извършените им престъпления! Това е една жестока и организирана атака срещу тази партия и лидерът им, защото искат да открият истината!

От ПЕС ще ти се зарадват като чуят това! Може и да ти ръкопляскат!

дрън, дрън

Не съм със Моника, а със Азер Меликов и червени прашки

аве гей ! салют от корумпираните ! Настоящият член на ВСС Камен Ситнилски е заподозрян и че е взел крупна сума пари от олигарха Христо Ковачки, който през 2008 г. бе арестуван за неплатени данъци, за да бъде изменена мярката му за неотклонение в по-лека. Тогава съдът пуска на свобода енергийния бос срещу 300 000 лева гаранция. Важен елемент в чадъра, който Ситнилски разпъва над ъндъргаунда играе и прокурор Първолета Никова. Тя е лично негово протеже и именно благодарение на екс заместника на Борис Велчев тя дължала бързата си кариера: от следовател в Бургас, през прокурор в Средец (бившето Грудово), до градски прокурор в София. По време на главоломната си кариера лицеприятната магистратка винаги добре се ориентирала към силните на деня" и към водещите фигури в системата, които да й осигуряват изкачването по кариерната стълбичка. Тя е била обвинител по делото Братя Галеви", което благодарение на добре" свършената работа на първа инстанция завършва с оправдателна присъда за дупнишките бизнесмени. Тя е наблюдавала и делото Красьо Черния", което също завършва с оправдателна присъда. Камен Ситнилски е и човекът, който с есемес предупредил бившия шеф на НАП Мария Мургина за готвена акция на ДАНС. Според източници на "Всеки ден" предупреждението е извършено по телефона, в момента, в който агент на ДАНС, оборудван със специална техника и белязани банкноти, е бил на среща с Мургина. След обаждането тя веднага е прекратила срещата. Информацията много вероятно е да е изтекла именно от сина на Ситнилски, който работи в ДАНС.

аве гей !!! корумпираните те поздравяват !! още от предишното ти управление: Кирчо Киров е обвинен, че като шеф на разузнаването за пет години - от 2007 до 2011 г., е присвоил бюджетни средства в левове, евро и долари, които са били собственост на службата и са му били поверени да ги управлява, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. Присвоените парични суми са в особено големи размери - на обща стойност повече от 4,7 млн. лева и извършеното представлява особено тежък случай, с оглед високото служебно положение на Киров и предназначението на средствата, уточниха от държавното обвинение. Скандалът избухна през април миналата година, когато Борисов изненадващо го уволни. Тогава той обясни, че докладът за работата на Киров е съдържал такива факти, че единственият му ход е бил да го адресира веднага до прокуратурата.

а бе хамстер, скрий се и не се показвай, че хората не те понасят....не виждаш ли, че инспирираш само отвращение!!!

ее наглец!

Станишев ти успешно правиш това , което някои се мъчат 20 - на години -да ликвидират БСП.Ти си на път да го направиш при това доста успешно и за кратки срокове.Едно пиставане на ДПС , ВТОРО приставане на ДПС, още едно лягане с Атака и резултата е налице-първо срам и после край на добрата стара прислужница

сидеров му сложи един кворум и всичко е ОК ама иначе станишев и сидеров не се обичат само за далавера ма всичко са готови !

Станишеевски ти пак доказа че си подло момченце.Трябваше да се дистанцираш от атака на другия ден след като беше при Президента а не да те подсещат от ЕВРОПА.

стига бе . зяла балгаря ви гледа , и спрате да ъвартате и да лагете и все накои ви е виновен, просто не ставате за нишо , хората искат честност , доблест,откритост , вие се доказахте какви сте хаиде доброволно си даите оставката. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те само услужливо ви осигуриха кворум. За да се окопавате във властта.

много чудеса ни изпрати напоследък. Сега и това - по първи петли, досущ като Петър, Станишко се отрече от Волен...

извинете пак грешка - зам.министър на правосъдието да им имам и кадрите и кадровиците на мандатоносителите

ivo10

Станишев, стига си го усуквал, а си подавай оставката да се успокои обстановката. Ти си основния фактор за разделение на нацията барабар с кукловода ти Доган.

ГЕРБ имаха нужда от още хора, заради великия кворум. И тъй като нито една от другите партии не искаха да се съюзят с тях, подадоха оставка. Атака веднъж вече направи грешката да се довери на ГЕРБ, но те предадоха доверието им. Атака няма да се довери на ГЕРБ отново, особено след като ГЕРБ предизвика "финансовата стабилност" на народа.

ivo10

Няма да има нужда да се доверява Атака на ГЕРБ. В следващия парламент Атака ще гледа отвън.

Плъх нещастен!

Така Серго така,на калъп да ви хванат ще отричаш,а и много скоро взехте да прехвърляте вината един на друг,очаквах при по големи безобразия да го направите!!

Станишев е много прав! В предишния парламент Атака подкрепяха ГЕРБ, а сега на Станишко усукват топките. Това не е подкрепа...

В предишния парламент Волен се слагаше на Бойко защото му изкупиха цялата парламентарна група . Явно само Волен се плаши само от истински мъже , а при такива с лява ориентация си развява ... долуподписания

Уважаеми другарю Станишев, малко ти е къса паметта, припомням,че именно Сидеров осигури този парламент, ако можеш отречи, иначе, добре възпитаните люде казват благодаря.....

Той парламента си е там,депутатите също,законно избрани,но за да работи НС,е необходим кворум,какво има за разбиране,не са отишли там на разходка.

