Втори свидетел се отрече от показанията си по делото ”Масларова”

Още един от свидетелите по делото срещу бившия министър на труда и социалната политика Емилия Масларова се отрече от показанията, които е дал пред разследващите.

Обратно в новината

Коментари - Втори свидетел се отрече от показанията си по делото ”Масларова” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тази долна отрепка ще се измъкне от Българското кривосъдие. Не мога да й гледам мазната нагла мутра.

Всичко е очевадно , даже очеИЗБОДНО :))) Истината е , че който има пари може да опровергае всичко:)) Живота е адски скъпо нещо , направо безценно , когато държавата неможе да те защити! Не се сърдете на свидетелите - те имат своите причини , сърдете се на системата , която всекидневно ни се изхрачва в лицата. Накрая всички са невинни , а изключение на крадците на вафли , разбивачите на будки и наркомани , които не си спомнят какво са крали , както и няколко неплатили , където трябва.

Много ми намирисва на подкупен свидетел или сплашен.Смехуранка .Комунистически парцал.Крадла.

Миличката г-жа Масларова каква божа кравичка е на снимката-като дете без майка. Ами да oсъдят тези двама свидетели за лъжесвидетелство, разиграване на съда, което води до разходи, които всички плащаме. Ей, много здраво пипат " червените другари".

.....и комунягите... Накрая- тя ще бъде невинна!!!

Другарите пипат здраво. Молодцы!

Крайно време време е да се сменят съдиите и да се изберът нови чрез конкурс. Те още не са корумпирани и що годе може да им се вярва. Без ефективни присъди в евро-зоната не се ходи.

Това е смесеният комунистическо-костовистко-герберастки цирк!Вместо да намажат на Масларката дебелата и крадлива задница...сега тя ще ги намаже в Страсбург!

А и има достатъчно пари да осъди България в Страстбург

Другарю Ронин, ако си точен и обективен-извади ДСБ от"компанията" на БСП и сие! Ставаше тъпо-жалък! Нещастен, дребен манипулатор на дебили!

След като Станишев по конституция нямал право да се кандидатира за президент, защо пък Масларова да не стане кандидат - президент от левицата ? На всички вече е ясно, че тя ще излезе от съдебна зала по - чиста от сълза и какво по - голямо доказателство от това, че тя е една честна и трудолюбива наша съгражданка !? Ето затова може да и имаме пълно доверие и да гласуваме за нея на предстоящите президентски избори !

България е правова държава. Само съдът може да каже виновна ли е или не е, ако е виновна ще си понесе наказанието, ако е невинна ще бъде снето обвинението. Като чета коментарите освен злоба нищо друго няма в нашия манталитет. защо нито един не каза каква беше като социална министърка, колко пъти доходите на пенсионерите се увеличаваха през мандата на тройната окалиция. Колко месецеа е платеното майчинство в страната, каква беше пенсионна система през нейно време, коледните добавки за пенсионерите и още много други неща. през нейно време се правеше, строеше, имаше виждане как да вървят доходите. Стига злоба в тази държава, бе хора!

Към "Гост" - Може ли да ми дадете отговор на въпроса "Защо всички свидетели от знаковите дела си променят показанията???" И само не ми пишете,че е виновна полицията. Явно сте в час - открехнете ни каква е цената на промяната показанията - пари, живот, служба, далавера, заплаха.......Отговор имате ли??? ДОКОГА СВИДЕТЕЛИТЕ ЩЕ СЕ ОТРИЧАТ ОТ ДУМИТЕ СИ??? За всеки отрекъл се - съд за лъжесвидетелстване и в затвора за дълго!!!

Не е въпроса до свидетелите. Тя ли беше най-корумпирания вънистър по времето на тройната коалиция? Не, ще започна въпроса по друг начин-в кое министерство се строеше най-много? И непросветените знаят, че това е МРРБ и е естествено там да са най-големите злоупотреби. защо не съдят Гагаузов или заместника му Михайлевски? Точно така-защото се откупиха където трябва. масларова , ако имаше нещо щеше да адде пари, където е необходичмо и и зобщо нямаше да стига до съд. така, че съм убеден в нейната невинност.

