Цветанов намеси името на Емил Кюлев в атаката срещу кабинета

Хора от бившата Държавна сигурност са в основата на атаката срещу правителството. Заедно с президента Георги Първанов и Алексей Петров те целят дестабилизиране на управлението.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов намеси името на Емил Кюлев в атаката срещу кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма умора баш манипулаторът на властта. Не може да се помири в кожата си за провала да осъди Трактора. Все него изкарва виновен за всичко и за събития за които последния хабер си няма. Тази настойчивост преминава вече в параноя. Много напомня на рева и тръшкането на глезено дете на което отказан каприз за исканата играчка. Постоянните упорити опити за намесване на Президента в какво ли не, също има своето обяснение. От една страна да се поддържа огъня на общата омраза в седесари и гербери, а от друга ако може да бъде приближен силно мечтания от ЦЦ президетски стол. Последните разкрития за гадните схеми разработвани от него обаче не само отдалечиха, но направиха и недостижим този стол. Не е трудно да се забележат както прозрачните интрижки, така и нескопосаното им изпълнение.

Аз съм бащата майката и всичко междинно междо тях :)

Извинил се бил нашия на лекарите, а не трябваше ли първо да се провири всичко по случая и тогава да се обявява публично. Или тъпчото отново искаше да си направи ПР на гърба на другите. Щом има СРС-та по този случай това означава, че се подслушва масово, ама масово. Защото ако се спазва процедурата срс-то е последното доказателство при повдигнато обвинение. А доколкото си смопням разговорите, които ченгето прочете в НС са записани преди да бъде обявено за мъртво. Да каже кви обвинения е имало срещу тези лекари. Бих заключил .... ЗА БОГА ХОРА НЕ РАЗГОВАРЯЙТЕ ПО ТЕЛЕФОНА!

...!Казваш милиционер,че Кюлев бил съветник на Президента,пък после го убили?!Като се има в предвит, че и ти и Бате Бойкоко ходите при Президента,да не би да те е шубе ,че вече и ти си "пътник"?

Той Цецо Боко и Интерпетролиум и Партнерс отдавна се "очистиха" от Илийката и Малкия Фатик , та като говориш за "притеснения" такива могат да се получат единствено от братовчеда Сретен или Швейцарския Помак Младен:) ... Много вулгарен роман

Нека да изясним нещо важно. В статията основното ударение е за хората свързани с ДС, донасяли на ДС и как са се издигнали вследствие на доносите си. Доколкото знам нито ББ, ноито ЦЦ са били доносници на ДС Доколкото знам агент Гоце дето някои чевено-кратунковци го наричат президент е бил доносник на ДС. Писал доноси и се издигал човека. И той и 20 души висши дипломати и още 300 души висши началници в БАН и червените милионери, и т.н. и т.н. Ето за това става дума. ББ е бил пожарникар, както презрително го определя червената пасмина. Така че той няма как да е бил нещо в ДС - то ако имаше нещо такова да го бяха разкъсали на парчета досега. Ама няма, и в това им е проблема на агент Гоце и мафията на ДС. Не могат нито да го хванат ББ, нито да го държат с нещо. А агент Гоце и останалите доносници си ги знаем - продукт на БКП и техния боеви аювангард ДС. Ето това е важното.

Пич не случайно по-долу писах за НОМЕНКЛАТУРНИТЕ КАДРИ каквито са и Борисов и Цветанов единия е работил в статистическото бюро обрабатвало доносите и рапортите за наблюдение а другия в школата на МВР която е била поделение на държавна сигурност тоес и двамата са сключили трудов договор именно с кадровия отдел на ДС. Ако смяташ че кадрови служител на държавна сигурност е готин човек що тогава скачахте толкова за дипломатите или Политбюро ви даде такива наставления че да оправим и наште момчета. Или си мислиш че Цветанов като един Шиндлер е крил доносите за да спасява невинни или пък Борисов чиято дисертация разглежда идейната подготовка на пожарникаря не се е изживявал като юмрук на партията.

