Борисов: Възмути ме поведението на Йончева

Възмути ме поведението на Елена Йончева спрямо Делян Добрев, каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с обществеността във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Възмути ме поведението на Йончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възмутително е бивш премиер да заплашва журналист, със специализираната /която е обществена тайна, че е под неговия контрол/. Такова отношение към една жена показва отвратителната същност на страхлив мерзавец и лъжец

а тя каква диагноза има, не млъква, като започен да говори

Този тъпанар, се уплаши, че ще трябва да се откаже от политиката и даде заден, говори без да мисли, пък после някой му виновен.

Ако за всеки който го възмути започне да лъже не знам до къде ще стигне??

А собственото си поведение не намираш ли за възмутително бе Бойко? Делян Добрев да не е малък, не можал да надприказва Елена Йончева на някакъв дебат и ти хукна като селски жандарм да се караш с Йончева и да се заканваш ... не че публиката възразява за безплатното зрелище, ама някакси не отива на претенциите ви на всичкото Герб умници.

Възмути ме поведението на мат'ряла: Два мандата!

Правих ремонт на наследствена гарсониера, сменях и водопроводните тръби, плочи, мазилки и какво ли не още, излезе ми около 30 000 лв. Йончева защо говори за неща, които не разбира? Поднесли са и манипулативна информация и тя е повярвала. Питам, след като Елена е толкова уникална журналистка, за което шапка и свалям, защо се впусна в политиката? Тя нима не знае, колко е мръсна тази работа?. Такъв журналист да се хвърли в такова блато означава, че не и е много чиста работата. Предполагам, че има и ДРУГИ също толкова уникални журналистки, но те са без мъже минъстър-председател и не могат да се изявяват. За това докато Станишев имаше власт Йончева е на предна линия. Защо сега не е пак в най-горещите точки по света, а иска да става депутат? Защо се набутва да работи най-гадната работа, в която каквото и да свършиш, все си окалян? Вероятно няма друг избор или отново чака протекции. Чакам отговор.

Защото, защото си прост гербер!

Правих тотален ремонт на апартамент 95 квадрата ( с наети майстори) за да можем да се настаним и да живеем, максимум 18 хиляди излезе.

ТОЗИ ПЪТ БОЦЕ ВЛЕЗЕ В КАПАНА И Е ВЪТРЕ С ДВАТА КРАКА. Капана сам си го постави, от глупост

факт неоспорим видях санирани блокове в Пазарджик беше като нов

...или като ла.но в целофан.

И какво е поведението й?Не ти се мазни,не те лъже,не ти целува ръка?

Он си го е написал. Ако трябва с цветни моливчета специално за теб казвай овреме.

ЕХ,БОЙКО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА Е НАЧЕТЕНА ЖЕНА.ТЯ НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА ТВОЯТА УСТА.ХУБАВО ЗАЩИЩАВАШ ДЕЛЯНЧО,НО ПЪРВО ПОМИСЛИ ТИ КАКВИ СИ ГИ ВЪРШИЛ.ХОРАТА ИМАТ ПАМЯТ И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАШ.

?/питанката/ Така де, ама нищо конкретно не казваш - общи приказки.

И тя така говори. В бесепето така се говори, че да няма за какво да ги хванат после.

Хубаво, да разследва прокуратурата, ама, ако се докаже, че не се плащал - ще те съди за клевета. Ако пък се окаже, че си плащал - защо, питам аз, мамин сине, харчиш пари на данъкоплатеца, за да спонсорираш кариерата на един журналист, работещ за определена медия. Ето едно доказателство за това, че българските медии са просто слугинаж на властта и за това им се плаща.

По договор, баце, със Сергей Дмитриевич Станишев - мъжът и по това време.

Ах възмутеничкия той. А когато Цветелинка лапаше пристанища и т.н. по време на НЕГОВИЯ мандат ???

Йончева да следва примера на бедната и работлива Цветелина Бориславова, заграбила Пампорово и 700 000 хил. декара гори около него. С отрудени пари.

Ядоса ме, тая, и затова излъгах. Ама не лъжа много често, се пак!

политик, не говори и не преследва незаконните действия на други политици, то той е излишен или още по-лошо вреден. Може би ги изнудва и затова не ги преследва когато е на власт. Или пък краде заедно с тях и затова смята за "неетично" да ги изобличава. Мутренски стандарти.

Оставете Бойко Борисов на мира! Стига сте се заяждали с човека! Ясно е, че щом от БСП казват, значи е сгафил, но...да е сгафил...колко да е сгафил--2-3 пъти...

се подигравай с българските писатели, по точно с Радичков.

