Коментари - Миков обвърза сблъсъците пред НС с енергийните интереси | dnes.dir.bg
назад

Миков обвърза сблъсъците пред НС с енергийните интереси

В обръщение към нацията председателят на парламента Михаил Миков заподозря големите играчи в енергетиката в подклаждане на напрежението пред парламента.

Обратно в новината

Коментари - Миков обвърза сблъсъците пред НС с енергийните интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много тъпо изказване е направил! това не е така! Напрежението ескалира заради вашата наглост и политическа алчност за власт! Слизайте по-скоро, за да не се стигне до гражданско неподчинение!

Пияната влашка мутра кога е трезвен кога пиян и той не знае : все глупости дрънка , вече не знае кога е на маса , кога е станал от нея и бърка сътрапезници , депутати и злители.

Глупости.. протестите са свързани с хората, които по- някаква грешка са в парламента!!!

Е как с енергийни интереси ще обвързва сблъсъците?! Тук има някакво противоречие. Ако енергийните интереси имаха нещо общо, значи хората по улиците трябваше да издигат в култ новата тройна коалиция, защото по-големи енергийни мафиоти от набърканите в нея няма!

Промените в закона за енергетиката гласувани от 81 депутата общо(за ,против и въздържал се)при необходим кворум от 121.Дали е законно?

напротив- протестите, които свалиха ГЕРБ бяха обвързани с енергиините руски интереси...не случайно всичко се случи след референдумът за Белене

Нелепо и неадекватно е твърдението на Миков че големите играчи в енергетиката подклаждат напрежението пред парламента. Това е реакцията на един гьонсурат, който за съжаление е на най високото стъпало на държавната ерархия.

Миков, мокър влах, казвай защо пробута Христозов в ТЕЦ2, а сега и в БЕХ! Не ми се прави на света вода ненапита, некадърнико!

"Руската Убийствена Политика за Българите", 1859г. През 1812 г. в Русия, Влашко и Молдова, по руски сведения са изселени 96 700 българи само за два месеца. През 1830 г. след руско турската война от 1828-1829 г. войските на Дибич Забалкански отвеждат със себе си над 140 000 българи от Тракия, Източния Балкан и Добруджа. На мястото на опразнените земи в България по ТАЙНО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ РУСИЯ И ТУРЦИЯ се заселват терци, татари и черкези от северното Черноморско крайбрежие, завладяно вече от Руската империя. Огледайте се. Сега е същото. Те, рашнаците са грабителите и рушителите на България. А вие си плюйте марихуанските щати и световното еврейство.

КОИ ИНТЕРЕСИ? РУСКИТЕ ИЛИ БЪЛГАРСКИТЕ?

За 23 години ,така наречените "десни" са обслужвали винаги американските и еврейските интереси в България,за което са били винаги щедро възнаграждавани!Проверете и ще видите къде са им децата и в какво живеят! Слугарев,Иво Минджев,Кошлуков и други подобни персони да си кажат получават ли пари от едно чуждо посолство у нас! ТОВА ,което е добре за СДС,ДСБ ,ГЕРБ и останалите бесни,пардон ,десни "е ЛОШО ЗА БЪЛГАРИЯ!

да има ткова нещо по дяволите ... И всичките "УПРАВНИЦИ" качат ли се горе веднага стават "НЕВМЕНЯЕМИ" и някаква ОЛИГАРХИЧНА СИЛА ги почва: "ТИ или ще бъдеш много богат или ще ти разкатаем ФАМИЛИЯТА" : 1) ПОДКУПИ; 2) ЗАПЛАХИ; 3) ОТВЛИЧАНИЯ, УБИЙСТВА (ЛУКАНОВ, И СИЕ...) 4) източване НА ИКОНОМИКАТА -- ПОВСЕМЕСТНО ... и КРАЙ за НАС и ВСИЧКИТЕ НИ ОЧКВАНИЯ и НАДЕЖДИ.... ==> САМО ПЛАЩАЙТЕ ВСИЧКО СКЪПО и ПРЕ-СКЪПО... вижте по link "ИКОНОМИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ" със субтитри на български е

Да, това е вярно, но също толкова вярно е, че БСП обслужва интересите на Русия, както и че ДПС обслужва интересите на Турция. Затова е протестът. Не искаме политици, които обслужват други държави и корпоративни интереси.

