Стойнев: Лъжа е, че пишем закони под диктовка на руснаците

Министър Драгомир Стойнев заяви, че е огромна лъжа e, че твърденията в енергийния закон са правени под диктовката на "Газпром".

Обратно в новината

Коментари - Стойнев: Лъжа е, че пишем закони под диктовка на руснаците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжливото Стойне пак се изцепи...

Стойнев казва истината. Те не пишат закони под руска диктовка. Руснаците направо им ги дават написани и слава богу, защото комунягите каквито са продажници ще вземат да добавят и нещо допълнително.

направо написани. На ЕС законите също .

Каква е цената на Руския газ за България, каква е цената на Руския за Германия, пък сме православни братя, иди вярвай на Пелтека и на Овчаров?

Не само пишете но и изпълнявате под съветска поръчка.

Ами къде е документа, където е написано кой строи какво, на каква цена, защо го строи и какво ще стане после, как ще се разпределят печалбите, колко газ ще получават заинтересуваните страни и на каква цена? То е ясно, че червените дементи са мобилизирани да вият там както са им казали господарите, ама ние нормалните хора, къде ни е акъла? Кремълските маши се мъчат да ни отклоняват вниманието с плюене по Запада, което е ничего нового, така си е от 1917 година, ами ние? Добре ете им майката на "западните монополи" грабители, дайде да видим какво ни предлагат "източните монополи", ама черно на бяло, с цифри, пари и срокове. Или пак ще има "търговска тайна", която ще е "тайна" само за българите...

И после, защо нас ни третирали различно... Защото сме подлоги, затова. Франция заяви, че въпреки санкциите срещу Русия, няма да се откаже от сделката с корабите и черно на бяло доказа, че развалянето на сделката ще донесе повече загуби на Франция, отколкото на Русия. И дотук беше. Ние защо не направихме същото? Ами лакейското ни правителство почна да измисля разни глупости, че тръбата била "офшорна" и др. такива, с които може да заблуди само българската публика. А ЕС е против Южния поток не по принцип, а заради условията на изграждането му - без конкурс, без да се знае кой ще го строи и как, без прозрачност, без обществени поръчки и т.н. и т.н...

Не вярвайте, че са ни диктували, направо ни ги дадоха написани

Българинът масово показват какво му е отношението към природния газ и цените, които ни налагат. Купува си климатици, прави си котлета на твърдо гориво, монтира си слънчеви колектори, изключва си парното. Не виждам какъв е смисълът да дебатирате темата с газа. Ако не ви е ясно цената на газа за населението се определя така, че да не се убият другите енерго източници. Затова да ме убеждават колко ще спечеля от една или друга инвестиция в енергетиката няма нужда.

Разбира се, че не ви диктуват законите, че нали и вие трябва някаква работа та свършите. Те ви диктуват само задачите... "...на братята болшевики в България сега им предстои да докажат, че са скъсали със социал-демократическото минало и на дело да покажат привързаността си към световната революция...резолюция на Секретариата на Коминтерна..." Никаква диктовка нали? Хайде агентите Димитров и Коларов подлъгаха селенията да се разбунтува в пет села, та военните ги изклаха за да си отмъстят за "оранжевия терор" на Стамболийски... А др. Димитров "емигрира" за 10 години в Германия със сталинска "стипендия", а др. Коларов отиде да учи право в Швейцария... Добра награда за добре изпълнена задача... Завиждаш Стойнев ти на Дянков, а? И тебе ти се ще да станеш едно икономистче на руските олигарси, па макар и в Лондон...

Е те това е истински комунист. Ти му показваш писмото - черно на бяло, той ти вика: "Не е вярно" :))) Само комунистите го владеят тоя трик, понеже са оперирани от всякакъв срам

Не, не ги пишат под диктовката на Руснаците. Пишат ги под диктовката на, който плати най-много!

Каква диктовка. Никаква диктовка. Това е заповед, Стойнев. Опичай си акъла

не под диктовката защото руснаците са им го написали ПРЕДВАРИТЕЛНО !

