Борисов назначи нов секретар по сигурността и и.д. директор на БОРКОР

Правителството назначи Георги Кръстев на поста секретар на Съвета за сигурност, а Елеонора Николова за временно изпълняващ длъжността председател на БОРКОР.

Обратно в новината

Коментари - Борисов назначи нов секретар по сигурността и и.д. директор на БОРКОР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Категорично протестирам! След като Борисов гепи и разузнаването в частната си фирма България ООД, снощи бях арестуван. И защо? Защото в 2 часа посред нощ вървях по жълтите павета и крещях: "Да живее правителството!" Обвиниха ме в кретенизъм.

Премиера отдавна демонстрира отказ от професионалното начало при назначенията! Тази става за всякъде, послушна, боядисана, ще приказва каквото и напишат от кабинета на ББ. Всичко ще върви, като по релси! Все още има тук-таме мъже министри и други шефове! Няма да им е за дълго, както ги е подкарал ББ.

Бягай,спасявай се много БО.КУ. ВЕ ще да е счупила!!!!!!!!!!!!!

боже боже за какво ги слагате тия жени особено тази домакиня като я гледам как ще бори престъпниците... сигурно е и с две деца...... мани мани

Тази като беше кмет на Русе -беше пълен боклук!Сега ще е същото!

Най-накрая слагат подходяща персона за шеф на БАРКУР - жена... .

Гласуваш за Боко - избираш Костов!

Какво става със Петко Сертов? Тои балансираше Елеонора. Сега ще се разбалансира работата. Защо не сложат Ат.Атанасов за заместник та да се възстанови баланса.

Другаря ББ лека-полека прибира всички "боядисани" комунисти-ченгета. Бяха пратени от "столетницата" в СДС,после НДСВ... Мария Купон... и сега в ГЕРБ. Не мога да разбера кой е по-ляв - "левите и модерни" или голяма част от народа български???

Като кмет беше най- НЕКОРУМПИРАНА и не е взела нито един лев рушвет,вкл и от Виктор Дафа.

ПРЕМИЕРА ГОСПОДИН БОРИСОВ, ОБРА ДОСТА БОКЛУЦИ ОТ ПАРТИЯТА НА ДРУГАРЯ КОСТОВ, НО НАЛИ СА СЪСЕДИ ТРЯБВА ДА СИ ПОМАГАТ, И ПРИ НАС Е ТАКА!

Чакайте от тая да свърши работа,като кмет на Русе беше пълна трагедия-

ТАЗИ ЖЕНА НАЛИ БЕШЕ СДС СЕГА ОТ ГЕРБ ЛИ Е????????ПАЗИ БОЖЕ ОТ НАТЕГАЧИ

"Елеонора Николова" очевидно личността не си губи времето напразно... Тя е член на всички партии, на които е небходимо да бъде, винаги във властта!!! е мотивът: абе ние сме имали брилянтни личности, бе хора!! Горе главата!!

Елеонора може да хубава и добра, но БорКур е тъпа и ненужна структура. Ако тя трябва съществува няколко минисктерства и агенции би трябвало да се махат. Боко, избери едно от двете!

ВСИЧКИТЕ ТИЙ ЛАЙ.....НА ГИ ЗАБЪРКА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ.ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ В СЯНКА,КОЙТО ПОДЛЯ ВОДАТА НА РУМЕН МИЛАНОВ И КИРЧО КИРОВ.ЦЕЛТА Е ДА СИ СЛОЖИ ВЕРНИТЕ ДРУГАРЧЕТА ОТ ДАНС В ЛИЦЕТО НА МАРКОВ,ВЕЛИКОВ ,ДРАШКОВ И КОМПАНИЯ ЗА РАЗНИ СЪВЕТНИЦИ. ТАКА ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ ПРЕМИНАВАТ В ПОЛИТИКАТА И ЗАПОЧВАТА ВЕЧЕ НАИСТИНА ДА КРАДАТ- ДОСЕГА С ЕДИН ДВА МИЛИОНА,ПО-НАТАТЪК СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ.

