17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злобеят и си късат ризите вонящите руслямистки тролове,но това ще са все по-чести новини :)))

Елитно и Украинско, употребени в едно изречение, го правят безсмислено.

Tова ми прилича на онова с киевския призрак, та и тези елитни подразделения може да се окажат от някоя игра.

как беше това, кремъл забавя но не забравя. Много са отмъстителни рашаните, кой кво е дробил ще си го излапа по най жестокия начин

Така е докато ги жалят. Украинците са страшно гнусен, подъл етнос, точно като макетата

- каква реч само. И красноречив пример (ако някой се е съмнявал) от коя страна са ИСТИНСКИТЕ нацисти.

Еби се в пърдела бе мизерник

Атака Дилянке, Разкажи ни по-подробно за удоволствията във високодуховната ви ватна дружинка.. На преуспелите интелектуалци :)) А билетик за Рассеюшке купила?

https://www.youtube.com/watch?v=EMvfSeehQtI

Пуснете им няколко диверсанта в Киев и им взривете някое ми истетство,складче щаб.... Или направо една свръхзвукова ракетка! Отрежете от границата жп-транспорта,мажистралите,летищата! Дремат русна ите и мишките израят!

А децата им само да ги колят или преди това да ги дерат с кремък? Че си рускиня - няма как да го скриеш! Че си тъпа - нормално е умна рускиня няма. Че си изрод - личи по думите ти. Само да те питам, като си такава патриотка, чий го дириш в България?

Последни издихания на украинската "държава" - обърнали са го на тероризъм и диверсии. Миналата седмица хванаха едни в Ростов. И тези в Крим ще бъдат изловени. Идва му краят на това американско лайно по границите на Русия!

'Последни издихания' :))) Парада в Киев пак ли е на дневен ред? А кАнцерта на Гъзмазов?

С други думи - украинците просто провеждат контра-референдум на своя територия... как го възприемат рашистите си е техен проблем...

ДА СИ РУСОФИЛ , НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СИ ПУТИНОФИЛ , КАТО ТУКА "МЪДРОМИСЛЕЩИТЕ " МУНЪОФФЦИ !

Крим е руски

Български е!

Ако имаш "спец отряди" в тила на врага не го обявяваш в международни медии и не се хвалиш предварително, че ще има още експлозии Ама кво да правиш.... наркоманска му работа

Военния шпионаж не е измислен от укрите както едва ли не се твърди в статията! А за изобретателността на украинските войски знаем от вече доказаното в проверките - крият се като мишки в жилищни сгради и ползват цивилни като жив щит

МУНЧО КОПОИТЕ , РУСКИ , СЕ КРИЯТ В ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА ?

Добрия укро-нацист е този в подземното царство!

Укрите нацисти скоро ще са всичките под земята. Руснаците ще ги размажат така или иначе!

Хубаво е когато някой посран памерс се представя за жена и храчи тъпотии но не бил джендър:))))))))) Украинците ги предупредиха,че август ще е много горещо за руските нацисти и все по-горещо ще им става с всеки изминат ден........ще върнат тази прогнила кочина поне 50г. назад!

Да ме лижеш в мензис педал нещастен

Глупаците на запад които дават пари за Украйна трябва да видят някакви «победи», иначе защо да плащат ?

Терористи от татарски произход?

Няма руснак в ДОТА който като му кажа че съм българин да не вика татари мръсни!

Това Кожугетович ли ти го каза или Владимирович? Щото те са типични славяни - стройни, русокоси и със сини очи!

Скоро в усраина ще настане свинепек! Мъчно ми е за укропрасртата, ма малко :)

ТОВА ГО РАЗДУЙ НА цц--карите !

Ще бъдат намерени и ликвидирани.

ще построите и нова космическа станция, ще покорите цяла Европа. Но не сега, друг ден.

Аз ще летим с Македонец у космоса Хахахахаха Хахахахахахахахаха

А браво.Като ги изправят пред военен съд ,нека знаят,че диверсантите не са защитени от нито една конвенция ...д не ревът...

А ти ангажираш ли да бъдеш адвокат на Путкин, когато го довлекат опикан в Хага ???

