17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елизабет Втора удостои с рицарски звания създателите на оксфордската ваксина срещу Ковид-19, въпреки че повечето страни от ЕС спряха употребата и, ще е подарят на страните от третия свят

Английската кралица дали се е ваксинирала с тази ваксина в подкрепа на родното?

Това е защото благодарение на създадената от въпросните учени ваксина британската кралица успешно се отърва от съпруга си! Той се беше ваксинирал с ваксината на АстраЗенека няколко седмици преди да се спомине!

Е да де,преди удостоиха с Нобелова за мир Обама ,а той води войни.Сега ги правят рицари тия дето умориха толкова народ !

Злобеят путинистите. СПутника така и не го пожелаха в света с малки изключения. Кой луд би си поставил руская дрян в тялото??

бих си поставила руската ваксина...изпитана е...на същия принцип е като "рицарската", но са ползвани човешки клетки, а не маймунски... Сигурно не ви се вярва, но получих сериозни кръвоизливи от Модерна...7 дни след първата игла...10-след втората... Просто първия път не го свързах с ваксината...сега ходя по болници...

Не човешки клетки, а човешки вирус. Изолиран от анус на бебе в 1956 г., между другото. ;)

Какво пак ти пречи Путин бе джендъре,а и не съм чул за убити от руската ваксина ?!))))

Е как ще чуеш за такова нещо! ТЯ и руската радиация едно време беше полезна ...

тези са "Рицари" на спрените ваксини...

Явно там Пощряват тромбозите Брегзит е чудо

Една женица на шейсет и нещо от блока се спомина скоропостижно след усложнения от тромб, следствие от въпросната ваксина. Имаше и много други фатални случаи. Със здраве да си носят рицарското звание, "великите" изобретатели. А дъртия рептил, дали се е ваксинирала?!