А бе хора наистина в дъното на всичко е държавна сигурност- по онези времена всичко ставаше по списъци а тия относно кадрите са прослувутите номенклатурни списъци, вредиш ли се в такъв все едно си стъпал на първото стъпало на бъдещата си кариера. И сега да се върнем към това че независимо като какъв точно служител е бил голяма част и от днешния ГЕРБ са точно от тези списъци. Пък и да напомня че доста от кадрите се изграждаха в системата- волнонаемен или старшина в момента който завърши висше образование автоматично се преназначаваше на офицерски пост и съответно му се търсеше кадрово израстване . И сега този смешко Цветанов който се еготвел да живее по пистата на номенклатурата се оплаква от своите бивши колеги .От друга страна въпросът е дали говорейки че ДС им пречи той няма в предвид себе си.

Той може и покойният папа да намеси, какво му пречи на Цветанов

Тоя тъпак не спря да хленчи и да с еоплаква- все някой му се пречкал, все нещо не било наред? То от прост човек какъв интелигентен политик очакваш да излезе- ами никакъв!!!!

Какъв е тоя човек безочлив?!? Самият той бил в структурите на МВР и ДС по комунистическо, после - пръв помощник на главния секретар на МВР и т.н. Какво се прави той на току-що паднал от Марс, чиста света вода ненапита... Амма-ха!

АЛОО, ЧЕРВЕНИТЕ МЕКЕРЕТА, ДЕТО ДРАСКАТЕ СВИНЩИНИ ПО ФОРУМИТЕ.., НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ С ЛЪЖИТЕ! ЗАЩОТО ЩЕ МЕ ЯДОСАТЕ И ЩЕ ОТДЕЛЯ ВРЕМЕ, ЗА ДА ЗАПОЗНАЯ ПО ПОДХОДЯЩ НАЧИН И ПОСЛЕДНАТА ЧЕРВЕНА БАБИЧКА С ДОБРЕ ПРИКРИВАНИ ФАКТИ.. С ТОВА КАК ПРЕДИ 15 ГОДИНИ ВАШИТЕ ЧОРБАДЖИИ ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА.. С УМИШЛЕНИТЕ ФАЛИТИ НА БАНКИТЕ, С ПИРАМИДИТЕ, С НАПОМПАНАТА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ... ТОГАВА ШЕПА ПАРАЗИТИ ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРИЦАТА, ОГРАБИХА ЖИВОТА ИМ...ПОСЛЕ НЯКОИ ОТ ТЯХ ГОЦЕ СИ ГИ ВЗЕ ЗА СЪВЕТНИЦИ - ДА ГО УЧАТ И НЕГО ДА ГРАБИ И ДА СЕ ХИЛИ... АМА.. ИМА ГОСПОД! МНОГО ИМА ЗА РАЗКАЗВАНЕ, НЕ МЕ ЯДОСВАЙТЕ, ЩЕ ВИ ГОНЯТ БАБИТЕ С БАСТУНКИТЕ ПОСЛЕ.. И ЩЕ ИМА ЗАЩО!

калитко,събери,запознай ни но не забравяй,че тези които ти плащат по нищо не се различават от старите,даже ги надминаха.

ЦВЕТАНОВ Е ПРАВ В ТВЪРДЕНИЕТО СИ, ЧЕ "Трябва да гледаме миналото, за да видим настоящето". ЗАЩО Г-Н ЦВЕТАНОВ НЕ ЗАПОЧНЕТЕ С МИНАЛОТО НА МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛЯ??? Вижте в кои фирми и с кои лица е свързано дяловото му участие. КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ФИРМАТА "ТЕО ИНТЕРНАЦИОНАЛ" В КОЯТО ЗАЕДНО С РУМЕН "ПАШАТА" СОБСТВЕНИК Е И Г-Н БОРИСОВ??? ЗАЩО НЕ ПРОВЕРИТЕ ИЗНЕСЕНИТЕ В МЕДИИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ФИРМИТЕ НА ПРЕМИЕРА?? В периода 1994-1997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик - Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов "Пашата" изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. ТОВА Е ИЗНЕСЕНА В МЕДИИТЕ ИНФОРМАЦИЯ Г-Н ЦВЕТАНОВ. ИСТИНА ЛИ Е ИЛИ НЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ??? ДОКОГА ЩЕ СИ ЗАРАВЯТЕ ГЛАВИТЕ КАТО ЩРАУСИ И ЩЕ МЪЛЧИТЕ ??? ДОКОГА БЕ ЦВЕТАНОВ ???