Не са им го писали въобще. Ако го бяха писали щеше да е по-грамотно?!

Сега е моментът! Това, което не постигнахме с една година протести може да стане само с едно праилно гласуване в НС. Ако не мине този закон, руските господари ще оттеглят подкрепата си от съсела и ореха, пелтека и алкохоличката са до там! За назидание на слдващите правителства, които не изпълняват руските окръжни!

Каква диктовка? Законите идват изцяло написани от Газпром! Те(Москва) знаят че червенотиквениците в България едно време имаха само един с висше образование в ЦК на БКП! А и нали овчар(Т.Живков) дълго време ръководеше и ЦК и държавата.

млади човече сигурен ли сте в това което казвате

ВИЕ НЕ ПИШЕТЕ ЗАКОНИТЕ,ОТ РУСИЯ ВИ ГИ ИЗПРАЩАТ НАПИСАНИ.

Г-н Стойнев,не Ви ли беше много рано да седнете на този стол в държавата?

...Лъжа е, че пишем закони под диктовка на руснаците... ДА ЛЪЖА Е - пишете под диктовката на Руската Енергиина Мафия! Обикновените руснаци мислят как да оцеляват - както и българите.

Толкова жалко и некомпетентно същество скоро не е имало в българската политика. Ако не беше толкова трагично, щеше да е много смешно. Некадърник, обирай си крушите, заедно с цялото крадливо правителство.

не е лъжа не е с кеф го правите и с пачки в джоба

Газопроводът трябва да стигне до Италия, а и Австрия иска да чопне, което означава, че нашите са пионки и нямат думата. Едно време Италия пазаруваше петрол въпреки ембаргото над Либия и сега италианците въобще не се интересуват от Путин и не им дреме за Украйна. Гледат си богатството и не са за уважение, но няма смисъл ние да обираме горещите картофи. Ако навремето бяхме обявили , че сме съгласни газопроводът да е при еднакви условия за всички, русофилиите нямаше да се намажат и сега мазно да им подига.

Ако този документ е истински, Европейските социалисти трябва да снемат веднага доверието си от наш СерГейчо за предателство спрямо ЕС. Всички Български социалисти трябва да бъдат проверени да ли не работят за Москва. Срам и позор за България.. Спасението е само със закон както в другите бивши соц. държави, забрана доживотна за заемане на отговорни длъжности. Г-н Министър на ВР, за кого работите и кого защитавате? Ако имате малко достойнство си подайте оставката. интересно е как спите след смяна на толкова много длъжности и вярност към две противоположни партии. На ли имахте собствен проект, или забравихте... или и вие сте от комунистическите еничари?

Бълг. комунисти по презумпция са нац. предатели и пета руска колона. Няма случай в цялата им история да са направили нещо за България.

Благодарение на ДСБ и на предателите от СДС властта отиде изцяло при БКП- Атака, ДПС, БСП и ГЕРБ. Първите генерали от армията и разузнаването, Вторите комунистите сред турците,третите комунистите от БКП и последните, но не и по мърсотия- милиционерите от БКП. Защо сме бедни и сдухани? Ами затова! Сдуханяци ни управляват и имат самочувствието, че могат да се справят въпреки, че постоянно се провалят.