ОХ,КАТО Я ГЛЕДАМ КАКВА ВОДА НЕНАПИТА Е - ЧАК ДА Я ОЖАЛИШ

Не е ли време да се мине през деветия кръг, за по напряко или не ви стиска

Ама разбира се, свидетеля преди е бил неподготвен. Сега обаче, след като е получил необходимите разяснения във вид на финикийски знаци и някой и друг шамар, вече е напълно подготвен за изявления пред съда. Иначе и на врабчетата е ясно, че за 12 000 000 лв. могат да се построят поне две такива сгради.

Ако не съда, то сигурна съм че един ден Бог ще я съди!Халал да са и всички тия пари, но всичко се връща в този живот!Цялата тая ненавист към нея(която си е напълно заслужена) един ден ще и се стовари върху главата,та ще се чуди от къде и е дошло. Ясно е ,че съда нищо няма да направи, но .....има един от горе дето съм сигурна, че ще и потърси сметка!

Блажени са верующите!

Голям гьонсуратлък,брейййй...

Тъй, тъй, казал си е човекът - първият път бил "неподготвен" и си говорел за нещата както са наистина, а за делото го подготвили хората на мазната масларка и той сега всичко отрича! Не може ли да се проверят и банковите му сметки също - да не се намери случайно основанието така добре да се подготви за лъжесвидетелстване на делото?! И къщата му, и на родата му имотите - и ако случайно се намерят едни пари, които не съответстват на малката му заплата - да се добавят годинки на масларката за подкупване на ключови свидетели.

Както написах преди известно време няма начин съдът надзираван и назначен от Гоце да осъди вярната му ятачка при любовните му забежки. Така че, нещата са ясни,бой и пари и старата чанта ще излезе с нова, перли и Бентли за утеха!

Защо не ги съдят тези свидетели за лъжесвидетество?!

Всички ще се отрекат,защото играят парите,които ужасно перфектно затварят устата.Т Я ще остане невинна като Мария.Милиони са това-не е шега работа.Ех,правосъдие-що не идеш на майната си и да се не върнеш никога.

Гади ми се!...

Нали Ви казах, че съдът на богатите няма да осъди вярната дъщеря на Партията и народа другарката Масларкова.Тя може да е присвоявала, но не е крала. Значи е невинна. А тези свидетели ще се отказват от показанията си, защото като лъжесвидетел може да останеш жив, но не и като свидетел срещу Еми. Ясен ли съм?

нали не вярвате в охтопода""? ето го !

Масларова, пожелавам ти да си купиш много скъпи палта и чанти с парите на нашите пенсионери! Халал да са ти! Само Господ ще те съди теб и всички като теб, защото ти си една мръсна лицемерна ули...ца !!!!

И свещи много да си купиш, масларке!

Така както кълнете, явно сте напълно, сто процента сигурни, че Масларова е виновна по обвинението. Така ли?

Явно столетницата има много пачки, с които запушва устата на свидетели и на адвокати.

Законите в НПК през 20 - те години на прехода бяха писани основно от юристи / адвокати / ... Аз преди време поставих открито въпроса дали т. нар. юристи да не учат и няколко семестъра ВИСША МАТЕМАТИКА ... Защо ли ? Ако т. нар. юристи учеха ВИСША МАТЕМАТИКА и Теоремите на Коши с техните доказателства, определено щяха много по - добре да намират доказателства за извършено престъпление и в досъдебното производство, и в съдебната зала ! Казват, че МАТЕМАТИКАТА била майка на всички науки, а решаването на математически и други изчислителни задачи развивало най - добре логиката ... Това дори е и научно доказано ! Преди време Л. Груев беше попитал дали не искаме у нас да има и НАУЧНА полиция ... Мисля, че отговорът на този въпрос е повече от ясен !? Аз лично смятам, че хора, които са завършили МАТЕМАТИКА или ИНЖЕНЕРНИ СПЕЦИАЛНОСТИ, биха могли много добре да намират въпросните доказателства за извършени престъпления ! Защо пък в съдебната система да не започнем да назначаваме хора завършили математици и инженери ? Ако работят в екип с добри юристи, прекрасно биха могли да намират въпросните доказателства за извършени престъпления ! Важното е да намираме доказателства за извършено престъпление и по този начин да открием обективната истина, нали ?

Др. Гаус, за тази цел съдът ползва т.нар. "вещи лица", защото магистратите не могат да са специалисти по всичко. Когато им е необходимо експертно мнение, те призовават съответния специалист (напр. инженер или лекар). Мислете малко преди да давате такива предложения.