Ако го пипитате за откраднатото злато ще ви отговори - магистралите, това е вечния отговор , запазена марка

"ЕП може да поиска изслушване на Цветан Цветанов пред Европарламента за СРС-скандалите" - в."СЕГА". Ха сега, наш Цецко такива лъжи ли ще каканиже и там? То бива, бива, но такава наглост от страна на управляващи е нямало! Лъжите се нижат една след друга, но те - нагли! Въртят, сучат все едно и също, оправданията с предишните, заговори за сваляне на кабинета и т.н. и т.н. Интересно ще ми бъде Цветанов пред европарламента!

Вярно бе - защо не кажат как се крадат държавните пари през Корпоративна Банка? Нали са честни с Боко?Май потулиха случея,но от Европейската комисия нещо ги разследват.

Глупости,глупости глупости... А бе Цецо стига бръщолеви глупости! Не ви ли стига оправданието с предишните управляващи, ами стигна по-далеч до банкера Кюлев. Аман от некадърни политици! Махай се да не ти гледаме мазната мутра ,че полуваме алергия от тебе!

Не си отива ,а сега идва!Настъпил е змията и докато не я смачка няма оставяне!Затова има и толкова много съскане!Нъщо то е здравословно!

БЕСЕН СЪМ! БЕСЕН СЪМ ЗАЩОТО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ОВЦЕ! НЕ ПОМНИТЕ ЛИ КРИЗАТА ОТ 96-ТА? НЕ ПРОУМЯХТЕ ЛИ, ЧЕ ШЕПА ХОРА ТОГАВА Я ПРОВОКИРАХА НАРОЧНО, ЗА ДА ОБЕРАТ НА ЕДРО И ИЗЦЯЛО БЕДНИЯ НИ НАРОД? ШЕПА БЕЗОЧЛИВИ МАРОДЕРИ ТОГАВА ОБРАХА ОТГЛАДУВАНИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ НА МИЛОНИ БЪЛГАРИ... НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ? И ПОСЛЕ.. ВМЕСТО ДА ВИСЯТ ОБЕСЕНИ ПО ПЛОЩАДИТЕ... НЯКОИ ОТ МАРОДЕРИТЕ СТАНАХА ЗНАТНИ УВАЖАВАНИ БИЗНЕСМЕНИ, ЧЕ И ПРЕЗИДЕНСТКИ СЪВЕТНИЦИ ДАЖЕ... АМА НИЕ? ЩО ЗА НАРОД СМЕ? КАК ПОЗВОЛИХМЕ И СЕ ПРИМИРИХМЕ С ТОВА.. Е, АЗ НЕ СЪМ ОТ ПРЯКО ПОСТРАДАЛИТЕ, НО ВИ СЕ ЧУДЯ НА ТЪРПЕНИЕТО И ОВЦЕДУШИЕТО! МИЛИ БЪЛГАРИ, ПОНЯКОГА МНОГО МЕ Е СРАМ ОТ ВАС! И СЕГА ВИЖДАМ ДРЕБНИ ДУШИЦИ ДА ОПИТВАТ ДА ОПРАВДАЯТ ОНЗИ БАШИБОЗУШКИ ОБИР. НЕГОДНИЦИ ВИНАГИ СЕ НАМИРАТ..ПОНЕ ДА ГИ ПРЕЗРЕМ!

А, помня бе. В края на 1996 един депутат от Варненското БСП каза че ако народа излезе по улиците долара ще стигне 4000 лева, в началото на 97 СДС излезе по улиците а долара скоростно скочи почти до 5000 лева и изведнъж при служебното правителство се срина до 2300 и постепенно утихна на 1800. Да не говорим че тъй нареченета зърнена криза бе оправена само с обещанието за 100 000 тона пшеница. Ерго, кой е по тъп тия които провокираха безредиците или тия дето блокираха улиците щото мен ако питаш ония по улиците си бяха направо като циганска мечка изкарана да танцува на мегдана а синьо-червения отбор обра парите за нейното изпълнение.