През 97 година,Сорос даде парите на СДС ,за да "вдигнат"изкуствено цената на долара!Самият Сорос отчете колко е спечелил от това! Естествено е сега ,пак чужденци.чиито интереси ще бъдат засегнати, да искат да падне правителството! Сегашното правителство вече реши да се намали като начало цената на тока с 5% и да се промени методиката на изчисляване,с тенденция още намаляване на цената- за разлика от предишното, което на всеки 6 месеца вдигаше цената на ел.енергията с 16%.Така възниква въпросът-кое правителство е било свързано с енергийните монополи,кое правителство е обслужвало енергийната мафия? Явно са засегнати американски интереси в Марица -изток. А АМЕРИКАНЦИТЕ УМЕЯТ ДА ОТМЪЩАВАТ ПРИ ТАКИВА СЛУЧАЙ! /пример Чили-засегнати интереси на ITT-преврат и начело Пиночет!/ А "машите" през 97 и сега са едни и същи-виждат се и по протестите и по телевизиите!

БСП, за времето, което сте на власт можехте да направите много промени, да удовлетворите исканията на народа! Но вие не го направихте, явно не можете? Махнете се от парламента, за да бъде свършена работата, както трябва!

Г-н Нагликов снощи, с обръщение към нацията по БНТ, най-нагло обясни на гражданите, журналистите и на президента, че трябва да слушкат. Осъзнайте се, г-н Миков. Живеем в периода след 10 ноември, а не след 9 септември.

Другари КОМУНИСТИ, ОЧАКВАМЕ изпълнение на ОБЕЩАНОТО -НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЕРП-та, нали само така ще се решат проблемите в Енергетиката, ТАКА НИ ОБЕЩАХТЕ??? ЧАКАМЕ НЕЗАБАВНИ ДЕЙСТВИЯ в тази НАСОКА!!!!! Чакаме отвън пред Парламента да обявите НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА !

ЩОТО МОНИКА е НА ЯСЛАТА !!! И СЕРИ-ГЕЯ пак ЩЕ ВРЪТНЕ ДУПЕТО към ДОГАН и ЕНИЧАРИТЕ !!!

За кои енергийни интерси говорите, за тези на БСП ли? Днес, докато хората протестират, назначиха Иван Генов - кумеца на Румен Овчаров, за директор на АЕЦ-а Мафията ще изнася евтиния ток от АЕЦ-а, а скъпия от Марица Изток 1 и 3 ще го плащаме ние. Далаверата е за 2 милиарда лева.

Ами БСП не падна от небето - избраха си я хората, защото Борисов им бил много проЗ. Хайде сега да ги работят Ентелегентно разни Менти, Местани, Догани, луди Сидеровци и най вече гейове. Поне ще говорят културно и възпитано докато крадат.

всичко в страната се дирижира от политикономическата група "Типинг пойнт", която е създадена за политическо инженерство и включва Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев, Светльо Божилов и Иван Кръстев. "Тази група е проектант на правителството на Борисов и след като то се провали, трябва да поправят грешката си, защото се отчитат пред други хора, които се намират на Запад. Това са едни тръстове за влияние, които са маскирани като организации за подпомагане на граждански движения, които са разпознаваеми на протестите.

Още в зората на промените и на контрареволюцията ясно проличаха типовете, които решително се самоопределиха като новата реакция на страната. Комсомолски активисти, ренегати на Компартията, криминални велиция, фашизоиди от старата школа на Гестапо, всякакви типове от подземието. Дори Държавна сигурност. Днес виждаме резултатите от рушителната им антибългарска дейност, пълното завземане на властта и твърдата им решителност да сринат държавата до нейното изчезване. Миков не е първооткривателят на контрареволюционния пуч на кръговете, групировките, нелегалните центрове, на невидимата власт , довела страната до истерия. Сега, вместо да им отрежем главите, те плащат на лумпените да режат главите на умните, образованите, експертите. Страната се превръща в циганско гето и на територия на мафията на посредствените безкултурни говеда от ниска проба. Няма я Компартията, Чека, няма я армията да внесе ред и за постави на мястото му всеки превратаджия. Първи жертви на беззаконието са протестиращите. После - всички останали. Гопод да пази децата ви! Не знаете какво ви чака...

РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ ДЕЛА НА ФОТОВОЛТАИЦИТЕ ОТ 20 НА 30% В ОБЩИЯ ЕНЕРГИЕН БАЛАНС НА ЕВРОПА!ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА Е ПРИЕТА САМО 3 ГЛАСА ПОВЕЧЕ "ЗА", А ОТ "БЪЛГАРИТЕ" В БРЮКСЕЛ СЪС "ЗА" СА ГЛАСУВАЛИ 5-МА ЧЕРВЕНИ, ВКЛ. И КАЛФИН!, 3 ОТ ДПС, 2 ОТ НДСВ И СЛАВИ БИНЕВ ОТ АТАКА! СЛЕД МЕСЕЦИ ЩЕ ВДИГНЕТЕ С 18% ДОБАВКАТА ЗА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ У НАС И ЩЕ СЕ ОПРАВДАЕТЕ С ЕВРОПА, НО НЯМА ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА НА КОЯТО СЕ ПОЗОВАВАТЕ Е ПРИЕТА С РЕШАВАЩИТЕ ГЛАСОВЕ НА БСП, ДПС И НДСВ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА

НЕ Е ЛИ ЯСНО, ЧЕ НИ ГО СЛАГАТ СИСТЕМНО? "УБИЙ ДРУГАРЧЕТО", ЧЕ НИЕ ДА СМЕ ДОБРЕ. ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ БСП, ДПС, НДСВ, АТАКА... КАЧАТ ЛИ СЕ НА КОНЯ ==> ВСИЧКИ ЛАПАТ по ЗАКОНА на "ИКОНОМИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ" ! КАЧАТ ЛИ СЕ НА КОНЯ ==> ВСИЧКИ ЛАПАТ по ЗАКОНА на "ИКОНОМИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ" ! КАЧАТ ЛИ СЕ НА КОНЯ ==> ВСИЧКИ ЛАПАТ по ЗАКОНА на "ИКОНОМИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ" !

Днес, докато протестирахме, назначиха Иван Генов - кумеца на Румен Овчаров, за директор на АЕЦ Белене. Мафията ще изнася евтиния ток от АЕЦ-а, а скъпия от Марица Изток 1 и 3 ще го плащаме ние. Далаверата е за 2 милиарда лева. Разпространявайте информацията, за да може да спрем това безумие преди да са подали оставка поне. Успяхме с Делян Пеевски - трябва да успеем и с кумеца на Р. Овчаров.

И да назначат твоят кумец.

НЕ Е ЛИ ЯСНО, ЧЕ НИ ГО СЛАГАТ СИСТЕМНО? "УБИЙ ДРУГАРЧЕТО", ЧЕ НИЕ ДА СМЕ ДОБРЕ. ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ БСП, ДПС, НДСВ, АТАКА... КАЧАТ ЛИ СЕ НА КОНЯ ==> ВСИЧКИ ЛАПАТ по ЗАКОНА на "ИКОНОМИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ" ! КАЧАТ ЛИ СЕ НА КОНЯ ==> ВСИЧКИ ЛАПАТ по ЗАКОНА на "ИКОНОМИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ" ! КАЧАТ ЛИ СЕ НА КОНЯ ==> ВСИЧКИ ЛАПАТ по ЗАКОНА на "ИКОНОМИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ" !

Мноооого са добри ..... всеки шанс за отдалечаване на хората от протеста се използва като се слага обвързаност на протеста пак с нечии интереси и хората да си кажат : " ..ох пак ме използват ..'' и да се приберат в къщи .... :D .... много са добри но нядавам се за повечето от нас тези действия вече са прозрачни и познати ..... тия дни дочух да се говори, че едва ли не Доган изисквал назначението на Пеевски, за да си отмъсти на олигарсите, които искали да го изкарат от играта ... не трябва да се поддаваме на такива глупости и трябва да бъдем твърди ... това правителство имаше своя шанс ........ в деня когато това правителство получи мандата нямаше масови протести и хората се надяваха, че предвид ситуацията тия маймуни ще се хванат да свършат и някаква работа ...... но след тия назначения няма какво да ме убеди мен че те искат и имат намерение работа да вършат ..... това е основното .... хората загубиха доверие ..... очевидно и президента са шунтирали, за да свали ветото и после стана каквото стана ....... пълни боклуци и мазни лъжци бъдете твърди, бъдете постоянни

Много, много нагъл комуняга!

Браво! Открихте топлата вода! Ами то си бе съвсем прозрачно - протестите започнаха не заради Пеевски, а заради новия ценови микс в енергетиката, който изхвърля от пазара безумно скъпия ток от американските тецове! От там всъщност идваше не-малка част от финансирането на Костов, а и на ГЕРБ! А и когато се заяви, че ще продължи работата по "Белене" енергийната мафия съвсем я втресе. И сега си играем на "симпатични" протести, вместо да се захванем за работа. Всъщност, "симпатягите" са няколкостотин и са само по центъра. Явно в нито един друг град в страната няма "ЕнтЕлЕгенти".