Гейчо Смешника!Долнопробен демагог и подлец!На думи се разграничава, а отзад, задкулисно си върши съюзен със Сайдеров, антиобществените подлости!

Направихте си агитацията,лягайте си вече доволни и честити,утре пак с нови сили"гей",""бей" и тем подобни изрази и словосъчетания.

Скрий се и не се показвай мазен комуняга! Това дето го говориш и ти самия не си го вярваш! Кой те излъга, че си най-големият умник на планетата и че можеш до безкрай да си живуркаш жалкия животец в лъжи и да си мислиш, че народът е прост и ти се връзва на приказите!? Тая рецитация си я пробутвай в Северна Корея.

Станишев, ти си поредния лъжец, но кой ли ти вярва? Твоите партенки ми писнаха. Станишев-Доган-Сидеров, коалиция 2+. ОСТАВКА!

Колко нежност, дори - интимност има в изказа на Станишев :...не приемал " немалко от проявите" на Волен Сидеров и партията му. Защо до днес не го заяви открито, а едва след като му "подсказаха" от Брюксел? Страх! От какво? Енигма!

Значи не сте с Атака, защото подкрепяли ГЕРБ, а не заради зулумите й. Браво бе...

Е....мина заседанието в ЕС и Серго набра кураж......Критикува поведението на Сидеров!!!!! Току що видях по ТВ, че др. Станишев ще разкритикува държанието и поведението на лидера на Атака...

машаала а сега кажи сергейчо "чаламба"

когато на станишев мо слагат кръстове, той си мисли че му отбелязват плюсове загубен човек, съвсем без ориентация

Ти на минус ли се кръстиш в църквата или на плюс т.е. на кръст,,не намесвай религията ,нещо се уливаш,ама ти си знаеш....докъде води...

изповядвам атеизЪма така се стекоха нещата по времето през което ми оформиха религиозния мироглед

за тази тройна коалиция ще се съди по резултатите от делата им. ще бъде лош пример в учебниците !

Още едно извинение и ето как би изглеждало следващото правителство на гея. 1.Премиер-Любен Гоцев.Да не се лъжем, повечето правителства след 1990 са подредени от него. 2.Министър на културата-инж.Митко(Пайнера)И без това е такъв почти 20 години. 3.Министър на младежта и спорта-Волен СидеровИма познания по източни бойни изкуства.Има и силна воля, оптимист е, взима 7% при 40% изборна активност и казва, че е готов за премиер.Ако скочи с бънджи, ще е готов и за космонавт.Ще върне утринната ведрина в училище. 4.Министър на здравеопазването-Веселин Марешки.Има аптеки с евтини лекарства.Има и къща на плажа, пардон, на морето, има Бентлита-Ментлита, всичко си има, само министерски пост-не.Така ще отървем и варненци от шанса да им стане кмет. 5.Министър на вътрешните работи-Младен Михалев-Маджо.С опит в ръководенето на силови структури.Познава криминогенната обстановка. 6.Министър на външните работи-Христофорос Аманатидис-Таки.Пътува безпроблемно по света, разбира се добре с хората от всички националности, до сега не се е чуло някой да му е отказал нещо. 7.Министър на финансите-Васил Божков-Черепа.Не случайно е най-богатият българин.Значи знае как да ни направи такива и нас.Освен това пуши пури и ще върне пушенето в баровете. 8.Министър на образованието и науката-Черната Златка.Край на мъките в училище! Матурите ще бъдат заменени от конкурси за Мис пети А, Мис пети Б и т.н. 9.Министър на икономиката-Левон Хампарцумян.За да ръководиш нещо, което го няма, трябва да си магьосник.А кой, освен Левон, може да ръководи мега-банка и едновременно с това да е в две различни телевизии на живо. 10.Министър на земеделието-Румен Луканов-тв водещ.Има земеделски вид и не се притеснява от камери и най-вече микрофони. 11.Министър на правосъдието Алексей Петров.Знае слабите места на системата.Строг,но справедлив.Няма начин да се споразумее с членове от предишното правителство. -Говорител на кабинета ще бъде Николай Бареков.Има опит в мазненето и целуването на задни части на силните на деня.

Цялата ви партия сте УБИТАЦИ !!!

Като каже Станишев "Добро утро!", гледам къде се намира слънцето, защото той от всичко може да извърти манипулация.

гея си уби партията и себе си политически Лъсна истината защо Станишев и Сидеров са се вкопчили със зъби и нокти за властта! Защото при едни предсрочни избори са твърдо аут! Според последните, най-нови социологически данни, Атака е надолу с 60 процента. Тя едва направи около 260 000 гласа, а при нови избори изобщо няма да помирише парламент. Станишев пък няма да има и 500 000 гласа, което ще направи БСП малка партия от миманса. Ето защо Станишев и Сидеров са склонни да разиграват всички ни като маймуни само и само да са на власт. Разбира се, народната любов скоро ще стане още по-голяма и рано или късно протестът ще извоюва победа. Народът ще надделее както е ставало винаги в такива случаи. Сидеров и Станишев обаче не мислят нито за България, нито за народа. Те мислят само и единствено за себе си. Партиите им в момента са съсипани и за тях ще гласуват много малко хора. Всъщност, Сидеров и Станишев сами убиха партиите си. Волен сам си изяде главата с това, че подари глас на правителството Орешарски и стана ортак на ДПС а Станишев самоуби и себе си като политик и БСП като партия с подкрепата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

А защо по-точно трябва да има предсрочни избори според теб? Защото герберастката паплач не може да живее в опозиция? Няма, викаш, повече нищо за папане. :) Или пък защото "автентичните десни" не били парламентарно представени? Ами, това са си заслужили. Утре ако има избори, пак това ще им се случи. И откъде накъде ще ми се изказваш от името на народа, бе, плазмодий?