Ей, червени компири, Турция иска газопроводи защото потребява около 45 милиарда кубика годишно ..А ние - 2,8 млд...Турция е ДЕСЕТ пъти по- голяма по население от нас .. И тази руска ГАЗ не е за нас - тя не ни и трябва !!! НИЩО няма да получим за ПРЕНОСА на тази руска газ за милиарди !! Какъв СТРОЕЖ е това , бе , компири : Една дупка - канал - и в нея ВНОСНИ тръби , поставени с вносни багери и кранове и от руснаци = повечето .. КЪДЕ е работата за хиляди българи ?? Къде ??? Като работата- ше бъде ЗА около 300-500 работници и то - за ЕДНА година !!! Стига червени лъжи , ей .. ТОВА не е СТРОЖ , сгради , фабрики, пътища , язовири, и т.н.. - а канал в земята с тръби .зарити ..)) и ОКОЛО 400 метра санитарна ЗОНА - по нашата наредба - т.е. НИЩО - никакви временни постройки или дори трайни насаждения - в тази зона !!!??? Защото -много е просто - АКО ГРЪМНЕ ...) НИЩО- нито лев за България ...А скоро- конектора с Турция - ще можем да получаваме около 1 милиард- куб.м. ГАЗ - само от този конектор - при ОБЩОТО ни потребение от 2, 8 милиарда годишно ...:)) За какво руски агенти ЗАГЛОБВАТЕ БЪлгария с над 7 милиарда лева- с лихвите - за да си пробутате руския интерес ??? Толкова ще ни струват на нас - 1/2 идеална част от тръбите у нас !!??? И ако няма ГАЗ по тях - БЪЛГАРИЯ ще ги изплаща /кредита / на банките !!??- тези над 7 милиарда лева !!??

Няма по- тъпи и нагли от руските агенти у нас .. И аритметика до 2 -ри клас не знаят !! За стотен път - ТАЗИ ГАЗ не е за НАС !! На НАС_ тя не ни трябва - нямаме нужда от нея - компирииииии.... НИЩО няма да получим и за ПРЕНОСА на ТАЗО газ -чужда и за други стртани - защото рускнаците ни пробутват СОБСТВЕНОСТ върху половината тръби /1/2 идеална част / , на ТРЪБИ - които на НАС не ни трябват.. Нито газта по тези тръби , нито САМИТЕ тръби - НЕ ни трябват , компирииии.. България няма интерес от този строеж, компириии.. Как по- ясно да ви се каже , чукундури , за да го разберете ??? Някой ВАС насила правил ли вие СОБСТВЕНИК на НЕЩО - от което нямате НУЖДА и да ви ПРИНУДИ ДА ГО ИЗПЛАЩАТЕ ??? Ето това травят руските агенти днес - у нас ... Защото накрая - БЪлгария не само ще е дала земята си за тези тръби - но ако спре ГАЗТА по тях - ЩЕ ПЛАЩА МИЛИАРДИ на банките - за тези тръби - по които кой знае какво ще има - след 10-15 -25 години ..И празни да са- НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ , а не ГАЗПРОМ или руските олигарси !!! Т.е. , РИСКЪТ от този проект ще тежи върху нашата дуржава , БЕЗ да има каквато и да била полза за нас- като държава !!! BIG AL

Този червен задник и цялата шайка национални предатели, които управляват, работят за Русия /не безвъзмездно/. Цялата сметка се плаща накрая от бълг. народ.

Как от една страна е лъжа, а от друга можели да се променят нещата между първо и второ четене в Парламента? Тоя ни взе за овце всички, то верно сме си тъпи, ама чак пък толкова..... Драгомирчо, някои хора могат и да четат и да мислят, ама ти откъде да знаеш, за тебе се иска само да слушкаш.....

лъжа е, че и че лъжете хората, че работите за техен, а не за свой, интерес...

Съжалявам, че в България има още изроди, тъгуващи за комунизма.Това са останките "еничарите" създадени от Българските комунисти. Защо еничари? Ами защото бащите ( най-простите и не образовани хора) на тези сега така наречени социалисти "комунисти" избиха българката интелигенция, взеха децата на най-бедните като тях (пияници и отрепки), безработни семейства и започнаха да ги обучават в България и Русия. И сега те се отблагодаряват с про-руска вярност. Един от тях е СерГеичо, без нито един работен ден. Общото между БСП и ДПС е еничарството. Българино осъзнай се. Не забравяй лагерите за най видните ни българи. Нека за винаги изметем тези български еничари в 21 век. С лъжите си те са не надминати. За 44 години ни направиха най-бедната страна, сега искат същото. Като влизахме в ЕС им опростиха кредитите, сега няма как да стане, ще ги плащаме ние и нашите деца. Пътят е тежък но правилен. Да не се надяваме на суровинната база на ЕС (Руссия, без всякаква икономика) Призовавам всички да гласуват за бъдещето на България и нейното място в Европа.

