Коментари - Еманюел Макрон пристигна във Вашингтон за първото си посещение при Джо Байдън (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Микрон е педьо прикрит под бабоеб!

Sm3hurk0

Явно Макрон си пада по дърти баби и дядовци ! :))))) Освен, че е бабоеб е на път да стане и дядоеб.. :))))

...както и унизително молене за по-ниски цени за закупуване на газ от трикратно по-високите, на които Европа купува газа от САЩ в момента, спрямо предишните нива. Ако Щатите са добри в нещо, това е да генерират печалба от всяка геополитическа ситуация с тяхно участие в света (обикновено за сметка на всички останали участници).

Дано Байдън го познае...

Очакваме след срещата цени като от Русия! Ако не и по евтино! Давай Макароне, ти си нашата гордост, изпратихме ти по Български Пощи помощ - два кашона вазелин и един памперси за бабата, дано да пристигнат "навреме" но не се надявай!

Макаронения ще лиже д-то на БайПън, за да му даде по-евтин газ, че вчера хърватския президент се изказа, че Европа плаща на американците 3 пъти по-скъп газ от преди. :-) Разбира се, на американците им е сладко, сладко, а на Путин му е гааааадно. За европейците на никой не му пука. хахах :-)

Eдинственото общо междо Макарон и Байдрън е че жените им са набори...

Джо утре е прекръстил Макрон на Микрон.... вервайте ми!

Слизат по стъпалата Макрон с неговата бивша младост и жена му (баба му) с нейните си бръчки.....

Ще има молитви за по-ниска цена на газьола , че иначе европа потъва .... ( не че не е вече )

Ще се зарадва на бабата…

Дали ще го познае?

Каква любов, какво нещо! През цялото време геронтофилът ходеше прегърнат с БайДън. Не разбрах обаче дали не го държи да не падне.

Толкова гладни има, а тия безполови ще се угощават на «....на пищна вечеря»!!! Догато не почнат да се избиват един-друг, няма ораврия! Къде е Зеленски- любимото дете идиотче на Запада и стареца мльоумен?

"Майка отива на почивка със сина си."

Където и да ходи, води със себе си и Учителката си? Да не би и той да не си е взел матурата? А кога е балът? Пак ли ще й кавалерства? Поне един да се намери да уважава образомателната система!

Палячо е отишъл да каже на другия палячо довиждане

Сервират десерт. Макароница към мъжо си: - кажи баба Тенкю

Да не вземеш да се заглеждаш сега по другата баба - Байдъновица, че ще станете на кълбета.

А бе, младеж. Ако и аз си падах по стари чанти като тебе, сега благоверната ми щеше да е на 330 години.

Пази жена си от набора!

Стринка му до него все още се крепи, браво на нея.

Както искат да го посрещат, но Макарон отива в САЩ предимно за едно - да се моли за енергия! И по-точно, за по-евтина енергия. Защото Франция, пък и цяла Европа купува американски газ три пъти по-скъпо. И ваксини, и куп други неща. Независимо какво ще си говорят, резултатът от посещението му е пределно ясен - САЩ прагматично печелят, Европа глупаво губи. За САЩ са парите, за зеленоглавите европейци са шарените лентички на ръцете. Тук няма сантименти, има интереси(споменатите подводници). За съжаление, България не е в САЩ. Даже не е и съвсем в Европа. А къде сме ние, попитали радио "Ереван"? Радиото отговорило:"Вие сте на майната си!"

Най накрая се светна, че требе сватоса бабата с некой на нейните години и да си се отдаде публично на педераслък.

Ще се моли на Деменцията да му свалят цените на ЛНГ газта. Ще реди схеми та да го натреска на Шолцито. Бахти трагичните шмиргели са тия сичките.

А "антиинфлационното законодателство" в САЩ, представляващо държавно субсидиране (забранено в ЕС), и три пъти по-високата цена на американския газ за европейските потребители няма ли да обсъждат? Или европейците кучета ги яли?

Емануелчо да не е завел неговата бабичка на рандеву при изкукалия дядка??

