Елизабет Втора: Не се отчайвайте

Британската кралица с обръщение по случай 75-годишнината от победата над нацистка Германия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво ни занимавате с тези боклуци от острова и от тези паразити кралуци, принцеси и прочие.... Живеем в 21 век и на нас ни стига това че имаме най тъпите премиер и президент - мутри дето съсипаха Майка България и изгониха децата.

Бабата като почита победата над фашизма във Втората световна война и призовава англичаните до не се отчайват заради Covid-19 и неадекватната реакция на недоразумението Борис Джонсън пак забрави да спомене най-важното сега - а именно, че този коронавирус е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ, уродлив хибрид, създаден изкуствено в лабораторни условия по нареждане на уродливи същества и от безотговорни техни роби - изпълнители, тоест КОЙ точно е вратът, от който хората да не се отчайвали! Старческа деменция, вероятно! Или пък не, може би нещо друго...

Татяна Кристи: САЩ си преценяват картите в банановите мафиотски републики като България 08.05.2020 Много хора се чудят и се сърдят на САЩ и ЕС защо подкрепят правителството на Борисов, знаейки какво представлява, виждайки как под неговото безкрайно дълго ръководство България се срина и продължава да се срива по показателите за демокрация – по ниво на корупция, свобода на словото, човешки свободи, съдебна система, бедност, нечестни избори, мафиотско законодателство и т.н. Много почтени хора недоумяват как е възможно правителството на Борисов да бъде търпяно от демократичния свят. Причината е ясна – защото Западът не вижда по-добър избор от Борисов в съвременната политическа среда в България, който може да подписва съвместни декларации като днешната -- "Декларация на министрите на външните работи на България, Чешката република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия и САЩ по повод 75-ата годишнина от края на Втората световна война." В която бивши съветски сателити, включително и България заявяват, че за тях победата над нацистка Германия не е било освобождение, а тоталитарно заробване от Кремъл, спряло развитието им. Такава официална геополитическа ориентация (дори и да е перверзна мимикрия в лицето на Борисов, който уж ни „пази“ от комунистите) не може да донесе нито една друга партийна групировка, която е официално във властта в България в момента. А понеже в страната няма силна и реална опозиция, на която да може Западът да се опре, той търпи човекът мутра – карикатурата от прехода, докарана от подземията на криминалния ъндерграунд и инсталирана във властта точно от комунистите. Но както при банановите републики, САЩ търпят сатрапи, които поне не им пречат прекалено много и Борисов е точно това– кучи син, но наш кучи син. Защото за САЩ бсп и останалите путинофилски партии - във властта и извън нея - не са алтернатива. А тези партии доминират в България, което е катастрофа за нея само по себе си, но това е друга тема. БСП днес поиска оставката на марионетката Захариева, заради тази обща декларация. А за геополитиката на САЩ управлението на подобни партии в България ще са още по-голям проблем. Та така, не са тъпи САЩ, нито са слепи, но си преценяват картите на териториите на банановите мафиотски републики като България. Журналистът Татяна Кристи, Фейсбук

"че страните, които през войната са били врагове, сега са приятели." Пък страните, които са били съюзници, сега са врагове.

Претенциозни тъпотии. Като всичките ти коментари.

Абе, "По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк Ние, българите, знаем това най-добре - от бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но днес, след трийсет години "партньорство" сме на път да изчезнем като народ и държава.

Какво огромна разлика в посланията на Английската кралица и бръщолевенията на президенското недоразумение в България! Въпреки, че са първи по смътност в Европа и дори Министър-председателя им заболя от КОВИД 19, то Кралицат намира думите с които да обедини хората, да им вдъхне кураж, да ги насърчи да се борят с болеста. Докато хасковския каунь Радев намира думи да разедини, да омаловажи мерките на правителството и да предизвика политически нюанси от тази болест. Разликата между двамата е, че Кралицата НИКОГА не е изпълнявала заповеди и може да мисли със собствената си глава, докато Радев цял живот е ИЗПЪЛНЯВАЛ заповеди и не може да мисли самостоятелно, та ДРУГИ му пишат простотиите. ТОВА е разликата.