Жорди, ти си глупак! не можеш да ги наричаш изроди! изроди са педофилите, например. хората са заблудени. точно толкова, колкото са заблудени всички регилиозни хора, например...

Стойнев: Лъжа е, че пишем закони под диктовка на руснаците Разбира се, че е лъжа. Сами, съзнателно и отговорно ги пишете след като получите наставленията.... :D

защо му викате пелтека на тоя?

Путин постигна стратегическа военна победа без нито един изстрел и нито една капка кръв в Крим като си върна тази руска земя, макар и под формата на самостоятелна република. Янките не можаха да го преглътнат - излизаше, че войната, която готвеха, нямаше да се състои, както стана и със Сирия. А какво е "нов световен ред" без войни?!?!  Затова и трябваше хунтата да бъде "консултирана" поне до садизма в Одеса и мирните жертви в Източна Украйна, за да бъде предизвикана Русия и янките да потънат в любимата си материя - дезинформация и наричане на бялото-черно и черното-бяло докато кръвта и жертвите стигнат нужния им обем, а парите за поддържане на войната, юркането на "съюзниците" да дават пари за НАТО (т.е. за американски оръжия и пр. и пр.) да бъдат взети.

много тъпо

БГ - руска КОЛОНИЯ как ти звучи? ...;)

никак не ми звучи! знам обаче, че БГ колония на сащ и ею в момента звучи зверски над всички нас! ОК?!

ves

Дали пък скоро няма да излезе наяве кой подслушва в България.Да но журналистите нямат дупе да разследват,а институциите са пряко подчинени.

ves

В сигнала пише още, че трябва да се обърне внимание на хипотезата, че с цел да се извърши престъпление по чл. 171, неизвестният деятел е копирал, използвал или осъществил достъп до компютърни данни в компютърна система без разрешение и така е извършил престъпление по чл. 319а. Една от първите реакции, няколко часа, след като blitz.bg публикува мейла беше на лидера на БСП Сергей Станишев. Той заяви, че това, което вижда в кореспонденцията е "политико-икономически медиен сценарий". В сигнала е записано, че от думите на Станишев става ясно, че явно той визира повече от едно писмо, с което той вероятно е запознат и затова би следвало от него да бъдат снети обяснения. Подателите на сигнала искат разследването да бъде извършено от орган различен от ДАНС и МВР, защото те са на пряко подчинение на вицепремиера Цветлин Йовчев, а Станишев е лидер на политическа партия, с чийто мандат беше съставено правителството.

Разбира се, че е лъжа. Газпром са ви написали закона, не вие.

Мърляк като Станишката без 1 час трудов стаж

Колкото подлогите на Боко НЕ приеха промени за банките, за зелените енергиики, за новите лифтчета, старите дюни и т.н. под диктовката на едни милиардерчета, толкова и Вие не слугувате на никой! ДАНО ДА ИЗМРЕТЕ ВСИЧКИ ОТ ГЛАД И ПРЕДИШНИ И СЕГАШНИ КРАДЦИ!

Били завършили кой курс в Кембридж и т.н. , ама те мутри по същество.

Истината е, че през цялата си история "столетницата" е командвана, финансирана и контролирана от Москва. Това е исторически факт, а не предположение.

Толкова са нагли, че бедна ви е представата дори! Няма кой... да им разбута всичко по ред и в затвора по ред. Законите са за тях хартийки. Хартийки с които могат да си играят.

Руснаците не диктуват, те ги пишат. А вие изпълнявате, защото знаете какво са ви казали: "Молчать и нерусаждать, толко изполнять!".

Не ми било руснаци, а съветски кагебистки олигарси!