а ти защо се страхуваш от нови избори?И защо казваш,че Герб ще дойде на власт?Нали повечето хора харесват БСП.Тъкмо ще имате още по-голямо мнозинство и ще може да управлявате сами.

ivo10

Ти от къде падна или сега си се събудил от кома? Какво трябва да има след тоталните и безсрамни манипулации на изборите извършени от БСП-ДПС-прокуратура? Наглото погазване на демократичните ценности и правила от тройната коалиция според теб нормални ли са? Трябва ли народа да приеме всичко равнодушно? Не го приема и затова са протестите и те не се състоят само от хората в София. Протестираме всички, които са наясно със ситуацията и не могат да се примирят с престъпния преврат, който извършиха БСП и ДПС. Ти явно не искаш да разбереш как стоят нещата. Финансови ли са причините или идеологически?

Гей,гей,ама АГА и го подкрепя Бей,и така ,ядосвай се ,твой проблем !Атака участва при кворума,което е нормално,нали са влезли в парламента да работят,не да се крият по канцелариите като сърдити на себе си.

Няма нито един без ГОЛЕМИ финансови мотиви (НАМЕРЕНИЯ ЗА ДАЛАВЕРИ) в правителството и управлението на този МАНДАТОНОСИТЕЛ !!! Ако имаше поне един нормален човек той сам щеше да напусне за да не събира толкова негативна енергия !!!

И как им разбра намеренията? Да не би да си им в главите. Ако не беше толкова прост гербераст, щеше да знаеш, че за хората може да се съди обективно само по делата.

баш по резултатите от делата на тия шмекери от тази малоумна тройна коалиция !!!

Първа лъжа-атака е поддържала ГЕРБ в началото но нищо не е зависело от нея. Втора лъжа-цяла България видя как Станишев и Местан стояха безмълвни и се подсмихваха ехидно и доволно Трета лъжа-Цяла България вижда че правителството се крепи на кворума осигурен от атака. И много други опашати лъжи произнесени с най-голяма наглост и безочие от другаря Станишев. По-нагъл лъжец не може да има. Сега вече и европейските социалисти се дистанцират от него. До каква низост може да стигне човек в жаждата си за власт

Това, че "Атака" ходи на заседанията на парламента е добре. Хората затова са ги избрали - да ги представляват в парламента. Обратното е ненормално - да те изберат за депутат, а ти съвсем съзнателно да се отказваш да бъдеш такъв. Иначе е съвсем ясно, че "Атака" не участвува в това правителството, както и че подкрепяше предишното.

Confidential

Би ли ме подсетил, за какво са подкрепяли Атака предишното правителство? Конкретно ако може.

БСП са изгубили 7 поред избори от ГЕРБ Станишев не трябва да ръководи БСП, защото няма нужните качества. Той припомня факта, че БСП са изгубили седем пъти поред избори от ГЕРБ и в момента са силно зависими от ДПС. Добро утро, ИНТЕРНЕТ ЛУМПЕНИ! След като хора от БСП нарекоха така протестиращите, с чест и удоволствие и като член на Българската социалистическа партия, и като ползващ интернет, и като протестиращ приемам и да съм лумпен!Вчера не интернет лумпена, Сергей Станишев изказал на заседание на Националния съвет на БСП сакралните фрази: - За да ги разчистим, трябва да останем! - Без ДПС нямаме шанс, въпреки настроенията срещу тях. Ама не само това казал, а повторил за кой ли път, че: - Ако не бяхме измислили онова с бюлетините от Костинброд, резултатът на БСП щеше да е различен. След всичко изказано до тук е редно да се замисля. Значи като лидер на БСП Сергей Станишев е абсолютно безпомощен. Без ДПС той е никой. Ако не бяха раздуханите и фалшиви истерии покрай костинбродските бюлетини, Станишев нямаше сега да е кукловод. И стигаме до това за разчистването! Какво иска да разчисти точно? Партия с вожд Бойко Борисов, който го бие на всеки национален избор ли? Милион и малко отгоре ли да разчисти! Ами и тук толкова може! Едно голямо нищо това може Станишев. За тези, които толкова могат, в едни други държави, чийто социалисти оглавява Станишев, за много по- малко неможене, хората си подават оставките и се скриват в гори тилилейски от срам. Тук обаче не е така. Тук, за да задържим властта, се коалираме с турци, с фашисти... С наемни убийци и д-р Ханибал Лектър щеше да се коалира в името на властта... - И този скандал с костинбродските бюлетини, за който Станишев призна, че е сценарий на ДПС-БСП...

Това, че си лумпен е съвсем ясно, както и това, че не си член на БСП. То и аз не съм, но за щастие не съм и прост гербераст като теб.

ivo10

Лъжеш проклетнико. Ти си червен и в червата, но те е срам да си признаеш.

Станише ако не беше Болен4о ти сега нямаше да си в парламента. Кажи колко пари му дади???