Уважаеми Джак, колегата Гаус имаше предвид методологията и подхода, а не конкретните познания в различни области извън правото. Затова извън БГ успели инженери и математици - колкото искаш, лично познавам представители на големи компании за различни региони - българи. Ако с тази си методология, на която ставаме свидетели, правистите строяха мостове, да са изпопадали досега. Хубав ден, а аз отивам да си пусна великото The Jack на AC/DC)

Ако съда иска да осъди Масларова ще го направи. Той просто иска да я освободи от отговорност. Прави се замерване от 3-5 вещи лица на всичко по изграждането/ ремонта, който е направен изчислява се и се доказва, че са вложени по малко пари, а са похарчени повече, тогава нека Масларова да доказва къде са парите като ен ги е взела, а те излизат, че са липси или надписани СМР дейности.

да, само че няма да се направи експиртиза, то се знае защо. Г-жа Наглост се вози в Бентли и носи перли. За нейните грехове изкупление е описано в Грамада

Дали Масларова е остойностявала фактурите за извършените работи или изпълнителя?? И сега за да задоволим егото на ББ ще поразкопаем сградата за да му доказваме лъжите??Вещите лица биха могли да доказат някакви нередности при изпълнителя но не и при получателя..Когато ви издадът фактура вие ли носите отговорнос за написаното в нея или издателя та да искате съда на тази база да издава присъда на Масларова??Слезте на земята..

Когато си МОЛ, камо ли министър носиш отговорност какво стои зад фактурата - сериозно ти репликирам 55!!! Има си текст в ГПК и НПК за всичко. А при строителство... ах там е красота!!! ВСИЧКО Е С ПРОТОКОЛИ, АКТОВЕ, НЕЗАВИСИМ НАДЗОР, оТДЕЛ аРХИТЕКТУРА И ГРАДОУСТРОЙСТВО. Много ми е жал за свидетилите... представям си какво им е...

Абе тез тъпаци как смеят да съдят г-жа Масларова- наи добриа министър досега, ние варненскиа бизнес елит сме исцяло зад вас гжо Масларова!!!

Ама ти сериозно ли?!?!?!?!

Ти пак ли се появи бе, малоумник / варналия?! Бая време те нямаше и сега пак се пръкна да ръсиш простотии!

Браво морски, браво Варна- та ти си един чудесен, неграмотен сладур!Вие там, гагаузите, не ходите ли поне до второ отделение на училище?

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗКАЗВАШ ОТ СВОЕ ИМЕ, СТИГА СИ ИЗЛАГАЛ ВАРНАЛИЙТЕ ИЛИ ВСИЧКИ СА КАТО ТЕБ. ДАНО НЕ Е ТАКА!

ББ и правителството му и това обещание не изпълниха, защото и те са комуняги като другите, ждани за власт на всяка цена.

Някой пак подхлъзна Бате Бойко, той се хвана на въдицата, направи гръмки изявления за "престъпленията и наказанията", а на финала май ще трябва да се извинява...

В състава на ООД-то влиза преструктурираната фирма ЛЕНА с изпълнителен директор Антон Масларов ? Оставам с впечатлението че Масларова няма нищо общо с това .Не е ли трагично да не кажем смешно ?

Оставам с впечатлението че Бойко Борисов няма нищо общо с милионите на Цветелина Бориславова и СИБанк, СИК и Пашата, А Цветан Цветанов с 6-те апартамента, Лъчо Мозъка с ... .Не е ли трагично да не кажем смешно ?

абе то се знае че тези обществени поръчки източват държавата. но тук никой не му пука за нищо..

А кога беше създадена фирмата купила Кремиковци, че нещо не си спомням? Защо срещу тях още няма нищо?

Язък, ами сега Бойко с какво ще се хвали.....

Третият свидетел ще потвърди че Масларова е седма жена на Бен-ладен и от шест години не е напускала Кабул

ЗАТОВА МАСЛАРОВА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАДЪРЖАНА, А НЕ НА СВОБОДА ,ЗАЩОТО СЕГА ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ Е ПЛАТИЛА НА ТЕЗИ СВИДЕТЕЛИ, ЗА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ПОКАЗАНИЯТА СИ. КАКВА ХИТРУША Е ТАЗИ СТАРА ЧАНТА. ДАНО В СЪДА НЕ И ПОВЯРВАТ И ДА Я ВКАРАТ В ЗАТВОРА,КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО НА КОМУНИСТИТЕ.