Хага няма да съществува

А още бело си шмръкни :)

УКРАЙНА ТРОЛИ ПУТИН. АТАКИТЕ СА С БРИТАНСКИ “ATACMS” Ракетите са с различна по вид бойна глава и маса, както и с различно по обем твърдотелно гориво. Общото е, че всички са високоточни, бият по координати и се насочват от американски сателити. След като в периода 5-8 Август Украйн унищожи 17 руски системи ПВО, HIMERS и украинската авиация бият врага и през светлата част от деня. Многократно пиша, че руската ПВО е пълен боклук. Зенитните системи С-300 и С-400 не реагират изобщо на F-16, Tomahawk и HIMERS. С-300 пропусна и украинските “Нептун” и в резултат флагманът на руският Черноморски флот се превърна в подводница. Украйна непременно ще удари Кримският мост и вероятно Кремъл :)))

Много си прост.

Москва вероятно не е имал ПВО изобщо в момента на атаката по техни си причини. За това кака са били ударени базите в Крим, сигурно ще се наложи да почакаме. И аз мисля, че е АТАКМС. Ако татарски партизани са ги гръмнали, би било страшно унизително за Русия.

те укро фашагите начело със зеленясалия им наркомански вожд нали тия дни преди два месеца щеха да правят парад в москва... още чакаме... ама надали...

Но, украинците се държат сякаш са застраховани, че Русия няма да удари в един момент директно по Киев? Това изчакване на Москва може би има своите причини и все още никой не знае какви са.

Нали изтреляха всиките си ракети по Крим в началото...

Като че да нямапе удари по Киев. На някои паметна им е много къса. Удари по цяла Украйна имаше и продължава да има и съвсем нормално украийците удрят каквото могат в окупираните територии и в самата Русия.

Моня звонит в Одессу: - Сеня, что там у вас творится? - Да Россия немножко воюет с НАТО... - Ну и что, есть потери? - Да, есть... Россия потеряла несколько сотен самолётов и вертолётов, тысячи танков, БМП, несколько кораблей, разного там оружия, прилично народу и... - А что НАТО? - Моня, ты не поверишь, НАТО ещё не приехали...

тва може да е виц само ако става въпрос за украйнската армия... не мога да разбера кво им харесвате на тоя алчн и подъл и нагло тъп народ хаселяващ у-краината

Украинците са поредния народ-жертва на руския империализъм. Десетки народи вече са напълно изтребени, за да може Россия да е най-голямото празно петно на картата. На първо място, украинците са хора, точно както ние сме хора, китайците са хора, и африканците са хора. Никой човек не заслужава джудже психопат да го изгони от къщата му, да му разруши града, да му избие роднините. На второ, украинците храбро се противопоставиха на превъзхождаща армия и могат да я победят. Това е аналог на началото на втората световна, само че Франция не губи в блицкрига, а реално се бие. Колко животи щяха да бъдат спасени, ако Франция беше победила Хитлер? Сега Украйна това прави.

Повече от логична ситуация. Укрите ще се защитават както намерят за добре. Въпросът е защо Русия не атакува както намери за добре. С най-лесното поведение спрямо враговете си - спира с доставките им на ресурси. Понеже на война като на война. А и кое е по- важно търговските печалби или националната мощ и сигурност? Без газ враговете на Русия ще клекнат. Но засега Русия кляка пред търговците изнудвачи.

Ами нали тази война трябва да се захранва някак си.

Да видим кой лъже - демократичната американска преса в лицето наНю Йорк Таймс или пък украинската администрация в лицето на Алексей Резников - министър на отбраната. Цитати: "От началото на войната те възприемат неконвенционални тактики с надеждата да изравнят силите, като се опитат да отблъснат атаките на много по-голямата и по-добре въоръжена руска армия, пише "Ню Йорк Таймс". "Министърът на отбраната Алексий Резников за първи път назова числеността на украинската армия и силите за сигурност по време на войната. Според него става дума за над 1 милион души. „Днес имаме повече от 1 милион униформени, които осигуряват дейности в сектора на сигурността и отбраната“, каза Резников по време на конференцията на Forbes „Building Together“. По-специално това са: ВСУ - до 700 000 души. Национална полиция - до 100 000. Национална гвардия - до 90 000 души. Гранична охрана - до 60 000 бр. В същото време Резников каза, че на страната на противника се бият 111-115 батальонно-тактически групи, което е около 137 хиляди военнослужещи." Ако така с лъжи се печелеха войните - ясно защо от Корейската война до сега американците постоянно губят от руснаците както и където се срещнат на бойното поле.

