Коментари - Еманюел Макрон пристигна във Вашингтон за първото си посещение при Джо Байдън (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му шокат Ряпата !

Джото ша са пени на бабето но Микрончо

Манюель досега плачеше по медиите че “партньорите от САЩ” му продавали газта на тройна цена - сега явно трябва да поплаче малко и на живо пред диспечера…

някога велика Франция на килимичето пред кравари и бандити с пари за рекет

dartata parantia she trebe da lapa uvisnalia kur na bay dan , a moje i na hunter

А АЗ НЕ МОГА ДА СПЯ , ВЪРТЯ СЕ КАТО ПУМПАЛ , АКО ВСЕ ПАК ЗАДРЕМА ЗАПОЧВАТ СТРАШНИ КОШМАРИ : УКРАЙНА ПОБЕЖДАВА , А АZ СЪМ В КИЛИЯТА НА МИЛОШЕВИЧ В ХАГА !

КОЛЕГА/ ТОВАРИЩ ДРУГАРЮ ПУТЯ И АЗ НЕ МОГА ДА СПЯ , И АЗ СЕ ВЪРТЯ СЕ КАТО ПУМПАЛ , АКО ВСЕ ПАК ЗАДРЕМА ЗАПОЧВАТ СТРАШНИ КОШМАРИ , СЪНУВАМ ЧЕ МАЙДАНА ПОБЕЖДАВА , ВЕДНАГА МЕ ГРАБВАТ ЕДНИ ФАНТЕТА , А ОТ МОСКВА НЯМА НИКАКВА ПОДКРЕПА ! ТИ КАКЪВ КОШМАР СЪНУВАШ , ЧЕ ТИ СВЪРШВА БОТОКСА ИЛИ ЧЕ БАЙ ПАРКИНСОН Е ДОШЪЛ ЗА ПОСТОЯННО В БУНКЕРА ТИ . А КУНКИТЕ И НОГИТЕ ТИ ТРЕПЕРУКАТ КЪТ ПРИПИКАНА ТРЕПЕТЛИКА ?

когато му отнеха сделка за 23 млрд.д.подводници за Австралия Руснаците го изритаха от колониите му в Африка Остана бабата

Маймун, какво си нарисувал бре?

Макароните отиват на ИНСТРУКТАЖ.

Maли беше голям трън в задника за Франция! :) Страхотно се измъкнаха от там! Бедна държава! Само пясък и сол има там! И много ислямисти!

Брилянтен изказ: Тихоокеанския океан, е много важен регионален регион.

Макрончо ше се моли на колене за евтин газ :)

...Той затова води баба... Деменцията и некой друг пенсионер толкова могат... а може баба да е модерна може да ползва и пени-колан.. хахха.. Макрончо като зрител ще гледа, Той така гледа и в Европа, как краварите убиват цялата икономика .. извратена работа...

разгонени бабета го посрещна още на летището

Разговор между двамата: Макрон: Мосю, Президент, та за цената на газта... Байдън: А..., добре съм, добре и не се оплаквам. Макрон: Ама, аз за газта питам ? Байдън: Да, бе жената и тя е добре, разбира се !

Повече успех ще има при Путин

Ще участват в сатаниски ритуал с господарите си от фед !

Момента на иситината: В началото на 21-ви век васал отива да се моли на господаря в метрополията ! В ЕС най--после разбраха за какво ги подготвят и каква роля са им отредили в съвременния Свят англосаксите ...

Приготвили ли са му млади голи негри да го прегръщат? Той ги обича.

Един гей си крепи Дали ще има шпалир от роби? Ха да видим, как ще реагира старчока зъл и кръвожаден, какво ли ще иска от некрофилинг, може да го цунка по пишлето.

Либеално техноркатното човече явно очиа да го копат в какаото.....там ще му направят настройките ...че и бабата ще и обърнат хастаря

Крепи си некролога

Емануелчо да не е завел неговата бабичка на рандеву при изкукалия дядка??

