Съдът оправда Емилия Масларова

Софийският градски съд (СГС) оправда бившия социален министър в правителството на Тройната коалиция Емилия Масларова за престъпления по служба и присвояване.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда Емилия Масларова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синът на външния министър на Германия е арестуван и осъден за финансови далавери !!!!! СЪЩО КАТО В БЪЛГАРИЯ - НАЛИ??????

Да разбира се , на свобода! 1. Ще може да си плаща 2. няма да има проблеми с тъмните политически структури

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

страхотен съд-един голям няма наказан за милиардите откраднати от нашия хляб....

СТРЕСА НА ХОРАТА Е ОТ ТАКИВА НОВИНИ,ДРУГИЯТ СТРЕС Е САМО ГАРНИТУРА.

гнусно и миризливо като бсп,дпс и герп

Бе как я измислиха тази оправдателна присъда!Тука има,тука нема!Ей,факири!Ще са забавни мотивите и умозаключенията на "уважаемия" съд!

сега вече може да си джитка с Бентлито на воля, дъртата Пу..ка

С такива репения хората все повече се отвращават от 'държавта'.

Тя къде е държавата,че не се вижда?

Да си спомним знаменитата фраза в "Изкуплението Шоушенк"-" Тук всички са невинни. В България, независимо от очевадната корупция и злоупотреби с обществени средства виновни няма- самата невинност.

бсп са най-великите престъпници:)) 18 милиона за ремонт на сграда??

Тази мазна, долна, нагла, корумпирана и т.н. ексдепутат от БКП/БСП, ексминистър и то социален заслужава единствено само доживотна присъда!! ДАНО!!

Помните ли как осъдиха един гладен на 1 година затвор, за това че е откраднал един хляб. За една година в затвора ще изяде 365 хляба! Дайте на Масларката само един ден, но строг тъмничен затвор и я представете на мангалите! Те знаят как на открият самопризнания!

Пореден пример за радикални реформи в СС!

А Цецо-10-те апартамента, кога ще видим зад решетките с ефективната присъда от 4 години?

лъжат,пишат и винаги ги оправдават/каква идиотска кривосъдна система.....

Дай реформа съдебна, дай, дай!

Видели се двама колеги счетоводители след много време и единия пита другия - Как си? Как я караш? - Зле съм. Откраднах 500 лв и ме хванах. Лежах 5 години. - Глупак. Аз откраднах 5 милиона. Имаше и за адвоката и за съдята и за мен остана и ме оправдаха.

УУУУУУУУУУУУУУУУУ

ме другарката Масларова е изкупила половин Чирпан. Явно се движи в този район.

Е-е-е-е-х, тая ако ми даде само сто хиляди кинта и ще си я шибам по два пъти на ден.

Стабилно управление = необезпокоявано крадене!

Според мен би било по-лесно да се изброят осъдените, ако има такива...

"Съдебният процес срещу мен е една цинична лъжа", бяха последните думи на Емилия Масларова пред съда. Другарко Масларова,дали е цинична лъжа или не,аз не знам,но един факт се набива на очи,че чак заплашва да ги избоде:)))!!! И знаете ли кой е той??? Че сумата,която реално е оправдана за строежа е...10 милиона,а е платена сума от...19 милиона?!? Та кое е циничното тук,другарке Масларова??? Жива и здрава да сте,и да си харчите...паричките,които смъкнахте за пореден път от нас,но не забравяйте,че рано или късно на всеки си му идва ред:)))!!! Без значение кой е бил!!!

пореден срам/до кога ли/ за българския съд...

Бих предложил Цацаров да се замисли какви са му подчинените, как се готвят и какви доказателства представят пред съда. Ще се окаже че или са големи лебеди и трябва да се разкарат или са големи тарикатчета и се правят на гупаци. А може и независимия съд да е ....

Ти сериозно ли!За пет години е имало няколко експертизи и е доказано за 10млн.а не 19 млн.!Ако си толкова заблуден клакьор е много жалко!

Никой не иска да провери, че хотел Армира е бившата почивна станций "Роза" на Напоителни системи - Стара Загора.Закупена е за 44000 лв./Да 44000 - четирдесет и четири лв. без ДДС / има фактура в Напоителни системи....Стойността на кухненското оборудване - чинии, лъжици и т.н. е за 50000 лв.Почивната станция е с прилежаща земя от 1100 кв.м.напълно обзаведена, но оценена за 180000 от тогавашното земеделско министерство, а продадено за 44000 лв. Нотариалният договор за продажба е за 180000, а реално е платено 44000.лв. Цацаров защо не провериш.....