Този коментар не е мой, бе “отегчен” търанар. Ако не бе толкова прост хейтър щеше да го вденеш. И сато са ми “претенциозни тъпотии” (дори и цитати на други) коментарите ви, що ги метеш, че дори и комилентираш, бе боклук;)

Сме си виновни единствено ние!

Янко, що не си гледаш тиквите на село! Каква разлика в просташкото говорене на нашия "премиер" и на други премиери. Дет съ вика, сиреч -аз съм прост и вие сте прости...! Какво още да се добави?

вижте наведени ли са БГ журналистите - СМЯХ https://www.youtube.com/watch?v=7J0EDPIGxlg

Кралицата не ти е баба а е символ на Англосаксонската цивилизация. Но това кратуната ти проста не може да го го проумее. В Германия никога не е имало фашизъм, а национал- СОЦИАЛИЗЪМ. Учи история! Биологичното оръжие е само в главата ти, поне докато не се докаже обратното, но ТИ- СЕЛЯНКО, вече си готова с доказателтвата и няма нужда от обективна истина, ако въобще знаеш смисъла на понятието. Чудя се как Ви правят такива бетонни главите! Но така е- като не се образоват достатъчно.

Ти знаеш ли понятието "държавен глава"? Ами, няма как да го знае, защото си "дървена глава".

(без възрастта) със сигурност нямаше да се отчайвам.

Ма как ще се отчайваме. Ма, няма такова нещо. Ма може ли с такава кралица някой даже да си помисли да се отчайва. Кой умрял, умрял - всички ще умрем. Виж безработните и фалиралите ще има да теглят каиша, ама то такъв е животът - сурав и курав.

А ти ако имаше нейните несметни богатства, щеше ли по време на нацистките бомбардировки на Лондон да останеш в града и да се запишеш механик и шофьор в армията? Защото баба ти Бети, тогава 19-годишна принцеса, точно това е направила. И единствената и "привилегия" по време на службата е, че в столовата се е хранела с офицерите вместо с редовите войници.

"използва случая да изрази гордостта си от начина, по който британците се справят с пандемията от коронавируса" Няма нужда от коментар! На първо място в Европа по брой умрели! Няма такива олигофрени просто!

Как така не се отчайвате? Как говори тая баба? Я стегни англетата с едно "аре, тулупи" и отчитай успех след успех. Английска му работа.

Кралицата поздрави на девети май британците с Деня на победата. А не с Деня на Европата. Абе старото матреал, макар и англо-саксонски :)))))

Ах ах аха, какво е това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кралицата е мръсна комунистка!!!!!!!!! И тя е ортачна на джуджето от Кремъл!!!!!!!!! Тя е русофилка!!!!!!!! Не знае Историята!!!!!!!!!!!! Толкова ли е глупава, та не се сети да пита МИНИСТЪРКАТА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ ЗАХАРИЕВА????????? За да й бъде обяснено, за новите розови слончета дето летят в небето на ОБЕДИНЕНА Европа!!!!!!!! На живо виждаме колко низко може да падне дипломацията на "свободна и независима" държава България. На живо виждаме една стара истина: за силата на Българската армия, която печели повечето си битки. На живо виждаме калпавостта и некъдърността на българската дипломация, закопала не веднъж България. Ако може да се вярва на кралицата на Великобритания, разбира се.

Не се отчайвайте... аз съм на скрито... и съм много добре !!!

На 8 май, не на 9-ти

защо "дворецът" още преди нова година, се премести извън лондон ... а още нямаше корона! още тогава ми направи впечатление тази новина?

масква и короната са в дъното на "короната"

Ма разбира се, че е така. След всичко което се начетох от теб и колегите ти от американското посолство покрай темата за войаната, вярвам ти на всяка точка и запетайка :))).

Обясни ги всичките тези неща на началниците си, боклук, но ногава те ще те изритат, защото точно те най-много ги пропогандираха, преди да се “демократизират”:)

A кралицата не е никакъв символ на (английската) цивилизация, а на английската империя и корона, които са безвъзвратно минало, илитерат! И точно затова наскоро младото семейство от кралския двор го напусна и се отказа от всичките тези отживелици и привилегии и титли, но идиот като теб не роже да го вдене!