На 21.05.2010 г. Бойко откри паметник на Вазов в Италия ... Къде беше Гоце на 21.05.2010 г. и защо не е открил паметник на Вазов у нас ? Ако Гоце не е писал нищо по тази тема в ' томчето ' си, значи нищо съществено няма там, което да е от значение за държавата ни ?! Защо Гоце не произнесе реч във връзка с 160 - годишнината от рождението на Вазов, а вместо това беше на волейболен мач във Варна ? В книгата на Иво Инджев ' Президент на РъБъ ' има много интересни неща за Гоце, които Седефчов и ДС старателно прикриват .

На всички във форумите е ясно къде те "боде" ама защо е необходимо непрекъснато да се оплакваш от едно също нещо?

Емоционалната ученичка ИвИнджов за твое съжаление не казва нищо ново или пък интересно. Това писание, от книгата, е повтарял 100 пъти по медиите. И понеже постоянно повтаря едно и също вече не го и канят. Да си го виждал скоро да е поканен в някоя от водещите медии? Канят го там където им е нужен плювач на президента. Едно време е имало така наречените "оплаквачки" и са ги канили по погребения да покажат "скръбта" на родата за умрелия. Та и наш ИвИж - трябва ли плювач - той е насреща - ВИНАГИ ГОТОВ

КАК НЕ РАЗБИРАТЕ ДРАГИ УПРАВЛЯВАщИ ,ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ В ДЪРЖАВАТА НАПРАВИХТЕ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ОСЪщЕСТВЯВАТЕ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ВИЕ. НЕ САМО С ПОВЕДЕНИЕТО СИ НО И С ДЕЙСТВИЯТА СИ. КАК СМЕ ИЗБРАЛИ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ УПРАВЛЯВАщИ, НЕ ВИЖДАТ ПО ДАЛЕКО ОТ СЕБЕ СИ.

ПОВТАРЯТЕ КАТО ПАПАГАЛИ КУХИТЕ ФРАЗИ НА ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ.. ЩО НЕ СЕ ОПИТАТЕ ДА МИСЛИТЕ?

Да, трябва да се повтарят единствено изпълнените със съдържание и смисъл три-четири лафа на Б.Б. и Цв.Цв. ;) :) Хе-хе-хе! Умря марко... от глад :)

Не разбирам защо Цветанов рови костите на Кюлев (където кой,.. защо...цял сериал може да се измисли, ама човека го няма за да потвърди или отрече), а не погледне по близкото минало - приватизацията на БМФ! А може би това е забранена тема от ББ, поради съдружне....А има още толкова мътни приватизационни сделки на Тройката, дървената мафия (тя още работи необезпокоявана)....ама на нас ни е хубаво да си спомяме за неживите, които са безмълвни, щото иначе може да засегнем и наши прегрешенци!

Единия като лъже, другия трябва да маже! А вие всичките лъжете на поразия и все повече се оплитате! Ма нямате ли си ПР-и да ви упътят!

"Той свърза с този "сценарий" дори вече покойния банкер Емил Кюлев. Цветанов обяви, че при фалита на банките в България през 1996 година най-облагодетелстван е именно Кюлев"......и не само......... Манол Велев.....и още ,и още та това ли бяха "честните бизнесмени".Рано или късно всеки ще си получи заслуженото!

ЦВЕТАНОВ, КОЙ ТИ ПОЗВОЛЯВА ТАКА ДА СЕ ОТНАСЯШ КЪМ ИНСТИТУЦИИТЕ В Б-Я. ПРЕЗИДЕНСТВОТО ВСЕ ОщЕ НЕ ТИЕ БАщИНИЯ, КАКТО НАПРАВИ МВР.РАНО ИЛИ КЪСНО щЕ ТИ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА БЕЗОТГОВОРНИТЕ ПРИКАЗКИ. НЕ ТИ ОТИВА НИТО НА ВЪЗРАСТТА НИТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ДА СЕ ДЪРЖИШ ТАКА БЕЗОТГОВОРНО И ГРОЗНО .ОСЪЗНАЙ ПОВЕДЕНИЕТО СИ АКО ИМАШ ПОНЕ МАЛКО МОЗЪК.ДРАЗНИШ ВСИЧКИ,КОИТО СЕ ОПИТВАТ ВСЕ ОщЕ ДА ТЕ СЛУШАТ.

