Елеонора Митрофанова: Русия обмисля скъсване на дипломатическите отношения с България

„Москва ще предприеме много драстични мерки. Това не може да остане без последствия”, заяви руският посланиик пред БНТ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Древна традиция е в България да режеш клона на който седиш. И българите я спазват религиозно. За съжаление 33 години американска "демокрация" превърнаха България в родово общиннно подобие на държава. А българите - в първобитни хора без достойнство и морал. Послушно стадо. Не забравяйте - Бог високо, Америка далеко. А българите достигнаха до нивото да не могат да управляват собствената си държава. Много опасно положение. Най накрая ще се наиграе България и ще получи съдбата си - да бъде вечно колония на някого. Честито!

Не само Русияе е гледала на България като на васална държава но и САЩ и западните държави. Необходимо е да защитаваме нашите национални интереси и да не се съобразяваме с никого както при Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Сега ще си проличи прав ли е Лавров за смелоста на българите.

Радваме се, да го чуем! Но не е достатъчно. Нужни са и едни забрани за влизане в страната на цяла една плеяда братушки. Току виж сме отлепили от дъното и сме се видели с пари, като едни нормални хора.

идите нах*й!!!

Евала Брант

Таз повлекана трябва да знае къде се намира

РУСИЯ БЕШЕ УБИТА ОТ ЛЕНИН И БОЛШЕВИКИТЕ, А ОТ ТРУПА НА СССР КГБ СЪЗДАДЕ НОВ “ФРАНКЕНЩАЙН” - ИМПЕРИЯТА НА ПУТИН Знамето на тая уродлива фашистка държава, е знамето на Руската Освободителна Армия и генерал Власов. Оръжието и е допотопно - съветско. Лидерите и са комунисти и кадри на КГБ(бивши НКВД убийци). Корупцията е африканска. Олигарсите - евреи и местни феодали отчитащи се с процент за Путин и Кремълската банда лъжци, крадци и убийци. Единственото несметно богатство на днешна Франкенщайнска Русия са идиотите. В тая Русия отдавна няма нормални хора. Нормалните хора вече я напуснаха.

Русия винаги е гледала на България като на васална държава, държава, която традиционно е в руската зона на влияние. Политиката, която води Русия спрямо България през последните няколко стотин години е политика на омразата, подчинението и поглъщането. В руските национални телевизии, в предаванията им България е обиждани и обругавана, по начин по, който никой в България, по национален ефир не си позволява. Те смятат България за част от себе си, за изконно руски територии. На такива хора се кланят българските копейки, които повечето от тях никога не са стъпвали в Русия дори.

Оставам! Почетньм буду посолам, по нечетньм - тьотя с метлой.

Ще ни пръднат на уя азиатските простаци, с тях нямаме никакви отношения вече.

Нагла крава!

От както ни сложиха в списъка с врагове, много се надявах един ден и да се пръждосат от тук. Браво госпожо! Благодарим сърдечно!

Русия не само да обмисля. Направо да ги къса тъй наречените “ дипломатически “ отношения. Нямаме нужда да водим каквато и да било дипломация с държава която напада брутално съседна до себе си , нахлувайки в територията и. Утре може същото да ни се случи и на нас. Без значение дали имаме или бямаме руско посолство. На Русия не може да се вярва. Русия е коварна, подла и жадна на за кръв и отмъщение !

Махайте се най после, хич не сте ни потрябвали пияни блядки.

Да отива да храни прасетата в Руската кочина. Не мисля че ще липсва на някого тук. Един съвет. За добрите дипломати и посланници обикновено никой не говори. Тебе не се появяват да дават политически оценки и изказвания всеки два три дни в телевизията. Тази жена е особено противна и страшно нагла. Не е за учудване. Вижте кой и е шефа. Другаря Путин. Край на коментара.

Направо затваряйте държавата, капка разум не остана в политическите тикви.

Нагла свиня. Вън.

Супеееееееееер , тетка

Каква само обида за България, че ще затворят цялото посолство. Значи сме нищо за една Русия като държава. Не случайно ни спряха газта. А ние им се слагаме ли слагаме на тези руснаци по всякакви възможни начини. Дори и да е блъф, което е най-вероятното (понеже това е подход на тайни ченгета), то едно е ясно - Русия не ни уважава и подобен род ултиматуми само затвърждават тезата, че сме монета за подмятане. Дори няма нотка на уважение към факта, че намалявайки си състава на посолството в София ние помагаме на Русия да ограничи разходите си за дипломати и си помогне макар и малко в трудната й икономическа ситуация, породена от международната изолация.

Защото сме нищо за това руския капитал и руските шпиони са тук , ти имаш ли представа колко служители има някое друго посолство

Руския капитал тук няма, бъркаш елементарни финансови понятия.

Лягай да спиш и на сутринта прочети това, което си написал и виж хронологично кой и на кого налага санкции и кой нарича Русия икономическо джудже, бензиностанция с ракети и тн..

Искаме дерусификация в България! Да обявят за персона-нон-грата Бяла Златка (Копейкин) и Нинова (Червената Златка), и да ги изпрят обратно в Раша!

Айде изнасяйте се! Дано, дано, дано!

Марш курво преебана! Вън от БГ!!! Всички руси и путлирастш от бэлгарски произход също да се изхвърлят към рашата!!! ПРОЧИСТВАНЕ ДО ПОСЛЕДНАТА МЪРША!!!!!! АКО НЕ СТАВА С ДОБРО НАПУСКАНЕТО НАПРАВО ДА СЕ РЕЖАТ ЗЕЛКИТЕ ИМ!!!!! МЭРЛЬОВЦИ ДОЛНИ РАШИСТКИ!!!!

