Евгения Харитонова е новият зам.-министър на икономиката

Премиерът Бойко Борисов назначи Евгения Харитонова, която е член на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) за зам.-министър на икономиката, енергетиката и туризма.

Обратно в новината

Коментари - Евгения Харитонова е новият зам.-министър на икономиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми хареса М., че тя работи в енергетиката, откакто се помни. Какво е направила за тази енергетика, освен, че е назначена от началото на ДКЕВР? Техенерго се занимаваше с ремонт, не с проектиране.

Да я поздравим с руската песничка "Каалинка, калинка, калинка мая " - целият и живот е минал тихо и спокойно зад бюрце, мама и тати са и дали шанса да е в НЕК, после от само себе си е минала към ДКЕВР и сега на висок пост, на който ще слуша и изпълнява още повече заповедите на монополистите и техните политически протежета ! Какъв професионализъм а - мълчаливо да гледаш как ограбват народа и си въртят далаверите и това те правело професионалист ! Малииии то са едни знания как се местят папки и подписват командировъчни - ще разцепи мрака в енергетиката тази какичка !

Докога НЕК, ще притежава супер луксозни почивни станаци, кой ги издържа, какви заплати получават, какви са цените в тях, кой ги ползва и защо си раздават бонуси...?За чия сметка е всичко това и откъде-накъде българския данъкоплатец трябва да издържа тази безумщина.

патриот енергетик?Има ли,например,патриот готвач,или патриот обущар ,или патриот учител?Голяма пошлост,бе хора!Ами на нас ни е спукана работата отвсясъде!

СТРАШНО Е, КОГАТО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЛКО МНОГО Е НЕКОМПЕТЕНТЕН. СТРАШНО Е , КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ ХОРА БЕЗ ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЖИЗНИН ОПИТ. ХОРА, КОИТО НЕ ЗНАЯТ , А И НЕ ПОДОЗИРАТ КОЛКО НЕ ЗНАЯТ. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! ЗАЩОТО САМО ТИ НИ ОСТАНА, БОЖЕ!!!

Ами,Делян като нищо не разбира,а го пуснаха с парашут и да е послушко,си взима някой,който да му върши работата.

Престанете с глупавите коментари! Познавам Жени Харитонова от години. Изключително трудолюбива, умна и принципна жена, работи в енергетиката откакто се помни. Знае точно за какво става въпрос. Не се корумпира. Това е възможно най-добрият избор. Напред, Жени!

То по твоите думи е направо светица бе - само дето трудовият и стаж е изцяло в НЕК и ДКЕВР - най-корумпираните и крадливи организации в областта на Енергетиката у нас - как пък досега не се чу нищо от нея - да обърне вниманието на обществото върху безобразията в тези две организации, да препоръча мерки за някакви промени ? Не само ти я познаваш - всички сме виждали послушни и безволеви бюрократични плужеци, на които живота им минава зад бюрата изпълнявайки сляпо нарежданията отгоре, докато не дойде момент да бъдат възнаградени за тяхното мълчание и дебилщина ! Не ни трябват послушни калинки - а мислещи хора с характер, професионализъм и морал ! Не мисля, че досегашните мижитурки от НЕК и ДКЕВР имат тези три качества !

Стига гъски в управлението. Скоро ще трябва да прекръстим България на Феминистан. Няма ли технократи, които да разбират от строителство, енергетика и пр. или е по-важно да печелим женския електорат.

Сигурно тази мадам е от сои! Навярно е родственица на Поп Харитон - от историята.

Повече, женствени мъже и податливи жени в управлението, дето се радват на премиера ще ни сринат напълно.Жалко!!!!

... сладурчика-министърчо, сега тая номенклатурна тетка ще го клати на малкия си пръст.

Не сте прави да твърдите, че управленският ни апарат се е напълнил с пикльовци с жълто около човките. Новата зам-министърка е абитуриентка от френската езикова гимназия, скоро ще има диплома (истинска) за средно образование, а до края на следващия мандат на ГЕРБ - даже и за висше!

Сульо на Пульо... Братовчед на племенник... ГЕРБ си играе на управление Дали са властта на пикльовци, които ще се учат тепърва за сметка на обществото и държавата. Типична милиционерска политика без ум, но с много пари - главната цел на ГЕРБ. Пари до насиране, пък ако ще и кризата да унищожи всичко. Няма обяснение как може народ като българският да търпи тъпоглавщинаа на ченгетата, чието място е в РПУ, а не във властта. Там те нямат място, защото се иска пипе и дипломи.А те ги нямат. Затова са се настървили за още власт. Докаго се сгромолясат. Отново и отново - България губи време и ресурси заради шепа негодници.

Аман от тези амбициозни жени бе.Това прибързано назначаване на министърки и зам. министърки скоро ще ни излезе през носа. Какви специалистки са министърките на здравеопазнането и на правосъдието? Никакви. Ще натворят куп глупости. Изобщо ако трябва да се отправи по-сериозна критика към правитеството на ГЕРБ, то тя е за твърде безотговорната и хаотична кадрова политика от която всички ще патим. Свършиха ли в България кадърните мъже!

Поредният удобен зам.министър,поредното послушно "кутре" на ББ. Въртим , сучем - все към енергоизточници и снабдяване се ориентират управляващите и техните "мекерета" в сянка. Добре! Завладейте енергетиката,всички източници - това го правите от години и така ще диктувате живота в държавата ни , дори и когато не сте вече на власт.Много хитро ... и много плоско. И като се наплюскате , в гробищата ли ще занесете всичко.....?

ГЕРБ затриха Белене. Бургас Александрополис. Сега е наред на Южен поток. Всичко се прави в интерес на американците. Този култоровед е кукла на конци. Всичко е срещу българите да няма работни места и работа на фирмите а гювеч за Боко.

Тежко и на енергетиката и икономиката.

сме на това дередже.

ПРОВЕРЯВАЙТЕ СИ ДОБРЕ ДИПЛОМИТЕ

деляне, много целеустремен поглед какво виждаш там ??? май "светлото" бъдеще