Аз му позволявам - аз съм го избирал и аз му позволявам! Носи се мирис на мафия от Президентството и трябва да се бръкне по на дълбоко!

Не е позволено да заемате мястото на един господин който непрекъснато употребява "аз"

Нещо не си добре с обонянието, дарлинг... Завърти се около Мин.съвет, поогледай, прочети, помисли и пак ще си говорим.

да, и Вълко Червенков му е виновен

тоя нали си отива и как хапе като настъпана змия...

Борисов, ти имаш змия в пазвата! И тази змия се казва Цецо Сересето!

Яне ти ли си? ако не си ти ще е патрашкова. Цецо мачкай ги ние сме с теб

Кои сте вие.Когато чуеш женски шепот,знай,че това е змииски говор.

Цецо разбира под "национални интереси" шестте си луксозни имота!

Ама колко си остроумен...

Нищо ново! Когато на старшинката от ДС Цветанов нещо не му отърва, той произволно го прави "квалифицирана" информация и си трае, надявайки се, че нацията ще забрави поредния скандал! Цецо, не сме забравили нито произвола в Кърджали, нито произвола в болницата на Горна Оряховица, нито скандала с шестте ти луксозни имота, нито текущите безбройни скандали с тоталното подслушване на т.н. министри и заподозрени. Главният заподозрян си ти, Цецо!

Гласуваш за Бойко....получаваш го в комплект с Цветанов и с Мишо Бирата!

Разбира се, че не съм. Но нека ти, Цветанов и всички хора поразсъждаваме малко. ДС я няма вече 21 години. За разлика от сегашния "демократичен" парашутно-шутовски метод на назначаване на директори на служби и главни секретари, като Богомил Бонев, Димо Гяуров, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Калин Георгиев и т.н.,някога в ДС големите началници са израствали по цялата стълбица на кариерата и като такива са ставали на възръст обикновено и логично след 50-55 години. Т.е. след натрупване на много години професионален и житейски опит. По тази логика, ако на 10 ноември последните шефове на ДС, които по тогавашната субординация единствено са имали лостове и биха могли да вършат нещото зловещо, за което сега повече от 20 г. още демонизират цялата ДС, то те сега биха били средно на 70-75 годишна възраст. Как ви се струва, нима може една такава мощна, тайна и подмолна структура, по-тайна от масонски ложи, да се движи така изкусно и активно от вече такива старчета?!! От старчетата с остаряло праволинейно мислене на партийно подчинение, строго спазване правилата в държавата, службата и партията, живяли в друга епоха, когато имаше вожд и негови правила и те се изпълняваха много стриктно и точно. Къде е сега този вожд, къде са тия негови първи слуги?! Предимно преселени на Орландовици и други подобни паркове. Т. Живков, почти цялата му Политбюро, ръководителите на МВР и ДС Димитър Стоянов, Григор Шопов, Ст. Савов, Кашев и други фактори са там. Живи са от ПГУ и на преклонна възраст осъдения вече ген. Владо Тодоров и набедения за мафиотски гуру Любен Гоцев. Ако е имало такова нещо, толкова ли са некадърни и при това масово подслушване сегашните ДАНС и МВР, как не се докопаха до нито една брънка, нито една следа, която да доведе до тоя център на ДС, който движи цялята държавна мафия и всички сторени злини. мислите ли, че ако съществуше такова нещо, нямаше да се хвърли целия ресурс на специалните служби и нямаше да достигнат до митичния център.