Ей голям манипулатор си и това е! Как извъртя нещата....удобно ти беше Волен да ви даде един глас и съставите правителство, а сега се разграничавате....Е така да ви зареже и ДПС - а тоа ще стане за да излязат сухи от играта, тогава да ви видим. Вашата наглост няма измерение, особенно твоята Серго....даже собствените ти не те искат... но ти стоиш!!!!! Едно нещо обаче не може да ти се отрече - такъв шамар залепи на партията си, че години ще им звънят ушите ..... Направо я разби!!!

Внука като се напикае измисля по-сносни лъжи... А е на година и половина...

link

ivo10

Трябва ли това недоразумение Сергей да ни управлява? Нека всеки сам се сети. Вече е безспорно, че е с психологични проблеми и е човек с диагноза. Той е основния фактор за напрежението в страната.

Кога завърши психиатрия и стана диагностик,пак умове се навъдиха,спорно безспорно и тем подобни....небивалици.

ivo10

Поне не се навирай като обсъждаме лудостта на шефа ти. Ставаш жалък като него.

Титаничен лъжец и нагъл украински чифутин!! Цял народ видя как мълчаливо подкрепяше тирадите на Сиктеров при президента, как същия фашизуиден кретен със средния си пръст предизвика парламентарния парадокс 62 депутати да дерибействат в парламента и да приемат каквото си поискат!! Този националсоциалистически парламент с привкус на етно поробители НЯМА място в обществения живот на нашето общество!

Както интелигенцията в България, така и европейските политици, включително социалистите, ясно отчитат отчаяните действия на Станишев да заработи едни пари то този мандат, като е готов на всеки вид разпределение под формата на политически подкуп. Ккато и да лъже, кавото и да прави, вече е дискредитиран по такъв недвусмислен начин, че няма по-недвусмислен. Всяка следваща лъжа го води към небитието. Мисля разумните хора разбираме коко е спешно да се прекрати този фарс, за да спасим онова, което ГЕРБ все пак успя да изгради. Негативната кампания за ГЕРБ ни най-малко не ми пречи да видя ясно колко мнго и колко нови неща направи, за да завие България по хубавв път. Може и по-добре, но по-добрият не е БСП. БСП прави кризи всеки път. Този път особено бързо опита да разпродаде опциите и да ги монетаризира - рутина, която не остана незабелязана, даже стана фрапантна и опасна.

Дмитриевич ходил ли е на училище, учил ли е математика, аритметика?! Ако не беше треперещия пръст на Волен правителството на Орешарски нямаше да го има!!!! В правото има категории като, МЪЛЧАЛИВО СЪГЛАСИЕ, БЕЗДЕЙСТВИЕ и ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ! Те в пълна степен характеризират подкрепата на АТАКА за правителството на Орешарски!

Той пръста беше важен и за ГЕРБ,но не им го даде.Сега завиждат!Това е положението!

Сайтът 1кам1.еу излезе със скандално твърдение, че ДАНС крие компрометиращи кадри за няколко политици, а целта била те да си откупят свободата с идването на Делян Пеевски начело на агенцията. В материала се казва, че за доста полицаи в държавата ни службата им се оказва повече бизнес, отколкото кауза. Някои осребряват властта, която им е дадена заедно с униформата, по различни начини. Тук не става дума за игрички на дребно, а за много по сериозна игра, за тъмен бизнес, където се рекетират популярни политици с компромати. Според сайта това са излагащи снимки, които са били намерени по време на полицейски проверки и служебни разследвания. Както обикновено, най-доходни са секс-компроматите, като това са голи снимки и записи. Говори се за информация от службите, в която са замесени доста известни хора, като Сергей Станишев и Кристиан Вигенин, Лютви Местан, Йордан Цонев, известен като Данчо Ментата, за когото се говори, че е бил ВИП жиголо, и други. Тези обаче си плащали порядъчно на ченгетата, за да пазят тази информация и да не излагат тъмните им тайни.посещавали квартири и хотели за любовни сеанси, като местата били оборудвани с камери и микрофони. Записите били по евино облекло, а тайните срещи тогава били с нашумелия й любовник, а сега министър на отбраната Ангел Найденов.

Какъв е този сайт,който се появява и изчезва ли,знаем ги тези сайтове.!Че то има ли нещо скрито вече,цялата държава е БИГ БРАДЪР.,ще останат без работа дедективите.Това не може да произведе сензация,след като се нагледахме на ВИП и БИГ, винаги има и ще има любовни афери,та приказката,като няма хляб...да има зрелища стана безинтересна.А колко е вярно,пак не е интересно.

link вече стана ясно и на децата защо тая ПОДЛОГОВА МАЯ крещя като обезумяла преди изборите! срам и позор от такива като вас комунистически манипулатори ,който работят само в техен интерес! оставка!!! вън от парламенти на такива парцали!!да ходи в бардаците като толкова и се ...

Кво каиш,кой зум,кой мани,нищо не разбрахме!Теб ли те манипулираха и ти се съблече гола,е-е-е що се даваш на комунистите.Айде,обличай се!Ще си мълчим!

