Нивото на Тунджа най-високо от 50 г., Марица - критична

Нивото на река Тунджа при Елхово е най-високото от 50 г. Цели улици в града са под вода вече седмица. 15 см остават до критичния праг на Марица край Свиленград.

Обратно в новината

Коментари - Нивото на Тунджа най-високо от 50 г., Марица - критична | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се сезира прокуратурата веднага,ама виднага!Защо преливат,може ли такова нещо?

Къде е държавата,къде е премиера,президента???Лятото ,когато стана наводнението в Аспарухово само това питаха като папагали смотаните репорки??А сега никой не пита,кой както може да се оправя??????ГНУС!!И всичко си продължава както си е било,молим се да не вали.Никой тъпанар от ръководството на държавата не се обръща към инженери,професори от ВИАС,учени от БАН-как да се противопоставим на тези трагедии,как да се управляват язовирите!!

"В момента язовир "Кърджали" прелива свободно над клапите с незначителните 20 кубически метра в секунда. Ако притокът продължи да намалява, ще отпадне необходимостта от изпускане на язовира. " Незначителни, незначителни ама друго си е да бяха минали през турбините.

Пише се и се нарича ЗгОриград бе мили мамини репортьорчета недооблизани...инсталирайте си по един спелинг на компютърчетата или за по лесно отворете картата на България...София те е България мили мой...

смятат, че там се е изхвърляла згурия, та затова...макар, че то май не се пише със "з"!

Защо сега държавата да не освободи от данък пострдалите хора? И вместо строителните фирми да плащат данъци могат да извършват дейности безплатно по поддръжка и поправки. Данък сгради по приницп е за общините, но тогава пък от пострадалите общини може да не се изискват средства за републикански бюджет.

Терзае ме въпроса, ако преди 50 г. е имало същото разливане на реките, значи е имало подобни дъждове? Какво ли ще да е било тогава "Глобалното затопляне", през 1964 год.? Или искат да ни кажат, че нивата на реките се следят от 50 год. и това е най-високото измерено ниво!? Казва ли ти някой?

И какво да нпаравят прокуратурата и цветан цветанов? Да изпият язовирите ли? Или да наредят спиране на дъждовете?

Да намерят виновните.

Намерен е! Даже имаме самопризнанията му в писмен вид - Библията. Сега го издирват и ще види той!

ловят капките във въздуха, нали обещаха.

да не ги изпият, малко ли пари "изпиха". Имат опит вили, коли, апартаменти...

На кого му пука? Важното е банкянският бостан да е сухичък и добре защитеничък... Цецоу, кажи конгратулейшън, бе!

"Всички язовири в областта преливат". Ало, прокуратурата, стига спали.