Разбира се, че не съм. Но нека ти, Цветанов и всички хора поразсъждаваме малко. ДС я няма вече 21 години. За разлика от сегашния "демократичен" парашутно-шутовски метод на назначаване на директори на служби и главни секретари, като Богомил Бонев, Димо Гяуров, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Калин Георгиев и т.н.,някога в ДС големите началници са израствали по цялата стълбица на кариерата и като такива са ставали на възръст обикновено и логично след 50-55 години. Т.е. след натрупване на много години професионален и житейски опит. По тази логика, ако на 10 ноември последните шефове на ДС, които по тогавашната субординация единствено са имали лостове и биха могли да вършат нещото зловещо, за което сега повече от 20 г. още демонизират цялата ДС, то те сега биха били средно на 70-75 годишна възраст. Как ви се струва, нима може една такава мощна, тайна и подмолна структура, по-тайна от масонски ложи, да се движи така изкусно и активно от вече такива старчета?!! От старчетата с остаряло праволинейно мислене на партийно подчинение, строго спазване правилата в държавата, службата и партията, живяли в друга епоха, когато имаше вожд и негови правила и те се изпълняваха много стриктно и точно. Къде е сега този вожд, къде са тия негови първи слуги?! Предимно преселени на Орландовици и други подобни паркове. Т. Живков, почти цялата му Политбюро, ръководителите на МВР и ДС Димитър Стоянов, Григор Шопов, Ст. Савов, Кашев и други фактори са там. Живи са от ПГУ и на преклонна възраст осъдения вече ген. Владо Тодоров и набедения за мафиотски гуру Любен Гоцев. Ако е имало такова нещо, толкова ли са некадърни и при това масово подслушване сегашните ДАНС и МВР, как не се докопаха до нито една брънка, нито една следа, която да доведе до тоя център на ДС, който движи цялята държавна мафия и всички сторени злини. мислите ли, че ако съществуше такова нещо, нямаше да се хвърли целия ресурс на специалните служби и нямаше да достигнат до мигичния център.

Продължение от предишния абзац залради ограничението от 2000 знака...И нима щяха да се лишат от удоволствието да тръбят, да гърмят в медиите, да се тупат в гърдите наляво и надясно минали и сегашни държавни ръководители и шефове на МВР?! Как се вързва цялата тая измислена история? - Никак! Две години Цветанов мълча, че има демон ДС, сега изведнъж за да си изперат насраните гащи омирисали СРС-тата, бръкнаха и извадиха сапуна "Държавна сигурност". Ама тоя сапун е толкова стар, че не мирише никак ароматно, повече прилича на домашен калъп сапун за пране,от който излиза само скалъпената история на блудкава сапунена опера.Господа, престанете да демонизирате ДС, тя не ви е виновна за нищо, нито за кражбите, нито за нескопосаните ви лъжи, нито за подкрепата на нашите и топенето на вашите бизнескръгове, нито за корупцията,контрабандата, за нищо. Дори редовите служители на ДС недоумяват, как е възможно да расте, цъфти и преуспява невижданата контрабанда, краденето на ДДС, тази корупция във високите етажи на властта, срива на съдебната система, разграбването на националното богатство вече повече от 15 години?! Увеерн съм, че ако народа и законодателя върнат 100-200 свястни и работливи човека от оная ДС на работа, за не повече от година ще изловят всичките тия мишоци и ще ги опандизят.Това е отговора, драги ми БКП и други измислени другари.

Да, Октопода ДеСе продължи да атакува: първо активира агента Ботьо Ботев да признае, че Андрей Луканов щял да прави разкрития и затова го убил...Орион!? /което автоматически отпада!/ И имал доказателства!? И направи гаф и не каза къде изчезна тогава чантата с доказателствата от дома на Луканов? После брадатия козел Тодор Бояджив шеф на тех. разузнаване самовлюбено обясни как бил резидент на ДеСе в САЩ и как вербувал американци за комунизма и цоцайки по 2 тлъсти заплати от данакоплатеца: Представител на ООН и Резидент на ДС? Без свян каза, как правил секс с жена си пред камерите на ЦРУ/ чакайте порноклиповете, сигурно ще си ги пусне!?/!? Но не каза как уреди ..синчето и щерка си на ТЛЪСТИ заплати в "загниващия" капитализъм!? Впрочем задачата му пред услужливото ченге Росен беше да натопи бащата на външния министър Николай Младенов, че вербувал френски министър за ...комунистите!? И направи гаф, щото доказа с какво се занимават агентите дипломати които Гоце не ще да маха сега!? Но най-гадни бяха знаците на "най-успешния" агент Де-Се, Ахмед Доган, както го назова Касим Дал, че може да се саморазправи не само с българите но и със своите!? Впрочем ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕТО на 150 сант-вото хилаво филисофче от Дръндар успял да заграби МИЛИОНИ от наивния данакоплатец, тепърва българина ще ... духа супата!!!