Подай сигнал,не става от тука!

Съдът тази частна структура трябва да се взриви.

Аз бях сигурен, че ще я оправдаят.Не че не е гушнала 10 мил. левчета, а защото ако я осъдят може да се разприказва.Такъв е нашият съд.за големите крадци няма доказване на вината, а за кокошкарите да пълнят кауша.Затова всичките ни народни измамници в народното ни събрания са единодушни в решенията си да не се праве реформа в съдебната ни система.

ПАЧАВРА !

Смях,смях и ЦАЦАРИАДА В ДЕЙСТВИЕ!А бе тази доста краде,има възможност щедро да се отплати за свободата си!Пък и нали гарван гарвану......

или на луд се прави? Как да осъдят Масларка "за по-леко престъпление" след като прокуратурата и е повдигнала именно такова обвинение, а не за по-леко деяние? Законът НЕ дава на съда такава възможност. Съдът у нас не се самосезира. Заради неграмотни прокурори като Софиянски правосъдието у нас е сакато.

"...да осъди подсъдимите за по-леко престъпление, каквато възможност законА давал на съда... " Каквато възможност законЪТ!!! дава на съда, (не) уважаеми дираджийски менте-редактори! Не се научихте на граматика и това си е! Деницова я разкарахте, ама и другите не сте по-грамотни от мея...!

Това не е новина. Има смисъл да пишете нещо като "Съдът осъди Масларова". А че я е оправдал си е очаквано, нормално, нищо ново в България.

бойкотирайте хотелите на масларова, не ходете на старозагорски минерални бани

Таз лайнарка заедно със старозагорския цецо окрадоха милиони по времето на хамстеро...

И май наистина излезе прав бати Бойко,ние ги хващаме,а те ги пускат.И май наистина е прав Радан Кънев,че докато са обвинителите са на Батко,вечно ще ги пускат съдиите.Щом обвинението не е кадърно и най- корумпираният профисионалист не може да си заложи авторитета

Много си наивен ако мислиш, че бати ти тиквун има интерес да вкарва някой политик, кмет или общински в затвора...целия цирк е да ни замажат очите на народа.

Масларката е"по-чиста"и от на девствен калугер...бубата:)))!!! Какво толкова се чудите,че...9 милиона липсвали!!! Вие знаете ли цели 5 години как се плаща на..."независимите съдии":)))!!! Няма такава кочина,как за толкова години,поне един,барем"за цвят"не осъдихте бре,помияри такива от българския съд:)))?!?

Пускайте водатааааааааааааа,че миризмата не се търпи вече:)))!!! Държава от боклуци,направена за...боклуци и произвеждаща само...боклуци,що е то???

Имеет си хас да не я оправдае.Главният опрасквач, знае как.

Колежке престъпник, нали ти казах, че и на теб ще ти се размине! Мен ме пуснаха, Бисеров също, сега и теб. Слава на справедливия, честен и некорумпиран български съд!

Тази нагла персона чак сега ли я оправдаха?

Ей тая в 11.00 беше в нашия офис и плати два нови "Порша". Сега да си стяга дупето, че ще трябва да им плаща и винетки...................

дъртата пачавретина била невинна!

Това е квинтесенцията на уродливата българска действителност! В Китай подобни крадци ги разстрлват като карат роднините на крадеца да платят куршума! Давутоглу, айде моля ти се прибирай ни вече в кошарата за да ни спасиш от тези вълци като Масларка!

И аз искам след като ме заловят да ме съди софийцкия градски съд!

Един евреин ми каза навремето-Първият милион се прави трудно.След това всичко си идва на мястото! Девет милиона наведнъж за първи път -само при нас може!

Минусът е по погрешка, извинете. Егати и държавата, егати и правосъдието!

Нали следва Цв.Цв.!!!

"Съдебният процес срещу мен е една цинична лъжа", бяха последните думи на Емилия Масларова пред съда. ... Аз по-голям цинизъм от това СОЦИАЛЕН министър да открадне 10-тина милиона от социалните разходи, да се вози в "Бентли", да носи брошки "Тифани" и да се облича в "Прада" не съм виждал!!!