Емил Кошлуков и Венелин Петков сред 8-те кандидати за директор на БНТ

Три жени също искат да управляват националната телевизия и са подали концепции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сашо Диков ,момче за всичко ,разбира и от спорт и от политика, и накрая е едно голямо нищо. Като го слушам имам чувството, че сме в махленска кръчма, това е стилът му. Е, може да греша, но е отвратителен човек ,който се чуди как да се представи, сега дори не знам дали има ефирно време.Никога не е представил нещо убедително и достоверно,струва ми се, че с все към келепира гледа!

Kenn1111

Общо взето смешни кандидатури и пак ще има политически назначения.

Венелин Петков е по-интелигентен и изглежда по-свестен човек.

Кашлюков, иди на Хой ! Не щем повече герберодепесарски гниди в БНТ

Дошло е времето на Сашо Диков. Само той реално може да раздвижи БНТ. При всички други мисирките в блатото БНТ ще си живуркат

така мислехме и за Петков, само той може да направи нещо за нашата страна, а то какво стана, върна ни във времето на Костов с високите цени, хората масово си изключваха парното, магазините студени, децата мръзнеха в училище, детските градини опустяха заради високите такси, много детски градини бяха приватизирани, и пак имаше война и пак бяхме срещу Русия, а ракетите падаха дори край София, но Костов направи нещо много ценно - не пусна косовари в България като бежанци, а сега украинците са обгрижвани за сметка на бедните българи, бежанците сред тях са малко, повечето използват трагедията за да се настанят в Европа, в която не са могли дори да пътуват заради необходимостта от визи

Гербопитеците откога "сте мислили така за Петков"? Или си мислите, че вече хората забравиха как допреди 3 месеца се задавяхте от злоба да плюете по всички, които искаха Тиквата да се маха?!

Ама той не е ли в Украйна?Толкова искаше да ги въоръжаваме,че помислих да е сложил чифте пищови в задника си и да ги е занесъл

Успех Кошлуков,успех Петков!!!

Единствената полза от тая национална телевизия е за тея, които работят там, по специално, които са лица на телевизията. Накупиха си апартаменти, коли, къщи, пътуват и те така.

...и никой, ама никой не я гледа. Освен може би тези, които харесва новини на турски.

При Кошлуков, БНТ стана личната "Алфа ТВ" на Боко Тиквата.

Аре нема нужда да ми прекъсват обявената програма, че да мога да се насладя на брифинг на Боко Тиквата. Тая подлога Кошлуков не заслужава да ръководи даже порноканал, камо ли БНТ.

БНТ при Емил Кошлуков е жалка! Нито е национална, нито е обективна! Ако ставаше дума за частен канал, няма проблеми! Когато става дума обаче за телевизията, която е на всички ни, нещата не стоят така.Избирането на Емил Кошлуков ще довърши телевизията. Погледнете с какво доверие се ползва БНТ при отразяването на събитията и ще разберете за какво става дума. Аз лично избягвам да се информирам от БНТ, БТВ и Нова. Опасно е! Има опасност от мозъчно увреждане.

Слави тъпака сега ще даде и БНТ на боклуците.

Гербераст си, нали? Няма кой друг да е толкова прост, че да каже как БНТ ще бъде "дадена на боклуците" след като Кошлуков е бил директор.

Документи за подаване и интервю на Козяк.

Някои боклуци вече сме минали по пътеката

Боже... Сашо Диков - деменцията, по настоящем най-големият лизач на задника на Канадският дрисльо. Нищо, чудно да го пробутат и да сбъдне мечтата на живота си. Не че другите хрантутници стават за нещо.

Единствено ти си роден за тая работа, така като те слушам...

....и на Васил Крумов Божков!

Въобще не трябва да има национална телевизия на гърба на данъкоплатеца. Имат лудо раздут партиен персонал, около 3 пъти по - голям от този на частните. Предават нон стоп партийна пропаганда. Не ги гледам от много години.

Партийна пропаганда на коя партия по точно?

Попитай заради коя партия прекъснаха официалната програма на БНТ, че да им предават поредния банален брифинг, и ще се сетиш. Подлоги като Кошлуков нямат място по такива длъжности.

Кошлуков и Венелин Петков са двете най-добри кандидатури,а Сашо Диков-най-противният,вечен кандидат-навлек.

Кошлуков, американско мекере и първа свирка на Старозагорският затвор / питайте Меди Доганов Венелин Петков, не излизащ от офисите на краварските продажници Демократична Украйна Боклук до боклука....

Дали да не припомним на СЕМкаджийките , че Кошлуков ИЗОБЩО НЯМА ДИПЛОМА за завършено висше образование ! И май тъкмо сега е момента това ДА СЕ ДОКАЖЕ пред цялата общественост , след което разбира се , КОШЛУКОВ ДА ВЪРНЕ ЗАПЛАТИТЕ , докато се бараше в ролята си на шеф на БНТ ! Така де , щом като новата власт вече ЩЕ МОЖЕ да ни конфискува собствеността ПО ДОНОС , и БЕЗ СЪД , що пук да не може най-после , тарикатите ДА СИ ПЛАТЯТ за тарикатлъците !

Доколкото знам, Кошлуков е бакалавър по политология от Университета в Санта Моника. По другите въпроси нямам мнение. Няма причини да не се е дипломирал.

Ква е тая Санта Моника?

Тоа Кошлуков дето шмъркаше като невидял щял да е директор на БНТ?! Хахахахахах - бананова държава….

по- тъп и по-глупав коментар. Срамота!

Е съжалявам, че си толкова заблудена тогава. Както и останалите минуси. Кошлуков беше добре познат по софийските клубове навремето!

Никаква промяна няма да има ако боклука червен Кошлуков остане. Това копеле направи БНТ канал на руска пропаганда, както Волгин БНР.

Кошлуков стабилизира телевизията,. Завари зтънала в дългове институция, но успя да ги зъзстанови. При това за първи път направи от БНТ гледана телевизия. Никога не ми е бил любимец, но човек трябва да е реален

Стига с този Кошлуков , гонете го далеко от Телевизията на Българите ! Телевизията БНТ стана Украинска и 62 дни работи срещу Българите ! Никой не гледа тази телевизия от 24 февруари ! Нека да знаят в Правителството ! КОШЛУКОВ НИКОГА !

а ти да не искаш да е руска , както е бнр с волгин -семейната идилия

Тая соросоидна утайка Петков и БНТ ли иска да превърне в концлагер?

Венелин Петков ще е - това е единственият в листата в тесни връзки с ЦРУ!

Веню НАТО-веца.

Еееейй, я виж - като я няма Тиквата всеки се пробва.. ;) Свобода, братче !