Изглежда не си ходил войник и нещо не ти е ясно.

Ти като си чистил кенефите в казармата и като си въртял свирки на старите кучета, много разбираш, а :)

А сега ги разпредели тези 700 хил на 3000 км линия на съприкосновение (граница на бойни действия). Минимум половината са тилово обезпечаване, резерв, охрана на обекти и така нататък. Май наистина нямаш хабер от казарма.

Укрите използват изобретателни и неконвенционални методи за водене на война присъщи на всички терористи. Укрите се чудят какво да измислят за оправдяние пред народа, понеже положението за укрите на фронта е "жаль подмога не пришла подкрепление не прислали что ж обычные дела нас с тобою наебали":

GO, Ukraine, GO!

go ukraine to your death finaly

Не съм за руснаците, но вероятно скоро ще въведат масово наблюдение с камери по примера на китайците и всеки съмнителен ще го интернират в лагер, където яко ще го бият с месеци. И друго - Крим не е, като останалата Украйна - там преобладаващо са руснаци. Все някой ще ги издаде тия спецназовци и ще ги избият като пилци. И въобще - няма смисъл да се говори за Крим докато е част от РФ и те имат ядрено оръжие. Не може да бъде превзет току-така. Едно е да пишеш по медиите, друго да се биеш на терен.

В Херсонска, Николаевска, Запорожска, Харковска, Черниговска, Донбаска област все са рускоговорящи. На чист руски трепят орките и окото им не мигва.

Тактиката на Бандера се личи от далече! Това не е болка за умиране.

само като им видиш тлъстите мамашки и рахитичните им мъже дето ги бият жените им, голям елит са.

на руснаците им предстои партизанска война

Земята ще гори под краката на окупатора.

Че ти гори под опашката, в соросокопа.

Накарайте рушнянките говеда да се изпонасерат от страх! Гответе се за бункера с Джуджето!

Явно скоро ще има Сармат в Киев и всички дрогирани нацистчета със Зеленото най-после ще изчезнат!!! Дай Боже най-после тези мръсници убиващи цивилни, защото са страхливци, ще изчезнат от лицето на Земята и ще настъпи мир!!!

Пет града пет ракети и край на войната.

Кажи ми 5 града в Русия но с канализация ? След това изчисли за колко време ще се изпарят и те само те щото Русия не се слави с градове

И една тлъста бомбичка в масква. Видяхме на джуджето голия задник.

Дрон пуска граната ВОГ 17 изработена в КАЗАНЛЪК и доставена от НИНОВА върху руснаци https://www.youtube.com/watch?v=GvUxIXJi3j4

ако се загледате в сенките ще видите че първият в колоната носи на раменете си един или убит или ранен

Ще гласувам за нея на следващите избори! Нинова е пич, а Копейкин е путка!

САЩ са прехвърлили хиляди Сърцеяди от Ислямска държава да обучават УкроНацисти на терористични действия и да се бият заедно срещу общия враг Русия, и за общият работодател САЩ.

Те обучават брадато-безмустакатите чеченски джихадисти на путиновия палаш Кадиров.

съвета ми към руснаците е да ЗАБРАНЯТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО !!! НЕМЕДЛЕННО !!! То бива безхаберие,ама вече се не трае !!!

"Очевидните атаки с използване на тайни сили в тила на противника подчертават изобретателността на украинските сили" . Стига бе! Аз съм на 70 години. Когато бях дете имаше български сериал "С пагоните на дявола". Там нашият диверсант в Германия им взривяваше сйладиве с горива. Доколкото руският и украинсният нарози са на практика един народ, диверсантите много трудно могат да ббъдат разкрити предварително. Та да се говори за изобретателност е смешно.

Яко талибанщина

нали :))) как си позволяват да се съпротивляват , руснаците им носят наготово Русский Мир !!! Где так волно дiьшат челавек !!!

Убива

Ако украинците искат да продължат да живеят и в бъдеще на руска територия трябва да престанат с терористичната дейност. Ако не - да се пробват в някоя друга държава на друг континент.

руските окупанти и терористи те първа ще берат ядове от украинските герой и революционери.. ха ха ха

Като българите при ... ,, голямата разходка'' ?