Алоо, министъра от ГЕРБ, малко възпитание не може ли да проявявате?!? Говорите по национална телевизия за президента на страната! Добре ли ще е за премиера някое официално лице да каже: "Рапона", а?

па тои си е попон *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами, заслужил си е го с честни ...доноси!!!Ти, дърт комсомолецо в Сибир ли беше до сега, че ти е замръзнал...мозъка!?

Чел ли си Круме досието на Първанов като го плюеш? И тебе утре така може да те оплюват.Май не се интересуваш от фактите

Кюлев си го опушкаха руснаците, а наште не посмяха да им разследват докрай нещата, за да не рискуват сигурността на президента, въпреки че бащата на кюлев дълги години им вършеше замазването на апаратните политически убийства като морално-битови самоубийства, а тогава си имахме все още незабравили професионалните си умения добри криминалисти. Не че по-пресният случай с Емин не е сходен със състав на политическо убийство, но пък с него руснаците наистина нямат нищо общо. Не му дъвчете кокалите на кюлев. беше свестно момчето, умно на собствен интелект, незлобно и доста добро по душа, но понеже напълно законно пожела да проима и за себе си и семейството си нещичко безотчетно от обема на създаваното, стана физически неудобен. По-добре се ориентирай в истинската причина президентът ни "от съображения за лична почивка да иде на лов" в най-неподходящия за държавата и държавността момент, преди четрипет години, макар че и той като човек не е такова бездушие, каквото се опитват да го тиражират из поръчковата преса.

Абе, Цецо, защо не говориш по същество? Всички ние помним и те питаме за откраднатото злато от аерогарата, за апартаментите, за В Танов и С Дянков/имало ли е такива разговори- това е важното, а не кой какво СРС е изнесъл/ и чакаме твоите отговори. Не ни будалкай с глупости!

Всеки ден Цветанов виси по новините с Борисов ! Колко е глупаво !

Този само като му видя наглата физиономия и ми призлява! По-грозна гледка е само, когато са в комплект с мазният пл.... от Павликени, изживяващ се като барда на гербаджиите, потният Весо!

Абе що за неудовлетворени нещастници сте вие леваците във форума? Направо сте за освидетелстване - само псувни и храчки... Болни люде.

Защото е с недоказани доходи и придобито имущество, пл.... нещ......!

Щоту не останаха свесни доктуря

българскя е аидук

Цветанов,Борисов,Федосова се превърнаха в пасиви не само за Герб но и за България. Всяко появяване на Ц.Цветанов по ТВ отвращава хиляди хора ,а Герб губи симпатизанти с всеки изминал час. Борисов изглежда зъл антипатичен е,плоските му дебелашки шеги вече вече не вървят. Оправданията ,че Комунистите са виновни звучат повече като Самокритика. Такива Като Герб и Атака нямат място в управление на страна от ЕС. Мястото им е обратно в музея на Диктаторите от където те временно избягаха.

Всъщност, такива като БСП-БКП нямат място в управлението на страна от ЕС. С мандатоносител агент Сава - доносник на ДС. Еле пък и с президент доносник на ДС. Ето това е истинския резил.

Този отврат, отиде да рови кокалите на мъртвите, че бил Емил Кюлев при президента, а после бил убит! Не те ли срам и грях бе говедо! Цолова тази сутрин пет пъти те пита за живия Ваньо Танов, защо за него мълчиш като риба! Защото си във водовъртежа! Крайно време е господин Борисов да те изгони от Правителството!