Коментари - Станишев: Не сме с ”Атака”, те подкрепяха ГЕРБ | Днес.dir.bg

Станишев: Не сме с ”Атака”, те подкрепяха ГЕРБ

Лидерът на социалистите Сергей Станишев заяви, че няма коалиция между БСП и "Атака". Той не приемал "немалко от проявите" на Волен Сидеров и партията му.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Не сме с ”Атака”, те подкрепяха ГЕРБ | Днес.dir.bg

Коментари

Атака дадоха шанс на Бойко и ГЕРБ - никой не знаеше че са такива мутри! То и аз гласувах за тях и им дадох шанс преди години - сега съжалявам - трябваше да си гласувам за Атака още тогава! Нещата, които се случват всеки ден говорят за това колко платени журналисти и телевизии има! Не се отразяват репортажите реално, интервютата са нагласени и доста журналисти им е платено да пишат статии пълни с лъжи! От както Волен започна да търси истините за олигарсите и продажните ни политици, всеки ден се бълват ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ И НЕВЕРНИ НЕЩА в медиите за него! Всеки ден Волен е изкарван луд, болен всеки ден се пишат статии за това как едва ли не бие всички и е хулиган! Само дето Волен намира и показва документи за извършените им престъпления! Това е една жестока и организирана атака срещу тази партия и лидерът им, защото искат да открият истината!

От ПЕС ще ти се зарадват като чуят това! Може и да ти ръкопляскат!

дрън, дрън

Не съм със Моника, а със Азер Меликов и червени прашки

аве гей ! салют от корумпираните ! Настоящият член на ВСС Камен Ситнилски е заподозрян и че е взел крупна сума пари от олигарха Христо Ковачки, който през 2008 г. бе арестуван за неплатени данъци, за да бъде изменена мярката му за неотклонение в по-лека. Тогава съдът пуска на свобода енергийния бос срещу 300 000 лева гаранция. Важен елемент в чадъра, който Ситнилски разпъва над ъндъргаунда играе и прокурор Първолета Никова. Тя е лично негово протеже и именно благодарение на екс заместника на Борис Велчев тя дължала бързата си кариера: от следовател в Бургас, през прокурор в Средец (бившето Грудово), до градски прокурор в София. По време на главоломната си кариера лицеприятната магистратка винаги добре се ориентирала към силните на деня" и към водещите фигури в системата, които да й осигуряват изкачването по кариерната стълбичка. Тя е била обвинител по делото Братя Галеви", което благодарение на добре" свършената работа на първа инстанция завършва с оправдателна присъда за дупнишките бизнесмени. Тя е наблюдавала и делото Красьо Черния", което също завършва с оправдателна присъда. Камен Ситнилски е и човекът, който с есемес предупредил бившия шеф на НАП Мария Мургина за готвена акция на ДАНС. Според източници на "Всеки ден" предупреждението е извършено по телефона, в момента, в който агент на ДАНС, оборудван със специална техника и белязани банкноти, е бил на среща с Мургина. След обаждането тя веднага е прекратила срещата. Информацията много вероятно е да е изтекла именно от сина на Ситнилски, който работи в ДАНС.

аве гей !!! корумпираните те поздравяват !! още от предишното ти управление: Кирчо Киров е обвинен, че като шеф на разузнаването за пет години - от 2007 до 2011 г., е присвоил бюджетни средства в левове, евро и долари, които са били собственост на службата и са му били поверени да ги управлява, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. Присвоените парични суми са в особено големи размери - на обща стойност повече от 4,7 млн. лева и извършеното представлява особено тежък случай, с оглед високото служебно положение на Киров и предназначението на средствата, уточниха от държавното обвинение. Скандалът избухна през април миналата година, когато Борисов изненадващо го уволни. Тогава той обясни, че докладът за работата на Киров е съдържал такива факти, че единственият му ход е бил да го адресира веднага до прокуратурата.

а бе хамстер, скрий се и не се показвай, че хората не те понасят....не виждаш ли, че инспирираш само отвращение!!!

ее наглец!

Станишев ти успешно правиш това , което някои се мъчат 20 - на години -да ликвидират БСП.Ти си на път да го направиш при това доста успешно и за кратки срокове.Едно пиставане на ДПС , ВТОРО приставане на ДПС, още едно лягане с Атака и резултата е налице-първо срам и после край на добрата стара прислужница

сидеров му сложи един кворум и всичко е ОК ама иначе станишев и сидеров не се обичат само за далавера ма всичко са готови !

Станишеевски ти пак доказа че си подло момченце.Трябваше да се дистанцираш от атака на другия ден след като беше при Президента а не да те подсещат от ЕВРОПА.

стига бе . зяла балгаря ви гледа , и спрате да ъвартате и да лагете и все накои ви е виновен, просто не ставате за нишо , хората искат честност , доблест,откритост , вие се доказахте какви сте хаиде доброволно си даите оставката. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те само услужливо ви осигуриха кворум. За да се окопавате във властта.

много чудеса ни изпрати напоследък. Сега и това - по първи петли, досущ като Петър, Станишко се отрече от Волен...

извинете пак грешка - зам.министър на правосъдието да им имам и кадрите и кадровиците на мандатоносителите

ivo10

Станишев, стига си го усуквал, а си подавай оставката да се успокои обстановката. Ти си основния фактор за разделение на нацията барабар с кукловода ти Доган.

ГЕРБ имаха нужда от още хора, заради великия кворум. И тъй като нито една от другите партии не искаха да се съюзят с тях, подадоха оставка. Атака веднъж вече направи грешката да се довери на ГЕРБ, но те предадоха доверието им. Атака няма да се довери на ГЕРБ отново, особено след като ГЕРБ предизвика "финансовата стабилност" на народа.

ivo10

Няма да има нужда да се доверява Атака на ГЕРБ. В следващия парламент Атака ще гледа отвън.

Плъх нещастен!

Така Серго така,на калъп да ви хванат ще отричаш,а и много скоро взехте да прехвърляте вината един на друг,очаквах при по големи безобразия да го направите!!