Da si naibe maikata tazi parhuda

Тази Мутро-посланичка къде се намира да поставя ултиматуми?! Аре къш при Питлер с цялата руска сволач дето си живее царски в родината ни.

Пичове, както и да го сметнеме 118 няма как да е равно на 12! Много се радвам, че това все пак стана достояние на мислещите хора, защото явно всички останали преди Петков са си затваряли очите и сме издържали и търпяло дейностите на КГБ в България. Да си ходят по живо, по здраво при Путя, затваряйки филиала КГБ в суверенна държава.

А филиала ЦРУ кога? Нали трябва да подходим за националния интерес, или бъркам? Всъщност, до преди години руснаците от посолството се срещаха тук там из София за да настояват за определени фирми или интереси. В последно време членове на правителство и парламент ходят на крака в американското посолство за да получават напътствия и инструкции. Странни времена..

Премиерът за огромно мое съжаление този път не си изигра добре картите Имаше страхотен коз "реципрочен дипломатически договор", с който можеше да спечели играта с руската кучка Мутанова и да изгони дори повече "дипломати", които живеят на гърба на българския данъкоплатец.. Това, че заложи на шпионския елемент без железни доказателства и подкрепа от службите, беше грешка. Обществена тайна е, че всичката тази руска сган, която се прави уж на дипломатическа е все пак това, което всички ние знаем, а именно КГБ и ГРУ. Имаш такъв златен коз, и да хвърлуш такава слаба карта си е чиста проба липса на опит да играеш с такива големи акули. Много жалко иначе щеше да е заслужено да си тръгнат всички тези шпиончета обрстно при Путкин.

Киро е по гламав и от мисирките на станишевата патка!

Жалко, миризливите, безплатни и много ебливи руски уруспий няма да ги има вече…каква трагедия…

Откъде накъде 150 души персонал в това шибано руско посолство? Готвачи, шофьори, жигола, курви има и тук, защо ги влачст от русия, ами защото те изпълняват и шпионски задачи. Руската база в устието на Камчия е филиал на ГРУ, там се подготвят агенти и шпиони за цяла Европа. Тези, които я продадоха на русия са национални предатели.

Май кукловодите на Про100 Киро го подхлъзнаха. Досега от нито едно посолство не са го потупали по рамото за взетото "суверенно" решение.

Мутрофанова да каже защо Путя каза, че кирилицата е македонска и защо български граждани са тровени с новичок. После ще и стане ясно и защо се гонят руските шпиони.

Нам нужно русские посольство как зайцу боковой карман. Идите нахуй мудаки русские, все вас презирают.

Ой, ой, ой, какой герой! Он говорит и пишет по-русски!

Затваряне на посолство не е тъждествено на скъсване на дипломатическите отношения. В конкретния случай, ако посолствата бъдат затворени, на българите ще им се наложи да търсят консулски услуги в някое руско консулство в трета страна, която е в състояние да поддържа нормални отношения, както с Русия, така и с България. В момента такава страна е Турция. Съответно, руснаците ще се обръщат за консулски услуги в някое българско консулство в Турция.

72 служителя си заминават, но остават 43-ма.. 115 служителя общо в малка България! Познайте каква е истинската роля на тези хора- това са разсейките на болестта ни, оперативни работници на КГБ и ГРУ! Всички тези хора като гниди се издържат от нашата икономика, това са хората подклаждащи корупцията, наркотрафика, беззаконието, дезинформацията, пропагандата

Бабичката нещо я пенсионираха

Ще ни спре газта! ;))))

Ебал съм ги

Аре пошли нахуй Мама ви дайба фашистка

Да се махат от България

В Белград в руското посолство ли ще ходят да бъдат обслужвани многобройните руски граждани, които живеят в България?

Директно в Мацква

Митрофанова досвидание. Сега и тебе ли да те мислим. Гледайте си войната с Украйна. Там ви е силата, да разплаквате деца и майки, да разрушавате градове из основи.

Да взимат куфарите и да се махат тази руска комсомолска измет. Нито съм ходил в кочината им нито имам намерение да ходя. Ходя само по Гърция и Хърватска и чат пат в Турция на море. В Крим и Сочи и пари да ми дават няма да стъпя. Така че закривай и вън от моята родина България.

които са близо до оргазъм. Мили Макронисти....бабоебци сладки, не ми пука дали ще има посолство на Русия, и да закрият това нали ще остане онова в Република Северна Македония. Знаете ли кога ще влезете пак в парламент, когато София се обяви за отделна държава.

Идеално! Откога чакаме ...

България стана кочина!!! Срам! Пропагандата на Запад се пропуква!

Много добре, затворете посолството, и без това водите скрита война с нас. Ходи си Митрофанова, нямам друг начин да изгоним нахална рускиня като теб. Ще пийина една голяма когато си тръгнеш!

стоим със теб на кръгла маса в едно квартално кафене ти член на партията наша, а аз на сдс но не в това е днес проблема и моя повод за развод аз просто вече нямам време остава ми половин живот развод ми дай, развод ми дай, и повече не ме мъчи вземи панелите .... ------- ....... кокетна си сега,флиртуваш и искаш брака да спасим но аз си зная колко струваш под тази маска и без грим познавам всяка твоя дума характера ти зъл и див и мисля че е цяло чудо как в този брак останах жив!

Де тоя късмет.

Още от времето на петър първи рашистите искат Босфора и Дарданелите А турците искат Крим

Не е лесно да се освободиш от Асвабадителите.