Да плати комунистката?!?!? По скоро са ги пребили от бой тези свидетели заедно с братята им жените и децата и за им развинтили психиката с отдавна измислени КГБ номера

Разбира се това е истината - единствена и неоспорима. ;) Напълно се изключва възможността тези да са платени лъжесвидетели. Да, да... ;)

Ако е виновна , нека си понесе отговорността. Само не мога да разбера следното - навремето Емел Етем направи някакъв подобен номер с една сграда в центъра на Сливен.Толкова метани ли ще правим, та няма и на нея да й търсим сметка?

КАТО КАЗА СЛИВЕН, ТА СЕ СЕТИХ ЗА ЛЕЧКОВ....! НЕНАКАЗАНИЯ БАНДИТ ЗА ВСИЧКО ЗЛО, КОЕТО СЛИВНАЛИИ ПОЛУЧАВАД ОТ БОГА! ТОЗИ БАНДИТ НЕ СИ МРЪДВА КРИВИЯ ПРЪСТ ДА СИ ОПРАВИ ОГРОМНИТЕ КАШИ Е ГРАДА! ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТА ГОДИНА ГРАДА Е РАЗОРАН, ОБРАН И С ОМЕРЗЕНИ ОТ ТАЗИ ПЕРСОНА ЖИТЕЛИ, В Т.Ч. БИВШ НЕГОВ ЕЛЕКТОРАТ! АЛЕД КАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ ДЛЪЖНОСТ, ДАЛИ НЯМА ДА МУ СПРЕТНАТ СЪЩИЯ ТЕАТЪР ТИП "НЕВИННИ СОФИЯНСКИ, МАСЛАРОВА"! И ТО СЪС СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ, ОТ ПРОКУРОРСКИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ГРЕШКИ

Къде е реализма ви?? Неразбирате ли че много "свидетели" дават това което искат разследващите за да се отърват от техните действия. Всеки разумен човек знае че казаното пред съда има тежест и неможе да се манипулира поради простата причина че има повече хора и те не играят рдна игра...а не казаното пред1-2 от една и съща банда..

Тя жената е света вода ненапита, а11милиона те са се изпарили.Парите ги няма и виновни няма.

Ох все забравям че вие сте ги носили тези милиони на Масларова и за това трябва да ви се "вярва"..Знаете ли и аз мога да кажа че съм ви дал някое заемче пък вие не ми го връщате и ще има да пишете пред раследващите и да се оплаквате пред медиите как това не е вярно...

Не се сърдете на американския посланик като прави изказване че в БГ няма действаща правосъдна с-ма.

Намерили сте църква да се помолите.

Така е в нашата страна - тези политици, съдии и прокурори ние ги създадохме. С тъпотата, овчедушието и егоизма си. Да са ни честити и да живеят поне 200 години, иначе няма да си изхарчат парите, дето откраднаха от нас! БСП - урааааааааа!

Типичен мафиотски похват. Все едно гледам пошъл холивудски филм-мафиота нагло се хили от подсъдимата скамейка, докато свидетелите на обвинението са със скоротечна амнезия. Сега разбирате ли, за какво се ползва българския съд? Като не може да наказва мафиоти- пере им съвестите и биографиите. Позор!

А, така ми се искаше да видя райе това нагло и безскрупулно същество Масларова!

Рядко нагла женица с още по-нагло излъчване. После се чудим защо хората не искат да свидетелстват.....

Мафия!

А за хотелчето на Масларката "Армира" на старозагорските бани тъй ли нокой не е чувал?! Чудно...

А от де таз проста жена има толкоз пари?! Що не я питат Масларката, както на Цецо тъщата?

Тя е невинна и е светица! Да я предложим на дядо Максим за канонизиране! Той ги произвежда серийно!

kgb777kgb

Тука яко мутри играят - или бой или пари - избирай !!! Запазете свидетелите иначе и тая" гняз" ще се окаже нивинна !!!

Страшна си е, като горгона Медуза се цъкли!!!! При всички тия процеси за мил. и мил. кражби свидерелите трябва да са защитени!