Станишев е много прав! В предишния парламент Атака подкрепяха ГЕРБ, а сега на Станишко усукват топките. Това не е подкрепа...

В предишния парламент Волен се слагаше на Бойко защото му изкупиха цялата парламентарна група . Явно само Волен се плаши само от истински мъже , а при такива с лява ориентация си развява ... долуподписания

Уважаеми другарю Станишев, малко ти е къса паметта, припомням,че именно Сидеров осигури този парламент, ако можеш отречи, иначе, добре възпитаните люде казват благодаря.....

Той парламента си е там,депутатите също,законно избрани,но за да работи НС,е необходим кворум,какво има за разбиране,не са отишли там на разходка.

Гейчо Смешника!Долнопробен демагог и подлец!На думи се разграничава, а отзад, задкулисно си върши съюзен със Сайдеров, антиобществените подлости!

Направихте си агитацията,лягайте си вече доволни и честити,утре пак с нови сили"гей",""бей" и тем подобни изрази и словосъчетания.

Скрий се и не се показвай мазен комуняга! Това дето го говориш и ти самия не си го вярваш! Кой те излъга, че си най-големият умник на планетата и че можеш до безкрай да си живуркаш жалкия животец в лъжи и да си мислиш, че народът е прост и ти се връзва на приказите!? Тая рецитация си я пробутвай в Северна Корея.

Станишев, ти си поредния лъжец, но кой ли ти вярва? Твоите партенки ми писнаха. Станишев-Доган-Сидеров, коалиция 2+. ОСТАВКА!

Колко нежност, дори - интимност има в изказа на Станишев :...не приемал " немалко от проявите" на Волен Сидеров и партията му. Защо до днес не го заяви открито, а едва след като му "подсказаха" от Брюксел? Страх! От какво? Енигма!

Значи не сте с Атака, защото подкрепяли ГЕРБ, а не заради зулумите й. Браво бе...

Е....мина заседанието в ЕС и Серго набра кураж......Критикува поведението на Сидеров!!!!! Току що видях по ТВ, че др. Станишев ще разкритикува държанието и поведението на лидера на Атака...

машаала а сега кажи сергейчо "чаламба"

когато на станишев мо слагат кръстове, той си мисли че му отбелязват плюсове загубен човек, съвсем без ориентация

Ти на минус ли се кръстиш в църквата или на плюс т.е. на кръст,,не намесвай религията ,нещо се уливаш,ама ти си знаеш....докъде води...

изповядвам атеизЪма така се стекоха нещата по времето през което ми оформиха религиозния мироглед

за тази тройна коалиция ще се съди по резултатите от делата им. ще бъде лош пример в учебниците !

Още едно извинение и ето как би изглеждало следващото правителство на гея. 1.Премиер-Любен Гоцев.Да не се лъжем, повечето правителства след 1990 са подредени от него. 2.Министър на културата-инж.Митко(Пайнера)И без това е такъв почти 20 години. 3.Министър на младежта и спорта-Волен СидеровИма познания по източни бойни изкуства.Има и силна воля, оптимист е, взима 7% при 40% изборна активност и казва, че е готов за премиер.Ако скочи с бънджи, ще е готов и за космонавт.Ще върне утринната ведрина в училище. 4.Министър на здравеопазването-Веселин Марешки.Има аптеки с евтини лекарства.Има и къща на плажа, пардон, на морето, има Бентлита-Ментлита, всичко си има, само министерски пост-не.Така ще отървем и варненци от шанса да им стане кмет. 5.Министър на вътрешните работи-Младен Михалев-Маджо.С опит в ръководенето на силови структури.Познава криминогенната обстановка. 6.Министър на външните работи-Христофорос Аманатидис-Таки.Пътува безпроблемно по света, разбира се добре с хората от всички националности, до сега не се е чуло някой да му е отказал нещо. 7.Министър на финансите-Васил Божков-Черепа.Не случайно е най-богатият българин.Значи знае как да ни направи такива и нас.Освен това пуши пури и ще върне пушенето в баровете. 8.Министър на образованието и науката-Черната Златка.Край на мъките в училище! Матурите ще бъдат заменени от конкурси за Мис пети А, Мис пети Б и т.н. 9.Министър на икономиката-Левон Хампарцумян.За да ръководиш нещо, което го няма, трябва да си магьосник.А кой, освен Левон, може да ръководи мега-банка и едновременно с това да е в две различни телевизии на живо. 10.Министър на земеделието-Румен Луканов-тв водещ.Има земеделски вид и не се притеснява от камери и най-вече микрофони. 11.Министър на правосъдието Алексей Петров.Знае слабите места на системата.Строг,но справедлив.Няма начин да се споразумее с членове от предишното правителство. -Говорител на кабинета ще бъде Николай Бареков.Има опит в мазненето и целуването на задни части на силните на деня.

Цялата ви партия сте УБИТАЦИ !!!

Като каже Станишев "Добро утро!", гледам къде се намира слънцето, защото той от всичко може да извърти манипулация.