Ще си споделят взаимно спомените от младостта кой колкото помни:))))))

Един гей си крепи Дали ще има шпалир от роби? Ха да видим, как ще реагира старчока зъл и кръвожаден, какво ли ще иска от некрофилинг, може да го цунка по пишлето.

Крепи си некролога

Приготвили ли са му млади голи негри да го прегръщат? Той ги обича.

Либеално техноркатното човече явно очиа да го копат в какаото.....там ще му направят настройките ...че и бабата ще и обърнат хастаря

Момента на иситината: В началото на 21-ви век васал отива да се моли на господаря в метрополията ! В ЕС най--после разбраха за какво ги подготвят и каква роля са им отредили в съвременния Свят англосаксите ...

Ще участват в сатаниски ритуал с господарите си от фед !

Повече успех ще има при Путин

Разговор между двамата: Макрон: Мосю, Президент, та за цената на газта... Байдън: А..., добре съм, добре и не се оплаквам. Макрон: Ама, аз за газта питам ? Байдън: Да, бе жената и тя е добре, разбира се !

разгонени бабета го посрещна още на летището

...Той затова води баба... Деменцията и некой друг пенсионер толкова могат... а може баба да е модерна може да ползва и пени-колан.. хахха.. Макрончо като зрител ще гледа, Той така гледа и в Европа, как краварите убиват цялата икономика .. извратена работа...

Макрончо ше се моли на колене за евтин газ :)

Брилянтен изказ: Тихоокеанския океан, е много важен регионален регион.

Макароните отиват на ИНСТРУКТАЖ.

когато му отнеха сделка за 23 млрд.д.подводници за Австралия Руснаците го изритаха от колониите му в Африка Остана бабата

Maли беше голям трън в задника за Франция! :) Страхотно се измъкнаха от там! Бедна държава! Само пясък и сол има там! И много ислямисти!

А АЗ НЕ МОГА ДА СПЯ , ВЪРТЯ СЕ КАТО ПУМПАЛ , АКО ВСЕ ПАК ЗАДРЕМА ЗАПОЧВАТ СТРАШНИ КОШМАРИ : УКРАЙНА ПОБЕЖДАВА , А АZ СЪМ В КИЛИЯТА НА МИЛОШЕВИЧ В ХАГА !

КОЛЕГА/ ТОВАРИЩ ДРУГАРЮ ПУТЯ И АЗ НЕ МОГА ДА СПЯ , И АЗ СЕ ВЪРТЯ СЕ КАТО ПУМПАЛ , АКО ВСЕ ПАК ЗАДРЕМА ЗАПОЧВАТ СТРАШНИ КОШМАРИ , СЪНУВАМ ЧЕ МАЙДАНА ПОБЕЖДАВА , ВЕДНАГА МЕ ГРАБВАТ ЕДНИ ФАНТЕТА , А ОТ МОСКВА НЯМА НИКАКВА ПОДКРЕПА ! ТИ КАКЪВ КОШМАР СЪНУВАШ , ЧЕ ТИ СВЪРШВА БОТОКСА ИЛИ ЧЕ БАЙ ПАРКИНСОН Е ДОШЪЛ ЗА ПОСТОЯННО В БУНКЕРА ТИ . А КУНКИТЕ И НОГИТЕ ТИ ТРЕПЕРУКАТ КЪТ ПРИПИКАНА ТРЕПЕТЛИКА ?

някога велика Франция на килимичето пред кравари и бандити с пари за рекет

Манюель досега плачеше по медиите че “партньорите от САЩ” му продавали газта на тройна цена - сега явно трябва да поплаче малко и на живо пред диспечера…

Тройна казаха хърватите, Макарона каза 5 пъти по скъп газ! Ще ближе гъзове докато стигне поне до 3

Джото ша са пени на бабето но Микрончо

dartata parantia she trebe da lapa uvisnalia kur na bay dan , a moje i na hunter

Маймун, какво си нарисувал бре?

Ще му шокат Ряпата !