Че Белене да не е без пари? Тези два милиарда, които е глътнало до сега са прехвърлени на НЕК и се плащат от теб и мен. Така ще е е и с другите милиарди. А тази част от микса, която се състоеше от зелена и н'ам к'ва си енергия, която бяхме задължени да плащаме по огромни цени откъде дойде? Чий са фотоволтаичните паркове, ветрогенераторите и малките частни ВЕЦ-ове, които прихващат водата на цели селища и хората не могат да си поят животните и да напояват. Кой прие закона задължаващ държавата да изкупува на огромна цена техния ток? Май са тези, които за всеки вложен в Белене лев взимат от държавата по 3, които платиха 24о милиона по консултантски договор на своя фирма, за нещо, което не се нуждаеше от консултиране.

МИков да обясни първо как Сименс спечели поръчката за личните документи и как станишев стана лидер на ПЕС с подкуп!

Като чете човек нахъсаните изявления във форума (медиите са другата бира), стига до извода, че освен улицата и виртуалното пространство е тотално лумпенизирано. Вече никъде няма спасение. Не напразно банкстерите хвърлиха 32 трилиона долара за да превърнат соцлагера и света в клоака на мисълта и делото. Сега просто си избиват с лихви похарчените пари с помощта на прогресивно нарастващите лумпенизирани озверени от глад тълпи.

Задава ли се диктатура, първо се ограничава свободата на словото. Хора, бдете! Комунягите са царе на това да приписват своите грехове, действия и мисли на своито опоненти. Точна БСП защитава енергийната мафия, точно БСП и ДПС плащат на Сидеров, за да им осигурява кворум. Точно те организираха всичките тези постановки за бюлетини, черния пи ар. Ненавиждам ги отново! 1997 бях студентка и участвах в протестите срещу тях. Мислех, че това време няма да се повтори, но уви, те разбират само от кръв и насилие.

Интересно защо само, когато на власт е БСП+ДПС обществото започва да се дъри агресивно?!?

Интересите са на станишев,овчаров и компания.

Миков, пелтек нещастен! Усрахте се бе - по ред на номерата и по три пъти на ден! Жалки сте!

Миков може би е прав, но олигарсите вече не могат да се надяват на такава подкрепа. Народът вече узря и не може да бъде употребяван, както си мисли Миков. Той знае от опита на БСП, че те винаги са употребявали народа за техните партийни и лични цели!

Миков е една от най - изявените чугунени глави в Бсп.Това е човек с доста ретроградно мислене.

При тази масова безработица до която ни докараха "демократичните" промени извършени от международните монополи, винаги може да се купят шепа лумпенизирани елементи,които да изпълнят и най- мръсните поръчки на чуждите и наши капиталисти.Колкото до т.н. интелегенция тя винаги е целувала дупето на този който я храни. Посочете ми един учен човек, който да е направил добро за държавата (това го е казал Захари Стоянов, за който 65% от "красивите" протестиращи нищо не са чували).

Уе уеее, коуку си зуе

Хайде хайде действайте малко по-бързо и си подавайте оставката, защото вече никой не може да ви понася! Миков прилича на една долна пияница

Той си е долен пияница!

ГениТално, Миков, гениТално! Тази брилянтна мисъл в коя ти глава се роди? И как мислиш че ще повярваме на подобна плитка демагогия? Я по-добре се скрий откъдето си изпълзял, плужек...

г-н Mиков, толкова е просто "обяснението за проявената агресивност, невиждана от години" Bие винаги сте yправлявали тази страна! Zаконите са сbтворени от BAC депyтатите. Yправляваики страната с тези закони вие позволихте младите високообразовани BALGARI да напyскат BALGARIA ! Bие позволихте много от балгарите да живеят с 150 евро пенсuя ! Kраденето на дарJaвата от Hаи-високо ниво се разрастна с аритметична прогресuя ! Bие, yправляващите давате тон на всичко ставащо в BULGARIA ! Dо тyк ни докарахте! Dа намразим страната си ! Tова няма да ви бbде простено от поколенuята !

Този и тои почна да вижда навсякъде конспирации. Явно се е заразил с нещо от Болен

Не от "Болен", а от ББ и Цв.Цв.

Добре, разбрахме, че съдържимото на Бялата сграда (т.е. всички онези хрантутници) имат желание да хвърлят прах в очите на хората с виене от типа "Искаме да работим за вас - гражданите". Добре - решиха, че майчинството за социално осигурените - и, за жалост, малобройни български жени, ще се повиши до размера на МРЗ за страната. До тук - добре! А я да запитам аз, защо - след като по закон е така, семейните помощи за деца с увреждания не се актуализират до нормалния размер - 75% от МРЗ за страната? Хайде, като ще се замазват очите на хората, нека поне да е качествено!