гея си уби партията и себе си политически Лъсна истината защо Станишев и Сидеров са се вкопчили със зъби и нокти за властта! Защото при едни предсрочни избори са твърдо аут! Според последните, най-нови социологически данни, Атака е надолу с 60 процента. Тя едва направи около 260 000 гласа, а при нови избори изобщо няма да помирише парламент. Станишев пък няма да има и 500 000 гласа, което ще направи БСП малка партия от миманса. Ето защо Станишев и Сидеров са склонни да разиграват всички ни като маймуни само и само да са на власт. Разбира се, народната любов скоро ще стане още по-голяма и рано или късно протестът ще извоюва победа. Народът ще надделее както е ставало винаги в такива случаи. Сидеров и Станишев обаче не мислят нито за България, нито за народа. Те мислят само и единствено за себе си. Партиите им в момента са съсипани и за тях ще гласуват много малко хора. Всъщност, Сидеров и Станишев сами убиха партиите си. Волен сам си изяде главата с това, че подари глас на правителството Орешарски и стана ортак на ДПС а Станишев самоуби и себе си като политик и БСП като партия с подкрепата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

А защо по-точно трябва да има предсрочни избори според теб? Защото герберастката паплач не може да живее в опозиция? Няма, викаш, повече нищо за папане. :) Или пък защото "автентичните десни" не били парламентарно представени? Ами, това са си заслужили. Утре ако има избори, пак това ще им се случи. И откъде накъде ще ми се изказваш от името на народа, бе, плазмодий?

а ти защо се страхуваш от нови избори?И защо казваш,че Герб ще дойде на власт?Нали повечето хора харесват БСП.Тъкмо ще имате още по-голямо мнозинство и ще може да управлявате сами.

ivo10

Ти от къде падна или сега си се събудил от кома? Какво трябва да има след тоталните и безсрамни манипулации на изборите извършени от БСП-ДПС-прокуратура? Наглото погазване на демократичните ценности и правила от тройната коалиция според теб нормални ли са? Трябва ли народа да приеме всичко равнодушно? Не го приема и затова са протестите и те не се състоят само от хората в София. Протестираме всички, които са наясно със ситуацията и не могат да се примирят с престъпния преврат, който извършиха БСП и ДПС. Ти явно не искаш да разбереш как стоят нещата. Финансови ли са причините или идеологически?

Гей,гей,ама АГА и го подкрепя Бей,и така ,ядосвай се ,твой проблем !Атака участва при кворума,което е нормално,нали са влезли в парламента да работят,не да се крият по канцелариите като сърдити на себе си.

Няма нито един без ГОЛЕМИ финансови мотиви (НАМЕРЕНИЯ ЗА ДАЛАВЕРИ) в правителството и управлението на този МАНДАТОНОСИТЕЛ !!! Ако имаше поне един нормален човек той сам щеше да напусне за да не събира толкова негативна енергия !!!

И как им разбра намеренията? Да не би да си им в главите. Ако не беше толкова прост гербераст, щеше да знаеш, че за хората може да се съди обективно само по делата.

баш по резултатите от делата на тия шмекери от тази малоумна тройна коалиция !!!

Първа лъжа-атака е поддържала ГЕРБ в началото но нищо не е зависело от нея. Втора лъжа-цяла България видя как Станишев и Местан стояха безмълвни и се подсмихваха ехидно и доволно Трета лъжа-Цяла България вижда че правителството се крепи на кворума осигурен от атака. И много други опашати лъжи произнесени с най-голяма наглост и безочие от другаря Станишев. По-нагъл лъжец не може да има. Сега вече и европейските социалисти се дистанцират от него. До каква низост може да стигне човек в жаждата си за власт

Това, че "Атака" ходи на заседанията на парламента е добре. Хората затова са ги избрали - да ги представляват в парламента. Обратното е ненормално - да те изберат за депутат, а ти съвсем съзнателно да се отказваш да бъдеш такъв. Иначе е съвсем ясно, че "Атака" не участвува в това правителството, както и че подкрепяше предишното.

Confidential

Би ли ме подсетил, за какво са подкрепяли Атака предишното правителство? Конкретно ако може.

БСП са изгубили 7 поред избори от ГЕРБ Станишев не трябва да ръководи БСП, защото няма нужните качества. Той припомня факта, че БСП са изгубили седем пъти поред избори от ГЕРБ и в момента са силно зависими от ДПС. Добро утро, ИНТЕРНЕТ ЛУМПЕНИ! След като хора от БСП нарекоха така протестиращите, с чест и удоволствие и като член на Българската социалистическа партия, и като ползващ интернет, и като протестиращ приемам и да съм лумпен!Вчера не интернет лумпена, Сергей Станишев изказал на заседание на Националния съвет на БСП сакралните фрази: - За да ги разчистим, трябва да останем! - Без ДПС нямаме шанс, въпреки настроенията срещу тях. Ама не само това казал, а повторил за кой ли път, че: - Ако не бяхме измислили онова с бюлетините от Костинброд, резултатът на БСП щеше да е различен. След всичко изказано до тук е редно да се замисля. Значи като лидер на БСП Сергей Станишев е абсолютно безпомощен. Без ДПС той е никой. Ако не бяха раздуханите и фалшиви истерии покрай костинбродските бюлетини, Станишев нямаше сега да е кукловод. И стигаме до това за разчистването! Какво иска да разчисти точно? Партия с вожд Бойко Борисов, който го бие на всеки национален избор ли? Милион и малко отгоре ли да разчисти! Ами и тук толкова може! Едно голямо нищо това може Станишев. За тези, които толкова могат, в едни други държави, чийто социалисти оглавява Станишев, за много по- малко неможене, хората си подават оставките и се скриват в гори тилилейски от срам. Тук обаче не е така. Тук, за да задържим властта, се коалираме с турци, с фашисти... С наемни убийци и д-р Ханибал Лектър щеше да се коалира в името на властта... - И този скандал с костинбродските бюлетини, за който Станишев призна, че е сценарий на ДПС-БСП...