Вярно не ги диктуват законите тъй като сте достатъчно тъпи и може да объркате нещо. Затова направо ви ги изпращат написани.

...........Лъжа е, че пишем закони под диктовка на руснаците......... Yes, Sir! Yes! Ами........ те просто ги пишат и приемат вместо нас. Ние и за това не ставаме!

Колкото и да замитате насиането вече ви е късно! Продажни копеенца!!! Така и на никой българин не му стана ясно, къв е тоя зор за Южен Поток, какво точно печели България от това и какво губи!!! 20 години ще изплащаме милиарди, а после е много съмнително дали ще печелим нещо, да не говорим за абсурдното противопоставяне срещу ЕС!!!

Интересен факт е обаче, че ако България се откаже от Южен поток Румъния е готова да заеме нашето място.

Трябва да се търсят алтернативи, оправданието Украйна се появи последните месеци, проектът Южен Поток е от повече от 10 години!!! Тези милиарди, които ще дадем, могат чудесно да се инвестират в алтернативи, помощни връзки към съседни държави, разработване на наши находища, доставка на втечнен газ, както и безопасно добиване на шистов газ!

Катя газта в Чирен ще свърши, задава се газова криза-чети и другите новини. Да ти се обяснява ли защо ни е южен поток? Или крадците от Украйна, на които и западните компании не им вярват а и правителствата им гранции не смеят да дават, ще ти пуснат аванта...

Бай Ставри

1. За Крадците от Украйна - Най-големите крадци от Русия им откраднаха цял Крим 2. Изпратиха терористи в Източна Украйна 3. Вдигат им цената както си решат Та аз ако съм на мястото на крадците от Украйна въобще няма да плащам на КРЕМЪЛСКИТЕ ПЛАДНЕШКИ ОБИРНИЦИ

Като го знаем що за идиот е Стойнев,пак е добре някой да му казва какво да прави..Това е лошо,но изглежда като по-малкото лошо....

Въпросът кой на кого и какво е диктувал не е толкова интересен, колкото този какво ще се случи с доставките на газ за България след като се очаква конфликът м/у Русия и Украйна да се задълбочи и доставките от там да се спрат. Германия си има Северен Поток. Тях не ги мисля. Неприятното е, че и те нас не ни мислят.

Още по-интересния въпрос е защо поколения български политици не направиха абсолютно нищо, за да се откъснем от енергийната политика на Русия. Маските паднаха и Русия се оказа същата агресивна опасна Империя на Злото, като СССР - продължител на Византия

fixxxer@mail.bg

Русия няма да престане с апетитите да влияе върху по-слабите държави. Също както и САЩ няма да се откаже от желанията си да разширява териториите си на влияние. Нещата никога не са само черно и бяло. Нито едните са "добрите", нито другите са "лошите". Ние сме баламите, че не се възползваме в боричканията им.

Защо ние след като сме в Европа, сме най-зле? Ми то е ясно: ЗАЩОТО РУСНАЦИТЕ НИ ДИКТУВАТ ЗАКОНИТЕ ЗАЩОТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ЛЪЖАТ ЕВРОПА И ВЗИМАТ ПОДКУПИТЕ НА ПОСТ-ВИЗАНТИЙСКАТА РАШИСТКА ИМПЕРИЯ

Нелепо е, след като директивите пристигат от Брюксел да твърдите, че САМО руснаците са виновни. Считам, че най-виновни сме си ние със слагачеството си на тези и онези. Време е да се отърсим от тези си залитания и да гледаме от нашата си кула, не от тази на съседите, или "великите сили".

Бай Ставри

Директивите за нашите политици, както и собствените закони, са: МАЛКА ВРАТА У ШИРОКО ПОЛЕ Депутатите първи дават пример как се паркира на места за инвалиди, как необезпокояван превишаваш скорост, как безнаказан печелиш дела с корумпирани съдии и как нагло пред лицето на целия народ крадеш едни пари и взимаш едни подкупи