Бойко ти си мъж? Я направи държавните субсидий за партиите по 110 лв за купен от ГЕРБ глас...

Дебелия тъпанар - зеленчука от Банкя тъп тъп тъп и нагъл до безобразие го е СТРАХ от дискусия, може да плямпа само по махленски селския му шопар и да пъче пристегнати в сако сланини - само дето не се е развикал Булгар Булгар в някоя градска баня - а може и да го е правил вече.

Така, значи ...ДД е интелигентен кавалер, ЦЦ е майката на народа, на Кристалинчето мястото й е в ООН, а само Йончева не струвала. А дали Йончева иска изобщо да е в подобна отбрана компания?

Босиров е простовато прозрачен ( както винаги). Заплашва Йончева със спец средства, т.к. тя не би следвало да знае какво той таи срещу нея ;) Първо, ако той е разгласил информация, която сам твърди, че е основана на спец средства, той е престъпил закона и мястото му е в затвора. Всъщност защо Елена Йончева да е била изобщо подслушвана- журналист?!? Законно ли е да послушваш опонентите си ( защото ако е било по крими случай, материалите трябва да са в съда и с присъда)? Простотии. Странното е, че има още кой да му се вързва.

Нека си го харесват Борисов герберастите. Нема лошо. Лично аз обаче, предпочитам Министър председател да е някой достоен, свестен човек!

ДЕМЕК И ТИ СИ ЗА БАТЕ ;)

Когато Съсела открадна от бюджетана България чрез подставеното лици Хохегер 2 милиона, Елена Йончева беше неговата благоверна половинка. Другата му половинка беше любовницата-секретарка Моника.

Да , всички нормални хора в България са възмутени от този откровен простак!

ТОЙ е простак,а ние,дето го избираме и траем неговото мръсно обкръжение от Уши,Пръсти,тефтери,бири,....

Баце, изчезни от политическият пейзаж. Завинаги. Времето ти отмина. Ти продаде България на краварите и резняците.

Значи Йончева те ядоса, ми що Цветелина те напъ.дя бе? Щото ти ли я ядосваше или вече парите си се сами трупат и няма нужда от банкиране?

Бoйко, абе много съмнения бе и Нинова и тази Йончеа дали си мъж. Докато са малко ги хвани и ги разчепи една по една пред камерата обаче хубаво да се види как им влиза и как им излиза, че ако им се изплашиш те и други ще ти скочат. Не им се плаши, аз съм ти набор и съм сигурен че ще им се справиш.

ако се справя колкото тебе, язък за камерите....

Драги ми ББ скоро ще разбелеш от кого е възмутена цялата нация!!!!!

НЕЩО ЛИПСВА НА ТАЗИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ И ТОВА Е ЦЕЦКА ЦАЧЕВА.Жената заради която Борисов надмогна собственото си тшеславие и я предложи за първото място в държавата , МАЙКАТА НА НАЦИЯТА!!!,на-добрата изпълнителка на "Цъфнал ГЕРБ" я няма!! ТЪЖНО НЯКАК...И ПОУЧИТЕЛНО.ПРЕДОСТАВЕНО ОТ ГЕРБ !!

Вярно, къде е Цачева, не съм я виждал поне от три месеца? Прелъстена /употребена/ и изоставена?

Човек излиза от село, но селото никога не излиза от него. Та и Борисов....

Цитат: "Бойко Борисов подчерта, че той никога не си е позволявал да говори срещу политическите опоненти" Слепете линка и гледайте youtube . com /watch ?v=-bWI3GeBazU Това е изразяване на сексуални желания към Станишев. ;) Или пък цитат от Бойко: "БСП, ДПС и "Атака" имат сценарий - да ме арестуват и убият" Интересно къде бе прокуратурата, че това се размина на Бойко? Трябваше и психопреглед да му направат, за проява на параноя.

поредната гнусна кампания на българските партии, което показва, че партиите в БГ са съставени от гнусни и непочтени хора. Никакви дългосрочни идеи за България. Лилянчето разправя, че ГЕРБ щели да продължат да строят. Това е краткосрочна визия за страната и по никакъв начин няма да оправи проблемите в социалната, здравната и образователната сфера. А за културата направо не ми се мисли...

нещо да предложиш?

Г-н Борисов,знаете,че всеки е господар на онова,което НЕ е казал и роб на всичко,което Е КАЗАЛ.Пригответе се да робувате докрай на обвиненията,които хвърлихте в пространството!Има съд - той ще реши!Но ако се окаже,че истината е на страната на Йончева,ще изчезнете ли от политическата сцена?