Какво тук значи някаква си личност?!

Трябваше да сложат Алисия и Азис-тях ги познава цяла Бг.А Стоичков е международна личност и не би следвало да се занимава с тъпотиите на Боко.

карай да върви бокови простотии вече му свикнахме

Промените общо взето се правят на принципа на поставяне на Послушни и Преданни на Тиквата и Партията хора - с подобни номера Тато се държа на власт 35 години :)

бойко пак се заградил със застарели леки, но покорни.

Само да поздравя... Здравей БайГания!!!

Тая леля защо не си е оправила малко вида, при всичките пари, които изкрадоха поне това можеше да се случи. Кожата й е като на циганка - тъмна ,нечиста и брадавическа, а назолабиалните й гънки са като прастара речна долина.

Лоло, патко загубена, Елеонора може да е всякаква, аз обаче я познавам като кмет на Русе. Преди нея градът бе тъмен и разкопан, след нея бе светнал, асвалтиран и чист. Сега, след 6 год. БСП кмет е отново разкопан, мръсен и тъмен. Вярвам, че нещата с БОРКОР ще се задвижат! Аман от хейтъри!!!!!!!!

Не че нещо, но пък аз я познавам от времето, когато се слагаше на Костов. Ако я беше видял тогава, надали щеше да си запазиш мнението. Освен това, не обиждай жената с "патка заспала", ами погледни в речника и ще видиш, дали се пише "асВалт" или "асФалт". Останалото е неграмотност - като за в 3-ти клас.

Що така бе моме/момко и ти ли толкова черно?:)

Градът не е бил във възход нито при Елеонора Николова нито след това.От зората на демокрацията до този момент нещата се движат само надолу.Мръсотия,дупки,кучета,безработица.Заслугата е на всички кметове от 1989г. до днес.Като гледам новия и той не се е засили кой знае колко.Може и докато се накани да му свърши мандата.

Трябваше да сложат Хр. Стойчков - Камата.

МЕТРЕСА НА МНОГО ПАТИИ, МАКАР КАТО ГЛЕДАМ ДОСТА Е ПООСТАРЯЛА ВЕЧЕ!!! АМА ХАЙДЕ КОЛКОТО ТИ Е ОСТАНАЛО ДЕРЗАЙ И КОНСУМИРАЙ ВЛАСТТА КАКТО СИ ГО ПРАВИЛА ВИНАГИ!!!

ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ...

То май голямо проветряване пада - СДС, ОДС, Единната партия на Капон, ГЕРБ....Дип че са един дол дренки.

Наблюдавам, без да искам, тази "политическа" фигура от времето и, когато стартира като кмет на Русе от СДС! Такава наглост и хлъзгане по всички политически пързалки е уникално и е за учебник по политически кариеризъм! Браво на Николова! Браво!!!

за тази дето ви оправи селските улици в града ли говориш? и тая дето по нейно време се изградиха множество детски площадки дори и в крайни квартали? бай ганьо че си е неблагодарник ясно ама чак толкова....

Какви селски улици, бе драги?! Русе е имал улици, когато в София са газили кал...Пък що се отнася до "оправените улици" от кметицата, ела и ги виж!

Човече ти наистина ли става въпрос за Русе??

Още една многоцветна калинка в харема на ББ

.....краят на корупцията - тайното оръжие на Боко, известната с некадърието си синя пъпчица Елеонорка, направо моментално натиква "корупционните практики" в киреча! Машаллах!!!

Честито, г-жо/г-це Николова ! ----- Едно сериозно Пролетно Чистене/Проветряване като за Начало ?! ( И не се напъвайте сама . )

Отдавна се е научила как да си "пази" местенцето и парите........ама незнам какви "съвети" може да даде на ББ който знае как да си "вземе" местенце и парички