Ами защото ВТ може все още да отговори докато мъртвите каквото и да им лепнеш немогат да те опровергаят......

Цветанов е прав и това си е обществена тайна

Скандалите в България не се причиняват от скандални събития. Скандални събития колкото щеш - По виденово време ДС обраха всички банки - без нито един скандал. Контрабандата върви нон-стоп 20 години без нито един съществен скандал. Презастроиха черноморието и столицата - без скандал. Замениха половин България по схемата кон за кокошка - без скандал. Скандали имаше по времето на Ф.Д. и чак сега 20 години по-късно. Скандалите в България стават когато някой се опита да спре тези които извършат скандалните събития.

Значи, проверката на агенция "Митници" в пивоварна с отнет лиценз е скандално събитие? Задържането на кораб с контрабандни цигари във Варна, шумното обявяване на събитието, от финансовия министър, като най-голямото количество контрабандни цигари, залавяно до сега в България е скандално събитие? Не бе охлюв, тук скандалното е, че на следващия ден вътрешният министър опровергава информацията (замазва положението). Защо ли?... А скандалите в България стават тогава, когато се съберат много маймуни на хранилката и респективно дажбата намалява.

Президента на България се казвал Гоце. Премиера пък бил Тиквата, а от скоро - Бирата. Вътрешния министър е Ал Бънди - Рапона, на финансите - Пицата, земеделски - Мазния. И това ако е държава....

Няма такава държава.....

Ще се наложи пак да цитирам Адам Михних (с надежда този пък коментарът ми да не "изчезне"): "Най-страшното на комунизма е това, което идва след него".

Стига бе, Цветанов! Колкото повече обяснявате, толкова повече се заплитате. Казвате, че не познавате човек, който може да направи такъв монтаж. Ами как ще познавате като такъв гениален звукотехник няма и в най-престижните звукозаписни студия в света. Заблуждавате народа с купешката думичка "манипулиран", за да прикриете по-простата и разбираема дума "презаписан". Целта ви е хората се объркат и да си помислят, че манипулиран е равнозначно на монтиран, т.е. не истински, но това не е така. Хората са наивни, но не чак толкова. Те цял живот слушат предимно "манипулирана" музика. И прекрасно разбират, че това, което е записано в концертната зала или в студиото е това, което изпълнителите са изсвирили или изпели. Аман от увъртания!

Хора от бившата Държавна сигурност са в основата на атаката срещу правителството.-------------->Абе,Цецо, ами ти не си ли от тая същата ДС!Айде не се изхождай в паничката , от която се храниш!

Да бе да!И някой като че ли вярва на нещо.Жената да хванеш на калъп с комшията няма да го повярваш вече,камо ли исказвания които бяха неточни и напълно изместени.Политиците требва да знаят че това вече са преговори с българският народ и за това не бива да дрънкат не обмислени приказки.По-добре някой премислен доклад по телевизиите отколкото отъпели от слушане изказвания.В примера по телевизията за записите в аудио редкторът беше изобразена графиката на песен а не на човешки говор.Обяснението беше толкова окастрено,че никой даже и знаещите не можаха да раберът същността.Хората на прецизният труд не са от превиливигированите.Дайте го записа във факултета по Математика и информатика на СУ"Климент Охридски" и те научно ще ви докажат истината.На 2 секунда щом записът се зареди в аудио редакторът се рабира дали има манипулация,разместване с копиране и поставяне,дали са участвували същите лица повторно в този запис и т.н.Да не говориме че кода на файла на записа не е изобщо чист,защото това по същество си е един визуален редактор.Трала ла,будала ама нищо от това.

Всъщност в България има едно читаво място, където се обучават кадри за анализ на аудио-инфрмация, и това е ТУ. има си специалност - аудио-техника и т.н. В СУ няма необходимия инженерен потенциал за тази работа. А ако някой иска да си прави анализи и да пполучава изгодни нему резултати може да си ги прави и в кварталния Интернет-клуб. Само дето, хартиеното копие със заключението ще става предимно за тоалетна хартия - като се намачка малко.....