Еманюел Макрон се появи отново с маска

Френският президент коментира, че следва препоръките на своя министър на здравеопазването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баба му ,му е врътнала шамар...и за да не си личи върху бузата....

Ордьовърът от глисти и посранте памперси на Байдън го е поразил!!! Или пък спирохетите на бабината му катерица!!! Като плюска като свиня, така ще е!!!

ще я носи, ами, нали се набоде с всичко възможно. Според мен и на погребенията мъртъвците трябва да с маскаи, нали сме загрижени...

А овцете тука така и не го проумяха!?!

Пак е лепнал нещо от палавата си половинка.

В софийските детски болници няма свободни легла заради малки пациенти с респираторни заболявания, в аптеките няма лекарства за лечението им, така е и в Германия, ДД е поръчал нов вирус, който вече разболява и децата, кемтрейлс е теория на конспирацията, всичко, което не отърва на неолибералната мръсотия е теория на конспирацията, но стадото затова е стадо да блее, да бъде стригано и доено

Де да нахлузят и една на Меси щот и той е педал

Да не я сваля!!!! Омръзна Ми да гледал леворезбари от Европа

Да не я сваля!!!! Омръзна Ми да гледал леворезбари от Европа

Тотално се усрахте. Пропаганда на ЦИПСО. Пропаганда на Давос и Зеленият копоративен фашизъм. Пропаганда на ЦРУ. Пропаганда на ЛГБТКЮ. Некви курви нон стоп ще ми казват Формулата за успешна кариера. Нон стоп правописни грешки. Нон стоп некачествени преводи с Гугъл Транслейт. Соростролове и по нощите работят на смени. Заключване на коментари. Триене на смислените, оставяне на гнусните. АЛОО КВИ ГИ ВЪРШИТЕ? Коя аудитория ще ви остане? Платените ви коментатори ли?

Най добрия коментар. Поздрави. 1000000+

СЗО се разбраха за международни ваксинационни паспорти, със сигурност не са свършили с плановете си. Ковид локдауните беше упражнение за покорство, пробваха, видяха, много хора се поддадоха и не задаваха въпроси. Малко по малко ще стягат примката. СЗО и Давос работят в синхрон, повечето западни правителства са директно избрани и спонсорирани от тях. Това даже не е тайна, тука не става въпрос за конспиративни теории.

Януари пак пандемия, в жълтата преса излезе преди две седмици писано , че СЗО и Давоските чучела са писнали декрета за нов вирус, щото явно от войната им падна маржа на сухото. ИЗродливи политици, долни рептили навсякъде са инсталирани да слушкат и изпълняват...

Разбираме, че Давос е казал да се пуска нов щам ли? Мамичката ви фашисти, ще ви бесим по улиците. Не сте Китай. Нямате наличните полицаи и военни да спрат масите от гладни и бясни хора.

Господ да поживи Макрончо, че ми даде надежда, щото се бях отчаял, но сега пак съм мотивиран да си ръгна поредния бустер и да си сложа 2 намордника на муцуната!

Баба му, пардон жена му, много отдавна е забравила какво са дамски превръзки. По-скоро може да е сложим памперса ѝ. Макрон е бездетен геронтофил.

Хора необразовани са ти министрите, Емануеле! Или си получил заповед, докато си бил в САЩ на “партноьрското” посещение. Едно от двете.

Ако бъдат унищожени възпитаниците на сиф и клаус шваб светът ще стане по добро и светло място за живот

Прав е - ГРОЗНИТЕ И ГЛУПАВИТЕ трябва да ходят с МАСКИ!

Ненормалник

защо маската не е FFP4 или поне FFP2? Какви са тези парцали? Излагате се!

Порязал се е, докато се бръсне или му е излязла пъпка.

Нареди 9-та вълна ковид, 8-ма вълна задължително набождане. Следва 10-та вълна, 9-то набождане и т.н Зер бизнеса на Хайку трябва да върви.

Дано скоро да се появи и с белезници на ръцете зад кръста и окови на краката!

Този, е лепнал на устата си,.. ПОСЛЕДНАТА.. "дамска превръзка" на жена си,.... само с Една ...червена капка ...вече !!;) ОТВРАТ !;)

Педерастията е заразна, Респект и Поклон за Еманюел, че пази останалите!

Алчна измет!Да се пържите в ада,отрепки гнусни!

Експеримента с намордниците продължава...

На либерала не му е конфортно, че наближават християнски празници и народа му има шанс да ги празнува нормално, от 3г насам.

Ако някой властник доказано се опитва да развали Коледа, трябва веднага да бъде уволнен!

Само да знаеш, че ходенето на кръчма не е християнска традиция. Празнува се вкъщи със семейството, където никой не те кара да носиш маска.

Не е съвсем така. Бъдни Вечер е само един ден, а празниците включват ходене по базари, публични празненства, най-вече - събиране с приятели, роднини и колеги. Такива филми "стой си в къщи" ги разправяй на друг/

И в България има такива, но това там ходи по върховете.

А, баце, нямада стане! Крайно време е ресурсите и енергията да бъдат насочени към истиснктие здравни проблеми. А новата републиканска камара в САЩ току виж направила едни КО19 разследвания... мани, мани. За други неша можем да се разберем, ама за маски и баботаквозаньето, не мерси. Мисля да продължа да се интересувам от собствените си връстнички, не тези на дядо ми.