А "антиинфлационното законодателство" в САЩ, представляващо държавно субсидиране (забранено в ЕС), и три пъти по-високата цена на американския газ за европейските потребители няма ли да обсъждат? Или европейците кучета ги яли?

ФРЕНСКИЯ КЛОУН , НИКОЙ НЕ ГО ПРИЕМА ВЕЧЕ НАСЕРИОЗНО .... МАЛЪК ЗАБАВЕН ИГРАЧ КАТО ТРЮДО :))

Ще се моли на Деменцията да му свалят цените на ЛНГ газта. Ще реди схеми та да го натреска на Шолцито. Бахти трагичните шмиргели са тия сичките.

Най накрая се светна, че требе сватоса бабата с некой на нейните години и да си се отдаде публично на педераслък.

Както искат да го посрещат, но Макарон отива в САЩ предимно за едно - да се моли за енергия! И по-точно, за по-евтина енергия. Защото Франция, пък и цяла Европа купува американски газ три пъти по-скъпо. И ваксини, и куп други неща. Независимо какво ще си говорят, резултатът от посещението му е пределно ясен - САЩ прагматично печелят, Европа глупаво губи. За САЩ са парите, за зеленоглавите европейци са шарените лентички на ръцете. Тук няма сантименти, има интереси(споменатите подводници). За съжаление, България не е в САЩ. Даже не е и съвсем в Европа. А къде сме ние, попитали радио "Ереван"? Радиото отговорило:"Вие сте на майната си!"

Стринка му до него все още се крепи, браво на нея.

Пази жена си от набора!

А бе, младеж. Ако и аз си падах по стари чанти като тебе, сега благоверната ми щеше да е на 330 години.

Да не вземеш да се заглеждаш сега по другата баба - Байдъновица, че ще станете на кълбета.

Сервират десерт. Макароница към мъжо си: - кажи баба Тенкю

Палячо е отишъл да каже на другия палячо довиждане

Където и да ходи, води със себе си и Учителката си? Да не би и той да не си е взел матурата? А кога е балът? Пак ли ще й кавалерства? Поне един да се намери да уважава образомателната система!

"Майка отива на почивка със сина си."

Толкова гладни има, а тия безполови ще се угощават на «....на пищна вечеря»!!! Догато не почнат да се избиват един-друг, няма ораврия! Къде е Зеленски- любимото дете идиотче на Запада и стареца мльоумен?

Каква любов, какво нещо! През цялото време геронтофилът ходеше прегърнат с БайДън. Не разбрах обаче дали не го държи да не падне.

Дали ще го познае?

Ще се зарадва на бабата…

Ще има молитви за по-ниска цена на газьола , че иначе европа потъва .... ( не че не е вече )

Слизат по стъпалата Макрон с неговата бивша младост и жена му (баба му) с нейните си бръчки.....

Джо утре е прекръстил Макрон на Микрон.... вервайте ми!

Eдинственото общо междо Макарон и Байдрън е че жените им са набори...

Макаронения ще лиже д-то на БайПън, за да му даде по-евтин газ, че вчера хърватския президент се изказа, че Европа плаща на американците 3 пъти по-скъп газ от преди. :-) Разбира се, на американците им е сладко, сладко, а на Путин му е гааааадно. За европейците на никой не му пука. хахах :-)

Тройна казаха хърватите, Макарона каза 5 пъти по скъп газ! Ще ближе гъзове докато стигне поне до 3

Очакваме след срещата цени като от Русия! Ако не и по евтино! Давай Макароне, ти си нашата гордост, изпратихме ти по Български Пощи помощ - два кашона вазелин и един памперси за бабата, дано да пристигнат "навреме" но не се надявай!

Дано Байдън го познае...

...както и унизително молене за по-ниски цени за закупуване на газ от трикратно по-високите, на които Европа купува газа от САЩ в момента, спрямо предишните нива. Ако Щатите са добри в нещо, това е да генерират печалба от всяка геополитическа ситуация с тяхно участие в света (обикновено за сметка на всички останали участници).