кога ще научиш, че няма дума окупанти на български?

Руснаците са натрапници

ъхъ.

Прочети кой и кога е завоювал Крим и ще разбереш откога е руски.

О, Украйна!Оооо Славянск Двеста деня младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят по "Азовстал" в Мариупол, и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Азовстал пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!!

Пропусна - слава кокаине .

всички теZи кримски чудесни фойерверки се случват с нашето любеZно съдействие ! всеки ден ще е така до победата , тепърва ще гърми в Крим и на север и на юг ! иZпратили сме специални отряди от диверсионни пушачи :) в тила на врага ! последната поZивна преди да тресне е : ИZВИНЕТЕ ИМАТЕ ЛИ ОГЪНЧЕ ДА ZАПАЛЯ ЦИГАРА ?

Са успели да се отърват от кремълската агентура разяждала страната им с десетилетия. И сега черпят руснаците със същото. Нещо ташкън им идва руското асвабаждение. То и ние знаем, че после се оказва изведнъж, че трябва много да ги слушкаме. Което не би било проблем, ако не ставаше дума за пореден режим, дето със собствената си държава не може да се оправи (може би защото много краде) и няма как да бъде добре народа, ако такива му дават наклон на управлението.

Така е гяурчо ... за това - наведи се по навик и го поеми .

Асанчо, Ердоганчо скоро гърците ще го @бат ан.ално. Само да им се изрепчи за газа. Направо ще ви скъсат гърците и французите !!

Украинците са нашите спартанци, те ще спасят човечеството!

Видяхме тия "спартанци" как се излежават по нашите плажове за НАША сметка...

Потери российской армии в Украине В дополнение к имеющейся на нашем сайте статистике появилась новая: о потерях вооруженных сил Российской Федерации в ходе боевых действий против Украины (нарастающим итогом). Источник: Министерство обороны Украины 16.08.2022 Танки — 1880 (+4) ББМ — 4152 (+11) Артиллерия — 989 (+4) РСЗО — 263 (+2) Средства ПВО — 136 Самолеты — 233 Вертолеты — 196 (+1) БПЛА — 790 (+3) Крылатые ракеты — 190 (+3) Корабли (катера) — 15 Автомобили и автоцистерны — 3049 (+5) Специальная техника — 92 Личный состав — около 43900 человек (+150)

"много по-голямата и по-добре въоръжена руска армия" Това е причината да не започва контранастъплението. Зеленски очакваше много по-интензивна западна помощ, благодарение на която украинската армия да постигне паритет с руската. Това не се случи, според самият Зеленски руската армия още превъзхожда украинската по много показатели, засега, така че контранастъплението се отлага. Не казвам, че помощта е малка, но както обикновено реалното се различава от желаното и този път!

Чиче - освен с прашки ...та дори и тогава , ти трябва време за обучение .

Ако Зелето и неговите бандити смятат , че ще останат ненаказани, значи добре са се нашмъркали. Киев е на дневен ред. Ще изведат нацитата от бункерите.

Че Киев не беше ли наред и в началото на войната? Ама усрались и замирисись!

Светло бъдеще я чака Украйна, много светло! В най скоро време ще им светне пред очите. Тъпаци! У нас така светна, че даже паси се разплака. 30 години само назад, пълна разруха, кочина, бедна кочина! Ослепяхме от светлина!

Даже ако нямаше толкова много от твоята порода щяхме да сме още по-напред. Но останахме единствената държава, където нямаше осъждане на комунизма, комунистите и престъпленията им. И успяхте да изгоните сума будни, образовани и инициативни млади хора. Бъдещето на страната избяга от вас и още не мирясвате. На някого е много необходимо да останат само старци, цигани и илитерати нещастна земя.

От вас избяга. Съсипахте всичко и превърнахте страната в лунен пейзаж. Бедност и мизерия, това е благодарение на вас. Хората избягаха от липса на работа и перспективи. Вие сте гробокопачите на тази страна.

Тъпак е татко ти! А ти неуко и необразовано нещо, си задай въпроса, кому е нужно всичко това и започни да четеш да учиш и да търсиш отговора! Плазмодии нещастни!

Какво елитно подразделение ? Британското МИ-6 ли е елитното подразделение на Укрите !