а ако се окаже че бойко е прав вие ще изчезнете ли от политическата сцена?

Да,Йончева точно това предложи!Ако тя е права - Бойко излиза от политиката,а ако той е прав - тя излиза от политиката.Колкото до мен - аз не присъствам в политиката,така,че е смешно да ме призовавате да я напусна.А списанието "Мурзилка"-това е детско списание,което вие едва ли сте виждали някога.

Той бил възмутен, рийшли, щото някой му тресна в тъпата мутра публичната тайна, че бандата му краде и с г.за си!

от 6 години я слушам тази глупост че краде и нито едно доказателство до сега не съм видял от тези дето го говорят.

Малко ли е това че в началото на санирането се извършваше на едни пари сега се санира на половина, разликата къде мислиш е отишла

От 15 години мнозинството българи са възмутени от ББ, но той продължава да се натиска за власт!

Да, бе, в ГРОБ са се събрали само джентълмени! Лайняри, предатели, престъпници, мошеници и лъжци, начело с вожда им! Той и бай Тошо обичаше да се снима с деца, ученици, студенти...електорат, ама и неговото място изстина! Този мафиот го чака същото! Какво ще каже "джентълменът" Добрев по въпроса за мигрантите? Нали всичко беше отработено, ясно, сигурно? Ами другата патка Бъчи къде се покри? Хайде на стълба и да ги бесим, че вече нямам нерви!

Алоуу, възмУтения, ае да ни освободиш вече от присъствието си.

Да бе да, че твоето поведение какво е.....на селски мафиот!

"Ако тя ме съди, ние ще подадем сигнал до Специализираната прокуратура, която има компетенциите да разследва всичко това, което съм заявил и то в много дискретен вид, защото е класифицирана информация на службите, посочи Бойко Борисов." Въпросът е - ако има данни за престъпление - защо това се укрива и чак сега - когато се разгорещиха предизборно политическите страсти, се стига до там публично да се разменят нападки?

Пълно е с тролове на БСП

ислете хора, нима пак ще подкрепите най Просташката групировка- ГЕРБ. Тя успя да обедини ПРОСТАЩИНАТА в България. Това е сериозно заболяване.

Ми той - Бойко, си лъже постоянно, но си вярва и затова така се получава.

Борисов, има отправен към теб анонс - да освободиш българското политическо пространство от своето присъствие, ако се докаже, че лъжеш по отношение на Йончева. Ти пак първосигнално започна да се криеш зад нещо или зад някой и заговори за сигнал до Специализираната прокуратура. Сезирай когото искаш, но поне веднъж се прояви като мъж в политиката и отговори категорично и ясно - ще се оттеглиш ли от политиката, ако се докаже, че си излъгал. Другата сценка с "не съм бил разбран" или някой паж да излезе и да обяснява какво си искал да кажеш, вече сме я гледали многократно.

Абе тоя австралопитек като премиер от трибуната на парламента се оплаква, че го "поръчват", каквото и да значи това. Та за такива "безобидни" неща очаквате да си признае. Извинявам се за обидата към австралопитеците.

БАТ БОЙКО , БЪДИ ПО -ВЪЗПИТАН.......

Никога не спори с простак, ще те свали на равнищато си и ще те "бие" с опит.

Опраскай го Еленке. Говори за Станишев а Цветелина Бориславова, жена ти която приватизира Балкантурист Пампорово, струващ милиарди и 700 000 декара гори в Родопите с твоя подкрепа ? Той за 2 млрд. говори. И то греши.

Пампорово процъфтява и плаща данъци. Не е като Трансимпекс, приватизиран от Нинова, да го няма.

Червените отрочета винаги са живели цицайки от държавата, т.е. от всички нас. Държавната телевизия се източва по най-различни начини, като този на Елена е един от тях.

Нямаме сили вече да се възмущаваме от наглостта на тоя мафиотски дерибей с улични просташки похвати на властване. Крадец, измамник, нагъл селски бек! Никога вече тоя подлец на власт. Заради ГРОБарската му същност и ОПГ България опустя и потъна още повече. Циганорията се разпаса, нравите достигнаха упадъчни дълбини, политическият речник се изравни с набора от 100 думи на тротоарните мошеници.

Обидили са добрата, чиста невинна душа! Обидили са самата добродетел и тя -възмутена!

''интелигентните'' физиономии на хората от различни възрасти около него на снимката и останалото няма нужда от коментар

Бойко и ти като твоите приятели лютви местан и ердоган се правите на добрата фея на гърба на децата. Турска подлога си ти

Не е ли соросоид? Уточнявайте ги тези неща!