Миков беше чпвекът, който организира сагата с подслушванията, използвайки хора, които той е бил назначил. Така ъой си купи от Станишев поста председател на парламента. Мая Манолова и тя си купи поста зам. председател с бщлетините, които Цацаров брои (той няма друга работа). Йордан Цонев пък участваше в покупка на гласове (реални и фиктивни). - и той зам. председател/ Корумпираният тип Сидеров, понеже е верен на Стамишев и Местан - оглави комисия. Вижте мазната физиономия на Миков, Манолова, Станишев, Местан и Данчо ментсата! вижте икорумпирания вид на Сидеров. Това са в момента управляващите.

Вие не разбрахте ли,че дните на това правителство са преброени.Колкото по-рано толкова по-добре за тях.Това ще означава че са се вслушали в здравия разум.И нещо друго.Когато се променя изборния кодекс трябва да се приеме закон за обещанията на избраниците.Когато се обещава нещо преди изборите да се изпълнява след това.Който не изпълнява да подава оставка и да му се търси наказателна отговорност.И да се национализират капиталите на всички т.н. олигарси/крадци/ и бизнесмени/мошеници крадци/.Само това е единствения път за спасение на България.

Без коментари моля за протеста а ОСТАВКА !

Миков, ти на Марс ли живееш?

Мъка-а-а, мъка!?Голяма мъка за Михаил Мъков!?Да си изкривиш маймунски душата и да се направиш, че нямаш нищо общо с енергийните вампири- Р. Овчия, Манчев, Красимир Георгиев-Фронтиера, един куп корумбашчета и кадиевчета, поизмъчил си се да го изплямпаш това нещо, Миков!?Че, чак на Мъков си се обърнал днес!?Само другите ли конкуренти, с които ще се избиете да налапате, всяка групировка всичко за себе си, е налице за върлуване и зверски грабежи, из енергетиката на страната? Говоря за другите енергийни вампири-олигарси, Бориславова и отрепките около Буда-Борисов, само те ли са на сцената бе, неизтрезняващ таралянко Михов-Мъков!?

Като гледам полицията си влиза в ролята,днес ги изтласкаха по далеч от Парламента утре се надявам да ги няма въобще и народното събрание да работи за България

Това е поредния бисер на този гений на мисълта. И това недоразумение го сложиха за председател на парламента. Пълен смях. В този парламEND са все отбор юнаци. Още от първия си работен ден се надпреварват кой ще изтърси и направи по голяма простотия. Господа и другари. Отдавна счупихте глупомера. Време е да си ходите.

Що, предишният травестит по - добър ли беше.....

Уникум! Уникална антинародна упоритост; Уникален популизъм; Уникална наглост; Уникална липса на морал; Уникална политическа шизофрения; Уникален фашозоиден реваншизъм. Развързаха торбата с тежъкия болшевишки инструментариум! Това ако е парламент и правителство на целукупния български народ, то аз съм трамвай желание. Баааа му и мечка...

Депутатът Петър Курумбашев от КБ е един от гласувалите закона за изкупуване на "ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ" по 80стотинки на киловатчас - безумно висока цена !!! Депутатът Петър Курумбашев от КБ е бивш(а може и настоящ) собственик на "пъшкащи телефони" секс телефони

курумбашев има ВЕЦ и конфликт на интереси Курумбашев е бил и управител на Водноелектрическа централа и фотоволтаик, а негова собственост е ВЕЦ-ът край село Михалково, община Девин, която той строи преди да влезе в парламента. По-късно една от фирмите "Сънрей енерджи", собственост на дружеството, което е управлявал, строи соларна електроцентрала от 340 kW и цена от 728 лв. на мегаватчас.

Секс телефони и имоти в ЮАР спъват Петър Курумбашев за президенсткия пост Притесненията на левите шефове обаче са свързани с миналото на някогашния шоумен и досега той е спряган като неофициален съсобственик на порно канала Еротик тв". Заедно с колеги от студентското предаване, останало в историята с новината за авария-менте в АЕЦ Козлодуй" , Курумбашев държеше преди години и секс телефони. С печалбата от порно индустрията кукувеца си закупува 7 имота в Пикетбърг, ЮАР на стойност стотици хиляди долара и 4 в София.

Абе тия си живеят в паралелна вселена ли. Какво очакват-да ги слушаме какво говорят и да не гледаме какво вършат. Без думи!!!