Това, че си лумпен е съвсем ясно, както и това, че не си член на БСП. То и аз не съм, но за щастие не съм и прост гербераст като теб.

ivo10

Лъжеш проклетнико. Ти си червен и в червата, но те е срам да си признаеш.

Станише ако не беше Болен4о ти сега нямаше да си в парламента. Кажи колко пари му дади???

Ей голям манипулатор си и това е! Как извъртя нещата....удобно ти беше Волен да ви даде един глас и съставите правителство, а сега се разграничавате....Е така да ви зареже и ДПС - а тоа ще стане за да излязат сухи от играта, тогава да ви видим. Вашата наглост няма измерение, особенно твоята Серго....даже собствените ти не те искат... но ти стоиш!!!!! Едно нещо обаче не може да ти се отрече - такъв шамар залепи на партията си, че години ще им звънят ушите ..... Направо я разби!!!

Внука като се напикае измисля по-сносни лъжи... А е на година и половина...

link

ivo10

Трябва ли това недоразумение Сергей да ни управлява? Нека всеки сам се сети. Вече е безспорно, че е с психологични проблеми и е човек с диагноза. Той е основния фактор за напрежението в страната.

Кога завърши психиатрия и стана диагностик,пак умове се навъдиха,спорно безспорно и тем подобни....небивалици.

ivo10

Поне не се навирай като обсъждаме лудостта на шефа ти. Ставаш жалък като него.

Титаничен лъжец и нагъл украински чифутин!! Цял народ видя как мълчаливо подкрепяше тирадите на Сиктеров при президента, как същия фашизуиден кретен със средния си пръст предизвика парламентарния парадокс 62 депутати да дерибействат в парламента и да приемат каквото си поискат!! Този националсоциалистически парламент с привкус на етно поробители НЯМА място в обществения живот на нашето общество!

Както интелигенцията в България, така и европейските политици, включително социалистите, ясно отчитат отчаяните действия на Станишев да заработи едни пари то този мандат, като е готов на всеки вид разпределение под формата на политически подкуп. Ккато и да лъже, кавото и да прави, вече е дискредитиран по такъв недвусмислен начин, че няма по-недвусмислен. Всяка следваща лъжа го води към небитието. Мисля разумните хора разбираме коко е спешно да се прекрати този фарс, за да спасим онова, което ГЕРБ все пак успя да изгради. Негативната кампания за ГЕРБ ни най-малко не ми пречи да видя ясно колко мнго и колко нови неща направи, за да завие България по хубавв път. Може и по-добре, но по-добрият не е БСП. БСП прави кризи всеки път. Този път особено бързо опита да разпродаде опциите и да ги монетаризира - рутина, която не остана незабелязана, даже стана фрапантна и опасна.

Дмитриевич ходил ли е на училище, учил ли е математика, аритметика?! Ако не беше треперещия пръст на Волен правителството на Орешарски нямаше да го има!!!! В правото има категории като, МЪЛЧАЛИВО СЪГЛАСИЕ, БЕЗДЕЙСТВИЕ и ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ! Те в пълна степен характеризират подкрепата на АТАКА за правителството на Орешарски!

Той пръста беше важен и за ГЕРБ,но не им го даде.Сега завиждат!Това е положението!

Сайтът 1кам1.еу излезе със скандално твърдение, че ДАНС крие компрометиращи кадри за няколко политици, а целта била те да си откупят свободата с идването на Делян Пеевски начело на агенцията. В материала се казва, че за доста полицаи в държавата ни службата им се оказва повече бизнес, отколкото кауза. Някои осребряват властта, която им е дадена заедно с униформата, по различни начини. Тук не става дума за игрички на дребно, а за много по сериозна игра, за тъмен бизнес, където се рекетират популярни политици с компромати. Според сайта това са излагащи снимки, които са били намерени по време на полицейски проверки и служебни разследвания. Както обикновено, най-доходни са секс-компроматите, като това са голи снимки и записи. Говори се за информация от службите, в която са замесени доста известни хора, като Сергей Станишев и Кристиан Вигенин, Лютви Местан, Йордан Цонев, известен като Данчо Ментата, за когото се говори, че е бил ВИП жиголо, и други. Тези обаче си плащали порядъчно на ченгетата, за да пазят тази информация и да не излагат тъмните им тайни.посещавали квартири и хотели за любовни сеанси, като местата били оборудвани с камери и микрофони. Записите били по евино облекло, а тайните срещи тогава били с нашумелия й любовник, а сега министър на отбраната Ангел Найденов.

Какъв е този сайт,който се появява и изчезва ли,знаем ги тези сайтове.!Че то има ли нещо скрито вече,цялата държава е БИГ БРАДЪР.,ще останат без работа дедективите.Това не може да произведе сензация,след като се нагледахме на ВИП и БИГ, винаги има и ще има любовни афери,та приказката,като няма хляб...да има зрелища стана безинтересна.А колко е вярно,пак не е интересно.

link вече стана ясно и на децата защо тая ПОДЛОГОВА МАЯ крещя като обезумяла преди изборите! срам и позор от такива като вас комунистически манипулатори ,който работят само в техен интерес! оставка!!! вън от парламенти на такива парцали!!да ходи в бардаците като толкова и се ...

Кво каиш,кой зум,кой мани,нищо не разбрахме!Теб ли те манипулираха и ти се съблече гола,е-е-е що се даваш на комунистите.Айде,обличай се!Ще си мълчим!